Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok haklisin neslim tezat oldugunu biliyordum ama yine de acabalar oluyor iste

ben qenzimq 10 i on yildir kullaniyorum hicbir zararini gormedim bilakis cok faydali sadece q enzim q h a gececektim bilmiyorum kararsizim omega 3 e te kasimdan bu yana kullaniyorum onada devam ederim d vitamini b12 zaten yapiliyoruz ama k vitamini yaptirmam kefirde zaten var

dedigin gibi beslenmemize dikkat edersek gerek yok ama organik bulmak cok zor hakikaten bulabildigimiz kadar artik napalim

Ne kadar istesekte meyve ve sebzelerin yillar onceki halini bulmamiz imkansiz

Son düzenleme:
Tatlim neden kizalim aliskanliklar kolay degismiyor fakat sagligin icin degistirmelisin ustelik alisinca sekerli icemeyecegine eminim

limonlu roka super afiyetolsun

pilavida tadimlik yemissin sorun yok ama suyu biraz daha artirmalisin nurcum
normalde cok su ıcerım 4 lıtreyı bulurda bır haftadır nedense pek ıstegım yok

normalde cok su ıcerım 4 lıtreyı bulurda bır haftadır nedense pek ıstegım yok

Havalar serinledikce su icmeyi aksatabiliyoruz kuzum ama icmemiz sart

yakalarimmmm

Aklimiza mukayyet olacagiz seker

hadi bklim once tek sekere dusur sonra yarim

Sonra sekersiz icersin

isyerinde cok cay icildigini dusunursek ne kadar kara gececeksin hesapla istersen kuzum

oglenlerı ıkı bardak ıcıyorum fazla gelıyor sonra bugun tek seker ıctıııımmmmm... bugun suyumu calttım kaptanım cnm kaptanım

Diyete ilk başladığımda bağırsak sorunu yaşayınca bir gün kabak tatlısı yapıp yemilştim. Doktor da şekerli yapma üzerine pekmez döküp yiyebilirsin demişti. Ama fırına girince zaten şekerlendiği için pekmeze de gerek yok. Ama suda haşlayınca şekersiz çok hoş olmuyor. Ya da ben sevmiyorum.

Ocakta da kisik ateste yaparsan kendi suyu yetiyor su koymana gerek yok kuzum ama firinda dedigin gibi daha lezzetli oluyor

Hakikaten oyle cnm isyerinde yapilacak isler belli ama evde program surekli degisiyor birde senin minikler olunxa is bitmez haklisin
Ah ahh evimin bir hali var ki, Belki bayramdan önceki hafta izin alırım da küçüğüm bakıcıdayken bayram temizliğimi yaparım. Yoksa hiçbirşey yapamayacam bu gidişle

AY BU GÜN YAN KOMŞU DÜKKANCI BANA SEN KİLOMU VERDİN BU ARA GELELİ İNCELDİN DEDİİ
YUPPİİİİİ. AY CUMA SABAH OLSADA BAKSAM Bİ

İki gundur tepkiler motivasyonunu tavan yaptirdi neslim yarin super sonc gelecek bence

bu arada ayyuzlumden haber verim dilos cok hastaymis ne yese cikariyormus nete girmeye firsatim yok dedi

Gribal enfeksiyon bulasmis haberiniz olsun

yokkk kız kendıme sekerpare dıyınce aklım gıttı ya kafama vurdum gerı gelsın dıye
Benim de aklım gidiyorda, evde de çok yaparım (dım) maalesef ramazandan beri yapmıyorum. Çocuklarım çok sever, benim yüzümden onlar da mahrum kaldı. Yaparsam ucundan tırtıklarım diye korkuyorum.

İki gundur tepkiler motivasyonunu tavan yaptirdi neslim yarin super sonc gelecek bence

bu arada ayyuzlumden haber verim dilos cok hastaymis ne yese cikariyormus nete girmeye firsatim yok dedi

Gribal enfeksiyon bulasmis haberiniz olsun
OY YAZIK OLDU KUZUYA YA SALGINMI BU NE Kİ. ÖYKÜ ATLATTI 3 GÜNDE BADEMCİĞİ ŞÜKÜR. ALİ MEDE BİŞİ OLMADAN ATLATSA ÇOK İYİ OLACAK.OKULLARDA BAŞLADI ÇOCUKLAR KAPAR BİRBİRİNDEN. HADİ ALLAH KORUSUN BEBELERİMİZİ

Ah ahh evimin bir hali var ki, Belki bayramdan önceki hafta izin alırım da küçüğüm bakıcıdayken bayram temizliğimi yaparım. Yoksa hiçbirşey yapamayacam bu gidişle

Kuzum bence yardimci tutsan bir gunluk temizlik icin imkanin varsa oyle yap tek basina zorlanirsin izin alabilirsen yavas yavas yaparsin

Benim de aklım gidiyorda, evde de çok yaparım (dım) maalesef ramazandan beri yapmıyorum. Çocuklarım çok sever, benim yüzümden onlar da mahrum kaldı. Yaparsam ucundan tırtıklarım diye korkuyorum.
sorma ya esıme dıyorumkı tatlını gıt dısarda ye oyle gel benı gunaha sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…