bırden aklım gıttı yahuYok oyle bisey
aynen banum. zaten ahmet rasim küçükusta karatay ve ahmet aydına tezat bi doktor bunu biliyordum. ama
ticari tıp diye eleştirmesini çok anlam veremedeim çünki kimse marka vermiyor ki sadece faydalarını sıralıyor.
ben aslında rabbimin bizim için gerekli herşeyi doğada yarattığına inanıyorum temelde ama günümüz şartlarında toprak anada bozulduğu için takviye kullanmaya başladım. yılların birikimi bedenden gitsin yeterince sade ve doğal beslenmeye tam anlamıyla başlayıp emin olunca takviyeler yerine besinlerle devam edeceğim. düşüncem bu
normalde cok su ıcerım 4 lıtreyı bulurda bır haftadır nedense pek ıstegım yokTatlim neden kizalim aliskanliklar kolay degismiyor fakat sagligin icin degistirmelisin ustelik alisinca sekerli icemeyecegine eminim
limonlu roka super afiyetolsun
pilavida tadimlik yemissin sorun yok ama suyu biraz daha artirmalisin nurcum
normalde cok su ıcerım 4 lıtreyı bulurda bır haftadır nedense pek ıstegım yok
oglenlerı ıkı bardak ıcıyorum fazla gelıyor sonra bugun tek seker ıctıııımmmmm... bugun suyumu calttım kaptanım cnm kaptanımHavalar serinledikce su icmeyi aksatabiliyoruz kuzum ama icmemiz sart
yakalarimmmm
Aklimiza mukayyet olacagiz seker
hadi bklim once tek sekere dusur sonra yarim
Sonra sekersiz icersin
isyerinde cok cay icildigini dusunursek ne kadar kara gececeksin hesapla istersen kuzum
oglenlerı ıkı bardak ıcıyorum fazla gelıyor sonra bugun tek seker ıctıııımmmmm... bugun suyumu calttım kaptanım cnm kaptanım
olsun.. bende optumİste boyle tskler kuzummmm smileyler cepte yok optum
ahanda bu tokat banamıydı kız... Yarın tartıda az çıkarsam o zaman döv benibırden aklım gıttı yahu
Diyete ilk başladığımda bağırsak sorunu yaşayınca bir gün kabak tatlısı yapıp yemilştim. Doktor da şekerli yapma üzerine pekmez döküp yiyebilirsin demişti. Ama fırına girince zaten şekerlendiği için pekmeze de gerek yok. Ama suda haşlayınca şekersiz çok hoş olmuyor. Ya da ben sevmiyorum.Bebislerin hastaydi cnm uykusuzluk hakikaten kilo verdiriyor calistigin icin ginduz de telafi edemwdin firsatin olunca sporunu yapacagini bildigim icin sorun yok kuzum yeni listen seni zorlamayacaksa ve faydasini gorursen devam et bklim bir hafta sonra farki goruruz tarti guzel bir rakam gosterdi demekki yarini ipke cekiyorum
menun yine kacamaksiz cnm tsklet balkabagi sekersiz daha cok sevdim ben kendinden sekerleniyor firinda afiyetolsun cnm
yokkk kız kendıme sekerpare dıyınce aklım gıttı ya kafama vurdum gerı gelsın dıyeahanda bu tokat banamıydı kız... Yarın tartıda az çıkarsam o zaman döv beni
Ocakta da kisik ateste yaparsan kendi suyu yetiyor su koymana gerek yok kuzum ama firinda dedigin gibi daha lezzetli oluyorDiyete ilk başladığımda bağırsak sorunu yaşayınca bir gün kabak tatlısı yapıp yemilştim. Doktor da şekerli yapma üzerine pekmez döküp yiyebilirsin demişti. Ama fırına girince zaten şekerlendiği için pekmeze de gerek yok. Ama suda haşlayınca şekersiz çok hoş olmuyor. Ya da ben sevmiyorum.
Alemsin nur guldurdun beni aninda geri geldi dimiyokkk kız kendıme sekerpare dıyınce aklım gıttı ya kafama vurdum gerı gelsın dıye
Ah ahh evimin bir hali var ki, Belki bayramdan önceki hafta izin alırım da küçüğüm bakıcıdayken bayram temizliğimi yaparım. Yoksa hiçbirşey yapamayacam bu gidişleHakikaten oyle cnm isyerinde yapilacak isler belli ama evde program surekli degisiyor birde senin minikler olunxa is bitmez haklisin
eee Türk'üz ne de olsa kaptanımAlemsin nur guldurdun beni aninda geri geldi dimi
AY BU GÜN YAN KOMŞU DÜKKANCI BANA SEN KİLOMU VERDİN BU ARA GELELİ İNCELDİN DEDİİ
YUPPİİİİİ. AY CUMA SABAH OLSADA BAKSAM Bİ
Benim de aklım gidiyorda, evde de çok yaparım (dım) maalesef ramazandan beri yapmıyorum. Çocuklarım çok sever, benim yüzümden onlar da mahrum kaldı. Yaparsam ucundan tırtıklarım diye korkuyorum.yokkk kız kendıme sekerpare dıyınce aklım gıttı ya kafama vurdum gerı gelsın dıye
OY YAZIK OLDU KUZUYA YA SALGINMI BU NE Kİ. ÖYKÜ ATLATTI 3 GÜNDE BADEMCİĞİ ŞÜKÜR. ALİ MEDE BİŞİ OLMADAN ATLATSA ÇOK İYİ OLACAK.OKULLARDA BAŞLADI ÇOCUKLAR KAPAR BİRBİRİNDEN. HADİ ALLAH KORUSUN BEBELERİMİZİİki gundur tepkiler motivasyonunu tavan yaptirdi neslim yarin super sonc gelecek bence
bu arada ayyuzlumden haber verim dilos cok hastaymis ne yese cikariyormus nete girmeye firsatim yok dedi
Gribal enfeksiyon bulasmis haberiniz olsun
Ah ahh evimin bir hali var ki, Belki bayramdan önceki hafta izin alırım da küçüğüm bakıcıdayken bayram temizliğimi yaparım. Yoksa hiçbirşey yapamayacam bu gidişle
sorma ya esıme dıyorumkı tatlını gıt dısarda ye oyle gel benı gunaha sokmaBenim de aklım gidiyorda, evde de çok yaparım (dım) maalesef ramazandan beri yapmıyorum. Çocuklarım çok sever, benim yüzümden onlar da mahrum kaldı. Yaparsam ucundan tırtıklarım diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?