Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kız ne kolalar ne tatlılar ne pastalar havalarda uçuşuyor onun evinde. ve geldiği zaman burda. deli oluyorum yememek için zor tutuyorum kendimi.

afiyet olsun canım canınmı çekti krep :)

valla görünce dayanamadim
selam kaptanim sarkma konusunda bi arkadasim beni cok korkuttu sende olmadi demek ay bende kesin olur o kadar spor yapmaya çalışıyorum hala kek hamuru gibiyim

377.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35nur35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TD]

[/TD][/TABLE][TD]

[/td]
[TD][/td]
[TD][/td]​
[TD][/td]

massallah kaptanimiz taş tabi
tşk ederim cemremm

kaptanım sen 3.takımın yardımcı kaptanımısııınnnnnnnn cok sasırdım

bitanem ben 3, takımdan mezun oldum kaptan yardımcısıydımm sanırım listede değişmedi kaptan yardımcıları şu an sahgül ve blue ben gönüllü her zaman gönüllü kaptan yardımcısıyım zaten 3, takımın ayrıca kardeş takımımız

demen bile yeter cnm benim kendi ağacınızdan ne güzel

bızde yok yok ben bılmeden tanıdım esımı sonra hopppp organık sebze meyvelerın ıcınde buldum kendımı cocuklugumdan berı cok severım koy yasantısını rabbım nasıp ettı.. ıs ev bu topık bırde 3. topık valla bravo

tatlım bende 5 b12 yi her hafta oldum şimdi bu ay bende ayda 2 olacam sonra ayda 1. d vitaminimi ölçtüremedim salı günü haftaya endokrinden isteyeceğim bakalım.

kalbin temizmiş o zaman nurcummm ben de çok severimm bu ara yoğun olmasam kk da turlarım ama yetişemiyorum

tatlım bende 5 b12 yi her hafta oldum şimdi bu ay bende ayda 2 olacam sonra ayda 1. d vitaminimi ölçtüremedim salı günü haftaya endokrinden isteyeceğim bakalım.

ölçtür bakalım neslimm ona göre hareket edelim yavaş yükseliyorsa her hafta yaptırmaya devam et

aaa bu arada tmm ıstedıgınız kıraz olsun sayamıcagım kadar cok kıraz agacımız var memnunıyetle
oh kiraza bayılırım banada dayım yollar her sene amasya dan doyasıya yerim. ama kiraz çok fazla ilaçlanıyorya içime sinmez hiç yerken. bende isterim kiraz bu arada

banu cum
sağlıklı yaşıyoruz ekibi k2 vitamininden bahsediyordu dün yazılarını okudum takviyeye başlamışlar karatay hoca ttavsiyesiyle ne yapsak bizde başlasakmı ki

banu cum
sağlıklı yaşıyoruz ekibi k2 vitamininden bahsediyordu dün yazılarını okudum takviyeye başlamışlar karatay hoca ttavsiyesiyle ne yapsak bizde başlasakmı ki

Ben de okudum neslimm valla Canan Hoca ve Okan beyler ne diyorsa gözüm kapalı uygularımm her dediklerini uyguladım ziyadesiyle memnunum omega 3 üm bitsin birlikte sipariş vereceğim ben de
hasta olup para dökmektense hastalanmadan önlemini almak en güzeli

k2 takviyesinede başlayalım ozaman ha bide bu çıktı başıma wuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…