Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Morcadının Kalması İçin Oylama

nur : Evet
Eylül: Evet
Lisbeth:
miswong:evet
senasevval:
makres:
merinetya:

kalsın bencede :)

380.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 65--------------------->64.5
lisbeth93---67,7------------------>67
makres76----67,8------------------|>67

merinetya----77 -------------------------->
miss_wong----70,9---------------------->69,9
morcadıyesilyarasa-----49,8----------->

35nur35----101,7--------------------------->101
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76.8
senasevval----52----------------------------->

hedefim 69 u ucundan görmek yani 1 kilo inş başarırım

afiyet olsun
hayirdir ciddi bir sorun yok insallah

Tabloyu begenmene sevindim kuzum rica ederim

sizler icin dersler burdan once gelir unutmayin firsatiniz olursa ders molalarinda ugrarsiniz sorun yok

hayir olsun ins damatmi uzdu yoksa seni

S
Noldu niye yorgunsun sen bakim? Bu arada afiyet leptin olsun canım

kızlar sorduğunuz için teşekkürler
okul sorunları yüzünden moralim bozuktu üstüne bir de ayrılık şoku eklenince resmen hayatım durdu sanki
2 gündür aptal gibi geziyorum
ama bugün daha iyiydim
çap yapamıyorum maalesef kontejanla ilgili sıkıntı varmış benim seneme denk geldi
ayrılık konusuna gelince aslında çok da üzülmediğimi farkettim inş ileriki günlerde çok daha iyi olurum
zaten kişilik olarak eğlenceli biriyimdir suratımı asamam kolaylıkla bir kaç gün içinde toparlanırım :
iyiki varsınız seviyorum sizleri

Hakkinda hayirlisi olsun insallah bikacgune toparlanacagin bi ayruliksa sikma canini hersey yolyna girer canim

bunlar geçer sen bakisin canım keylenmeye bak. arkamıza bakakalsaydık ohoooo bizler acıdan ölmeliydik.önüne bak
hayat sana daha ne güzellikler getirecek

günaydıııın
ay herkes neredeyse kalsın demiş ne mıutlu bana teşekkür ederim arkadaşlarım
kalıp kalmicağım belli olsun hedefimi yazıcam bende :)))
hadi asıl bu hafta demiral yelken aç cadıcım. yelkenler foraaaaa
Gunaydin herkese gripli bi sabahtan gunaydin.havalar tam sogmmumadan hastalanduk kusin napcaz bakalim.cadicim biz seni yollamiycaz oyumuzu kullandik sende asil diyete hem kendin hem kaptanimiz icin bu hafta eksilere gir
herkez hasta hakkaten. bende hasta olmam pek ama şakaklarım ağrıdımı bişiler ters gidiyor anlarım
şakaklarım bu gün ağrımaya başladı hafiften ayakta bişiler atlatıyorum sanırım bitkisel desteği artırdım bende bu ara
kahvaltıda bahçeden topladığım c vitamini deposu biberi bolca yedim ayrıca taze nane ve maydonozuda bolca yedim
şimdi bitki çayı içiyorum. kızlar ben grip olunca birde okaliptus yağı ile terlerim ardından banyo yapıp son suyumada sirke ekleyip dökünürüm toksinleri hızla atmaya faydası oluyor aklınızda bulunsun

Gunaydin herkese gripli bi sabahtan gunaydin.havalar tam sogmmumadan hastalanduk kusin napcaz bakalim.cadicim biz seni yollamiycaz oyumuzu kullandik sende asil diyete hem kendin hem kaptanimiz icin bu hafta eksilere gir
günaydın canımcım
ben asılıyorum ama bişileri yanlış yapıorum sanırım

hadi asıl bu hafta demiral yelken aç cadıcım. yelkenler foraaaaa
canımcım asılayım asılıyorumda bu hafta benim için kötü bi haftaya denk geldi yine
regl haftam öncesinde acaip şişkinlikler yaşıyorum
muhtemelen perşembe-cuma gibi olucam ve yine tartı dönemine denk gelio
birde o dönemdeki kritik süreçlerimi var bilirsiniz

sweetcim arkadas karatayi da biliyor ama uygulayamadi. buna da heveslenmis ama uygulayabilecegine ihtimal vermiyorum. aile icinde yadiyor ve hem zayifla deyip hemde sunu da ye bunu da ye fiyen insanlar. tahmini 120 kilo civarlarida ve artik canina tak etmis her yolu deneyecegine eminim. ben ne dersem fiyeyim

