- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
İŞE YARAMASI SÜPER OLMUŞ AMA NE BİLİYİM PROTEİNDEN FAKİR GELDİ BANA . UMARIM KİLO VERDİREBİLİR , SAĞLIK YÖNÜNDEN DE HASARLI Bİ BESLEME OLMAZ SENİN İÇİNGünaydın kızlar, önce iki günlük menümü paylaşayım
Cumartesi
Kalkınca 1 tatlı kaşığı pekmez
2 bardak su
Sabah 8:30
1 su bardağı süt
1 elma + 2 erik
Ara 10:30
2 kayısı+4 badem+1 ceviz+1 su bardağı limonlu yeşilçay
Öğle 12:30
1 su bardağı çorba
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı ve bol limonlu)
Ara 15:30
1 kk beyaz peynir
1 dilim k.ekmeği
acı sivri biberli söğüş salata (yağsız tuzsuz)
1 bardak mısır püskülü
Akşam 19:00
1 kase yoğurt (çörek otlu+acı pul biberli)
---------------------------------------------------
Pazar
Kalkınca 1 tatlı kaşığı pekmez
2 bardak su
Sabah 8:30
1 su bardağı süt
1 elma + 2 erik
Ara 10:30
2 kayısı+4 badem+1 ceviz+1 su bardağı limonlu yeşilçay
Öğle 12:30
1 su bardağı çorba
Ara iki kurabiye
Ara 17:00
1 kk beyaz peynir
1 dilim k.ekmeği
acı sivri biberli söğüş salata (yağsız tuzsuz)
1 bardak mısır püskülü
Akşam 19:30
1 kase yoğurt (çörek otlu+acı pul biberli)
su 3,5 litre
Banucum kurabiyeler hesapta yoktu. Eşim yönetici akşam toplantı vardı, kurabiye yap dedi. Bende tatlarına baktım nasıllar diye. Böyle de bir huyum var yaptığım şeyin tadına bakacam.İşe dalınca ara öğünüm de geç oldu. Akşam salatamı yiyemedim hiç acıkmadım çünkü.
Birde bu özel diyet gerçekten çok iyiymiş yaa. Sabah tartıldım 4 günün sonucuna bakayım diye. Şu an iyi gidiyor. Hiç te aç hissetmiyorum. üç gün daha sabrederim herhalde.
ouyy geçmiş olsunMENUME BAKTINMI ONDAN SONRA PASTA YEDİM 3 ÇATAL, ÇEREZ YEİM, 1 TANEDE BİRA İÇTİM D.GÜNÜ PARTISINDE :))))300 MEKİK CEZA ALDIM NASIL :)))
SABAHTA REGL OLDUM 3 HAFTADA YENİDEN SANIRIM MEVSİMDEN ERKEN OLDUM ANLAMADIM.
Morcadının Kalması İçin Oylama
nur : Evet
Eylül: Evet
Lisbeth:
miswong:
senasevval:
makres: Evet
merinetya:
Canım e-sende benim gibi kitap kurdumusun yoksapeki yarın başlayalım birlikte kuzummm ben kaçıyorumm kitabımı okuyup yatayım allah rahatlık versin hepinize iyi geceler
kaldımmmm canummm sayenizde[/QUO
cnmmm sevıyorum senııı
Canım bu sadece bir haftalık bir beslenme, Biraz metabolizmayı hızlandırmak için. Protrin günde üç defa var. Sabah süt, ikindide peynir, akşam da yoğurt. Bir de bu diyette bir gün ızgara köfte var. Henüz onu yemedim bugün inşallah.İŞE YARAMASI SÜPER OLMUŞ AMA NE BİLİYİM PROTEİNDEN FAKİR GELDİ BANA . UMARIM KİLO VERDİREBİLİR , SAĞLIK YÖNÜNDEN DE HASARLI Bİ BESLEME OLMAZ SENİN İÇİN
Hafta sonu olmadığım için ancak bugün oylayabildim canım. Kaldığına sevindimkaldımmmm canummm sayenizde
Allah kavuştursun canımGunaydın hepinizeben geldimmm.
kocam askere gitti dün kafam pek iyi değildi gelmedim. pek bişey de yemedim. ama artık toparlarım kendimiöpüyorum hepinizi
saol canımcımHafta sonu olmadığım için ancak bugün oylayabildim canım. Kaldığına sevindim
nasılsın nasıl gidiyor :)canııımmmmm
ıyı gıdıyor cadım dun kayınvalıdeydık salca pekmez vs yaptık bugunde ısbası ... sen nasılsın kursa nezaman baslıcaksınnasılsın nasıl gidiyor :)
oohh mis ellerinize sağlıkıyı gıdıyor cadım dun kayınvalıdeydık salca pekmez vs yaptık bugunde ısbası ... sen nasılsın kursa nezaman baslıcaksın
saol sekerım.. aaa umutsuzluk yok olacak cnm kalbın ıyı rabbım rızk verır ıns... sende ozamana kadar bıraz pıskolojını duzeltırsın ıse bomba gıbı baslarsınoohh mis ellerinize sağlık
valla işte 15 ekimde hatırlatma yapıcaz ekim sonunda dediler ama bakalım
selam tatlım hoşgeldin iyi yaptınSelam kizlar cadicim nur nasilsiniz.gune erken basladimis yaparken yoruldum biraz size bakiyim dedim
umutsuzluk yokta sabırsızlık varsaol sekerım.. aaa umutsuzluk yok olacak cnm kalbın ıyı rabbım rızk verır ıns... sende ozamana kadar bıraz pıskolojını duzeltırsın ıse bomba gıbı baslarsın
ıyıyız cnm sen nsılsın eee cocuklar ve koca olunca yorulmamak elde degılSelam kizlar cadicim nur nasilsiniz.gune erken basladimis yaparken yoruldum biraz size bakiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?