inşallah neslimkızlar günaydın
bir perşembe daha geldi yarın büyük gün
bu gün ipleri birazdaha sıkalım yarın ödülümüz bol eksiler olsun işallah
Ah be canım ev hanımlığı her işten zor maalesef. Çalışıyorum eve gidiyorum iş bitmiyor diyorum. İzine ayrılıyorum hep evdeyim yine iş bitmiyor. O yüzden ev hanımı hep meşguldür. Hele de evde küçükler varsa..M
sagol canim iyiyim cik sukur ama yorgunum siz calisip yoruluyosunuz ben evhanimiyim ama cok yorgunum.bu kislik hazirliklari cok yordu beni kis gelsede rahat etsek:))
Günaydın canım. Ben geldim kimsecikler yok.Gunaydinlar gerci kimsecikler yok ama nefe olsa gelceksiniz:)takimi ben kapattim ben actim:)hava sogudu yagmur var uykumda var ama isimde var:)
nurcum bende vardı karatayla yendim. önceleri yüksekti hala öyle ama düşüyor hızlaaaaa bak onu hıc dusunmemıstım kaptanım olabılır valla.. ınsulın dırencım yuksek kaptanım olması gereken ust sınırın ıkı katı fazla
suan bende hıssedıyorum dustugunu.. yanı tam duzelmesede ılerleme var gıbınurcum bende vardı karatayla yendim. önceleri yüksekti hala öyle ama düşüyor hızla
şekerpare miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiHemen menümü yazıorum kaptanım
pazartesi
Sabah 1 incir+2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara 1 elma
Öğle
Avuç içi kadar haşlama et + salata
Ara 2 kayısı
Akşam 1 lahmacun
Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
----------------------------------------------
Salı
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara 1 elma
Öğle
Fırında tavuk + salata + 1 tane şekerpare
Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye + 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
su 3,5 litre
spor yok maalesef. bu hafta spor yapamadım
aynen banum. zaten ahmet rasim küçükusta karatay ve ahmet aydına tezat bi doktor bunu biliyordum. amahttp://ahmetrasimkucukusta.com/2014...i/besin-destekleri/antioksidan-teorisi-coktu/
http://ahmetrasimkucukusta.com/2014...ultivitamin-antioksidan-yalanlarina-kanmayin/
http://ahmetrasimkucukusta.com/2014...oksidanlar-kanseri-ve-olumleri-hizlandiriyor/
http://ahmetrasimkucukusta.com/2014/07/04/ordan-burdan-havadan-sudan/antioksidan-aldatmacasi/
neslim işte bu yazıları okudum kafam karıştı iyice
selamlaar
bugün kötü bir gündü benim için o yüzden geç geldim kusura bakmayın :/
menümü yazıp hemen yatıcam zihinsel ve duygusal olarak çok yorgunum
Sabah
kk kahvaltısı
Akşam
barbunya,salata,ayran
spor
50 dk yürüyüş
Gunaydinlar gerci kimsecikler yok ama nefe olsa gelceksiniz:)takimi ben kapattim ben actim:)hava sogudu yagmur var uykumda var ama isimde var:)
aaaa bak onu hıc dusunmemıstım kaptanım olabılır valla.. ınsulın dırencım yuksek kaptanım olması gereken ust sınırın ıkı katı fazla
Günaydın kızlar
Dünkü menüm
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 yumurta
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara 1 elma
Öğle
Balık + salata (işteydim helva yoktu)
Ara 2 kayısı
Akşam iki çatal fırınlanmış bal kabağı şekersiz
1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
su 3,5 litre
kaptanım spor bu hafta yapamadım maalesef ama emin ol 6 günlük uykusuzluk ve gece koşturması spordan fazla yordu. Spor yapsaydım bu kadar efor harcamazdım. Bunu da bu sabah tartıda gördüm zaten.Aslında haftada bir tartılıyordum ama bugün bir haftalık özel bir diyete başladım. Diyetisyenimin verdiği farklı bir liste. Sadece bir hafta uygula dedi. Zor gelirse de bırakırsın eskisinden devam edersin demişti. Bugün başladım ve bir haftada ne kadar etki edecek merak ettiğimden tartıldım bugün. Bu bir hafta kesinlikle kaçamaksız olacak listemi hemen paylaşayım.
Ah be canım ev hanımlığı her işten zor maalesef. Çalışıyorum eve gidiyorum iş bitmiyor diyorum. İzine ayrılıyorum hep evdeyim yine iş bitmiyor. O yüzden ev hanımı hep meşguldür. Hele de evde küçükler varsa..
aha yakalandımHem iki kati hem de sekerli cay kuzum 21 gun sekersiz ic alisirsin
canan karatay star tv de ateş püskürüo
keyifle izliyorum :)
Tatlim neden kizalim aliskanliklar kolay degismiyor fakat sagligin icin degistirmelisin ustelik alisinca sekerli icemeyecegine eminimmrb yoldaşlar;
dunkı menume geceyım
sabah
kk kahvaltısı canım ne alakaysa lımonlu roka ıstedı onuda yedim
ara ogun cay (sımdı bana cok kızacaksınız amacayımı sekersız ıcemıyorum koca bır kupaya 3 seker atıyoken sımdı 2 ye dustu bazen de tek sekerle ıcıyorum kesmek ıstıyorum)
aksam
barbunya bırtabak zeytınyaglı
esım pılav ıstemıstı pırınc pılavı dayanamadım cok sevıyorum asıgım pırınc pılavına ondan bır kasık aldım
ıkı parca tavuk baget elektrıklı ızgarada yaptım
sabah 40 dk yuruyus
2 lıtre su
şekerpare miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?