Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

380.Etap Haftalık
Listesi
eylul sıla---- 65--------------------->64.5
lisbeth93---67,7------------------>67
makres76----67,8------------------|>67
merinetya----77 -------------------------->76,5
miss_wong----70,9---------------------->69,9
morcadıyesilyarasa-----49,8----------->49.5
35nur35----101,7--------------------------->101
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76.8
senasevval----52----------------------------->51,5

Hedeflerimizi de hatırlayalım dedimm

bu arada bugun 40 beden pantolon aldim :)
insan 40 bedene sevinir mi diye dusunebilirsiniz ama ben diyete basladigimda 44 e zor giriyordum

ayran da güzel seçim kuzum iyi yapmışsın afiyetolsun

neden düşünelim bedene ulaşmak için neler çektik kuzumm güle güle giy yeni pantolonunu sırada 38 ler var haydi bkalımm şimdi gittim

Tesekkur ederim kaptanim insallah tatli istegimide dengeler dedigin gibi malesef ben hic balik yemuyorum insallah sifa olur

tşkler kuzum hoşgeldinnnn taze kaşar cıslar arasında bitanemmm eski kaşar serbest
Ben tam karatay yapmiyorum ama taze kasari bilmiyodum dusununcw mantikli geldi gerci ama eski kasari sevmem hafif eski olan yine iyide daha eskileri tuhaf geliyo bana esim cok sever neyse taze kasarada dikkat edeyim artik yasasin beyaz peynir:)

menümü yazmamışım :)
Sabah
menemen,zeytin,peynir,1 lokmacık ekmek

Akşam
domatesli köfte, bol salatalık,ceviz

spor
1.5 saat yürüyüş
Rakibemmissin gibi geliyi hala:)menu super sporda var insallah bu hafta gorcen 69 lari.ben 70 71 arasinda takilmistim baa alkahim 69.9 da olsa bana 6 li rakam goster diye cok dua ettim tabi dikkatte ettim.cuma tartiya ciktim 69.0 hala unutamiyorum nasil sevinmistim.resmini cekip whatsaptan arkadaslara yollamistim.hey gidi gunler

Gunaydin kizlar kimsecikler yok bende gecmus yaptim unutmadsn dunki menumude yazayim aksam basum tuttu migren geliyo diye cik korktum ilac ictum sbaha kadar gecmedi uyuyamadimda.ac karni ictigim majezikten sanirim midem felaket uyuyamadim bile basim gecti cok sukur midemden kivraniyorum.kizi okula yolamak icin kalktim uykuda tutmuyo

Menün güzel canım ama dikkatimi çekiyor, suyu biraz az tüketiyorsun gibi geldi bana. Spor süper olmuş

selam kizlar dün uğrayamadım
dünki menumü yazayım
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;melemen
Az köy peyniri
6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;1 brd kefir 2 köfte
Aksam 2 dlm ekmek , mercimek çorbası+az balık
Spor öğle 20 dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

Rabbim şifa versin annene ve tüm şifa bekleyenlere... İki arada kalmak da zor canım yaa, Hastalık bu şakası yok, bir tarafı yapayım derken diğer tarafta problem çıkacaksa ne yapacağını şaşırıyor insan. Zor bir kadar. Ne diyeceğimi bilemedim şimdi.

Canımcım zaten kurabiyeler bir lokmalıktı, küçük pet şişenin kapağı kadar İkiye de bölebilirdim ama spor yaptım o gün yazmayı unuttum galiba. Leslie ile 2 mil+15 dak plates yapmıştım. Kilo olmamıştır herhalde.

Diyetisyenim çok iyi canım. Ona giden herkeste işe yarıyor, kilo veremedin mi kızıyor zaten, henüz bana hiç kızmadı tabii de. Çevremde başlayıp bırakanlar var, niye bıraktınız diyorum kilo veremedim diye kızdı bende bıraktım diyor. Bende diyorum ki sen kilo veremedin diye onun bir kaybı yok ki sen kaybediyorsun iyiliğini için kızıyor. Milleete de öyle yaymışlar. Diyetisyenimin adını söyledim mi şu kızan doktor mu diyorlar. Yaa kadın durup dururken niye kızsın bana niye hiç kızmadı diyorum. Sadece ramazanda spor yapamadım deyince ona biraz sitem etmişti. Sonra çalıştığımı ve evde de 4 çocuk olduğunu hatırlatınca bir şey demedi.

Bende çok kitap okurum. Şu ara Sarah jio'nun Böğürlen Kışı adlı romanını okuyorum. Bu iş yerinde okuduğum. Evde de Demet Altınyeleklioğlu'nun Pargalı ve Hatice adlı kitabını okuyorum. Senin okuduğun kitabı da kitapyurdundan baktım canım. Duymamıştım yorumlar iyiymiş. Sende beğendiysen bir ara onu da alayım.

Menün güzel canım ama dikkatimi çekiyor, suyu biraz az tüketiyorsun gibi geldi bana. Spor süper olmuş
canaım ben suyu iyi içiyordum 3 lt ye yakın içiyordum , fakat bi ara bi dengem bozuldu ondan sonra yavaş yavaş arttırmaya başladım yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…