Sağol canım kurabiyeler minikti yaramaz inşallahafiyet olsun canım kurabiyeler çok değil gibi yaramasın inş :)
afiyet olsun canımm :)
Yok canım turşu olduğu için iştah açıyor. Ben salatama katıyorum ama acı sivri biber, canlı canlıSuda bekletilsede aci hakikaten istah aciyo yoksa bende cok seviyorum yemeyi
Tamam canım, Su ödem için çok faydalı biliyorsun.canaım ben suyu iyi içiyordum 3 lt ye yakın içiyordum , fakat bi ara bi dengem bozuldu ondan sonra yavaş yavaş arttırmaya başladım yine..
tabiki, ama şöyle bir şey de varki kilomuza eş değerde içmemiz lazım fazlası zorlarTamam canım, Su ödem için çok faydalı biliyorsun.
Afiyet olsun kaptanım, spor da süpermişMenüm dünkü
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu
Kahvaltı
kayısısız kk + yarım armut 2 erik
Öğle
1 bardak kefir
AkşamMenüm bugünkü
yayla çorbası
fırında kabak mücver
bol salata
1 bardak ayran
Spor
sabah 3x5 tibet yogası
Öğleden sonra
300 ip atlama 30 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany
5 dk twsit 5 dk penguen
50 mekik 55 squat plank 20 sn
Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
1 bardak süt
1 bardak çay
1 fincan hibisküs
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu
Kahvaltı
1 muz 7 ceviz 1 bardak süt
Öğle
1 bardak ayran
2 ceviz
Akşam
fırında balık
bol salata
pişmiş soğan
Spor
sabah 3x5 tibet yogası
Öğleden sonra
300 ip atlama 25 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany
5 dk twsit 5 dk penguen dansı
50 mekik 60 squat plank 20 sn
Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
1 bardak süt
1 ayran
2 bardak çay
1 fincan hibisküs
Canım menüm az görünüyor ama salatayı çok yediğimden midir nedir acıkmıyorum. Bu bir haftalık diyet zaten, doktorum yapamazsan bırak eski listenden devam et demişti ama yapabildim şükür. yarın son günallah razi olsun ki bizim okulda ikram falan yok kimse ogrencilerin yuzune bakmaya bile tenezzul etmiyor sagolsunlar :)
canim iradene hayranim bunlarla tok kalabilmek bence buyuk basari
boyle disiplinli olursan tabi mukafatini alirsin
Hiç onu ölçmemiştim. Ben her zaman fazla su içen biri olarak bana az geliyor olabilir canım. Benim normalim kaç açama bak merak ettimtabiki, ama şöyle bir şey de varki kilomuza eş değerde içmemiz lazım fazlası zorlar
benim kioma 1,6 lt görünüyor ama ben 2lt - 2,5 lt ye yakın içmeye başladım
Sevinmez mi kız bende 40 beden mevsimlik ceket aldım hem de hiç başka bir şey denemeden, ay dar mı oldu diye düşünmeden, eve gittim kızıma anlatıyorum o da diyor ki anne ne kadar sevinçlisin. Ben 50-52 beden arasındaydım canımbu arada bugun 40 beden pantolon aldim :)
insan 40 bedene sevinir mi diye dusunebilirsiniz ama ben diyete basladigimda 44 e zor giriyordum
aaaaaa tmm bundan sonra oyle yapayım barim tskCanım o turşuyu bende çok severim ama turşu olduğu için ödem yapıyor, biraz suda beklet öyle ye, tecrübeyle sabit
Kız majezik en kuvvetli ağrı kesici, hiç aç karnına içilir mi. Onun yerine parol iç onun pek etkisi yok mideye.Gunaydin kizlar kimsecikler yok bende gecmus yaptim unutmadsn dunki menumude yazayim aksam basum tuttu migren geliyo diye cik korktum ilac ictum sbaha kadar gecmedi uyuyamadimda.ac karni ictigim majezikten sanirim midem felaket uyuyamadim bile basim gecti cok sukur midemden kivraniyorum.kizi okula yolamak icin kalktim uykuda tutmuyo
