Canım bu adrese bakarken açık kalmış, 80 topiğine menümü kopyalarken buraya kopyalamışımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-yazari-araniyor.745845/page-6#post-37016291
kendisi burda değil cadıcımmm istersen bu konuya bir bak
Tamam o zaman gerçi ben 3,5 litre içiyorum ama havalar soğuyunca biraz daha düşer gibi.tamam buna yönelik bildiriyorum 2,23 lt şçmen gerekiyormuş
water your body diye sürekli su içmeyi hatırlatan uygulama var onda yazıyor =)
tavsiye ederim
ooo iyimiş alışkanlıklarını değiştirme ozaman rahat içebiliyorsanTamam o zaman gerçi ben 3,5 litre içiyorum ama havalar soğuyunca biraz daha düşer gibi.
banada öye geliyo hala canımcım :)Rakibemmissin gibi geliyi hala:)menu super sporda var insallah bu hafta gorcen 69 lari.ben 70 71 arasinda takilmistim baa alkahim 69.9 da olsa bana 6 li rakam goster diye cok dua ettim tabi dikkatte ettim.cuma tartiya ciktim 69.0 hala unutamiyorum nasil sevinmistim.resmini cekip whatsaptan arkadaslara yollamistim.hey gidi gunler
afiyet olsunn :)dunki Menum
sabah zeytin peynir domates salatalik 2 kepce tarhanA doymadim oyuzden
Oglen yesilmercimek ayran
aksam 2 bulgurlu biber dolmasi ayran salata
30 dk yuruyus 10 dk twister 200 up atlama
afiyet olsun canımmselam kizlar dün uğrayamadım
dünki menumü yazayım
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;melemen
Az köy peyniri
6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;1 brd kefir 2 köfte
Aksam 2 dlm ekmek , mercimek çorbası+az balık
Spor öğle 20 dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
kız bugün kabus görme günümü bende gördüm koca pastayı yiyodum gerçek gibiydiay herkese günaydınbugün yaşadığım uyanışı anlatayım size..
dün gece hafif açlıkla uyudum
sabah 8 de uyandım
eşim aradı 15 dk sonra onla konuştuk
ben yine uyumuş muyum
rüyamda börekler çörekler pastalar ama çeşit çeşit
nasıl yiyorum nasıl yiyorum anlatamam
aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış
9:15 uyandım yeniden biraz bi gecikme ile
hemen limonlu suyumu yaptım içiyorum
ve evet onu farkettim ki , ben menülerime her sabah içtiğim limonlu suyumu eklememişim çok zamandır
maşallah canım sana çok iyi vermişsin 38 e ne kalmışSevinmez mi kız bende 40 beden mevsimlik ceket aldım hem de hiç başka bir şey denemeden, ay dar mı oldu diye düşünmeden, eve gittim kızıma anlatıyorum o da diyor ki anne ne kadar sevinçlisin. Ben 50-52 beden arasındaydım canım6 beden küçülmüşüm o yüzden bir beden de olsa insan tarifsiz bir mutluluk yaşıyor
afiyet olsunnSonunda geçmişi bitirdim. Şimdi herkese günaydın
Hemen dünkü menümü yazayım
Kalkınca 1 tatlı kaşığı pekmez
2 bardak su
Sabah 8:30
1 su bardağı süt
Yarım muz + 2 erik
Ara 10:30
1 incir +4 badem+1 ceviz+1 su bardağı limonlu yeşilçay
Öğle 12:30
1 su bardağı çorba
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı ve bol limonlu)
Ara 15:30
1 kk beyaz peynir
1 dilim k.ekmeği
acı sivri biberli söğüş salata (yağsız tuzsuz)
1 bardak mısır püskülü
Akşam 19:00
1 kase yoğurt (çörek otlu+acı pul biberli)
4 adet köfte
su 3,5 litre
spor leslie ile 2 mil+15 dak plates
tebrik ediyorum canımmmbu arada bugun 40 beden pantolon aldim :)
