Ben de az önce müdürümün odasına çıktım. Adam şimdiye kadar hiçbirşey dememişti. Bugün diyorki sen ne kadar zayıfladın böyle ne yaptın. Dedim müdürüm tam 25 kilo verdim. Müdür deAY BU GÜN YAN KOMŞU DÜKKANCI BANA SEN KİLOMU VERDİN BU ARA GELELİ İNCELDİN DEDİİ
YUPPİİİİİ. AY CUMA SABAH OLSADA BAKSAM Bİ
Nasıl anlatayım canım benim. Evim küçük biraz ve dolap eksikliğinden herşey ortada. Yardımcı alsam onları sağa sola koyarken yine ben uğraşacam o yüzden zaten bunları yapana kadar temizliğini de yaparım diyorum. Ama sadece camlara birini almayı düşünüyorum açıkçası.Kuzum bence yardimci tutsan bir gunluk temizlik icin imkanin varsa oyle yap tek basina zorlanirsin izin alabilirsen yavas yavas yaparsin
Benimki de çok sever tatlıyı, bir de evimden pilav eksik olmaz. Eşim çok sever her gün de yer ama gram almaz. Gece bile yer ama hiç 70 kiloya bile çıktığını görmedim. Boyu 1,72 67-68 kiloda durur. Nereye gider yediği bilmem.sorma ya esıme dıyorumkı tatlını gıt dısarda ye oyle gel benı gunaha sokma
ayyy sankı benı anlattın heeee benımkının boyu daha uzun bıde dusun yanı ben bırkısının 1 gunluk yedıgını 3 gunde yıyorum yınede duba gıbıyım yaBenimki de çok sever tatlıyı, bir de evimden pilav eksik olmaz. Eşim çok sever her gün de yer ama gram almaz. Gece bile yer ama hiç 70 kiloya bile çıktığını görmedim. Boyu 1,72 67-68 kiloda durur. Nereye gider yediği bilmem.
YENİ EVİN HAYIRLI OLSUN CANIM GÜLE GÜLE OTUR.Nasıl anlatayım canım benim. Evim küçük biraz ve dolap eksikliğinden herşey ortada. Yardımcı alsam onları sağa sola koyarken yine ben uğraşacam o yüzden zaten bunları yapana kadar temizliğini de yaparım diyorum. Ama sadece camlara birini almayı düşünüyorum açıkçası.
Bir ay içinde evimi teslim edecekler, dün arabayı da sattık evin borcu için, çok ta üzüldüm yaa, 7 senedir alışmıştım. NEyse ilerde yine olur da, evime bir geçeyim her yere dolap koyacamÇok çektim dolapsızlıktan bir sürü çocukla. Herşey heryerde maalesef.
Sağol canım inşallah her yere dolap yaptıracam balkon da dahilOff bu reklamlar beni oldurecek cepten
yonetici apartman elektrigini yatirmamis yine dolayisiyla superonline calismiyir gittim soyledim yatiracak aksama anxak gelir
kizlar erkekler bizlere gore daha kasli oldugu icin yeselerde yakma sanslari yuksek o yuzden kas yapmamiz lazim vucutcular gibi degil tabii
makrescim yeni evine de alusirsin kuzum ama bol bol dolap yaptir bizim ev minyatur ama her yer dolap o yuzden rahatim dedigin gibi esyalar ortafa olunca sen de pesinden kosturacaksin ayni sey
Gule gule huzurla oturursun yeni evinde ins
mudurune de pes dogrusu 25 kilo verdin dile kolay yenimi farketmis
Sağol canım Allah evi olmayan herkese nasip etsin inşallah.YENİ EVİN HAYIRLI OLSUN CANIM GÜLE GÜLE OTUR.
HAKKATEN MÜDÜRÜNE PES. 25 KİLO VERDİN DAHA KAÇ KİLO VERECEKSİN AYOL ÇOK GELDİ DE BANASağol canım Allah evi olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Sağol canım inşallah her yere dolap yaptıracam balkon da dahil
Müdürüm direk yüze bakar çok dikkat etmez, ben bu ara yüzden biraz fazla zayıfladım niye bilmiyorum, Doktora gidip ölçüm yaptırmasam kas kaybettim diyecem de hep yağdan gidiyor anlamadım ki...
