Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menüm

Kalkınca 1 tatlı kaşığı pekmez
2 bardak su

Sabah 8:30
1 su bardağı süt
1 elma+2 erik

Ara 10:30
2 kayısı+5 fındık+1 su bardağı limonlu yeşilçay

Öğle 12:30
1 su bardağı çorba
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı, nar ekşili, elma sirkeli)

Ara 15:30
1 kk beyaz peynir
1 dilim k.ekmeği
acı sivri biberli söğüş salata (yağsız tuzsuz)
1 bardak mısır püskülü

Akşam 19:00
1 kase yoğurt (çörek otlu+acı pul biberli)
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı, nar ekşili, elma sirkeli)
su yine 3,5 litre olur, bu akşam söz leslie ile 3 mil yaparım inşallah

M
sagol canim iyiyim cik sukur ama yorgunum siz calisip yoruluyosunuz ben evhanimiyim ama cok yorgunum.bu kislik hazirliklari cok yordu beni kis gelsede rahat etsek:))
Ah be canım ev hanımlığı her işten zor maalesef. Çalışıyorum eve gidiyorum iş bitmiyor diyorum. İzine ayrılıyorum hep evdeyim yine iş bitmiyor. O yüzden ev hanımı hep meşguldür. Hele de evde küçükler varsa..

mrb yoldaşlar;
dunkı menume geceyım
sabah
kk kahvaltısı canım ne alakaysa lımonlu roka ıstedı onuda yedim
ara ogun cay (sımdı bana cok kızacaksınız ama cayımı sekersız ıcemıyorum koca bır kupaya 3 seker atıyoken sımdı 2 ye dustu bazen de tek sekerle ıcıyorum kesmek ıstıyorum)
aksam
barbunya bırtabak zeytınyaglı
esım pılav ıstemıstı pırınc pılavı dayanamadım cok sevıyorum asıgım pırınc pılavına ondan bır kasık aldım
ıkı parca tavuk baget elektrıklı ızgarada yaptım
sabah 40 dk yuruyus
2 lıtre su

şekerpare miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynen banum. zaten ahmet rasim küçükusta karatay ve ahmet aydına tezat bi doktor bunu biliyordum. ama
ticari tıp diye eleştirmesini çok anlam veremedeim çünki kimse marka vermiyor ki sadece faydalarını sıralıyor.
ben aslında rabbimin bizim için gerekli herşeyi doğada yarattığına inanıyorum temelde ama günümüz şartlarında toprak anada bozulduğu için takviye kullanmaya başladım. yılların birikimi bedenden gitsin yeterince sade ve doğal beslenmeye tam anlamıyla başlayıp emin olunca takviyeler yerine besinlerle devam edeceğim. düşüncem bu

Tabloyu begenmene sevindim kuzum rica ederim

sizler icin dersler burdan once gelir unutmayin firsatiniz olursa ders molalarinda ugrarsiniz sorun yok

hayir olsun ins damatmi uzdu yoksa seni

Gunaydinlar gerci kimsecikler yok ama nefe olsa gelceksiniz:)takimi ben kapattim ben actim:)hava sogudu yagmur var uykumda var ama isimde var:)

Uyumak yok kuzucum evet ayyuzlum ugramadi hic bir sorayim dilodim iyidir ins

haklisin tatlim simdi calisalimki kisin rahat edelim ellerimize saglik

cepten tek tek alinti oluyor eylulum

memun guzel ama sarma cok olmus mazeret yok

yandexe adyguard diye bir eklenti kurdum cnm tum reklamlari engelliyor rahat ettim

dene istersen

Bebislerin hastaydi cnm uykusuzluk hakikaten kilo verdiriyor calistigin icin ginduz de telafi edemwdin firsatin olunca sporunu yapacagini bildigim icin sorun yok kuzum yeni listen seni zorlamayacaksa ve faydasini gorursen devam et bklim bir hafta sonra farki goruruz tarti guzel bir rakam gosterdi demekki yarini ipke cekiyorum

menun yine kacamaksiz cnm tsklet balkabagi sekersiz daha cok sevdim ben kendinden sekerleniyor firinda afiyetolsun cnm

Hakikaten oyle cnm isyerinde yapilacak isler belli ama evde program surekli degisiyor birde senin minikler olunxa is bitmez haklisin

Tatlim neden kizalim aliskanliklar kolay degismiyor fakat sagligin icin degistirmelisin ustelik alisinca sekerli icemeyecegine eminim

limonlu roka super afiyetolsun

pilavida tadimlik yemissin sorun yok ama suyu biraz daha artirmalisin nurcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…