Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tünaydın kızlar netimde sorun vardı galiba giremedim sürekli site onarımda diyordu bugun girebildim
eşime yeme konusunda birçok şeyi anlatamıyordum malesef ille de ekmek yedirme konusunda ısrar ediyordu
neyseki dün evdeydi ve benimle Canan hocayı seyretti tutturdu şeker yüklemesi yaptırma diye
ee napalım doktor kabul etmiyor maalesef neyse en azından menülerim konusunda ısrarcı olmayacak artık :)
ayrıca dün tansiyonum yüksek çıktı normalde 10 5 dir düşük tansiyona alışıktır vucudum burnum kanamaya başlayınca çıktığını anladım zaten 14 9 çıktı birden aklıma annemdeki gebelik tansiyonu geldi artık sıfır tuz tüketmeliyim

dunkı menum
sabah
kk kahvaltısı +kuru kara erık 5 tane kendımız kuruttuk gun kurusu yanı
aksam
uyuyup kalmısım esım yemek yapmıs heryerım kırılıyordu resmen
mercımek corbası
salcalı makarna ama uc yemek kasıgı yedım
yogurt
roka, salatalık
3lıtre su
sabah 40 dk yuruyus

banada öye geliyo hala canımcım :)
inş canım ya
haha kıyamam inş bende öyle olurum

dunki Menum
sabah zeytin peynir domates salatalik 2 kepce tarhanA doymadim oyuzden
Oglen yesilmercimek ayran
aksam 2 bulgurlu biber dolmasi ayran salata
30 dk yuruyus 10 dk twister 200 up atlama
afiyet olsunn :)

afiyet olsun canımm
kız bugün kabus görme günümü bende gördüm koca pastayı yiyodum gerçek gibiydi

maşallah canım sana çok iyi vermişsin 38 e ne kalmış

afiyet olsunn

Slm meleklerim Ben geldimmmmmmsabah kahvaltıya teyzem geldi sonrasında belediye ve tapuya gidip geldim eve geldimki ev full misafir şimdi yolcu ettim bir bakayım deidm neler kaynattınız bakalım bir slm vereyim sporumu yapayım duştu yemekti akşam olur zaten

selam kizlar.salca yaptim.bugun biraz fazla degil gerci 5 tane yarimlik kavamoz oldu.oyy yoruldum yine.bide kizlari parka goturdum azda olsa spor yaptim biraz sonrada pilates yapcam insallah

ellerine sağlık cnmm afiyetolsun kışlık domates te yapmıştın yeter bence spora da başlanmış menünde gördümm bu hafta umutluyum senden

Tesekkur ederim kaptanim insallah tatli istegimide dengeler dedigin gibi malesef ben hic balik yemuyorum insallah sifa olur

omega 3 tatlı isteğini engelliyor ama d vitamini de zayıflamana yardımcı oluyor kuzum inş tatlım şifa olsun

Ben tam karatay yapmiyorum ama taze kasari bilmiyodum dusununcw mantikli geldi gerci ama eski kasari sevmem hafif eski olan yine iyide daha eskileri tuhaf geliyo bana esim cok sever neyse taze kasarada dikkat edeyim artik yasasin beyaz peynir:)

yaşasın İzmir tulum diyorum ben de

kuzum skaın bir daha aç karnına alma üstelik majezik mide koruyucusuz kullanmak çok zararlı makresin dediği gibi parol alabilirsin üstelik karaciğerden süzülüyor böbreklerden değil

dunki Menum
sabah zeytin peynir domates salatalik 2 kepce tarhanA doymadim oyuzden
Oglen yesilmercimek ayran
aksam 2 bulgurlu biber dolmasi ayran salata
30 dk yuruyus 10 dk twister 200 up atlama

bitanemm afiyetolsun tarhananın içine haşlanmış börülce koyabilirsin süper olur ve doyarsın kahvaltıda yeşil mercimek kuru fasulye bunları da yiyebilirsin bebişim yumurtaya kavuşana dek sabır
menü de spor da harika tşkler cnmmm

akşamki ekmekleri yemesen iyiydi bitanemm insülin direncini sürekli başa döndürüyorsun ne diyim sağlık olsun bugün de hastasın

Amin cnmmm evet kronik pek çok rahatsızlığı olduğu için işler uzuyor ne yapalım buna da şükür bulacağız bir orta yolunu artık gazoz kapağı kadarsa pekiii sporda yapmışsın yazmayı unuttun demekki affettim

diyetisyenin haklı olarak kızıyor tabiki emek veriyor düzgün uygulamazlarsa kendilerine yaparlar şanslısın hakikaten

Psikolojik kitapları seviyorsan beğenirsin cnm ben çok beğendim anlatılan kişiliklerin çoğu çevremde mevcut güzel analiz oluyor bana meşhur hürrem deki pargalı ve hatice sanırım okunacak listeme ekleyeyim romanı

ay kıyamam size merinetya ve fatma da rüyalarında cıslar yemişler çok mu özlediniz yoksa

Afiyet olsun kaptanım, spor da süpermiş

tşkler tatlımm evet başladım şükür mutluluğum tavan yapıyor spor yapınca

ben de asla salatasız yapamam salatalrım da ana yemek gibi olur değişik lezzetleri denemeyi severim
salata yemediğim zaman hakikaten doymuyorum bende

6 beden dile kolay devamı da gelecek o mağazalardaki yaşanan mutluluk bir başka hele bir beden küçüğü yokmu demek ayrı bir zevkk

evt suyu çok içtiğini biliyorum bebişimmm ellerinize sağlık rabbim afiyetle yedirsin pekmez cıs tabii
o işlerde spor sayılır tatlım hafta içi yaparsın yürüyüşlerini

afiyetolsun cnmm mısır püskülünü bağırsaklarını çalıştırmak içinmi içiyorsun cnmm

