yanı banada sacma geldı ama uyduruk bısıler oldu:)canim ilk adimin dogru oyle yapiliyor zaten cikan yuzdeyi bir daha bolmene gerek yok
1.26 zaten yuzden
yuzdeyi kilo farki*100/gecen haftaki olarak hesapliyoruz yani
*** 6.Takım 379. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,6 / //% ) kendi isteğiyle ayrıldı
cemreq (52,6 / / / % )3. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
eylul sıla(65/ 0/ %0 ) kilosu sabit
lisbeth93(70.4 /67.7 / 2.7/% 1.28)376.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü
makres76(68,7/ / /% )
merinetya(77/ / /%)
miss_wong(70,9 / / /%)
morcadıyesilyarasa(49,3/ / /%)
neslihank4( 78,8/77,5 /1,3 /%1,65)
senasevval(52,2/ / /% )
35nur35(103/ 101,7/1,26/1,22%)
yok canim ogrenmissin iste:)yanı banada sacma geldı ama uyduruk bısıler oldu:)
KOŞ NUR KOŞ 90 LARA KOŞŞŞŞ[/QUOT
bu gıdısle hızımı alamıcam bırde su vıtamınlerı yaptırırrrrsaaaaammmmmmm mahvettım o kıloları yeaaahhhh
ben kactim kizlar
herkes cok guzel sonuclarla gelir insallah
kilo farkini canimAyyüzlüm0211(79,6 / //% ) kendi isteğiyle ayrıldı
cemreq (52,6 / / / % )3. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
eylul sıla(65/ 0/ %0 ) kilosu sabit
lisbeth93(70.4 /67.7 / 2.7/% 1.28)376.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü
makres76(68,7/ / /% )
merinetya(77/ / /%)
miss_wong(70,9 / / /%)
morcadıyesilyarasa(49,3/ / /%)
neslihank4( 78,8/ / /%)
senasevval(52,2/ / /% )
35nur35(103/101,7 / ????/1,26%)
cnm ozaman ortaya ne yazıcaz
AYNEN CANIM BNDEbu arada bir sey demek istiyorum
iyi ki bu takima gelmisim ve kaptanimiz sayesinde karatay beslenmesiyle tanismisim
menum
sabah peynır zeytın domates 2dılım ekmek
öğlen 1kase corba az yogurt
aksam 1dılım ekmek 1tabak taze fasulye 1bardak ayran
2bardak yesılçay 1bardak bıberıye
30 dk yuruyus
Bu gunden itibaren kararliyim spor yapicam diktor izin vermedi ama karnimi zorlamadan biseyler yapmam sart.spirsuz gitmiyo malesef.bide verilecek kili azalunca dahada zor oluyo
slm kızlaaaaar. bildirim yapmaya gelmedim malesef. şöyle bir ayrılık konuşması yazayım dedim ama niye yazayım ki fırsat buldukça damlayacam. ayrılma sebebime gelince. dila doğduğunda da böyle karmaşada hissetmiştim ve hasta olmuştum. tam duruma adapte oldum oh rahatladım derken şimdi de okular açıldı sılam da okula başladı. günde dört defa okula gidip geliyorum. yemek hazırlama telaşı çamaşır bulaşık ev işleri imdaaaaat diye bağıra bağıra kaçasım geliyor . eee kaçamayınca vücudum kendini kapatıyor. sürekli halsizlik tansiyon düşülüğü ile geziyorum. eğer dikkatetmezsem psikolojik rahatsızlığım yineleyecek. bu yüzden de baskı altında hissettiğim bir durumdan vaz geçmem gerekiyordu. çocukları eve kapatamam, ev işlerinden uzak duramam, geriye tek burda takılmam bildirimlerim paylaşımlarım kalıyordu. hayatımda ilk kez bir şeyden vaz geçiyorum ama kısmetse yine gelecem. sweetçim altı ay geçmeden katılamazsın takımlara tekrardan dedi. bekleme dönemim başlıyor şimdi. hakkımda hayırlısını nasip etsin allah.
Geçmiş olsun canım, benim de dişlerime bir el atmam lazım. Dişçim emekli oldu yeni bir dişçi de bulamadım. Biraz fobim varda bu konuda
yumurtam kalmamıştı. köy yumurtasından başka yiyemiyorum o yuzden beklemek zorunda kaldım mıhlama en iyi çözümdü. eşim rizeli ve üstelik hakiki lazzzzz. laz dili bilenlerden şive değil ha laz dili.