insan 40 bedene sevinir mi diye dusunebilirsiniz ama ben diyete basladigimda 44 e zor giriyordum
darısı basımaaaaaatebrik ediyorum canımmm
bende altta 40 giyiyorum eskiden altım 46ydı
hadi şimdi birlikte 38 e
selam kizlar.salca yaptim.bugun biraz fazla degil gerci 5 tane yarimlik kavamoz oldu.oyy yoruldum yine.bide kizlari parka goturdum azda olsa spor yaptim biraz sonrada pilates yapcam insallah
Tesekkur ederim kaptanim insallah tatli istegimide dengeler dedigin gibi malesef ben hic balik yemuyorum insallah sifa olur
Ben tam karatay yapmiyorum ama taze kasari bilmiyodum dusununcw mantikli geldi gerci ama eski kasari sevmem hafif eski olan yine iyide daha eskileri tuhaf geliyo bana esim cok sever neyse taze kasarada dikkat edeyim artik yasasin beyaz peynir:)
Gunaydin kizlar kimsecikler yok bende gecmus yaptim unutmadsn dunki menumude yazayim aksam basum tuttu migren geliyo diye cik korktum ilac ictum sbaha kadar gecmedi uyuyamadimda.ac karni ictigim majezikten sanirim midem felaket uyuyamadim bile basim gecti cok sukur midemden kivraniyorum.kizi okula yolamak icin kalktim uykuda tutmuyo
dunki Menum
sabah zeytin peynir domates salatalik 2 kepce tarhanA doymadim oyuzden
Oglen yesilmercimek ayran
aksam 2 bulgurlu biber dolmasi ayran salata
30 dk yuruyus 10 dk twister 200 up atlama
selam kizlar dün uğrayamadım
dünki menumü yazayım
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;melemen
Az köy peyniri
6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;1 brd kefir 2 köfte
Aksam 2 dlm ekmek , mercimek çorbası+az balık
Spor öğle 20 dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
Rabbim şifa versin annene ve tüm şifa bekleyenlere... İki arada kalmak da zor canım yaa, Hastalık bu şakası yok, bir tarafı yapayım derken diğer tarafta problem çıkacaksa ne yapacağını şaşırıyor insan. Zor bir kadar. Ne diyeceğimi bilemedim şimdi.
Canımcım zaten kurabiyeler bir lokmalıktı, küçük pet şişenin kapağı kadarİkiye de bölebilirdim ama spor yaptım o gün yazmayı unuttum galiba. Leslie ile 2 mil+15 dak plates yapmıştım. Kilo olmamıştır herhalde.
Diyetisyenim çok iyi canım. Ona giden herkeste işe yarıyor, kilo veremedin mi kızıyor zaten, henüz bana hiç kızmadı tabii de. Çevremde başlayıp bırakanlar var, niye bıraktınız diyorum kilo veremedim diye kızdı bende bıraktım diyor. Bende diyorum ki sen kilo veremedin diye onun bir kaybı yok ki sen kaybediyorsun iyiliğini için kızıyor. Milleete de öyle yaymışlar. Diyetisyenimin adını söyledim mi şu kızan doktor mu diyorlar.Yaa kadın durup dururken niye kızsın bana niye hiç kızmadı diyorum. Sadece ramazanda spor yapamadım deyince ona biraz sitem etmişti. Sonra çalıştığımı ve evde de 4 çocuk olduğunu hatırlatınca bir şey demedi.
Bende çok kitap okurum. Şu ara Sarah jio'nun Böğürlen Kışı adlı romanını okuyorum. Bu iş yerinde okuduğum. Evde de Demet Altınyeleklioğlu'nun Pargalı ve Hatice adlı kitabını okuyorum. Senin okuduğun kitabı da kitapyurdundan baktım canım. Duymamıştım yorumlar iyiymiş. Sende beğendiysen bir ara onu da alayım.
ay herkese günaydınbugün yaşadığım uyanışı anlatayım size..
