Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AY BU GÜN YAN KOMŞU DÜKKANCI BANA SEN KİLOMU VERDİN BU ARA GELELİ İNCELDİN DEDİİ
YUPPİİİİİ. AY CUMA SABAH OLSADA BAKSAM Bİ
Ben de az önce müdürümün odasına çıktım. Adam şimdiye kadar hiçbirşey dememişti. Bugün diyorki sen ne kadar zayıfladın böyle ne yaptın. Dedim müdürüm tam 25 kilo verdim. Müdür de böyle bakakaldı. Müdürüm dedim herşey boğazda bitiyor. Diyorki ramazanda 5 kilo vermiştim şimdi hepsini geri aldım. Dedim müdürüm çok pilav yiyorsunuz Gülüyor evet diyor fazla yiyebiliyorum ......

Kuzum bence yardimci tutsan bir gunluk temizlik icin imkanin varsa oyle yap tek basina zorlanirsin izin alabilirsen yavas yavas yaparsin
Nasıl anlatayım canım benim. Evim küçük biraz ve dolap eksikliğinden herşey ortada. Yardımcı alsam onları sağa sola koyarken yine ben uğraşacam o yüzden zaten bunları yapana kadar temizliğini de yaparım diyorum. Ama sadece camlara birini almayı düşünüyorum açıkçası.
Bir ay içinde evimi teslim edecekler, dün arabayı da sattık evin borcu için, çok ta üzüldüm yaa, 7 senedir alışmıştım. NEyse ilerde yine olur da, evime bir geçeyim her yere dolap koyacam Çok çektim dolapsızlıktan bir sürü çocukla. Herşey heryerde maalesef.

sorma ya esıme dıyorumkı tatlını gıt dısarda ye oyle gel benı gunaha sokma
Benimki de çok sever tatlıyı, bir de evimden pilav eksik olmaz. Eşim çok sever her gün de yer ama gram almaz. Gece bile yer ama hiç 70 kiloya bile çıktığını görmedim. Boyu 1,72 67-68 kiloda durur. Nereye gider yediği bilmem.

ayyy sankı benı anlattın heeee benımkının boyu daha uzun bıde dusun yanı ben bırkısının 1 gunluk yedıgını 3 gunde yıyorum yınede duba gıbıyım ya

Off bu reklamlar beni oldurecek cepten

yonetici apartman elektrigini yatirmamis yine dolayisiyla superonline calismiyir gittim soyledim yatiracak aksama anxak gelir

kizlar erkekler bizlere gore daha kasli oldugu icin yeselerde yakma sanslari yuksek o yuzden kas yapmamiz lazim vucutcular gibi degil tabii

makrescim yeni evine de alusirsin kuzum ama bol bol dolap yaptir bizim ev minyatur ama her yer dolap o yuzden rahatim dedigin gibi esyalar ortafa olunca sen de pesinden kosturacaksin ayni sey
Gule gule huzurla oturursun yeni evinde ins

mudurune de pes dogrusu 25 kilo verdin dile kolay yenimi farketmis

YENİ EVİN HAYIRLI OLSUN CANIM GÜLE GÜLE OTUR.

Sağol canım inşallah her yere dolap yaptıracam balkon da dahil

Müdürüm direk yüze bakar çok dikkat etmez, ben bu ara yüzden biraz fazla zayıfladım niye bilmiyorum, Doktora gidip ölçüm yaptırmasam kas kaybettim diyecem de hep yağdan gidiyor anlamadım ki...

