- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Görüşürüz kaptanım sende kendine iyi bak yorma kendini
Çok severim ben fasulyeyi
Ohh seve seve yaparım kaptanım zaten bugün o pastayı yakmak için bol bol yürüyüş yaptım
Selam kizlaar nasılsınız
bugunku menum
sabah
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi
1 domates
maydanoz
bolca peynir
8 siyah zeytin
öğle
1 murdum erik
yarim fincan süt
aksam
1 firinda tavuk but
salata
1 dilim fırın patates
2 litre civarı su, 150 squat 1 saat yürüyüş
slm cnmmmm iyiyiz şükür kuzenle film izliyoruz film programı yaptı yalnız da izlemeyi sevmiyor acıdı bana mola verdik biraz haklısın bitanemmm ama sen ameliyatlısın cadı cemre sena gayet güzel sporlarını yapıyorSelam kizlar.umarim herkes iyidir.kaptanim ya sen annenle hastaneye gidince bizim sporlar yalan oldu.sen gittin biz kaytardik sende unuttun tekrar badladakmi zorunlu sporlara
gecen esim burdaki bimeks teki arkadaslara soylemisti guzel bir bilgisayar kampanyadi gelirse haber verin diye. bu gun gelmisler samsungun cok guzel bir pc kampanyaya girdi hocam demisler. evde telden bana da gosterdi. tabi ben ne anlarim. ama o olmazsa toshiba nin bir pc sini begendi onu aliriz dedi. aksam magazaya gittik bir saat baktiktan sonra asus un bir pc sini aldi. ne guldum ama. neye niyet neye kismet oldu resmen. simdi de icerde nasil calisiyo cozmeye calisiyo. biz windows 8 kullanmadik hic ve sanirim azicik deli adecek bizi bu sistem
hadi hayirlisi diyorum ya.
bugün ki menüm
reglimden ötürü spor yapamamanın sıkıntısını yaşamaktayım
ve yine reglimin yüzünden kan şekeri durumundan tatlı krizini köftede de adet durumunu eşimin yüzünden zoraki yemek zorunda kaldım
cezama razıyım
30 AĞUSTOS
SABAH
2 muz
ballı süt
1 avuç badem
SPOR : OFF
1 adet kaburabastı
ÖĞLE
6 adet köfte
salata
1 adet kaburabastı
AKŞAM
1 tabak kısır
ARA
şekersiz türk kahvesi
3 küp bitter
SU : 2 LT
yumurta yasak olduğu için yiyemediğini biliyorum kuzum o yüzden ekmeklere kızamıyorum sabahMenum.
Sabah peynir zeytin domates salatalik 2dilim ekmek
oglen tarhana salata
aksam mercimek koftesi ayran
bu gun ku menum
sabah: melemen peynir zeytin ceviz
aksam: kisir ayran salata aci sus biberi
aksamdan beri gidip gelip kisir yiyorum deli olacam ya. durduramiyorum kendimi
haklısın kaptanoyyy cadıcımmm bu menü nedirregl sendromunu anlıyorum fakat asıl sorun sabah yediğin 2 muz ve ballı süt zinciri başlatmış malesef fazla gelip kan şekerini hızlı çıkarıp hızla düşürüyor asıl etki bu köfte doyana dek yiyebilirsin bitanem onda sınır yok 2 kalburabastı ve bitterrr yarınki tüm sporuna mal olacak üstelik reglsin de spor da yapamazsın
kendini iyi hissettiğin an 150 mekik ve 150 squat 20 de şınav benden
törene gidebildinmi cnmmm
hihim tabi ki:)afiyetolsun cemrem 150 squat aralıksız mı yaptın maşallahhhh
iyi geceler canim :)İyi geceler kızlar nasılsınız bir selam veriyim dedim
İzinliyim diye benden kurtulacaksınız zannetmeyin hep de burada olacagım hihihi
Canim fazladan yapma bu tarz tehlikeli besinleri ben önlemi böyle aldım. Pilavı misal evdeki orta boy yumurta sahaninda pişiriyorum az oluyor geriye kalmıyor yoksa bizde dibini getiririz disimizin alırı oluncabu gun ku menum
sabah: melemen peynir zeytin ceviz
aksam: kisir ayran salata aci sus biberi
aksamdan beri gidip gelip kisir yiyorum deli olacam ya. durduramiyorum kendimi
gecen esim burdaki bimeks teki arkadaslara soylemisti guzel bir bilgisayar kampanyadi gelirse haber verin diye. bu gun gelmisler samsungun cok guzel bir pc kampanyaya girdi hocam demisler. evde telden bana da gosterdi. tabi ben ne anlarim. ama o olmazsa toshiba nin bir pc sini begendi onu aliriz dedi. aksam magazaya gittik bir saat baktiktan sonra asus un bir pc sini aldi. ne guldum ama. neye niyet neye kismet oldu resmen. simdi de icerde nasil calisiyo cozmeye calisiyo. biz windows 8 kullanmadik hic ve sanirim azicik deli adecek bizi bu sistem
hadi hayirlisi diyorum ya.
oh çok iyi yapmışsın cadıcım birde ağrın olmasaydı daha süper olurduhaklısın kaptan
ama işte reglken fena oluyorum
sanıyorum ki yarında spor yapamicam gibi ben engeç salı günü başlayabilirim spora
çünkü bu ay bi başka manyak geçiyor dönemim
iyi hissettiğimde yada spora başladığımda bugünü telafi edicem
söz veriyorum
evet kıvrana kıvrana girdim törene
türk yıldızlarını izledik gururla
Tünaydın bızdıkımmm ne iyi yaptın tatlım ol tabiii fırsat buldukçaİyi geceler kızlar nasılsınız bir selam veriyim dedim
İzinliyim diye benden kurtulacaksınız zannetmeyin hep de burada olacagım hihihi
cemrem uyku tutmadımı kuzucummmmhihim tabi ki:)
tünaydın prensesimmmm bugün de fasulye çorbasımıDünün menüsünü de yazayım
Sabah:
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Avuç içinden az ekmeğe tereyağı(ekmek sıcacıktı dayanamadım)
Akşam:
Fasulye çorbası
Hindi külbastı
Salata
Yoğurt
Spor:2 saat yürüyüş 100 mekik
Su:2,5 litre
Yaktı banum bu gün gün boyu yaktı hem atak yaşadım gene
Menü dunki
Sabah kk kahvaltı sına ek avokado
Ogle taze fasulye azcık Kuskus Yoğurtlu
Aksam Kıymalı patlıcan . Brokoli haşlama . Ve azcık avokado limonlu . Salatalık domates çiğ semizotu.
Spor sabah 20 dk Leslie ve plate
Spor akşam yürüme 35dk
merhaba hepinize bugunden tezi yok kendimi toparliyorum. insallah aksamlari menulerimi de paylasacagim. ev cok tozlanmis temizlik yapmam lazim. camasir yikanacak ütü derken isim coooookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?