tüm laz yemeklerini bilirim hamsi pilav favorim ama pirinç olduğundan ayda 1 yeriz artıkın napakkkk
disci fobisi bende de var ya ablam disci ona bile gidemiyorum
sanirim bir notamiz var ins bu hafta ilk 3 e girer sildiririz
bu arada bir sey demek istiyorum
iyi ki bu takima gelmisim ve kaptanimiz sayesinde karatay beslenmesiyle tanismisim
AYNEN CANIM BNDE
SWİTİM BANUM HERŞEYİM SENİ AYRICA ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMM
BİZİ BIRAKMADIĞIN İÇİN
canımın içi coookkk tsk ederımGünaydınnn meleklerimmmmhayırlı cumalar hepimizeee
afiyetolsun eyllüm ekmek 3 e çıkmış ama
tabiki kuzum vermen gereken kilo azaldı o yüzden kendini zorlamadan spora ağırlık vermelisin ama artı çıkmaman bile güzel
Bitanemm okuyunca içim burkuldu elbette ama listede olsanda olmasan da her zaman yanındayız o yüzden veda olarak görmüyorum bendeçok yğunsun dinlenmeye zamanın yokken birde bize zaman ayırmanı istemek bencillik olur kuzumm
benim dişlerde yılan hikayesine döndü al benden de o kadar
oooo paçimmmmm ben de çok severim bu kelimeyi laz bir arkadaş söylemişti anlamını çok hoşuma gitmişti
köy yumurtası kalmaması en büyük kabusum benim debulgurla olmazmıki neslim hamsili pilav
ne şanslısın bızdıkımmm ablam olsa ben korkmazdım doğrusu
inşallah tatlım ağzından olsun hadi bakalım
canımsın çok tşk ederimmm ben de çok seviyorum hepinizi ve çok alıştım hakikaten birazcık da olsa faydam oluyorsa ne mutlu
ilahi nurcummm çok tatlısınnn ayrıca tbrk ederimmm
siz böyle yaparsanız şımarırım ama ben ben de hepinizi çok seviyorum neslim hepiniz kızkardeşim oldunuz hakikatennn ayrıca bu hafta süper verdinnn ve çok çaba sarfettin hepinize çok tşkler meleklerimmmmm hedefe tam gaz ileri diyelimmm
Bende seni seviyorum bende, bende ........Günaydınnn meleklerimmmmhayırlı cumalar hepimizeee
afiyetolsun eyllüm ekmek 3 e çıkmış ama
tabiki kuzum vermen gereken kilo azaldı o yüzden kendini zorlamadan spora ağırlık vermelisin ama artı çıkmaman bile güzel
Bitanemm okuyunca içim burkuldu elbette ama listede olsanda olmasan da her zaman yanındayız o yüzden veda olarak görmüyorum bendeçok yğunsun dinlenmeye zamanın yokken birde bize zaman ayırmanı istemek bencillik olur kuzumm
benim dişlerde yılan hikayesine döndü al benden de o kadar
oooo paçimmmmm ben de çok severim bu kelimeyi laz bir arkadaş söylemişti anlamını çok hoşuma gitmişti
köy yumurtası kalmaması en büyük kabusum benim debulgurla olmazmıki neslim hamsili pilav
ne şanslısın bızdıkımmm ablam olsa ben korkmazdım doğrusu
inşallah tatlım ağzından olsun hadi bakalım
canımsın çok tşk ederimmm ben de çok seviyorum hepinizi ve çok alıştım hakikaten birazcık da olsa faydam oluyorsa ne mutlu
ilahi nurcummm çok tatlısınnn ayrıca tbrk ederimmm
siz böyle yaparsanız şımarırım ama ben ben de hepinizi çok seviyorum neslim hepiniz kızkardeşim oldunuz hakikatennn ayrıca bu hafta süper verdinnn ve çok çaba sarfettin hepinize çok tşkler meleklerimmmmm hedefe tam gaz ileri diyelimmm
Bende seni seviyorum bende, bende ........
Hayırlısı olsun canım. Nasıl bir durumda olduğunu çok iyi anlıyorum. Ben de çalışmasam hiç zaman bulamazdım herhalde. İşim masabaşı da yazabiliyorum. Diğer topikte olursun ama dimi ordan haberleşiriz inşallah.slm kızlaaaaar. bildirim yapmaya gelmedim malesef. şöyle bir ayrılık konuşması yazayım dedim ama niye yazayım ki fırsat buldukça damlayacam. ayrılma sebebime gelince. dila doğduğunda da böyle karmaşada hissetmiştim ve hasta olmuştum. tam duruma adapte oldum oh rahatladım derken şimdi de okular açıldı sılam da okula başladı. günde dört defa okula gidip geliyorum. yemek hazırlama telaşı çamaşır bulaşık ev işleri imdaaaaat diye bağıra bağıra kaçasım geliyor . eee kaçamayınca vücudum kendini kapatıyor. sürekli halsizlik tansiyon düşülüğü ile geziyorum. eğer dikkatetmezsem psikolojik rahatsızlığım yineleyecek. bu yüzden de baskı altında hissettiğim bir durumdan vaz geçmem gerekiyordu. çocukları eve kapatamam, ev işlerinden uzak duramam, geriye tek burda takılmam bildirimlerim paylaşımlarım kalıyordu. hayatımda ilk kez bir şeyden vaz geçiyorum ama kısmetse yine gelecem. sweetçim altı ay geçmeden katılamazsın takımlara tekrardan dedi. bekleme dönemim başlıyor şimdi. hakkımda hayırlısını nasip etsin allah.
Depreştirme yaralarımı, muhlamaya hamsili pilava hasretim 7 aydır. Bir mezun olayım o zaman ilk yiyeceğim şey ikisi de... Bir de hamsili ekmek, onu da bilirsin.... Mısır unuyla yapılmasa yine biraz yerdim ama biraz daha beklememe lazım.yumurtam kalmamıştı. köy yumurtasından başka yiyemiyorum o yuzden beklemek zorunda kaldım mıhlama en iyi çözümdü. eşim rizeli ve üstelik hakiki lazzzzz. laz dili bilenlerden şive değil ha laz dili.
tüm laz yemeklerini bilirim hamsi pilav favorim ama pirinç olduğundan ayda 1 yeriz artıkın napakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?