kıskanc degıldır bende sasırdım yada bellı etmıyodu
Eniştem kıskandı demek ki
kız ne kolalar ne tatlılar ne pastalar havalarda uçuşuyor onun evinde. ve geldiği zaman burda. deli oluyorum yememek için zor tutuyorum kendimi.Tünaydın melekleriiiimm
Dün gelemedim kusura bakmayın. Bir aydır misafirlerden dolayı temizlik yapamamıştık. Sevgili kuzenciğimle birlikte evden yıldızlar çıkardık. Akşam 10'da duştan sonra güya kkya girecektim fakat rüya alemine dalmışım
Elbette inşallahı mahşallahı yok nurcum. Sen de bizler gibi adım adım hedefine ulaşacaksın. Ayrıca uslu kız olduğun için teşekkür ederim. Sen kararını verdikten sonra, hiç kimsenin beslenmeni sabote etmesine izin verme.O zaman bu sene kirazlar senden kuzucum.
Bravo nurcum. Ne güzel fuarı da gezmişsin. Dürüm dönerdense porsiyon daha iyi. Fakat aşırı su içip böbreklerini yorma bitanem. Ayrıca her ne kadar kendini tok hissetsen de karatay kahvaltını atlamamaya çalış canım.
Bir gün gecikmeli de olsa tünaydın şirinem
Ben cevap verene dek almışsın bile nurcum. Hayırlı olsun canım. Özümseyerek okursan çok faydasını göreceksin.
Süper bir menü neslim mahşallah
Bence durum gayet iyi. Şekerin düşmüş, insülin birden 5in altına düşmez. En az üç ay lazım canım. B12 ise ben ilk ay haftada bir yaptırmıştım. Sonra ayda iki, sonra ayda bir. Zamanla yükselir canım sen yaptırmaya devam et. Şayet kaçamak yapmazsan bir sonraki ay değerlerinin daha iyi olacağına eminim
Kayınpederine çok güldüm canım. Hakikaten anlayışsızmış, hayır bir de anneni fitlemesi çok garip. Allah sana sabır versin kuzum.
Öncelikle amiin canım. O ağrına rağmen tek başına mı yaptın? Mahşallahın var sana nazarım değecek diye korkuyorum. Hem üç çocuk hem de 26 kiloEllerine sağlık canım, Allah afiyetle yemeyi nasip etsin. Misafir öncesi yapmakla iyi yapmışsın. Böbreklerin inşallah bir sorun çıkarmaz.
Tam zıplayacakken son cümleni okudum. O zaman enişteye söyle eve kola almayı yasaklasın. Ya da bu ara alsın kayınpederin bol bol içsin. Çok hain gördüm kendimi
Yeni eğitim yılınız hayırlı olsun kuzucum. Fakat sabah çok az yemişsin.Spor süper.
Evet yazıyor canım.
Sporunla yakmışsındır kuzum üzülme afiyet olsun
Haplar hiç işe yaramıyor, çok geç yükseltiyor bitanem. En güzeli iğne, hızla yükseltiyor.
Bitanem tamamen toparlanana dek spora ara versen iyi olur bence.
Bisküvili pasta
Fasulye bitti mi kuzumAfiyet olsun canım. Mahşallah spor harika
Yaşasın fasulyeee
Hiç duymadım, hep birlikte araştıralım ama bende hiç olmadı.
Günaydın fıstığım
Hem patates hem pilav olmuyor neslicimHem de akşam
Bugün gelen giden yok. Kuzen de ben de kendimizi nete attık
kız ne kolalar ne tatlılar ne pastalar havalarda uçuşuyor onun evinde. ve geldiği zaman burda. deli oluyorum yememek için zor tutuyorum kendimi.
valla görünce dayanamadimafiyet olsun canım canınmı çekti krep :)
selam kaptanim sarkma konusunda bi arkadasim beni cok korkuttu sende olmadi demekTünaydın melekleriiiimm
Dün gelemedim kusura bakmayın. Bir aydır misafirlerden dolayı temizlik yapamamıştık. Sevgili kuzenciğimle birlikte evden yıldızlar çıkardık. Akşam 10'da duştan sonra güya kkya girecektim fakat rüya alemine dalmışım
Elbette inşallahı mahşallahı yok nurcum. Sen de bizler gibi adım adım hedefine ulaşacaksın. Ayrıca uslu kız olduğun için teşekkür ederim. Sen kararını verdikten sonra, hiç kimsenin beslenmeni sabote etmesine izin verme.O zaman bu sene kirazlar senden kuzucum.
Bravo nurcum. Ne güzel fuarı da gezmişsin. Dürüm dönerdense porsiyon daha iyi. Fakat aşırı su içip böbreklerini yorma bitanem. Ayrıca her ne kadar kendini tok hissetsen de karatay kahvaltını atlamamaya çalış canım.
