Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Suda bekletilsede aci hakikaten istah aciyo yoksa bende cok seviyorum yemeyi
Yok canım turşu olduğu için iştah açıyor. Ben salatama katıyorum ama acı sivri biber, canlı canlı hiç iştahım açılmadı. Turşusundan önceden çok yiyordum. Şimdi pazardan alıp çiğ yemeyi tercih ediyorum.

ay herkese günaydın bugün yaşadığım uyanışı anlatayım size..
dün gece hafif açlıkla uyudum
sabah 8 de uyandım
eşim aradı 15 dk sonra onla konuştuk
ben yine uyumuş muyum
rüyamda börekler çörekler pastalar ama çeşit çeşit
nasıl yiyorum nasıl yiyorum anlatamam
aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış
9:15 uyandım yeniden biraz bi gecikme ile
hemen limonlu suyumu yaptım içiyorum
ve evet onu farkettim ki , ben menülerime her sabah içtiğim limonlu suyumu eklememişim çok zamandır

Afiyet olsun kaptanım, spor da süpermiş

allah razi olsun ki bizim okulda ikram falan yok kimse ogrencilerin yuzune bakmaya bile tenezzul etmiyor sagolsunlar :)

canim iradene hayranim bunlarla tok kalabilmek bence buyuk basari
boyle disiplinli olursan tabi mukafatini alirsin
Canım menüm az görünüyor ama salatayı çok yediğimden midir nedir acıkmıyorum. Bu bir haftalık diyet zaten, doktorum yapamazsan bırak eski listenden devam et demişti ama yapabildim şükür. yarın son gün

tabiki, ama şöyle bir şey de varki kilomuza eş değerde içmemiz lazım fazlası zorlar
benim kioma 1,6 lt görünüyor ama ben 2lt - 2,5 lt ye yakın içmeye başladım
Hiç onu ölçmemiştim. Ben her zaman fazla su içen biri olarak bana az geliyor olabilir canım. Benim normalim kaç açama bak merak ettim

bu arada bugun 40 beden pantolon aldim :)
insan 40 bedene sevinir mi diye dusunebilirsiniz ama ben diyete basladigimda 44 e zor giriyordum
Sevinmez mi kız bende 40 beden mevsimlik ceket aldım hem de hiç başka bir şey denemeden, ay dar mı oldu diye düşünmeden, eve gittim kızıma anlatıyorum o da diyor ki anne ne kadar sevinçlisin. Ben 50-52 beden arasındaydım canım 6 beden küçülmüşüm o yüzden bir beden de olsa insan tarifsiz bir mutluluk yaşıyor

Kız majezik en kuvvetli ağrı kesici, hiç aç karnına içilir mi. Onun yerine parol iç onun pek etkisi yok mideye.

aha suyu yazmayı unutmusum cok su ıctım kaptanım karnım sıstı sudan oderece ama hıc hesaplamadım nekadan ıctım... spor yapmadım yapmadım ama bı sor neden yapmadın cunkum salca pekmez falan derkennn hıcbırseye yetemedım spor kaldıhaftasonu

Sonunda geçmişi bitirdim. Şimdi herkese günaydın
Hemen dünkü menümü yazayım

Kalkınca 1 tatlı kaşığı pekmez
2 bardak su

Sabah 8:30
1 su bardağı süt
Yarım muz + 2 erik

Ara 10:30
1 incir +4 badem+1 ceviz+1 su bardağı limonlu yeşilçay

Öğle 12:30
1 su bardağı çorba
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı ve bol limonlu)

Ara 15:30
1 kk beyaz peynir
1 dilim k.ekmeği
acı sivri biberli söğüş salata (yağsız tuzsuz)
1 bardak mısır püskülü

Akşam 19:00
1 kase yoğurt (çörek otlu+acı pul biberli)
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı ve bol limonlu)
4 adet köfte

su 3,5 litre
spor leslie ile 2 mil+15 dak plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…