- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
saol canım inşHakkinda hayirlisi olsun insallah bikacgune toparlanacagin bi ayruliksa sikma canini hersey yolyna girer canim
çok saol canım benim inş hepimize getirsin güzelliklerbunlar geçer sen bakisin canım keylenmeye bak. arkamıza bakakalsaydık ohoooo bizler acıdan ölmeliydik.önüne bak
hayat sana daha ne güzellikler getirecek
sanada iyi haftasonları canım evet cıslar yok hedeflerimize ulaşmalıyızgünaydın kızlar güzel bi hafta sonu geçirin CISSSS lara ellemeyin sakın KAÇAMAK YOK
öyle her zaman aynı olamıyoruz canımGünaydın herkesehafta sonu da erkenden kalkanlar klübüne beni de alın lütfen
İnsanların bazı dönemleri böyle yorucu geçebiliyor ama üstesinden geleceğine eminim
az kaldı kuzum 4 lülere inş görücen bende 6lıları görcem brlikte başaracağız380.Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 65--------------------->64.5
lisbeth93---67,7------------------>67
makres76----67,8------------------|>67
merinetya----77 -------------------------->
miss_wong----70,9---------------------->69,9
morcadıyesilyarasa-----49,8----------->
35nur35----101,7--------------------------->101
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76.8
senasevval----52----------------------------->51,5
Bende artık 4 lü rakamları görmek istiyorum
afiyet olsun canım spor süper :)Bu arada cuma günkü menüm
Sabah:
Peynir zeytin fındık ceviz
Öğle:
Peynirli omlet
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Bulgur pilavı
Tavuk
Salata
Bezelye
Spor:30 dk yürüyüş, yoga, 600 ip atlama, 50 mekik,50 şınav,50 squat
Su:3 litre
perşembe hakikaten birşey yememişsin kuzumm hemen topaerlanacağına inanıyorum sen güçlü biririsin
cuma menün harika
banucugum sizin takıma uğrayacagım uğrayamıyorum 6. takım yazıyorum arama butonuna 6lı takım atlet kilot çıkıyor
hehehe gelebildim sonundaeksik aratıyormuşum
kızlar nasılsınız bakalım herkes iyidir inşallah
banucugum sen nasılsın
öyle her zaman aynı olamıyoruz canım
çok teşekkürler geleceğim inş sizin de sayenizde
az kaldı kuzum 4 lülere inş görücen bende 6lıları görcem brlikte başaracağız
afiyet olsun canım spor süper :)
ben streslendiğim üzüldüğüm zaman hiç bişe yemem içmem maalesef kaptanım
ama bitti artık üzülmiycem önümde 2 senem var başarılı olup kendime iyi bir kariyer hazırlayacağım bunlar çok daha önemli
teşekkürler sayenizde doğru beslenmeyi öğrendim
cumaya 69 u görürsem benden mutlusu olmaz
hoşgeldinnn şirinemmmmiyiyim bitanem şükür bugün iş yok sabahtan bir saat hallettim kk keyfi yapıyorumm yeğenim nasıl bakim üzmüyor dimi annesini
kk ya işler bitmeden gelince insan çıkamıyorohh hafta sonu keyfi yap canımın içi
iyiyiz şükür bende kahvaltı yaptım kk da takıldım kaldım uu saaat kaç olmuş
iyi üzmüyor biraz ağrılarım var ama oda normalmiş bebek büyüdüğü için açılıyormuş vucut o nedenle agrıyormuş
ama galiba bu çocugun huyu babasına değil bana benzeyecek dinlenme zamanlarında hareket edermiş bebekler
oysa bu tam tersi ben ayaga kalkınca iki üç tane sağlam geçiriyor sonra sesi çıkmıyor :)
ablacıgım görüşürüz ben bir çorba yapayım çok öpüyorum seni
ben de aksine eskidenn stresli üzgün olunca kendimi mutfakta bulurdum allah ne verdiyse artık şimdi suya saldırıyorum
hepimiz çok şey öğrendik birbirimizden bitanem hala da öğreniyoruz bilginin sonu yok
hadi bklım inş ucundan da olsa görürsün cnmcım
iyi aksamlar herkese menu yazip kacacam bavul hazirlamam lazim
Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet 8 zeytin yarim cb kuruyemis peynir domates 1 mandalina
ara
yarim kupa sutlu kahve
aksam
2 yk et haslama 2 dilim kofteli patlican dizme(patlican dilimleri isaret parmagim kadardi) cacik 1 avuc findik-badem
spor yapamadim ama ev isi ve toplanma isleri vardi su da 3 lt ye yakin
bu arada kaptanim ben bir sey sormak istiyorum kuru incir yasak mi gunde 1 tane gi 40 mis
selamlar
güzel bir gün geçirdim dayım sayesinde
sinemaya gittik şu labirent:ölümcül kaçış filmini izledik çok güzeldi tavsiye ederim
macera aksiyon sevenler izleyebilir
menümü yazayım
Sabah
Peynirli yumurta,zeytin,domates
Akşam
Tavuklu salata,ayran,1 avuçtan az fındık (hazır olduğu için az yedim yoksa dayım mısır ye diye diretcekti)
spor
1.5 saat yürüyüş,5 dk penguen
mesela hangi meyveler olabilir kaptanım
hazır meyveli yoğurt yemiyoruz kuzumm fakat yoğurda g.i si düşük meyvelerden doğrayıp tarçın ekleyerek yiyebilirsin fakat leptin bozuluyor ama aç kalmaktan iyidir cnmm ben kefirle meyve yiyorum mesela arada
bugün ki menüm
20 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan fesleğenli omlet
peynir
8 zeytin
salatalık
domates
naneli limonlu yeşilçay
nane
maydonoz
SPOR: 320 mekik + 1 saat pilates
AKŞAM
sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış yeşil fasulye
çılbır
SU: 2 LT yavaş yavaş arttırıyorum yine
ay ne güzel çevrim içi olduğumuzu anlayabilecek yeşil başlığımız var profil fotomuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?