- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
*** 6.Takım 379. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,6 / //% ) kendi isteğiyle ayrıldı
cemreq (52,6 / / / % )3. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
eylul sıla(65/ / % )kilosu sabit
lisbeth93(70.4 / / /% )376.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü
makres76(68,7/ / /% )
merinetya(77/ / /%)
miss_wong(70,9 / / /%)
morcadıyesilyarasa(49,3/ / /%)
neslihank4( 78,8/ / /%)
senasevval(52,2/ / /% )
35nur35(103/ / /%)
6.Takım Ortalaması: %
nasılsa görüşücez tatlım veda etmiyom bendeslm kızlaaaaar. bildirim yapmaya gelmedim malesef. şöyle bir ayrılık konuşması yazayım dedim ama niye yazayım ki fırsat buldukça damlayacam. ayrılma sebebime gelince. dila doğduğunda da böyle karmaşada hissetmiştim ve hasta olmuştum. tam duruma adapte oldum oh rahatladım derken şimdi de okular açıldı sılam da okula başladı. günde dört defa okula gidip geliyorum. yemek hazırlama telaşı çamaşır bulaşık ev işleri imdaaaaat diye bağıra bağıra kaçasım geliyor . eee kaçamayınca vücudum kendini kapatıyor. sürekli halsizlik tansiyon düşülüğü ile geziyorum. eğer dikkatetmezsem psikolojik rahatsızlığım yineleyecek. bu yüzden de baskı altında hissettiğim bir durumdan vaz geçmem gerekiyordu. çocukları eve kapatamam, ev işlerinden uzak duramam, geriye tek burda takılmam bildirimlerim paylaşımlarım kalıyordu. hayatımda ilk kez bir şeyden vaz geçiyorum ama kısmetse yine gelecem. sweetçim altı ay geçmeden katılamazsın takımlara tekrardan dedi. bekleme dönemim başlıyor şimdi. hakkımda hayırlısını nasip etsin allah.
Geçmiş olsun canım, benim de dişlerime bir el atmam lazım. Dişçim emekli oldu yeni bir dişçi de bulamadım. Biraz fobim varda bu konudaSelam kizlar nasilsiniz ben yirgunum yine kosusturna is guc hic bitmiyo.disci randevumda vardi kaplamalarim takildi sonunda.alismam biraz zaman alacak ama olsun
bende geçen sene atmıştım hatta az olmuş az parlıyorkırtasiyelerde satılıyormu bilmiyorum cnmm boya alırken almıştım ben boyacıdan bir sürü de kaldı çok az atıyorsun zaten ama ışıl ışıl ışık veya güneş vurunca harika oluyor
yumurtam kalmamıştı. köy yumurtasından başka yiyemiyorum o yuzden beklemek zorunda kaldım mıhlama en iyi çözümdü. eşim rizeli ve üstelik hakiki lazzzzz. laz dili bilenlerden şive değil ha laz dili.ımmm neslihan nerelisin canım
valla ben üstüne bir tanede yumurta kırıyorum ohh miss
*** 6.Takım 379. Etap ***
eylul sıla(65/ 0/ %0 ) kilosu sabit
lisbeth93(70.4 /67.7 / 2.7/% 1.28)376.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü
makres76(68,7/ / /% )
merinetya(77/ / /%)
miss_wong(70,9 / / /%)
neslihank4( 78,8/77,5 /1,3 /%1,65)
senasevval(52,2/ / /% )
35nur35(103/ / /%)
6.Takım Ortalaması: %
tartıyı gürünce aynen durum buydu
disci fobisi bende de var ya ablam disci ona bile gidemiyorumGeçmiş olsun canım, benim de dişlerime bir el atmam lazım. Dişçim emekli oldu yeni bir dişçi de bulamadım. Biraz fobim varda bu konuda
amin canimslm kızlaaaaar. bildirim yapmaya gelmedim malesef. şöyle bir ayrılık konuşması yazayım dedim ama niye yazayım ki fırsat buldukça damlayacam. ayrılma sebebime gelince. dila doğduğunda da böyle karmaşada hissetmiştim ve hasta olmuştum. tam duruma adapte oldum oh rahatladım derken şimdi de okular açıldı sılam da okula başladı. günde dört defa okula gidip geliyorum. yemek hazırlama telaşı çamaşır bulaşık ev işleri imdaaaaat diye bağıra bağıra kaçasım geliyor . eee kaçamayınca vücudum kendini kapatıyor. sürekli halsizlik tansiyon düşülüğü ile geziyorum. eğer dikkatetmezsem psikolojik rahatsızlığım yineleyecek. bu yüzden de baskı altında hissettiğim bir durumdan vaz geçmem gerekiyordu. çocukları eve kapatamam, ev işlerinden uzak duramam, geriye tek burda takılmam bildirimlerim paylaşımlarım kalıyordu. hayatımda ilk kez bir şeyden vaz geçiyorum ama kısmetse yine gelecem. sweetçim altı ay geçmeden katılamazsın takımlara tekrardan dedi. bekleme dönemim başlıyor şimdi. hakkımda hayırlısını nasip etsin allah.
canim yuzden 1.26 oluyor sanki*** 6.Takım 379. Etap ***
eylul sıla(65/ 0/ %0 ) kilosu sabit
lisbeth93(70.4 /67.7 / 2.7/% 1.28)376.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü
makres76(68,7/ / /% )
merinetya(77/ / /%)
miss_wong(70,9 / / /%)
neslihank4( 78,8/77,5 /1,3 /%1,65)
senasevval(52,2/ / /% )
35nur35(103/ 101,7/1,26/1,22%)
tskler sımdık yazayım nasıl buldum yanlısmı gosterkı ogreneyım cnm herhafta bı karmasa yasıyorum efenım sımdık bencanim yuzden 1.26 oluyor sanki
tebrikler bu arada
canim ilk adimin dogru oyle yapiliyor zaten cikan yuzdeyi bir daha bolmene gerek yoktskler sımdık yazayım nasıl buldum yanlısmı gosterkı ogreneyım cnm herhafta bı karmasa yasıyorum efenım sımdık ben
103-101,7=1.3
1,3x100=130
130/103=1.26
yuzdemıde soylem hesapladım
1.26x100=126
126/103=1.22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?