Yaptir cnm en cok baljona lazim benim balkon dolabi sirf cicek malzemeleri alet kutusu vs dolu

Olcum yaptirdigin icin icin rahat olsun cnm en son yuzden gidiyor zaten

selamlar herkese ben menumu yazip kacacagim biraz yogunum yine
Sabah
1 ufak muz 1 yumurtadan biberli omlet peynir 8 zeytin yarim cbye yakin kuruyemis domates salatalik KK53: cok oldu ya yazinca)

ara
sekersiz turk kahvesi

aksam
1 kucuk tabak biberli domatesli et sote 1 kase cacik 5 badem

spor yapamadim ama simdi gitmem gereken yere yuruyerek gidicem bi 40 dk falan surer
su 3 lt 1 sise maden suyu

hadii Sabah gorusuruz

Selam kızlar ben geldimm yarın tartı hepimizin yüzünü güldürür inşallah ben yeni bir düzene başladım sabah kahvaltıları falan pek olmadı bakalım ne olacak

Okuldan gelince dinlenmek için bir giriyorum sonra yemek yiyip derse başlıyorum ama hafta sonu dersanemde başlıcak bakalım ne yapabileceğim bitmez kaptanım o şafak bitmez

Okulların kapanmasının şafağı canım

en güzelini yapıyor anneciğin çoğu kolayına geldiği için meyvesuyu ve asitli gıda veriyor acıkırsan iç bitanem

Ayy bize de misafir geldiğinde içecek bir şey bulamıyor annem babam ben ne kola ne meyve suyu hiçbir şey içmeyiz öyle olunca da eve de alınmıyor artık yakın akrabalar gelirken kendi içeceğini getiriyor

Aynen öyle kopamıyorum bende canım iyi oluyor bir yerde de

Noldu niye yorgunsun sen bakim? Bu arada afiyet leptin olsun canım

Dünkü menüm:

Sabah:
Domates peynir zeytin fındık

Öğle:
Peynirli omlet
Domates salatalık peynir zeytin ceviz

Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Az taze fasulye yemeği
Dana pirzola

Spor:45 dakika yürüyüş, yoga
Su:3 litre

Kızlar ne yapsam ne etsem sabah kkk yapamıyorum yumurta yemek hiç işime gelmiyor daha doğrusu yemek yemek işime gelmiyor sabahın köründe çok değişik bir tip oluyorum

Bugünkü menümü de yazıp ders çalışayım artık

Sabah:
Peynir zeytin fındık ceviz

Öğle:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Bulgur pilavı
1 kase yoğurda sarımsak ve pul biber
Domates

Spor:45 dakika yürüyüş ve yoga
Su:3 litre

İyi akşamlar fıstıklarımmm net geldi şükür ne çok alışmışız kullanmasak bile illa olsun istiyoruz

kolay gelsin bızdıkımmmm yoğunmuşsun yine menün gayet güzel yazınca çok gibi gelebilir ama harika giderken de yürüyecekmişsin hadi bklım yarın tartı ne diyecek

valla bi hışımla geldi geçti
ayrıca sağlık olsun kaptanım, hayrola sağlıkocağı falan ?

netten izlerim cnm mutlaka vardır youtube da kızdırdılar demek yine ablamı cadıcımm benim sağlık ocağı hastahane işi hiç bitmez annemin kullandığı ilaçların günleri hep farklı zamanında almayınca da raporlu olduğu için tek adete düşürüyorlar o zamanda açıkta kalıyoruz önemli birşey değil yani kuzum

amin prensesim inşşş tartar sevindirir hepimizi

biter bitanemmm dur bakalım daha 1 hjafta olmadı ne güzel işte kim ne içiyorsa getirsin

o zaman sabahları muzunu sütünü cevizini peynirini ye tamam cnm anlaştıkmı bugün sabah hakikaten az yemişsin

Selam kizlar nasilsiniz ben yirgunum yine kosusturna is guc hic bitmiyo.disci randevumda vardi kaplamalarim takildi sonunda.alismam biraz zaman alacak ama olsun

slm tatlım gözün aydın cnmmm inş çabuk alışırsın iş yaparsan hiç bitmez cnmm çok yormaya başladın kendini yine

Herkese selam
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda peynirli mihlama

6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;etli mantar sote ayran
Aksam 1 br kefir 30dk sonra salata ve taze fasulye 2 kaşık kiymali makarna
Spor sabah 35 dk yurume
öğle 33 dk yurume
Aksam 30 dk yurume 15 dk si Leslie ve mekik plates bacak karisik
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

tartı öncesi mıhlamamıııı neyseki sporun süper neslimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…