sabah 8 de uyandım
ben yine uyumuş muyum
ve evet onu farkettim ki , ben menülerime her sabah içtiğim limonlu suyumu eklememişim çok zamandır
Afiyet olsun kaptanım, spor da süpermiş
Canım menüm az görünüyor ama salatayı çok yediğimden midir nedir acıkmıyorum. Bu bir haftalık diyet zaten, doktorum yapamazsan bırak eski listenden devam et demişti ama yapabildim şükür. yarın son gün
Sevinmez mi kız bende 40 beden mevsimlik ceket aldım hem de hiç başka bir şey denemeden, ay dar mı oldu diye düşünmeden, eve gittim kızıma anlatıyorum o da diyor ki anne ne kadar sevinçlisin. Ben 50-52 beden arasındaydım canım6 beden küçülmüşüm o yüzden bir beden de olsa insan tarifsiz bir mutluluk yaşıyor
aha suyu yazmayı unutmusum cok su ıctım kaptanım karnım sıstı sudan oderece ama hıc hesaplamadım nekadan ıctım... spor yapmadımyapmadım ama bı sor neden yapmadın cunkum salca pekmez falan derkennn hıcbırseye yetemedım spor kaldıhaftasonu
Sonunda geçmişi bitirdim. Şimdi herkese günaydın
Hemen dünkü menümü yazayım
Kalkınca 1 tatlı kaşığı pekmez
2 bardak su
Sabah 8:30
1 su bardağı süt
Yarım muz + 2 erik
Ara 10:30
1 incir +4 badem+1 ceviz+1 su bardağı limonlu yeşilçay
Öğle 12:30
1 su bardağı çorba
Ara 15:30
1 kk beyaz peynir
1 dilim k.ekmeği
acı sivri biberli söğüş salata (yağsız tuzsuz)
1 bardak mısır püskülü
Akşam 19:00
1 kase yoğurt (çörek otlu+acı pul biberli)
4 adet köfte
su 3,5 litre
spor leslie ile 2 mil+15 dak plates
Canım bu adrese bakarken açık kalmış, 80 topiğine menümü kopyalarken buraya kopyalamışımsonra farkettim ama süre dolmuştu silemedim. Sinir oldum şimdi
tünaydın kızlar netimde sorun vardı galiba giremedim sürekli site onarımda diyordu bugun girebildim
eşime yeme konusunda birçok şeyi anlatamıyordum malesef ille de ekmek yedirme konusunda ısrar ediyordu
neyseki dün evdeydi ve benimle Canan hocayı seyretti tutturdu şeker yüklemesi yaptırma diye
ee napalım doktor kabul etmiyor maalesef neyse en azından menülerim konusunda ısrarcı olmayacak artık :)
ayrıca dün tansiyonum yüksek çıktı normalde 10 5 dir düşük tansiyona alışıktır vucudum burnum kanamaya başlayınca çıktığını anladım zaten 14 9 çıktı birden aklıma annemdeki gebelik tansiyonu geldi artık sıfır tuz tüketmeliyim
dunkı menum
sabah
kk kahvaltısı +kuru kara erık 5 tane kendımız kuruttuk gun kurusu yanı
aksam
uyuyup kalmısım esım yemek yapmıs heryerım kırılıyordu resmen
mercımek corbası
salcalı makarna ama uc yemek kasıgı yedım
yogurt
roka, salatalık
3lıtre su
sabah 40 dk yuruyus
tebrik ediyorum canımmm
bende altta 40 giyiyorum eskiden altım 46ydı
hadi şimdi birlikte 38 e
inş canım benim sende göreceksin bu bedenleridarısı basımaaaaaa
selam kaptanımm hoşgeldiinSlm meleklerim Ben geldimmmmmmsabah kahvaltıya teyzem geldi sonrasında belediye ve tapuya gidip geldim eve geldimki ev full misafir şimdi yolcu ettim bir bakayım deidm neler kaynattınız bakalım bir slm vereyim sporumu yapayım duştu yemekti akşam olur zaten
ay kıyamam size merinetya ve fatma da rüyalarında cıslar yemişler çok mu özlediniz yoksa
sorma bacım öyle böyle değil neler vardı neler özel bi gecenin ikramları artık düşün gerisinikız bugün kabus görme günümü bende gördüm koca pastayı yiyodum gerçek gibiydi
VALLA 1 KERELİK ÖYLE OLDU
HAFTASONLARI HEP ÖYLE OLUO BE
selam kizlar.salca yaptim.bugun biraz fazla degil gerci 5 tane yarimlik kavamoz oldu.oyy yoruldum yine.bide kizlari parka goturdum azda olsa spor yaptim biraz sonrada pilates yapcam insallah
