- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Bu arada bende 2-3 güne adet olucam allahım duygusal açlıkla baş etmek ne kadar zormuşgeçen ay ki adetim sadece 2 gün sürünce anormal biçimde bu ay feci olucam sanırım her gün başka bir misafir ev tereyağında pilavlar, börekler çörekler pastalarla dolu. Bir de en sevdiğim taze köy ekmeği Neyse kaptanım kızıcak şimdi
Kısacası nefsime hakim olabilirsem şu 1 hafta ben olmuş sayılırım artık
hoşgeldin prensesimmmm iradene kuvvet artık kuzummm hem regl öncesş sendromu hem fulll karbonhşdrat ve cıs tuzağııı sana güveniyorum ben dün kuşlar pastanın meyvelerini yediğini çıtlattı
Gelmişken bir de dünkü menümü yazayım
Sabah:
Köfte
Domates salatalık peynir zeytin
İkindi(Misafirlerle birlikte yedim)
Tarhana çorbası
Fasulye yemeği
Patlıcan yemeği
Salata
Bir de kapama pilavı yapmışlardı onun üstündeki tavuklardan atıştırdım
Akşam:
1 dilim incecik meyveli yaş pasta(dayanamıyorum yaş pastaya)
Spor:Yok
Su:2.5 litre
ben kaçıyorum artık güzeller cici bakın kendinize güzel bir haftasonu olsun hepimiz için kaçamaksız cıssızzz size güveniyorum
prensesimmm iradene kuvvettt
afiyetolsun kuzummmm yinemi fasulyeuzun zamandır kaçamak yapmadığın için cezan indirimli cnmmmm 20 şınav pasta için şınav sevdiğin için verdim cnmm
Oyle deme gulaycim olumlama yap buhafta gidecek gidecek de giderr.acaba ayran detoksumu yapsan vucudu sasirtmak icinbir turlu su listeye ekleyemwdim kendimi. cepten cok zor oldu. hedefim becerebilirsem 79.5 tabi bu gidisle hic sanmiyorum ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?