- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
Morcadının Kalması İçin Oylama
nur : Evet
Eylül: Evet
Lisbeth:
miswong:evet
senasevval:
makres:
merinetya:
afiyet olsun
hayirdir ciddi bir sorun yok insallah
Tabloyu begenmene sevindim kuzum rica ederim
sizler icin dersler burdan once gelir unutmayin firsatiniz olursa ders molalarinda ugrarsiniz sorun yok
hayir olsun ins damatmi uzdu yoksa seni
S
Noldu niye yorgunsun sen bakim? Bu arada afiyet leptin olsun canım
Hakkinda hayirlisi olsun insallah bikacgune toparlanacagin bi ayruliksa sikma canini hersey yolyna girer canim
kızlar sorduğunuz için teşekkürler
okul sorunları yüzünden moralim bozuktu üstüne bir de ayrılık şoku eklenince resmen hayatım durdu sanki
2 gündür aptal gibi geziyorum
ama bugün daha iyiydim
çap yapamıyorum maalesef kontejanla ilgili sıkıntı varmış benim seneme denk geldi
ayrılık konusuna gelince aslında çok da üzülmediğimi farkettim inş ileriki günlerde çok daha iyi olurum
zaten kişilik olarak eğlenceli biriyimdir suratımı asamam kolaylıkla bir kaç gün içinde toparlanırım :
iyiki varsınız seviyorum sizleri
bunlar geçer sen bakisin canım keylenmeye bak. arkamıza bakakalsaydık ohoooo bizler acıdan ölmeliydik.önüne bakkızlar sorduğunuz için teşekkürler
okul sorunları yüzünden moralim bozuktu üstüne bir de ayrılık şoku eklenince resmen hayatım durdu sanki
ama bugün daha iyiydim
çap yapamıyorum maalesef kontejanla ilgili sıkıntı varmış benim seneme denk geldi
ayrılık konusuna gelince aslında çok da üzülmediğimi farkettim inş ileriki günlerde çok daha iyi olurum
zaten kişilik olarak eğlenceli biriyimdir suratımı asamam kolaylıkla bir kaç gün içinde toparlanırım :
günaydıııın
ay herkes neredeyse kalsın demiş ne mıutlu bana teşekkür ederim arkadaşlarım
kalıp kalmicağım belli olsun hedefimi yazıcam bende :)))
herkez hasta hakkaten. bende hasta olmam pek ama şakaklarım ağrıdımı bişiler ters gidiyor anlarımGunaydin herkese gripli bi sabahtan gunaydin.havalar tam sogmmumadan hastalanduk kusin napcaz bakalim.cadicim biz seni yollamiycaz oyumuzu kullandik sende asil diyete hem kendin hem kaptanimiz icin bu hafta eksilere gir
günaydın canımcımGunaydin herkese gripli bi sabahtan gunaydin.havalar tam sogmmumadan hastalanduk kusin napcaz bakalim.cadicim biz seni yollamiycaz oyumuzu kullandik sende asil diyete hem kendin hem kaptanimiz icin bu hafta eksilere gir
canımcım asılayım asılıyorumda bu hafta benim için kötü bi haftaya denk geldi yinehadi asıl bu hafta demiral yelken aç cadıcım. yelkenler foraaaaa
Gülşahım özür habersiz misafir gelecek diye çıkmak zorunda kaldım tbrk ederim cnmm maşallahınız vardaim olsun inşşş
sen gribini atlat okul ev düzenini programla bak sonra ne güzel kilo vermeye devam edeceksin yine potansiyelini biliyorum kuzum kandıramazsın beniiiii
evet cadıcımmmm suyunu artırman lazım bitanemm kıyamam sanainş çabucak iyileşirsin annenler uzakmı cadıcım eşin gelene dek biraz yanlarında kalsan hem değişiklik olmazmı
erken saatlerde abartmadan yersen elbette kızmamm kuzummm çünkü çok uzun bir yol katettin arada sevdiğin lezzetleri diğer öğünlerde telafi etmek şartıyla abartmadan tüket ki diyet psikolojisinden bıkma cnmbenim hedefe ulaşınca da zaten böyle olacak ama bir daha şekerpare gibi cıslarla gelme sakın
gripsin ya kuzum ondanhava da kapalıysa ohoooo hiç bana göre de değil
helall sana nurcummmmgiden kiloları görünce bu kısıtlamalara değiyor değilmii
