- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
bir de bir sey sorucam sutu ilitip icersek zarari olur mu
ugrasamadim sut ilitmaklahayır tatlım neden olsun
bu arada bugun 40 beden pantolon aldim :)
insan 40 bedene sevinir mi diye dusunebilirsiniz ama ben diyete basladigimda 44 e zor giriyordum
Tesekkur ederim kaptanim insallah tatli istegimide dengeler dedigin gibi malesef ben hic balik yemuyorum insallah sifa olur
Beraber olsun kuzummm.Bitanemmm başlarda ben de korkmuştum açıkçası fakat tamamen önyargımızdan benim kilo vermeme çok yardımcı oldu tatlı krizlerini önleme de özellikle bence kuruntu yapma kullan bak göreceksin faydasını hem sen hiç balık yemiyormuşsun vücudumuzda omega 6 çokk fazla bunu dengelemek için omega 3 almamız şart bitanemm
Ben tam karatay yapmiyorum ama taze kasari bilmiyodum dusununcw mantikli geldi gerci ama eski kasari sevmem hafif eski olan yine iyide daha eskileri tuhaf geliyo bana esim cok sever neyse taze kasarada dikkat edeyim artik yasasin beyaz peynir:)tşkler kuzum hoşgeldinnnntaze kaşar cıslar arasında bitanemmm eski kaşar serbest
Rakibemmissin gibi geliyi hala:)menu super sporda var insallah bu hafta gorcen 69 lari.ben 70 71 arasinda takilmistim baa alkahim 69.9 da olsa bana 6 li rakam goster diye cok dua ettim tabi dikkatte ettim.cuma tartiya ciktim 69.0 hala unutamiyorum nasil sevinmistim.resmini cekip whatsaptan arkadaslara yollamistim.hey gidi gunlermenümü yazmamışım :)
Sabah
menemen,zeytin,peynir,1 lokmacık ekmek
Akşam
domatesli köfte, bol salatalık,ceviz
spor
1.5 saat yürüyüş
Sevinmezmi insan 2 beden farketmis.boyun kacti senin kilolarimiz yakin ama bana 40 birazcik sikiyo boyum 157 sen kesin yzunsunbu arada bugun 40 beden pantolon aldim :)
insan 40 bedene sevinir mi diye dusunebilirsiniz ama ben diyete basladigimda 44 e zor giriyordum
Canım o turşuyu bende çok severim ama turşu olduğu için ödem yapıyor, biraz suda beklet öyle ye, tecrübeyle sabitpazar gunu menum
sabah kk kahvaltısı
aksam
taze fasulye
bol domates salatalık roka maydonoz
yogurt
acı bıber tursusu baya yedım bayılırrıımmmm
Menün güzel canım ama dikkatimi çekiyor, suyu biraz az tüketiyorsun gibi geldi bana. Spor süper olmuşBUGÜN Kİ MENÜMM
22 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan mantarlı omlet
peynir
salatalık
domates
yeşilçay
1 köy biberi
SPOR: 320 mekik + 1 saat pilates
ÖĞLE
mantarlı patlıcan yemeği buharda pişirildi
yoğurt
ARA
1 kuşburnu çayı
AKŞAM
tonbalıklı salata
maden suyu
SU: 2,2 LT
Suda bekletilsede aci hakikaten istah aciyo yoksa bende cok seviyorum yemeyiCanım o turşuyu bende çok severim ama turşu olduğu için ödem yapıyor, biraz suda beklet öyle ye, tecrübeyle sabit
Rabbim şifa versin annene ve tüm şifa bekleyenlere... İki arada kalmak da zor canım yaa, Hastalık bu şakası yok, bir tarafı yapayım derken diğer tarafta problem çıkacaksa ne yapacağını şaşırıyor insan. Zor bir kadar. Ne diyeceğimi bilemedim şimdi.
az kaldı bitanem biraz daha sabır kahvaltıda bakliyat yiyebilirsin doymak için en azından çabuk acıkmazsın
hiç kolay değildi kuzum bi yerden randevumuz vardı bi yerden yoktu o yüzden sabahın 5,0 unda hastahanedeydik ilk sırayı aldım ama şükürhepsi konsultasyon istiyor birinin kabul ettiğini diğeri etmiyor genel cerrahi onkoloji kardiyoloji nefroloji hepsinin arasında tesniz topu olduk kemik sintigrafisi istediler o da ilaçlı annemin böbreklere yasak nefroloji olmaz diyor onkoloji istiyor napıciz bilmem eve gelir gelmez attım kendimi bir uyumuşum sorma sonrasınd ahemen sproumu yaptım yemek faslı duş faslı abim uğradı böyle geçti günüm işte
oyyy kuzum yemin etmene gerek yok cnm benim espri yaptım zatennn
bebek bile light ürünler karşısnaki limon yermiş gibi yaptı benimde ağzım sulandı niyeyse
uyku önemli cadıcımmmm erken yatıp erken kalkalımki metamız düzene girsin kuuzmm biz de seniii
ama ama makrescimmm şimdi bir lokma yerken de tadına bakabilirdinnn dimiii sanırım çok lezzetli yaptınki iki taneyi götürdünnsenin adfına çok sevindim cnmm diyetisyenin hakikaten iyi demekki tartılmak yok cuma günü sadece spor yapamadın sanırımmm
neslimm sporu yoğun yapınca regl de değişiklik olabiliyor kuzum cezalarını yaptığın için tşk ederim
500 mekik ceza vermişliğim vardır ayçanın kulakları çınlasınsen cıs yeme ben de vermemki kuzum
evet cnm severim kitap okumayı hastahanelerde vakit bol oluyor şu an zor kişiliklerle yaşamak diye bir kitap okuyorum cristophe andre ve françois lelord ortak çalışması
noluyo bakimmmmm allah muhabbetinizi artırsınnn
cadıcım yazı yazmayı severmisin araştırmayı
haklısın neslimmm bugun erken yat dün uyuyamadın ondan
sineklerin nefret ettiği tek şey viks kokusu aklınızda olsun
hoşgeldin tatlım nöbetçi olduğun için çok yoruldun bugün
hakikaten missss su ve spor yaptığını farzediyorum
acı turşu iştah açar aman diyim kararında tüket nurcum birde haftasonu tüketmen doğru karar hafta içi yememeye çalış tatlım şişlik yapmasın
afiyetolsun cadıcımmm
hoşgeldin prensesimmm kıyamam sana birinden kaçsan birine yakalanıyorsun değilmiikisi de başarılı olman için şart kuzummm
yolculuk nasıl geçti bızdıkım yerleşene kadar bir iki gün geçer afiytetolsun yeni gelmene rağmen menün süper
afiyetolsun cnmmmm 50 şınavmaşallah diyorummm
kolay gelsin cnmmm
dünyanın 8, harikasını yemişsinn3 saat batırdın babacığını desene
amannnn kıyamam sanane güzel yeni tanışmış gibi romantikleşeceksiniz
kabak ve patlıcan doyana dek yiyebilirdin kuzumm akşamları meyve yeme ne olurafiyetolsun cnmm
canaım ben suyu iyi içiyordum 3 lt ye yakın içiyordum , fakat bi ara bi dengem bozuldu ondan sonra yavaş yavaş arttırmaya başladım yine..Menün güzel canım ama dikkatimi çekiyor, suyu biraz az tüketiyorsun gibi geldi bana. Spor süper olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?