- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Menum
sabah soganli yumurta ama yumurtasiz 1dilim ekmek domates peynir
ara uzum
oglen 1tabak yesilmercimek salata
aksam 1.5 lahmacun ayran
2 bardak yesilcay
2 bardak biberiye
Sagol canim evet basliycam bende insan rahat ediyo spir yapinca soganlari oldurup yumurta kiriyoruzya ustune bwn yumurt kirmadim bol baharat attim yedim napiyim@ayyuzlum0211
aman eylülüm lütfen dikkat et kendine grip olma kuzum bu ptsi ikimzide spora başlayacağız dimi
yumurtasız soğanlı yumurta nasıl oluyorkiafiyetolsun bitanemm 600 gr sevdimmm
="EYLUL SILA, post: 36989024, member: 74462"]Sagol canim evet basliycam bende insan rahat ediyo spir yapinca soganlari oldurup yumurta kiriyoruzya ustune bwn yumurt kirmadim bol baharat attim yedim napiyim
evet kuzum bizler sporsuz veremiyoruzanladım cnm demokraside çareler tükenmez afiyetolsun
Aynen canim sporsuz gitmiyo hemde spir sagliktir dimi ama
Ben yarin basliycam pazartesiyi beklemem ama bieaz kirikligim var insallah yarina daha kotu olmam cok spor yapasim var
tabiki eylülümm mutluluk hormonu salgılatıyor üstelik ne zamandır hep birşeyler eksik geliyor zaten ptsi hemen başlıyorum eski sporlarıma ilaveten 5 dk penguen dansı ve plankta ekleyeceğim yapabilirsem tabii şınav çekemiyorum çünkü bu arada neden ptsi onuda bilmiyorumgelen giden olmazsa yarın başlarım bu hafta arkadaşımda gelmedi yarın başlayayım en iyisi
:)))))))) dağ armudu ah bu telefon arkamdan düzeltiyor :))))))nazarım değecek diye korkuyorum neslim maşallahın var cnmmmdağ arzusu neki
Bencede kalsınMorcadının Kalması İçin Oylama
nur : Evet
Eylül: Evet
Lisbeth:
miswong:
senasevval:
makres:
merinetya:
Ok kaptan379.Etap HaftalıkListesi
Ayyüzlüm0211 ---79,3------------------>
eylul sıla---- 64,5---------------------->65
makres76----68------------------|>67,8
merinetya----76,5 -------------------------->77
miss_wong----70,5---------------------->70,9
morcadıyesilyarasa-----49----------->49,8
35nur35----102--------------------------->101,7
neslihank4 ---78,1 ------------------------->77,5
senasevval----51,7----------------------------->52
Evet fıstıklarrrr geçen haftaki hedeflerimiz ve bu haftaki sonuçlar hedeflerini tutturanları hatta fazlasını verenleri tbrk ediyorummtşkler
kilosu sabit kalanlara bu hafta çok iş düşüyor sabit kalmamızın sebeplerini düşünüp haftaya ona göre tedbirimizi alalım
Cadıcımmm bir ileri bir gerii malesef hedefine ulaşman yılan hikayesine dönecek bu haftaki özel durumundan dolayıı affediyorumkuzummm haftaya gribini atlatıp bomba gibi bir - bekliyorum senden
Gelelim bu haftanın
takım içi ilk 3 sıralaması
neslihank4 %1,65
makres76 %1,31
lisbeth93 % 1.28
Neslim 377, etapta aldığın sarı kart silindi kuzum tbrkler
Cadıcımm malesef 2 sarı kartın oldu 377,etap ve 379 etaptan
14. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir
bu kural gereği takım oylaması yapmak zorundayım tatlım
özel durumun gözönüne alınıca tüm arkadaşlarımızın takımda kalman yönünde oy kullanacağına eminim bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?