az kaldı bitanem biraz daha sabır kahvaltıda bakliyat yiyebilirsin doymak için en azından çabuk acıkmazsın
hiç kolay değildi kuzum bi yerden randevumuz vardı bi yerden yoktu o yüzden sabahın 5,0 unda hastahanedeydik ilk sırayı aldım ama şükürhepsi konsultasyon istiyor birinin kabul ettiğini diğeri etmiyor genel cerrahi onkoloji kardiyoloji nefroloji hepsinin arasında tesniz topu olduk kemik sintigrafisi istediler o da ilaçlı annemin böbreklere yasak nefroloji olmaz diyor onkoloji istiyor napıciz bilmem eve gelir gelmez attım kendimi bir uyumuşum sorma sonrasınd ahemen sproumu yaptım yemek faslı duş faslı abim uğradı böyle geçti günüm işte
oyyy kuzum yemin etmene gerek yok cnm benim espri yaptım zatennn
bebek bile light ürünler karşısnaki limon yermiş gibi yaptı benimde ağzım sulandı niyeyse
uyku önemli cadıcımmmm erken yatıp erken kalkalımki metamız düzene girsin kuuzmm biz de seniii
ama ama makrescimmm şimdi bir lokma yerken de tadına bakabilirdinnn dimiii sanırım çok lezzetli yaptınki iki taneyi götürdünnsenin adfına çok sevindim cnmm diyetisyenin hakikaten iyi demekki tartılmak yok cuma günü sadece spor yapamadın sanırımmm
neslimm sporu yoğun yapınca regl de değişiklik olabiliyor kuzum cezalarını yaptığın için tşk ederim
500 mekik ceza vermişliğim vardır ayçanın kulakları çınlasınsen cıs yeme ben de vermemki kuzum
evet cnm severim kitap okumayı hastahanelerde vakit bol oluyor şu an zor kişiliklerle yaşamak diye bir kitap okuyorum cristophe andre ve françois lelord ortak çalışması
noluyo bakimmmmm allah muhabbetinizi artırsınnn
cadıcım yazı yazmayı severmisin araştırmayı
haklısın neslimmm bugun erken yat dün uyuyamadın ondan
sineklerin nefret ettiği tek şey viks kokusu aklınızda olsun
hoşgeldin tatlım nöbetçi olduğun için çok yoruldun bugün
hakikaten missss su ve spor yaptığını farzediyorum
acı turşu iştah açar aman diyim kararında tüket nurcum birde haftasonu tüketmen doğru karar hafta içi yememeye çalış tatlım şişlik yapmasın
afiyetolsun cadıcımmm
hoşgeldin prensesimmm kıyamam sana birinden kaçsan birine yakalanıyorsun değilmiikisi de başarılı olman için şart kuzummm
yolculuk nasıl geçti bızdıkım yerleşene kadar bir iki gün geçer afiytetolsun yeni gelmene rağmen menün süper
afiyetolsun cnmmmm 50 şınavmaşallah diyorummm
kolay gelsin cnmmm
dünyanın 8, harikasını yemişsinn3 saat batırdın babacığını desene
amannnn kıyamam sanane güzel yeni tanışmış gibi romantikleşeceksiniz
kabak ve patlıcan doyana dek yiyebilirdin kuzumm akşamları meyve yeme ne olurafiyetolsun cnmm
menüler süper afiyet olsun
bayram alışverişimi kuzum
afiyet olsun canım
eşin aramış Allah sabırlar versin canım :)
selam kaptanımmm
aynen öyle hihii
bu arada bugun 40 beden pantolon aldim :)
insan 40 bedene sevinir mi diye dusunebilirsiniz ama ben diyete basladigimda 44 e zor giriyordum
bende kaçıyorum iyi geceler canlar
Rabbim şifa versin annene ve tüm şifa bekleyenlere... İki arada kalmak da zor canım yaa, Hastalık bu şakası yok, bir tarafı yapayım derken diğer tarafta problem çıkacaksa ne yapacağını şaşırıyor insan. Zor bir kadar. Ne diyeceğimi bilemedim şimdi.
Canımcım zaten kurabiyeler bir lokmalıktı, küçük pet şişenin kapağı kadarİkiye de bölebilirdim ama spor yaptım o gün yazmayı unuttum galiba. Leslie ile 2 mil+15 dak plates yapmıştım. Kilo olmamıştır herhalde.
