Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm fıstıklar kaçak cepten okuyorum kuzen acıdı 10 dk film molası aldım yazabildiğim kadar yazacağım artık

Görüşürüz kaptanım sende kendine iyi bak yorma kendini

Çok severim ben fasulyeyi
Ohh seve seve yaparım kaptanım zaten bugün o pastayı yakmak için bol bol yürüyüş yaptım

fasulye ağacı çıkacak annemden de sendende kuzucum afiyetolsun çok faydalı

afiyetolsun cemrem 150 squat aralıksız mı yaptın maşallahhhh

Selam kizlar.umarim herkes iyidir.kaptanim ya sen annenle hastaneye gidince bizim sporlar yalan oldu.sen gittin biz kaytardik sende unuttun tekrar badladakmi zorunlu sporlara
slm cnmmmm iyiyiz şükür kuzenle film izliyoruz film programı yaptı yalnız da izlemeyi sevmiyor acıdı bana mola verdik biraz haklısın bitanemmm ama sen ameliyatlısın cadı cemre sena gayet güzel sporlarını yapıyor sen iyileşene dek spor yasak sana kuzumm sadece yürüyüşşş yapabilirsinn bu hafta zaten eşleşme yapalım teke tek hedefini tutturamat-yan diğerine ceza versin

samsung iyi ki almamışsın cnm güle güle kullan pc ni bende geçen yaz almıştım harddsiki bozuk çıktı neyseki yerine yenisi verdiler ama bu esnada 3 kez servise götürdümmm windows 8 e alışırsın ama alışana dek hakikaten delirtiyor insanı güle güle kullan bitanemmm

oyyy cadıcımmm bu menü nedirregl sendromunu anlıyorum fakat asıl sorun sabah yediğin 2 muz ve ballı süt zinciri başlatmış maleseffazla gelip kan şekerini hızlı çıkarıp hızla düşürüyor asıl etki bu köfte doyana dek yiyebilirsin bitanem onda sınır yok 2 kalburabastı ve bitterrr yarınki tüm sporuna mal olacak üstelik reglsin de spor da yapamazsın
kendini iyi hissettiğin an 150 mekik ve 150 squat 20 de şınav benden

törene gidebildinmi cnmmm

haklısın kaptan
ama işte reglken fena oluyorum
sanıyorum ki yarında spor yapamicam gibi ben engeç salı günü başlayabilirim spora
çünkü bu ay bi başka manyak geçiyor dönemim
iyi hissettiğimde yada spora başladığımda bugünü telafi edicem
söz veriyorum
evet kıvrana kıvrana girdim törene
türk yıldızlarını izledik gururla

Dünün menüsünü de yazayım

Sabah:
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Avuç içinden az ekmeğe tereyağı(ekmek sıcacıktı dayanamadım)

Akşam:
Fasulye çorbası
Hindi külbastı
Salata
Yoğurt

Spor:2 saat yürüyüş 100 mekik
Su:2,5 litre

Yaktı banum bu gün gün boyu yaktı hem atak yaşadım gene
Menü dunki
Sabah kk kahvaltı sına ek avokado
Ogle taze fasulye azcık Kuskus Yoğurtlu
Aksam Kıymalı patlıcan . Brokoli haşlama . Ve azcık avokado limonlu . Salatalık domates çiğ semizotu.
Spor sabah 20 dk Leslie ve plate
Spor akşam yürüme 35dk

Son düzenleme:
bu gun ku menum
sabah: melemen peynir zeytin ceviz
aksam: kisir ayran salata aci sus biberi
aksamdan beri gidip gelip kisir yiyorum deli olacam ya. durduramiyorum kendimi
Canim fazladan yapma bu tarz tehlikeli besinleri ben önlemi böyle aldım. Pilavı misal evdeki orta boy yumurta sahaninda pişiriyorum az oluyor geriye kalmıyor yoksa bizde dibini getiririz disimizin alırı olunca

Günaydın meleklerimmmm güzel bir pazar olsun hepimiz için inş 3 hafta sonunda şükür 1 saatliğine de olsa evden çıkacağım hastahane hariç hiç evden çıkmamıştım:)
oh çok iyi yapmışsın cadıcım birde ağrın olmasaydı daha süper olurdu ben de gitmeyi çok isterdim ama hala tedirginim çok ayakta kalmaya çekiniyorum sözüne güveniyorum kuzummm

İyi geceler kızlar nasılsınız bir selam veriyim dedim
İzinliyim diye benden kurtulacaksınız zannetmeyin hep de burada olacagım hihihi
Tünaydın bızdıkımmm ne iyi yaptın tatlım ol tabiii fırsat buldukça
cemrem uyku tutmadımı kuzucummmm

tünaydın prensesimmmm bugün de fasulye çorbasımı spor süperrr

en küçük kaçamak bile malesef ataklarını başa dmndürür kuzummm

brokoli çıktımı canımcımmm offf pazara gitmeyi özledimmmmm

merhaba hepinize bugunden tezi yok kendimi toparliyorum. insallah aksamlari menulerimi de paylasacagim. ev cok tozlanmis temizlik yapmam lazim. camasir yikanacak ütü derken isim coooookk

Tünaydın tatlımmm ne zamandır evde yoktun işin çok kolay gelsin cnmmm ptsi bomba gibi başlayalım bu hafta 3, lüğü kıl payı kaçıtrdıkkk cuma bizim günümüz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…