Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hakkinda hayirlisi olsun insallah bikacgune toparlanacagin bi ayruliksa sikma canini hersey yolyna girer canim
saol canım inş

bunlar geçer sen bakisin canım keylenmeye bak. arkamıza bakakalsaydık ohoooo bizler acıdan ölmeliydik.önüne bak
hayat sana daha ne güzellikler getirecek
çok saol canım benim inş hepimize getirsin güzellikler

günaydın kızlar güzel bi hafta sonu geçirin CISSSS lara ellemeyin sakın KAÇAMAK YOK
sanada iyi haftasonları canım evet cıslar yok hedeflerimize ulaşmalıyız

Günaydın herkese hafta sonu da erkenden kalkanlar klübüne beni de alın lütfen

İnsanların bazı dönemleri böyle yorucu geçebiliyor ama üstesinden geleceğine eminim
öyle her zaman aynı olamıyoruz canım
çok teşekkürler geleceğim inş sizin de sayenizde

az kaldı kuzum 4 lülere inş görücen bende 6lıları görcem brlikte başaracağız

afiyet olsun canım spor süper :)
perşembe hakikaten birşey yememişsin kuzumm hemen topaerlanacağına inanıyorum sen güçlü biririsin
cuma menün harika

ben streslendiğim üzüldüğüm zaman hiç bişe yemem içmem maalesef kaptanım
ama bitti artık üzülmiycem önümde 2 senem var başarılı olup kendime iyi bir kariyer hazırlayacağım bunlar çok daha önemli
teşekkürler sayenizde doğru beslenmeyi öğrendim
cumaya 69 u görürsem benden mutlusu olmaz

hoşgeldinnn şirinemmmm iyiyim bitanem şükür bugün iş yok sabahtan bir saat hallettim kk keyfi yapıyorumm yeğenim nasıl bakim üzmüyor dimi annesini

ben de aksine eskidenn stresli üzgün olunca kendimi mutfakta bulurdum allah ne verdiyse artık şimdi suya saldırıyorum
hepimiz çok şey öğrendik birbirimizden bitanem hala da öğreniyoruz bilginin sonu yok

hadi bklım inş ucundan da olsa görürsün cnmcım

hoşgeldinnn şirinemmmm iyiyim bitanem şükür bugün iş yok sabahtan bir saat hallettim kk keyfi yapıyorumm yeğenim nasıl bakim üzmüyor dimi annesini

ohh hafta sonu keyfi yap canımın içi
iyiyiz şükür bende kahvaltı yaptım kk da takıldım kaldım uu saaat kaç olmuş
iyi üzmüyor biraz ağrılarım var ama oda normalmiş bebek büyüdüğü için açılıyormuş vucut o nedenle agrıyormuş
ama galiba bu çocugun huyu babasına değil bana benzeyecek dinlenme zamanlarında hareket edermiş bebekler
oysa bu tam tersi ben ayaga kalkınca iki üç tane sağlam geçiriyor sonra sesi çıkmıyor :)

kk ya işler bitmeden gelince insan çıkamıyor amanın şirinemm huyu sana benzerse kök söktürür sana küçük prens action seviyor demekki annesi gibi bir de bilmem nedednri ben afacan yaramaz çocukları daha çok severimmm

sinirli olunca öyle oluyorum ben, evet su çok işe yarıyo
öyle bilgi sonsuz
inş kaptanımm

selamlar
güzel bir gün geçirdim dayım sayesinde
sinemaya gittik şu labirent:ölümcül kaçış filmini izledik çok güzeldi tavsiye ederim
macera aksiyon sevenler izleyebilir
menümü yazayım
Sabah
Peynirli yumurta,zeytin,domates

Akşam
Tavuklu salata,ayran,1 avuçtan az fındık (hazır olduğu için az yedim yoksa dayım mısır ye diye diretcekti)
spor
1.5 saat yürüyüş,5 dk penguen

iyi aksamlar herkese menu yazip kacacam bavul hazirlamam lazim

Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet 8 zeytin yarim cb kuruyemis peynir domates 1 mandalina

ara
yarim kupa sutlu kahve

aksam
2 yk et haslama 2 dilim kofteli patlican dizme(patlican dilimleri isaret parmagim kadardi) cacik 1 avuc findik-badem

spor yapamadim ama ev isi ve toplanma isleri vardi su da 3 lt ye yakin

bu arada kaptanim ben bir sey sormak istiyorum kuru incir yasak mi gunde 1 tane gi 40 mis

afiyetolsun cnmmm sabahları yiyebilirsin kuzum ama 1 taneyi geçme kalorisi yüksek çünkü kolay gelsin cnmm sakın bişey unutma

slm kuzummm helall olsun sinemada bile dikkat ettin ya iyi oldu senin için değişiklik iyidir

abim bayılır aksiyon filmlerine bende başladım spora yaşasın

380.Etap Haftalık
Listesi
eylul sıla---- 65--------------------->64.5
lisbeth93---67,7------------------>67

makres76----67,8------------------|>67
merinetya----77 -------------------------->
miss_wong----70,9---------------------->69,9
morcadıyesilyarasa-----49,8----------->49.5

35nur35----101,7--------------------------->101
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76.8
senasevval----52----------------------------->51,5

ay en düşük benim hedefim gibi ama olsun , riske atmak istemiyorum kendimi

bugün ki menüm
20 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan fesleğenli omlet
peynir
8 zeytin
salatalık
domates
naneli limonlu yeşilçay
nane
maydonoz
SPOR: 320 mekik + 1 saat pilates
AKŞAM
sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış yeşil fasulye
çılbır
SU: 2 LT yavaş yavaş arttırıyorum yine

hazır meyveli yoğurt yemiyoruz kuzumm fakat yoğurda g.i si düşük meyvelerden doğrayıp tarçın ekleyerek yiyebilirsin fakat leptin bozuluyor ama aç kalmaktan iyidir cnmm ben kefirle meyve yiyorum mesela arada
mesela hangi meyveler olabilir kaptanım

menüne bayıldım cadıcımmm sporda harika suyuda artırmışız dehef kesin tutar hatta fazlası biraz korkmuşsun anlaşılan

ay ne güzel çevrim içi olduğumuzu anlayabilecek yeşil başlığımız var profil fotomuzda

bunumu yapmışlar kaç saattir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…