Diyetisyenim çok iyi canım. Ona giden herkeste işe yarıyor, kilo veremedin mi kızıyor zaten, henüz bana hiç kızmadı tabii de. Çevremde başlayıp bırakanlar var, niye bıraktınız diyorum kilo veremedim diye kızdı bende bıraktım diyor. Bende diyorum ki sen kilo veremedin diye onun bir kaybı yok ki sen kaybediyorsun iyiliğini için kızıyor. Milleete de öyle yaymışlar. Diyetisyenimin adını söyledim mi şu kızan doktor mu diyorlar.Yaa kadın durup dururken niye kızsın bana niye hiç kızmadı diyorum. Sadece ramazanda spor yapamadım deyince ona biraz sitem etmişti. Sonra çalıştığımı ve evde de 4 çocuk olduğunu hatırlatınca bir şey demedi.
Bende çok kitap okurum. Şu ara Sarah jio'nun Böğürlen Kışı adlı romanını okuyorum. Bu iş yerinde okuduğum. Evde de Demet Altınyeleklioğlu'nun Pargalı ve Hatice adlı kitabını okuyorum. Senin okuduğun kitabı da kitapyurdundan baktım canım. Duymamıştım yorumlar iyiymiş. Sende beğendiysen bir ara onu da alayım.
ay herkese günaydınbugün yaşadığım uyanışı anlatayım size..
sabah 8 de uyandım
ben yine uyumuş muyum
tabiki, ama şöyle bir şey de varki kilomuza eş değerde içmemiz lazım fazlası zorlar
benim kioma 1,6 lt görünüyor ama ben 2lt - 2,5 lt ye yakın içmeye başladım
gunaydın canlarıımmmm
tünaydın kızlar netimde sorun vardı galiba giremedim sürekli site onarımda diyordu bugun girebildim
eşime yeme konusunda birçok şeyi anlatamıyordum malesef ille de ekmek yedirme konusunda ısrar ediyordu
neyseki dün evdeydi ve benimle Canan hocayı seyretti tutturdu şeker yüklemesi yaptırma diye
ee napalım doktor kabul etmiyor maalesef neyse en azından menülerim konusunda ısrarcı olmayacak artık :)
ayrıca dün tansiyonum yüksek çıktı normalde 10 5 dir düşük tansiyona alışıktır vucudum burnum kanamaya başlayınca çıktığını anladım zaten 14 9 çıktı birden aklıma annemdeki gebelik tansiyonu geldi artık sıfır tuz tüketmeliyim
dunkı menum
sabah
kk kahvaltısı +kuru kara erık 5 tane kendımız kuruttuk gun kurusu yanı
aksam
uyuyup kalmısım esım yemek yapmıs heryerım kırılıyordu resmen
mercımek corbası
salcalı makarna ama uc yemek kasıgı yedım
yogurt
roka, salatalık
3lıtre su
sabah 40 dk yuruyus
Slm meleklerim Ben geldimmmmmmsabah kahvaltıya teyzem geldi sonrasında belediye ve tapuya gidip geldim eve geldimki ev full misafir şimdi yolcu ettim bir bakayım deidm neler kaynattınız bakalım bir slm vereyim sporumu yapayım duştu yemekti akşam olur zaten
korkularım yaklaşıyor tatil dedin bayram tatili yaklaşıyor bizim bayram tatili uzun olacak bu kezÖyle vallahi tatillerde benimde kaçıyor
Ayy bende de olmuştu rüyamda patates kızartmasını reçele bandıra bandıra(ben çok severdim öyle yapmayı) nasıl hırslı hırslı yiyorum ama aynı zamanda kaptanım beni kesecek diyorum
2 litre su bana çok az geliyor hemen dudaklarım kurumaya başlıyor
afiyet olsun yaramasınBugünkü menüm
Sabah:
1 muz 1 mürdüm eriği peynir zeytin
Öğle:
1,5 lahmacun(küçüktü)
Salata
Ayran
Akşam:
Yayla çorbası
Hamsi buğulama
Salata
Spor:1 saat yürüyüş 50 squat 50 mekik 50 şınav
Su:2,5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?