valla bi hışımla geldi geçtiİzleyemedim cadicim malesef saglikocagina gidip geldim zaten uyduda kanallar yoktu gelince netten bakayim dedim net yok sans iste
iyi akşamlar melekleirmmmm 2 çatal cısla günü kurtardım şükür o iki çatala rağmen az önce sadece kefir içtim ama iki bardağa yakındı
nurcum izmirde hava kapalı büyük ihtimal ondandır kapalı havalşarda benim de uykum gelir
çok da mütevaziyizdir bir de dimi
dirençmi şekermi kuzummm
sık yapmadığını biliyorum cnm menülerinde dediğin gibi uzunnn zamandır cıs görmemiştimm o yüzden ceza yok
slm prensesim ne kusuru önce güzelce dinlen sonra dersini çalış kafa dağıtmak istersen burası son şıkkın olsun derslerin önemli başarılar bitanemmoyyy bu şakaf bitermikiii
iyi akşamlar bızdıkımmmm bana beöyle menülerle gel işte harikasınnn karatayamı döndükkk
afiyet olsun menuler cok iyi bence tursu disinda
sen ogretmen miydin canim kacirmisim ben
canim senin menulerinde hep su yogurt kuru tarsi sey oluyor ya onun etkisi ne
ins kisa zamanda hayirlisiyla atlatirsiniz sorunlar simdilerde maalesef herkes hayatinin bir doneminde celiyor maddi sorunlari
ne icin safak sayiyorsun bak onu da kacirmisim
ne cisi ne cisi
evet karataya dondum sayilir ama tam duzeni oturtmak biraz zaman alabilecek sanirim
en güzelini yapıyor anneciğinçoğu kolayına geldiği için meyvesuyu ve asitli gıda veriyor acıkırsan iç bitanem
aa ölemi pardon canım süpersin o zaman her sabah yürüyüş çok iyi
afiyet olsun canım kahvaltı favori öğünümdür
kız normalde 40 ım da bu elbise oldu popodan sıktı ama azcık erimesi lazım poponun :)
bence olur tatlım niye olmasın anladım canım ama zaten eninde sonunda eriyeceksinn
o zaman gelsin 38 ler 36 lar
afiyet olsun canım spor yapmaman kötü olmuş ama inş erimişlerdir
canım kıyamam bende yorulcam kesin okuldan buraya nasıl gircez hakkaten ya
giremezsem de aklım kalıyor kopamıyorum
afiyet olsun canımm süper
selamlaar
bugün kötü bir gündü benim için o yüzden geç geldim kusura bakmayın :/
menümü yazıp hemen yatıcam zihinsel ve duygusal olarak çok yorgunum
Sabah
kk kahvaltısı
Akşam
barbunya,salata,ayran
spor
50 dk yürüyüş
selamlar herkese ben menumu yazip kacacagim biraz yogunum yine
Sabah
1 ufak muz 1 yumurtadan biberli omlet peynir 8 zeytin yarim cbye yakin kuruyemis domates salatalikKK53: cok oldu ya yazinca)
ara
sekersiz turk kahvesi
aksam
1 kucuk tabak biberli domatesli et sote 1 kase cacik 5 badem
spor yapamadim ama simdi gitmem gereken yere yuruyerek gidicem bi 40 dk falan surer
su 3 lt 1 sise maden suyu
hadii Sabah gorusuruz
valla bi hışımla geldi geçti
ayrıca sağlık olsun kaptanım, hayrola sağlıkocağı falan ?
Selam kızlar ben geldimmyarın tartı hepimizin yüzünü güldürür inşallah ben yeni bir düzene başladım sabah kahvaltıları falan pek olmadı bakalım ne olacak
Okuldan gelince dinlenmek için bir giriyorum sonra yemek yiyip derse başlıyorum ama hafta sonu dersanemde başlıcak bakalım ne yapabileceğimbitmez kaptanım o şafak bitmez
Okulların kapanmasının şafağı canım
Ayy bize de misafir geldiğinde içecek bir şey bulamıyorannem babam ben ne kola ne meyve suyu hiçbir şey içmeyiz öyle olunca da eve de alınmıyor artık yakın akrabalar gelirken kendi içeceğini getiriyor
Aynen öyle kopamıyorum bende canım iyi oluyor bir yerde de
Noldu niye yorgunsun sen bakim? Bu arada afiyet leptin olsun canım
Dünkü menüm:
Sabah:
Domates peynir zeytin fındık
Öğle:
Peynirli omlet
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Az taze fasulye yemeği
Dana pirzola
Spor:45 dakika yürüyüş, yoga
Su:3 litre
Kızlar ne yapsam ne etsem sabah kkk yapamıyorum yumurta yemek hiç işime gelmiyordaha doğrusu yemek yemek işime gelmiyor sabahın köründe çok değişik bir tip oluyorum
Selam kizlar nasilsiniz ben yirgunum yine kosusturna is guc hic bitmiyo.disci randevumda vardi kaplamalarim takildi sonunda.alismam biraz zaman alacak ama olsun
Herkese selam
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda peynirli mihlama
6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;etli mantar sote ayran
Aksam 1 br kefir 30dk sonra salata ve taze fasulye 2 kaşık kiymali makarna
Spor sabah 35 dk yurume
öğle 33 dk yurume
Aksam 30 dk yurume 15 dk si Leslie ve mekik plates bacak karisik
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
Aaaa yasakmi nedenki peynir Tereyaginda bi gidim mısır unuyla eritilirtartı öncesi mıhlamamıııı neyseki sporun süper neslimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?