- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Hemen menümü de paylaşayım
Kalkınca 1 tatlı kaşığı pekmez
2 bardak su
Sabah 8:30
1 su bardağı süt
5 erik
Ara 10:30
2 kayısı+3 badem+1 ceviz+1 su bardağı limonlu yeşilçay
Öğle 12:30
1 su bardağı çorba
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı, nar ekşili, elma sirkeli)
Ara 15:30
1 kk beyaz peynir
1 dilim k.ekmeği
acı sivri biberli söğüş salata (yağsız tuzsuz)
1 bardak mısır püskülü
Akşam 19:00
1 kase yoğurt (çörek otlu+acı pul biberli)
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı, nar ekşili, elma sirkeli)
su şu ana kadar 1,5 ama akşama 3,5 olur
ah o hamisili ekmek ben tavada incecik kızartırım çıtır çıtır offfffff çok canım çekti bebebebebeeDepreştirme yaralarımı, muhlamaya hamsili pilava hasretim 7 aydır. Bir mezun olayım o zaman ilk yiyeceğim şey ikisi de... Bir de hamsili ekmek, onu da bilirsin.... Mısır unuyla yapılmasa yine biraz yerdim ama biraz daha beklememe lazım.
yok be kaptan ay da bir yerim pirinçle yerim ama acık bulgur ekleyip dener deneyimi paylaşırım hamsi mevsimi geldi geliyor nede olsaGünaydınnn meleklerimmmmhayırlı cumalar hepimizeee
afiyetolsun eyllüm ekmek 3 e çıkmış ama
tabiki kuzum vermen gereken kilo azaldı o yüzden kendini zorlamadan spora ağırlık vermelisin ama artı çıkmaman bile güzel
Bitanemm okuyunca içim burkuldu elbette ama listede olsanda olmasan da her zaman yanındayız o yüzden veda olarak görmüyorum bendeçok yğunsun dinlenmeye zamanın yokken birde bize zaman ayırmanı istemek bencillik olur kuzumm
benim dişlerde yılan hikayesine döndü al benden de o kadar
oooo paçimmmmm ben de çok severim bu kelimeyi laz bir arkadaş söylemişti anlamını çok hoşuma gitmişti
köy yumurtası kalmaması en büyük kabusum benim debulgurla olmazmıki neslim hamsili pilav
ne şanslısın bızdıkımmm ablam olsa ben korkmazdım doğrusu
inşallah tatlım ağzından olsun hadi bakalım
canımsın çok tşk ederimmm ben de çok seviyorum hepinizi ve çok alıştım hakikaten birazcık da olsa faydam oluyorsa ne mutlu
ilahi nurcummm çok tatlısınnn ayrıca tbrk ederimmm
siz böyle yaparsanız şımarırım ama ben ben de hepinizi çok seviyorum neslim hepiniz kızkardeşim oldunuz hakikatennn ayrıca bu hafta süper verdinnn ve çok çaba sarfettin hepinize çok tşkler meleklerimmmmm hedefe tam gaz ileri diyelimmm
ah o hamisili ekmek ben tavada incecik kızartırım çıtır çıtır offfffff çok canım çekti bebebebebee
yok be kaptan ay da bir yerim pirinçle yerim ama acık bulgur ekleyip dener deneyimi paylaşırım hamsi mevsimi geldi geliyor nede olsa
Benim de hedef 67 bu hafta ikimiz de ulaşırız inş:)Haftaya hedef 67 banum...
bulamadım ben artık bu seferlik böyle olsun yine de çok sağol bitanembanucum eriğime yetısemedım ama belkı okur.nalburlardada satılıyo o sımden bende kattım badana yaparken cok guzel oluyor.kırtasıyede satılanlarda oluyo ama nalburlarda olanlar daha ırı daha guzel paarlıyo
Benim eşimde Rizeli eşin bilir mermonatyumurtam kalmamıştı. köy yumurtasından başka yiyemiyorum o yuzden beklemek zorunda kaldım mıhlama en iyi çözümdü. eşim rizeli ve üstelik hakiki lazzzzz. laz dili bilenlerden şive değil ha laz dili.