aynen devam cnm benimmmmsabah 1 limon midene dokunmasınn suyu iç kuzum wc ye gitme derdinden başka bir sıkıntısı yok
az olsun öz olsun prensesimmm artı çıkmamak önemli
elbette yiyebilirsinnn cnmm istersen sabahları kremasız çorbalardan da içebilirsin ama tok tutmaz
o wc sorunu bebnim için büyük dert işte hastahaneye filan gittiğimde resmen çatlıyorumevde sorun yok
anneciğine çok slmlar allah razı olsun bence o da snein sağlıklı olmandan çok memnundurartık son kararınmı diye sormadımı
sırf bu yüzden ve yürüme yeri ıssız olduğundan koşu bandı aldım kuzum bende aman boşverin bakan baksın
onlarada güzel örnek oluyorsunuz işte
yok bacaklarını kırmasın da ama iyi yapmış gerçek dostlar böyle yapar zatennn ama dukan yapmasın bitanem böbrekleri mahvediyorsen nereye kaçarsan kaç bulurumki seniiii kesinlikle büyük bir aile olduk
afiyetolsun bızdıkımmmm yeterli su içtiğine inanıyorum spor yapamadın sanırımm ortalamaya vurursak haftalık kilo kaybın istikrarlı bir şekilde devam ediyor bitanemm maşallahh
bu hareket de güzel prensesimm ama popiş konusunda squat ı tek geçerimm bir de plank deneyeyeceğim bakalım ikisini aynı anda yapmaya başlayacağım fark olacakmı ptsi fulll spor başlıyor benim için belim de iyi şükür 300 gr gelmiş bu hafta ayıp bana
evet şanslısın bızdıkımmm fakat sen yine de sırf spor olması açısından merdiven inip çıkma dizlerdeki sıvıyı yok ediyor zaten mecburen inip çıkıyorsun kuzum
hoşbuldum cadıcımmm nasılsınnn kendini nasıl hissediyorsun bakalımm
379.Etap HaftalıkListesi
Ayyüzlüm0211 ---79,3------------------>
eylul sıla---- 64,5---------------------->65
makres76----68------------------|>67,8
merinetya----76,5 -------------------------->77
miss_wong----70,5---------------------->70,9
morcadıyesilyarasa-----49----------->49,8
35nur35----102--------------------------->101,7
neslihank4 ---78,1 ------------------------->77,5
senasevval----51,7----------------------------->52
Evet fıstıklarrrr geçen haftaki hedeflerimiz ve bu haftaki sonuçlar hedeflerini tutturanları hatta fazlasını verenleri tbrk ediyorummtşkler
kilosu sabit kalanlara bu hafta çok iş düşüyor sabit kalmamızın sebeplerini düşünüp haftaya ona göre tedbirimizi alalım
Cadıcımmm bir ileri bir gerii malesef hedefine ulaşman yılan hikayesine dönecek bu haftaki özel durumundan dolayıı affediyorumkuzummm haftaya gribini atlatıp bomba gibi bir - bekliyorum senden
Gelelim bu haftanın
takım içi ilk 3 sıralaması
neslihank4 %1,65
makres76 %1,31
lisbeth93 % 1.28
Neslim 377, etapta aldığın sarı kart silindi kuzum tbrkler
Cadıcımm malesef 2 sarı kartın oldu 377,etap ve 379 etaptan
14. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir
bu kural gereği takım oylaması yapmak zorundayım tatlım
özel durumun gözönüne alınıca tüm arkadaşlarımızın takımda kalman yönünde oy kullanacağına eminim bitanem
Benim ev dublex in çık bendede acıp kas var ondan dimek
peki yarın başlayalım birlikte kuzummm ben kaçıyorumm kitabımı okuyup yatayım allah rahatlık versin hepinize iyi geceler
iyi akşamlar herkese
biraz geç geldim kusura bakmayın
kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar harikasınız
dünkü ve bugünkü menümü yazayım
perşembe
sabah
menemen,peynir,zeytin,fındık
akşam
yok( biliyorum çok yanlış ama yiyecek halim yoktu
spor:yok
cuma
sabah
geranmali,zeytin,peynir,fındık
akşam
hamsi,salata,fındık,1 mor erik
spor
1 saat yürüyüş,2 saat dışarda gezinme
ama bugün daha iyiydim
:)))))))) dağ armudu ah bu telefon arkamdan düzeltiyor :))))))
Ok kaptan
Ben merinetyayi da sollucam sanirsam yaklasmisim ya ona)