Canım bu adrese bakarken açık kalmış, 80 topiğine menümü kopyalarken buraya kopyalamışım sonra farkettim ama süre dolmuştu silemedim. Sinir oldum şimdi

sağlık olsun bitanem birşey olmaz örnek menü görsünler dimi

tünaydın kızlar netimde sorun vardı galiba giremedim sürekli site onarımda diyordu bugun girebildim

Tünaydın şirinemmmm hoşgeldinn oh eniştenin denk gelmesi iyi olmuş destek olur artık hiç olmazsa ama şeker yüklemesi çok zararlıymış kuzum yaptırmama şansın yokmusağlıklı yaşıyoruzda sürekli paylaşıyorlar asla yaptırmayın diye tansiyonun baya yükselmiş aman dikkat et cnmm tuzsuz yemek en güzeli annemden dolayı ben alıştım alışınca hiç aramıyor insanhamişliğin bitince normale dönersin

afiyetolsun cnmm 3 kaşıkta kaldıysan sorun yok ohhh organik erikler şifa olsun

tebrik ediyorum canımmm
bende altta 40 giyiyorum eskiden altım 46ydı
hadi şimdi birlikte 38 e

hadi inşallah bitanemm neden olmasınnn

darısı basımaaaaaa
inş canım benim sende göreceksin bu bedenleri

selam kaptanımm hoşgeldiin
oo misafir günnüymüş yine :)
bende spora kaçmadan bi bakayım dedim

Ben geldimm 2 gündür okul çıkışı oraya buraya gitmekten buraya vakit ayıramıyorum maruz görün beni lütfen

VALLA 1 KERELİK ÖYLE OLDU
HAFTASONLARI HEP ÖYLE OLUO BE

Öyle vallahi tatillerde benimde kaçıyor

selam kizlar.salca yaptim.bugun biraz fazla degil gerci 5 tane yarimlik kavamoz oldu.oyy yoruldum yine.bide kizlari parka goturdum azda olsa spor yaptim biraz sonrada pilates yapcam insallah

Ooo spor yapamasada baya kalori yakmışsındır sen

Sanırım sadece sineklerin değil benimde en nefret ettiğim kokulardandır vicks
Evet kaptanım eylül ayları bizde böyle oluyor malesef
Evett 8. harikasını yedim ama taze köy ekmeğiydi dayanamadım

menüler süper afiyet olsun
bayram alışverişimi kuzum

afiyet olsun canım
eşin aramış Allah sabırlar versin canım :)

selam kaptanımmm

aynen öyle hihii

Teşekkür ederim canım seninde menüler süper
Yok kuzum ben bayram alışverişini ağustostan yapmıştım. Şimdi kırtasiye+kazak falan filan

bu arada bugun 40 beden pantolon aldim :)
insan 40 bedene sevinir mi diye dusunebilirsiniz ama ben diyete basladigimda 44 e zor giriyordum

İnsan tabi 40 bedene de sevinir canım niye sevinmesin tebrik ederimm

bende kaçıyorum iyi geceler canlar

İyi geceler şekerim

Eee kilo veremezsen kızması da haklı ama kadın boşuna mı uğraşıyor
Evet sarah jionun bütün kitaplarını okudum bende severim
Şu sıra Dan Brownun serisini bitirdim
Bir de küçük prens kitabı harikadır incecik bir şey ama öneririm

Ayy bende de olmuştu rüyamda patates kızartmasını reçele bandıra bandıra(ben çok severdim öyle yapmayı) nasıl hırslı hırslı yiyorum ama aynı zamanda kaptanım beni kesecek diyorum

tabiki, ama şöyle bir şey de varki kilomuza eş değerde içmemiz lazım fazlası zorlar
benim kioma 1,6 lt görünüyor ama ben 2lt - 2,5 lt ye yakın içmeye başladım

2 litre su bana çok az geliyor hemen dudaklarım kurumaya başlıyor

gunaydın canlarıımmmm

Günaydın canımm

Merhaba canım sana bir selam veremedim bir türlü hoşgeldin
Evet insanlar bizim saçmaladığımızı düşünüyor nedense
Oyy geçmiş olsun canım bir limonlu su içiverseydin

Oyy afiyet olsun canım eşinin yemek yapması da bir başkadır tabi

Hoşgeldin kaptanım iyi sporlar sana

Pazartesi menüm

Sabah:
Peynir zeytin fındık ceviz

Öğle:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Bulgur pilavı
Ispanak yemeği
Yoğurt
Salata
Kızılcık suyu(şekersiz)

Spor:30 dk yürüyüş 50 mekik 50 squat 5 şınav
Su:3 litre

korkularım yaklaşıyor tatil dedin bayram tatili yaklaşıyor bizim bayram tatili uzun olacak bu kez
aah ahh patates kızarmasını da özledim reçel özlemedim mesela

bu arada suya iyi alışmışsın ama işte ben fazla içince inanılmaz bir baskı oluyor içimde ve içesim gelmiyor tiksinmemek için zorlamıyorum

bugün ki menüm
23EYLÜL
SABAH
****uyanır uyanmaz 300 ml limonlu su***1 haşlanmış yumurta
peynir
salatalık
domates
yeşilçay
1 köy biberi közlenmiş
yeşil soğan
turp
nane
SPOR: off
ARA
yaban mersini kurusu
kahve
AKŞAM
mantar sote
SU: 2,2 LT

afiyet olsun yaramasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…