Ben cevap verene dek almışsın bile nurcum. Hayırlı olsun canım. Özümseyerek okursan çok faydasını göreceksin.
Bence durum gayet iyi. Şekerin düşmüş, insülin birden 5in altına düşmez. En az üç ay lazım canım. B12 ise ben ilk ay haftada bir yaptırmıştım. Sonra ayda iki, sonra ayda bir. Zamanla yükselir canım sen yaptırmaya devam et. Şayet kaçamak yapmazsan bir sonraki ay değerlerinin daha iyi olacağına eminim
Kayınpederine çok güldüm canım. Hakikaten anlayışsızmış, hayır bir de anneni fitlemesi çok garip. Allah sana sabır versin kuzum.
Öncelikle amiin canım. O ağrına rağmen tek başına mı yaptın? Mahşallahın var sana nazarım değecek diye korkuyorum. Hem üç çocuk hem de 26 kiloEllerine sağlık canım, Allah afiyetle yemeyi nasip etsin. Misafir öncesi yapmakla iyi yapmışsın. Böbreklerin inşallah bir sorun çıkarmaz.
Tam zıplayacakken son cümleni okudum. O zaman enişteye söyle eve kola almayı yasaklasın. Ya da bu ara alsın kayınpederin bol bol içsin. Çok hain gördüm kendimi
Yeni eğitim yılınız hayırlı olsun kuzucum. Fakat sabah çok az yemişsin.Spor süper.
Evet yazıyor canım.
Haplar hiç işe yaramıyor, çok geç yükseltiyor bitanem. En güzeli iğne, hızla yükseltiyor.
Bisküvili pasta
Yaşasın fasulyeee
Günaydın fıstığım
massallah kaptanimiz taş tabiBende olmadı cemrem için rahat olsun
kaptanım sen 3.takımın yardımcı kaptanımısııınnnnnnnn cok sasırdımGenelde belli etmezler
tşk ederim cemremmmassallah kaptanimiz taş tabi
kaptanım sen 3.takımın yardımcı kaptanımısııınnnnnnnn cok sasırdım
bızde yok yok ben bılmeden tanıdım esımı sonra hopppp organık sebze meyvelerın ıcınde buldum kendımı cocuklugumdan berı cok severım koy yasantısını rabbım nasıp ettı.. ıs ev bu topık bırde 3. topık valla bravotşk ederim cemremm
bitanem ben 3, takımdan mezun oldum kaptan yardımcısıydımm sanırım listede değişmedi kaptan yardımcıları şu an sahgül ve blue ben gönüllü her zaman gönüllü kaptan yardımcısıyım zaten 3, takımın ayrıca kardeş takımımız
demen bile yeter cnm benimkendi ağacınızdan ne güzel
tatlım bende 5 b12 yi her hafta oldum şimdi bu ay bende ayda 2 olacam sonra ayda 1. d vitaminimi ölçtüremedim salı günü haftaya endokrinden isteyeceğim bakalım.Tünaydın melekleriiiimm
Evet yazıyor canım.
Bisküvili pasta
Yaşasın fasulyeee
Günaydın fıstığım
bızde yok yok ben bılmeden tanıdım esımı sonra hopppp organık sebze meyvelerın ıcınde buldum kendımı cocuklugumdan berı cok severım koy yasantısını rabbım nasıp ettı.. ıs ev bu topık bırde 3. topık valla bravo
tatlım bende 5 b12 yi her hafta oldum şimdi bu ay bende ayda 2 olacam sonra ayda 1. d vitaminimi ölçtüremedim salı günü haftaya endokrinden isteyeceğim bakalım.
oh kiraza bayılırım banada dayım yollar her sene amasya dan doyasıya yerim. ama kiraz çok fazla ilaçlanıyorya içime sinmez hiç yerken. bende isterim kiraz bu aradaaaa bu arada tmm ıstedıgınız kıraz olsun sayamıcagım kadar cok kıraz agacımız var memnunıyetle
banu cum
kalbin temizmiş o zaman nurcummm ben de çok severimm bu ara yoğun olmasam kk da turlarım ama yetişemiyorum
ölçtür bakalım neslimm ona göre hareket edelim yavaş yükseliyorsa her hafta yaptırmaya devam et
banu cum
sağlıklı yaşıyoruz ekibi k2 vitamininden bahsediyordu dün yazılarını okudum takviyeye başlamışlar karatay hoca ttavsiyesiyle ne yapsak bizde başlasakmı ki
k2 takviyesinede başlayalım ozaman ha bide bu çıktı başıma wuuuuu
Ben de okudum neslimm valla Canan Hoca ve Okan beyler ne diyorsa gözüm kapalı uygularımm her dediklerini uyguladım ziyadesiyle memnunum omega 3 üm bitsin birlikte sipariş vereceğim ben de
hasta olup para dökmektense hastalanmadan önlemini almak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?