Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

insan her baktığında birini gore göre alisiyor sen haklisin tabiki :) aclik hala varmi bana da oldu o tarçınlı sütle bastırdim

ac uyumak bana cok yarıyor bilimsel aciklamasi var mi bilmiyorum ama karni ac uyuyup uyaninca daha cok zayıfliyor insan sanki ya :)
sanki bende öyle hissediyorum
ama o aslında şeyin etkisi
hani yapmamamız gereken bir şeyi yaptığımız için vicdanen kendimizi rahat hissediyoruz ondan gibi

ondan valla heralde azcik hurafe gibi oldu benimki ama yatmadan once ne kadar cok acikmissam o hafta iyi kilo gidiyor sorcam bunu kaptana da :) yatayim ben artık canim iyi geceler

günaydın canlarım
ben bu sabah çok kötü uyandım
regl oldum acayip sancım var
güya törene gidecektik
umarım tören saatine kadar düzelirim ama zor gibi
ama ne olursa olsun o halimle de olsa gitmek istiyorum
kahvaltı hazırlayamadım kendime
sancıdan kıvrandığımdan ötürü sporda yapamicam bugün
benim ilk 3 günüm rezil geçiyor

umarım etkilemez düzenimi

Ayyüzlüm0211 ---79,9----------------->
cemreq ---- 52,6---------------------->52
eylul sıla---- 66---------------------->
lisbeth93----70.4------------------------>
merinetya----78 -------------------------->
miss_wong----71,8---------------------->
morcadıyesilyarasa-----49,9------------>49

35nur35----105,1--------------------------->
neslihank4 ---78,8 ------------------------->78,4
senasevval----53----------------------------->

400gr olsun bu sefer hedef çünki spor yapamıyorum kızlar
bu sabah kalkınca abarttım lesliyi ayak sızladı bende yatıp plates yaptım biraz plateslede kilo verilmez sadece beden esner nolcak 20-30dk platesten değilmi. napalım mecburi istirihat sanırım eylül sonuna da göremecem 75 leri güya ağustos sonu hedefim 75 lerdi
geç olsun güç olmasın napalım başa gelen çekilir

olsun canım 3 günde spor yapma napalım

ben dünki menumu bildiriyorum
sabah kk kahvaltısına ek avakado ve 1dlm kızarmış ekmek
öğle kıymalı yumurta+domates ayran
akşam etli kurufasulye bol salata ve fasulye turşusu
1 dlm ev yapımı baklava
spor sabah 20dk plates

gunaydın kızlar pek sessız sakın topık buaralar sabah 7den berı uyanıgım bıraz ıs yaptım sımdıde utuye gırıscem ama okadar cokkı gözumde buyuyo amelıyattan once yapmıstım 14 gundur utu yampıyom düşünün yanı 2kız cocugu bıde kocanın utulerı:)baslasam bıtcekte sorun baslamakta galıba havada kapalı bı rehavet cöküyo ınsana

slm kizlar. dogru duzgun ugrayamiyorum. cocuklar ozellikle dila cok vaktimi almaya basladi. sanal aleme bir tek onu uyuturken dalabiliyorum. cok hareketlendi ve tehlikeye meyillendi. aksama kadar pesinde canim cikiyor. dusunun daha mutfagim oylece duruyor dokunamadim bile. ve yemek yapmam lazim. hatun biraz uyuyup bana musade ederse tabi

Tünaydın meleklerim
Kusura bakmayın dün cuma olduğu için burada kk da çok zaman harcadım. Sevgili kuzenim İstanbul'dan geldiği için birlikte film gecesi yaptık. Kendisi bana kk yı ve telefonu yasaklayacak. Ben olsam ben de aynısını yapardım Fakat yine de cepten okudum merak etmeyin

Dört dörtlük bir menü cemrem Akşam yoğurt da ekleyebilirdin kuzum

Cadıcım geçmiş olsun regl olmuşsun, haftasonu spor yapma bence. İnşallah törene gidebilirsin. Kendini iyi hissedersen gitmeye çalış canım. Menün harika, spor her zamanki gibi mahşallah Fakat öğlen iki muz çok kaçmış kuzum, her ne kadar yanında ayran içsen de

ya ben kım var kım yok goremıyorum alısamadım bıturlu ınsan sıkılıyo

Haklısın canım inşallah yönetim sadece proların değil tüm üyelerin görmesini yeniden sağlar, çok büyük haksızlık

Ekmekleri götürmüşüz kuzum afiyet olsun yaramasın inşallah

Aşk olsun cadıcım.. 24 saat bana ulaşabilirsin kuzucum İki gündür geceleri acıkıyorsun, sanırım akşamları biraz daha proteini çoğaltmalısın.

ondan valla heralde azcik hurafe gibi oldu benimki ama yatmadan once ne kadar cok acikmissam o hafta iyi kilo gidiyor sorcam bunu kaptana da :) yatayim ben artık canim iyi geceler

Tamamen psikolojik cemrem. Oruçlu olduğumuz zamanlarda da kendimizi kağıt gibi hissederiz. Bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum araştırmak lazım kuzum

Ayyüzlüm0211 ---79,9----------------->

Ayağın iyileşinceye kadar zorlama kendini neslim. Plates zayıflamaktan ziyade incelmeyi sağlıyor kuzum, acelemiz yok. Hedefe ulaşana dek burdasın

Turşuya dikkat et, ödem yapabiliyor canım. Amaaaa bir dilim de olsa o baklavayı nasıl yakacaksın kuzum

Kolay gelsin Eylülüm. Bizim ütüler de birikti, şuan kuzenim yapmaya gönüllü oldu yuppiii Pazartesi Fatma ve Merinetya da dönüyor, toparlanırız kuzum. Bize geçmiş olsuna gelenler çok, o yüzden sürekli ara vermek zorunda kalıyorum. Bu mesaja başladığımda saat 14tü.

Diloşum'u yalnız bırakma bitanem. Önemli değil, yoğunluğunu biliyorum. Fırsat bulunca yazarsın

377.Etap Haftalık
Listesi

Ayyüzlüm0211 ---79,9----------------->79,5
eylul sıla---- 66---------------------->65.5
lisbeth93----70.4------------------------>izinli

yeni hedeflerimiz gelsin meleklerimmm

Ayyüzlüm0211 ---79,9----------------->79,5
eylul sıla---- 66---------------------->65.5
lisbeth93----70.4------------------------>

son listeye ekledim ben gülay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…