aha suyu yazmayı unutmusum cok su ıctım kaptanım karnım sıstı sudan oderece ama hıc hesaplamadım nekadan ıctım... spor yapmadım
az kaldı bitanem biraz daha sabır kahvaltıda bakliyat yiyebilirsin doymak için en azından çabuk acıkmazsın
hiç kolay değildi kuzum bi yerden randevumuz vardı bi yerden yoktu o yüzden sabahın 5,0 unda hastahanedeydik ilk sırayı aldım ama şükürhepsi konsultasyon istiyor birinin kabul ettiğini diğeri etmiyor genel cerrahi onkoloji kardiyoloji nefroloji hepsinin arasında tesniz topu olduk kemik sintigrafisi istediler o da ilaçlı annemin böbreklere yasak nefroloji olmaz diyor onkoloji istiyor napıciz bilmem eve gelir gelmez attım kendimi bir uyumuşum sorma sonrasınd ahemen sproumu yaptım yemek faslı duş faslı abim uğradı böyle geçti günüm işte
oyyy kuzum yemin etmene gerek yok cnm benim espri yaptım zatennn
bebek bile light ürünler karşısnaki limon yermiş gibi yaptı benimde ağzım sulandı niyeyse
uyku önemli cadıcımmmm erken yatıp erken kalkalımki metamız düzene girsin kuuzmm biz de seniii
ama ama makrescimmm şimdi bir lokma yerken de tadına bakabilirdinnn dimiii sanırım çok lezzetli yaptınki iki taneyi götürdünnsenin adfına çok sevindim cnmm diyetisyenin hakikaten iyi demekki tartılmak yok cuma günü sadece spor yapamadın sanırımmm
neslimm sporu yoğun yapınca regl de değişiklik olabiliyor kuzum cezalarını yaptığın için tşk ederim
500 mekik ceza vermişliğim vardır ayçanın kulakları çınlasınsen cıs yeme ben de vermemki kuzum
evet cnm severim kitap okumayı hastahanelerde vakit bol oluyor şu an zor kişiliklerle yaşamak diye bir kitap okuyorum cristophe andre ve françois lelord ortak çalışması
noluyo bakimmmmm allah muhabbetinizi artırsınnn
cadıcım yazı yazmayı severmisin araştırmayı
haklısın neslimmm bugun erken yat dün uyuyamadın ondan
sineklerin nefret ettiği tek şey viks kokusu aklınızda olsun
hoşgeldin tatlım nöbetçi olduğun için çok yoruldun bugün
hakikaten missss su ve spor yaptığını farzediyorum
acı turşu iştah açar aman diyim kararında tüket nurcum birde haftasonu tüketmen doğru karar hafta içi yememeye çalış tatlım şişlik yapmasın
afiyetolsun cadıcımmm
hoşgeldin prensesimmm kıyamam sana birinden kaçsan birine yakalanıyorsun değilmiikisi de başarılı olman için şart kuzummm
yolculuk nasıl geçti bızdıkım yerleşene kadar bir iki gün geçer afiytetolsun yeni gelmene rağmen menün süper
afiyetolsun cnmmmm 50 şınavmaşallah diyorummm
kolay gelsin cnmmm
dünyanın 8, harikasını yemişsinn3 saat batırdın babacığını desene
amannnn kıyamam sanane güzel yeni tanışmış gibi romantikleşeceksiniz
kabak ve patlıcan doyana dek yiyebilirdin kuzumm akşamları meyve yeme ne olurafiyetolsun cnmm
Rica ederim canımaaaaaa tmm bundan sonra oyle yapayım barim tsk
kilonu söyle bana ben sana söyliymHiç onu ölçmemiştim. Ben her zaman fazla su içen biri olarak bana az geliyor olabilir canım. Benim normalim kaç açama bak merak ettim
günaydın topraaamgunaydın canlarıımmmm
Geçen hafta 67.8 idikilonu söyle bana ben sana söyliym
tamam buna yönelik bildiriyorum 2,23 lt şçmen gerekiyormuşGeçen hafta 67.8 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?