iyi akşamlar herkese
perşembe hakikaten birşey yememişsin kuzumm hemen topaerlanacağına inanıyorum sen güçlü biririsinbiraz geç geldim kusura bakmayın
kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar harikasınız
dünkü ve bugünkü menümü yazayım
perşembe
sabah
menemen,peynir,zeytin,fındık
akşam
yok( biliyorum çok yanlış ama yiyecek halim yoktu
spor:yok
cuma
sabah
geranmali,zeytin,peynir,fındık
akşam
hamsi,salata,fındık,1 mor erik
spor
1 saat yürüyüş,2 saat dışarda gezinme
ama bugün daha iyiydim
günaydıııın
ay herkes neredeyse kalsın demiş ne mıutlu bana teşekkür ederim arkadaşlarım
kalıp kalmicağım belli olsun hedefimi yazıcam bende :)))
tünaydın cnmmmm d vitamini şart sana bitanemmmGunaydin herkese gripli bi sabahtan gunaydin.havalar tam sogmmumadan hastalanduk kusin napcaz bakalim.cadicim biz seni yollamiycaz oyumuzu kullandik sende asil diyete hem kendin hem kaptanimiz icin bu hafta eksilere gir
bunlar geçer sen bakisin canım keylenmeye bak. arkamıza bakakalsaydık ohoooo bizler acıdan ölmeliydik.önüne bak
hayat sana daha ne güzellikler getirecek
hadi asıl bu hafta demiral yelken aç cadıcım. yelkenler foraaaaa
herkez hasta hakkaten. bende hasta olmam pek ama şakaklarım ağrıdımı bişiler ters gidiyor anlarım
şakaklarım bu gün ağrımaya başladı hafiften ayakta bişiler atlatıyorum sanırım bitkisel desteği artırdım bende bu ara
kahvaltıda bahçeden topladığım c vitamini deposu biberi bolca yedim ayrıca taze nane ve maydonozuda bolca yedim
şimdi bitki çayı içiyorum. kızlar ben grip olunca birde okaliptus yağı ile terlerim ardından banyo yapıp son suyumada sirke ekleyip dökünürüm toksinleri hızla atmaya faydası oluyor aklınızda bulunsun
canımcım asılayım asılıyorumda bu hafta benim için kötü bi haftaya denk geldi yine
regl haftam öncesinde acaip şişkinlikler yaşıyorum
muhtemelen perşembe-cuma gibi olucam ve yine tartı dönemine denk gelio
birde o dönemdeki kritik süreçlerimi var bilirsiniz
sweetcim arkadas karatayi da biliyor ama uygulayamadi. buna da heveslenmis ama uygulayabilecegine ihtimal vermiyorum. aile icinde yadiyor ve hem zayifla deyip hemde sunu da ye bunu da ye fiyen insanlar. tahmini 120 kilo civarlarida ve artik canina tak etmis her yolu deneyecegine eminim. ben ne dersem fiyeyim
Günaydın herkesehafta sonu da erkenden kalkanlar klübüne beni de alın lütfen
Teşekkür ederim kaptanım
Yok sormadı zaten nolur ye diye ikna etmeye çalışıyor her seferinde
Evet bazen biraz sorun oluyor wc sorunu ama çıkamamak daha kötü bir durum allah korusun
Verenleri tebrik ederim maşallahhaftaya da tartı yüzümüzü güldürür inşallah
Ohh süpermiş ama gerçekten fark ediyor merdiven
İyi geceler kaptanımhangi kitabı okuyorsun
Afiyet olsun canım akşam bir şey yememezlik yapma ama
İnsanların bazı dönemleri böyle yorucu geçebiliyor ama üstesinden geleceğine eminim
Bu arada cuma günkü menüm
Sabah:
Peynir zeytin fındık ceviz
Öğle:
Peynirli omlet
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Bulgur pilavı
Tavuk
Salata
Bezelye
Spor:30 dk yürüyüş, yoga, 600 ip atlama, 50 mekik,50 şınav,50 squat
Su:3 litre
hazır gıda tüketmek. o hazır gıdalarda neler var neler gıda değil zehir deposu. yok ama kendin yapacaksan yiyebilirsin. sana kefir gönderecektim ne güzel istemedin.kız kardeşimde var istersen haberleşiriz alırsın ondanmerak ettiğim bişi var
meyveli yoğurt yiyebiliyor muyuz
merak ettiğim bişi var
meyveli yoğurt yiyebiliyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?