Günaydın herkese hafta sonu da erkenden kalkanlar klübüne beni de alın lütfen

Teşekkür ederim kaptanım
Yok sormadı zaten nolur ye diye ikna etmeye çalışıyor her seferinde
Evet bazen biraz sorun oluyor wc sorunu ama çıkamamak daha kötü bir durum allah korusun

Verenleri tebrik ederim maşallah haftaya da tartı yüzümüzü güldürür inşallah

Benim ev dublex in çık bendede acıp kas var ondan dimek

Ohh süpermiş ama gerçekten fark ediyor merdiven

peki yarın başlayalım birlikte kuzummm ben kaçıyorumm kitabımı okuyup yatayım allah rahatlık versin hepinize iyi geceler

İyi geceler kaptanım hangi kitabı okuyorsun

Afiyet olsun canım akşam bir şey yememezlik yapma ama

İnsanların bazı dönemleri böyle yorucu geçebiliyor ama üstesinden geleceğine eminim

380.Etap Haftalık
Listesi
eylul sıla---- 65--------------------->64.5
lisbeth93---67,7------------------>67

makres76----67,8------------------|>67

merinetya----77 -------------------------->
miss_wong----70,9---------------------->69,9
morcadıyesilyarasa-----49,8----------->

35nur35----101,7--------------------------->101
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76.8
senasevval----52----------------------------->51,5

Bende artık 4 lü rakamları görmek istiyorum

:)))))))) dağ armudu ah bu telefon arkamdan düzeltiyor :))))))

kelime tahminini kaparsın kuzum benide delirtmişti bir ara afiyetolsun cnm

Ok kaptan
Ben merinetyayi da sollucam sanirsam yaklasmisim ya ona )

süper atak yaptın neslim ilk seni mezun edeceğiz bu hızla gidersen 75 i görebilirsin neden görmeyesin kuzummm herşey sana bağlı

iyi akşamlar herkese
perşembe hakikaten birşey yememişsin kuzumm hemen topaerlanacağına inanıyorum sen güçlü biririsin
cuma menün harika

hakkında hayırlısı cnm herşey nasiple oluyor zaten sana da asık surat yakışmazki bitanemm bizd esnei çok seviyoruz hadi inş 6 lı rakamlar görünür bu hafta cnm

günaydıııın
ay herkes neredeyse kalsın demiş ne mıutlu bana teşekkür ederim arkadaşlarım
kalıp kalmicağım belli olsun hedefimi yazıcam bende :)))

tünaydın cadıcımmm aksi sonuç çıkacağını bri an bile düşünmedim zaten ama kural kuraldır kuzum hadi hedefini yaz bakalım artık 3 kilo versen mezun olabileceksinnn

tünaydın cnmmmm d vitamini şart sana bitanemmm

neler öğreneceğiz senden daha bakalım okaliptüs yağını da ilk kez duydum neslimmm tşkler kuzum bilgiler için

menülerinle sporunla elinden yaptığını görünce ve veremezsen zaten sorun yok bitanem regl dönemi zaten artış oluyor takma sen iyi ol elinden geleni yap o yeterli

bu görüşe katılmıyorum bitanemm arkadaşın kararlı olursa zorla yutturacak değiller sonuçta tamam çok ısrar edebilirler fakat kişi kararlıysa asla tolerans göstermez bak cecoma nasıl güzel başladı

sağlığını kazanmak istiyorsa biryerden mutlaka başlamalı ve kararlı olmalı bence sen elinden geleni yapmışsın kuzum

vucut erken kalkmaya alışınca aynı saatte uyanıyor prensesimm

bir kitaba başladım bir türlü bitmedi 1 aydır sürünüyor Zor kişiliklerle yaşamak adı prensesim

12 ayrı zorkişilik tipinin kendilerini ve başkalarını nasıl gördüğünü anlatıyor hakikaten çevremizde olan kişilere rastlıyorsun kitapta

4 lü rakamlar kulağa hoş geliyor neden olmasın cnmmm

afiyetolsun cnmmm

merak ettiğim bişi var
meyveli yoğurt yiyebiliyor muyuz
hazır gıda tüketmek. o hazır gıdalarda neler var neler gıda değil zehir deposu. yok ama kendin yapacaksan yiyebilirsin. sana kefir gönderecektim ne güzel istemedin.kız kardeşimde var istersen haberleşiriz alırsın ondan

merak ettiğim bişi var
meyveli yoğurt yiyebiliyor muyuz

hazır meyveli yoğurt yemiyoruz kuzumm fakat yoğurda g.i si düşük meyvelerden doğrayıp tarçın ekleyerek yiyebilirsin fakat leptin bozuluyor ama aç kalmaktan iyidir cnmm ben kefirle meyve yiyorum mesela arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…