tüm laz yemeklerini bilirim hamsi pilav favorim ama pirinç olduğundan ayda 1 yeriz artıkın napakkkk
bulamadım ben artık bu seferlik böyle olsun yine de çok sağol bitanem
Benim eşimde Rizeli eşin bilir mermonatama lazca konuşanda çok memlekette gelin gelenler kız alanlar derken karışmış gitmiş işte
ama lazca bilmez yani tam bilmiyor şive dersen ben alıştım ama dışardan birileri akraba sohbetinde hemen fark ediyor
hamsili pilav hiç denemedim genelde hamsi tava balıklarda çıktıki meydana kurtuluş yok
Gulayim hakkinda hayirlisi olsun ama burda kendimizi frenliyorduk keske bikac hafta izne ayrilsaydin.eminim 4 5 aya mezun olurdun zaten ama hayirlisi olsun yine bekluycez senislm kızlaaaaar. bildirim yapmaya gelmedim malesef. şöyle bir ayrılık konuşması yazayım dedim ama niye yazayım ki fırsat buldukça damlayacam. ayrılma sebebime gelince. dila doğduğunda da böyle karmaşada hissetmiştim ve hasta olmuştum. tam duruma adapte oldum oh rahatladım derken şimdi de okular açıldı sılam da okula başladı. günde dört defa okula gidip geliyorum. yemek hazırlama telaşı çamaşır bulaşık ev işleri imdaaaaat diye bağıra bağıra kaçasım geliyor . eee kaçamayınca vücudum kendini kapatıyor. sürekli halsizlik tansiyon düşülüğü ile geziyorum. eğer dikkatetmezsem psikolojik rahatsızlığım yineleyecek. bu yüzden de baskı altında hissettiğim bir durumdan vaz geçmem gerekiyordu. çocukları eve kapatamam, ev işlerinden uzak duramam, geriye tek burda takılmam bildirimlerim paylaşımlarım kalıyordu. hayatımda ilk kez bir şeyden vaz geçiyorum ama kısmetse yine gelecem. sweetçim altı ay geçmeden katılamazsın takımlara tekrardan dedi. bekleme dönemim başlıyor şimdi. hakkımda hayırlısını nasip etsin allah.
Benimkiler cok kotu 31yasindayim birsuru kaplamam ve dolgum var zaninda iyi bakmadim simdi ugrasiyorum.hem kendi disin gibi olmuyoGeçmiş olsun canım, benim de dişlerime bir el atmam lazım. Dişçim emekli oldu yeni bir dişçi de bulamadım. Biraz fobim varda bu konuda
Gulsahcim madallah beni gecmisin 200gr tebrik ederim ben spora basliycam insallah ozaman bende hedefime yaklasicam3.Takım 379.ETAP
kelebekolacam: (76/75,5/0,5/%0,66 )
Sahgul: (65,2/ 64,8/0,4 /%0,61)
Nilyyyaaannnn: (83,0/ 81.9/1.1 /%1.33 )
_citygirl_ : (65,4/ / /%)bildirimde bulunmadı
Ecemavi : (72,5 / 71.1/ 1.4 /% 1.93 ) izne ayrıldı
bluebottle: (54,9/ 54,9/ 0/%0) kilosu sabit
efser: (86,6/ 85,8/0,8 / 0,92%)
meantrees: (81,6/ 80,8/ 0,8/%0,98)
ruYamsl : (85,6/84/1,6/%0,93) yeni üye yüzdesi 2 ye bölündü hedef kilosu 65
3.Takım ortalaması: 0,82
Kontrol edermisiniz listemizi
gülayım eminim en kısa zamanda motiven tavan yapacak. sen mükemmelsin herşeyin en güzeline layıksın özelsin amma pohpohladım hadi gazla yavrumhey maşallah ne güzel kilolar verilmiş. özellikle neslihanı çok kıskandımbir zamanlar aynı kilolardaydık ama o maşallah hallediyo olayı ben çöktüm allah azminizi daim etsin. o azimden azıcıkta bana versin yeniden. amiiiiiiin
Yiyeyim mi kızmayacaksın demi.. Bir dahaki kontrol günümde tercihim muhlama o zamançok özlediysen erken saatlerde tadımlık yiyebilirsin makrescim ama diyetisyenin kızmazsa tabiii 67 süper hadi inş cnmm sen başarırsınnn
Benimde canım çekti yaaa, hele o kenarlarındaki kırıtlar dimiah o hamisili ekmek ben tavada incecik kızartırım çıtır çıtır offfffff çok canım çekti bebebebebee
inşallah ....Benim de hedef 67 bu hafta ikimiz de ulaşırız inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?