Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar
yarın okul resmen başlıyor benim ama açılış olacak o yüzden gitmiycem ilk gün bide
açılışa özel bir sürü cıs ikram ediyolar hiç gerek yok riske girmeye

menümü yazayım
Sabah
menemen,6 zeytin,fındık,domatesli salata,1 mor erik

Akşam
tavuk köftesi, salata,ayran,1 mor erik,5 ceviz

spor
1.5 saat yürüyüş (penguen yapcaktım misafir geldi)

kızlar babam laptoptan dizisinin kaçırdığı bölümünü izlicekmiş
malum kurtlar vadisi başladı
kaçtım gelcem sonra

İyi akşamlar meleklerimmm şükür oturdummm pazara gittim dönüşte abimlere uğradım geldim yerleştirdim geç kalmadan hemen sporumu yaptım aferim bana ara vermek istemiyorum çünkü verince kaytarıyorum sonra kırmızı biber almıştım 8 kilo onları fırınladım soğurken diğer topiğin tablolarını yaptım
sonra biberlerimi soyup buzluğa attım duş aldım ve oturdummmm

yazdığın için tşkler bitanemmm ctsi moralin bozuk olduğu için menüne yansımış kuzum cuma menün güzel afiyetolsun tatlım o lokma ekmek psikolojik olarak yendi sanırım yoksa doyurduğunu sanmıyorum

Dunki menym
sabah menemen zeytin peynir 2 dilim ekmek
ara az uzum yarim elma
oglen 1kase tarhana 3 catal makarna
aksam 1kase metcimek ayran

gripten dolayi biraz halsizdim menum tuhaf oldu.bol adacayi nane limon bi bardakta yesilcay uctim

afiyetolsun kuzummm aman inş hafif atlatırsın gribi

afiyet olsun canım bavul derken okul için mi?

bu hafta 69 görmek için herşeyi yapıyorum kaptanım inş görürüm
evet değişiklik oldu gerçekten
bende bayılırım oh yaşasın o zaman

yaptığını biliyorum bitanemmm inş göreceksin kuzumm

aaa ben okadar azmi mesaj atmusum sasirdim kaptanim kizim hastaydiya fazla girememistim ondandir ozur dilerim telafisi nasil olcak bu sari kartin
haklısın cnmm ama diğer topicleri saymıyoruzki takım içi ilk 3 e girersen sarı kart iptal oluyor tatlım

afiyet olsun canım yeniden aramızda olman çok güzel

vaay afiyet olsun kaptanım muhteşemsin

Allah kavuştursun canım benim

tşkler kuzucummm

Dünkü menün süper neslimm ama bugün tam pazar menüsü olmuşş ızgara köfte sebze varken o ekmeğe ne gerek vardı başladın yaramazlık yapmaya
Ben biraz CIS yedim ama

kızlar selaaaaaaaaam
bugün ankarada hava muhteşem
o nedenle enerjimde yüksek
yalnızlık harici bi sorunum yok
evde temizlik yapmam lazım
ama bu güzel havayı öyle öldürmek istemiyorum
slm cadıcımmmm ne güzel seni böyle enerjik pozitif görmekkk

canımmmmmm valla çok iyisin
takıldığını biliyorum
eşim gelsin uygun olduğunda gider alırız kardeşinden o halde :))
çok saol yine
mutlaka denemelisin kefiri cadıcımm hakikaten faydası saymakla bitmiyor

patlıcan yasak mı ya?

neden yasak olsun kuzum bol bol tüketebilirsinn özellikle salataları vazgeçilmezim benim

sagol canım ya kıs gelmeden herkes hasta nasıl olcak bılmem canan teyzeyı dınleyıp dvıtamınımı yukseltmeyı planlıyorum bakalım yoksa bu kıs bıtmez

artık planlama bitanemmm bence hemen yapılmaya başla

tam pazar kahvaltısıı bu 1 lokma ekmek modası başladı sizde hayırdırrr

tatlım tamamen iyileş sonra başlarsınnn

afiyetolsun cadıcım menün de sporun da süperrr

ay en çok sevdiğim sebze mantar ve patlıcan
bu ikisinin her halini yerim manyak gibi
hatta 7/24 yiyebilirim o denli
valla hertürlü gideri var bende ikisininde
ikisinin tatlısını da yapsalar
turşusunuda yapsalar yerim yani

ben de çok severim tatlım pancarın reçeli cıs gerçi ama tatlı olarak var ayrıca turşusu da süper olurr

afiyetolsun cnmmm menün de sporun da harika yine ben yaptım penguenimi de tam stres dansııı insan çocuk gibi hissediyor kendini

kızlar babam laptoptan dizisinin kaçırdığı bölümünü izlicekmiş
malum kurtlar vadisi başladı
kaçtım gelcem sonra

görüşürüz cnmm ne bitmez diziii eskiden hastasıydım son 5 yıldır izlemiyorum herkes öldü bir polat hala yaşıyor

oh mis gibi olmuşsundur kaptanım..kefir ile ilgili anlaştık alcam eşim gelince ..bu arada evet hava güzel olunca enerjim süper oluyor patlıcanın her türlüsü vazgeçilmezim nd yasak olmamasına nasıl sevindim nasıl seevindim anlatamam spor tam gaz gidiyor kaptanım

oldum oldum aman maşallah hep böyle olsun enerjin kuzum spor tam gaz devam hepimiz hemde hasta olanlar hariç tabiii durmak yok

oldum oldum aman maşallah hep böyle olsun enerjin kuzum spor tam gaz devam hepimiz hemde hasta olanlar hariç tabiii durmak yok
sıhatler olsun mis kaptan valla maşallah kaptanım havalar hep açık olunca bende enerjik oluyorum..tabi sporun etkisi su götürmez bir gerçek..sporu 1 günden fazla aksatınca yapası gelmio insanın..ama regl günlerim haricinde bırakmicam yani haftanın hergünü olmasada haftada 4 gün kesintisiz spora devam

acıktım yaa
bu kez niye böyle erken acıktım ben
naaapcam şimdi daha erken

aynen cadıcımmm hani insan evden çıkmayınca çıkmak istemez ya spor da öyle ara verince başlamak zor geliyor en iyisi bırakmamak mecbur kalmadıkça hayırdır akşam güzel de yemişsin çok acıktıysan koyu bir ayran iç olmazsa aç uyunmaz kuzum

valla kaptanım, ayran yok evde yavaş yavaş evde erzak tükeniyor..
bilerek alışveriş yapmıyoruz ayın 1 inde memlekete gidiyoruz 13 üne kadar kalcaz
o sebeple alışveriş yapmayı planlamıyoruz
ne yapabilirim başka alternatif var mı??

şöyle masum frappe yapsam olur mu
yada varsa önerin onu yapayım

anladım kuzum gidecekseniz gerek yok deiğin gibi ama 13 üne de var daha

tamam kuzum çok az nescafesiz frappe yapabilirsin turkish coffeeli

anladım kuzum gidecekseniz gerek yok deiğin gibi ama 13 üne de var daha

tamam kuzum çok az nescafesiz frappe yapabilirsin turkish coffeeli

valla şöyleki ben gold nescfe varya ondan 1 tatlı kaşığı ile yapıorum
türk kahvesi ile başaramadım hiç :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…