- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
ay öyle deme istemedin falan diye, almaya gidebilecek durumum yoktuhazır gıda tüketmek. o hazır gıdalarda neler var neler gıda değil zehir deposu. yok ama kendin yapacaksan yiyebilirsin. sana kefir gönderecektim ne güzel istemedin.kız kardeşimde var istersen haberleşiriz alırsın ondan
Şeftali, elma, erik, kiraz , armutmesela hangi meyveler olabilir kaptanım
valla tırstım birazmenüne bayıldım cadıcımmmsporda harika suyuda artırmışız dehef kesin tutar hatta fazlası biraz korkmuşsun anlaşılan
bunumu yapmışlar kaç saattir
ay öyle deme istemedin falan diye, almaya gidebilecek durumum yoktu
birde ben hiç kefir içmedim ama çok merak ediyorum
tadı nasıl bişi
valla kaptanım neslicim saolsun bana mayasını yollayacaktı kardeşiylekuzum bildiğin ayran hiçbirfarkı yok mayasını bulabilirsen tavsiye ederim
valla kaptanım neslicim saolsun bana mayasını yollayacaktı kardeşiyle
ama işte benim gidip alma durumumda değişiklik oldu gidemedim
düşünülebilir tekrar
Gunaydın hepinizeben geldimmm.
kocam askere gitti dün kafam pek iyi değildi gelmedim. pek bişey de yemedim. ama artık toparlarım kendimiöpüyorum hepinizi
Ayy hic giremiycem sandim hirs yaptim sonunda girdim kaptan gorse gozu yasarir:)
Gunaydın hepinizeben geldimmm.
kocam askere gitti dün kafam pek iyi değildi gelmedim. pek bişey de yemedim. ama artık toparlarım kendimiöpüyorum hepinizi
Günaydın herkesee
saol kuzucumAllah kavuştursun canım
Hepimize kaptanim
Haftalık Mesaj sayıları 12.09/18,09[/COLOR
neslihan:49
makres:47
nur:46
lisbeth:32
senasevval:31
miswong:30
Eylül:25
morcadı:19
merinetya:12
Yorum sizinmisswong ve sena çoklu alıntı yaptıkları için 35 in üstünde mesajları lisbethcim biraz daha dikkat merinetya ve cadının mazeretleri olduğu için bu haftayı gözardı edeceğim ama Eylülcüm aşk olsun
Ayrıca her hafta cuma dahil perşembe gününe dek olan mesajlarınızı lütfen
sayıp cuma sabahı bildiriminizin altına
yazmanızı rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?