- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
umarım herşey yolunda gidiyordur
ben yogunum oda hazırlıkları filan derken günler akıp geçiyor fırsat buldukça uğrarım
ımmm neslihan nerelisin canımAaaa yasakmi nedenki peynir Tereyaginda bi gidim mısır unuyla eritilir
hoşbulduk ablacıgım şükür herşey yolundaİyi akşamlar şirinem hoşgeldinşükür cnm bir yaramazlık yok tatlı yoğunluk bu böyle kolay gelsin bitanemmm dikkat et çok yorma kendini de yeğenimide her zaman bekleriz
ımmm neslihan nerelisin canım
valla ben üstüne bir tanede yumurta kırıyorum ohh miss
hoşbulduk ablacıgım şükür herşey yolunda
odanın mobilyalarını boyuyoruz astarı attık bugun yarın ikinci kat atarım fotoları sana inşallah güzel olacak
polisan x1 kokusuz subazlı parlak kar beyaz öneriyorlardı nette denedik bakalım ama gerçekten evde hiç boya kokusu yok süper oldu bu kısmı
ohhh afiyetolsun kuzummm yarasın sana da yeğenime de ama aşırı tüketme cnm benimmmCanan teyzem kızar sonra
aaa nasıl sim atacagım abla şu kırtasiyerlerde satılanlardan mı mesela 1ltye ne kadar atmalıyımkoku olmaması süpermişş cnm sana da dokunmaz hem elleirne sağlık eniştenin eminim çok güzel olacak bekliyorum resimlerinibiraz sim atsaydın içine ışıl ışıl oluyor ben çok seviyorum güneş vuran yerler parlıyor sadece öyle her yer parlamıyor yani
canan teyzem beni görse elinde cetvel bagıra çağıra koşar peşimden eşim evde ve benim KAratay out oldu abla
hemende fark etti birden bire kilo artışı oldu bugun 69.3 ü gördüm ama pazardan sonra karataya geçiyorum yine şeker yüklemesinden önce bedenim bi kendine gelmeli zorla bal yediriyor bana memleketten geldi hiç glikoz yok tmm ama şeker sonuçta
aaa nasıl sim atacagım abla şu kırtasiyerlerde satılanlardan mı mesela 1ltye ne kadar atmalıyım
aa olur mu o bal beni hastalıklardan koruyacakmış evet grip filan olunca gerçekten işe yarıyor hakiki kestane ve çam balı ama şuan hasta filan değilim benim oğlanda maşallah balı yeyince coşuyor tepiş tepiş :)dön sen dön hemen sağlıklı yaşama kuzumm yeme o balı sakın geçen sağlıklı yaşıyoruzda paylaşıldı 100 gr balda 0,3 gr protein 0,2 gr mineral varmış gerisini unuttumgerek yok kuzum anlayacağınn
anladım ablacığım biz boyayı Tek... den aldık ama hiç görmedim öyle birşey bakalım yakında varsa boyacıda alırım mat durmaz süper olurşirinem ben ölçmedimm ama bir avuç atmıştım
aa olur mu o bal beni hastalıklardan koruyacakmış evet grip filan olunca gerçekten işe yarıyor hakiki kestane ve çam balı ama şuan hasta filan değilim benim oğlanda maşallah balı yeyince coşuyor tepiş tepiş :)
anladım ablacığım biz boyayı Tek... den aldık ama hiç görmedim öyle birşey bakalım yakında varsa boyacıda alırım mat durmaz süper olur
ablacıgım kendine çok iyi bak seni seviyorum :)
ben dinleneyim bu mevsimde bu kadar iş arasında birde pikniğe gittikte yoruldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?