- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
selam fıstığım :)Ben geldimm2 gündür okul çıkışı oraya buraya gitmekten buraya vakit ayıramıyorum maruz görün beni lütfen
Teşekkür ederim canım seninde menüler süper
Yok kuzum ben bayram alışverişini ağustostan yapmıştım. Şimdi kırtasiye+kazak falan filan
Ayy bende de olmuştu rüyamda patates kızartmasını reçele bandıra bandıra(ben çok severdim öyle yapmayı) nasıl hırslı hırslı yiyorum ama aynı zamanda kaptanım beni kesecek diyorum
afiyet olsun canımm :)Pazartesi menüm
Sabah:
Peynir zeytin fındık ceviz
Öğle:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Bulgur pilavı
Ispanak yemeği
Yoğurt
Salata
Kızılcık suyu(şekersiz)
Spor:30 dk yürüyüş 50 mekik 50 squat 5 şınav
Su:3 litre
afiyet olsun canım bende yarın hamsi yicemBugünkü menüm
Sabah:
1 muz 1 mürdüm eriği peynir zeytin
Öğle:
1,5 lahmacun(küçüktü)
Salata
Ayran
Akşam:
Yayla çorbası
Hamsi buğulama
Salata
Spor:1 saat yürüyüş 50 squat 50 mekik 50 şınav
Su:2,5 litre
yok diil tatlım neden olsun baklagiller çok da faydalı hem :) ben bayılırımmercimek köftesi cıs mı??
afiyet olsun canım akşam az mı ne acıkma yinebugün ki menüm
23EYLÜL
SABAH
****uyanır uyanmaz 300 ml limonlu su***1 haşlanmış yumurta
peynir
salatalık
domates
yeşilçay
1 köy biberi közlenmiş
yeşil soğan
turp
nane
SPOR: off
ARA
yaban mersini kurusu
kahve
AKŞAM
mantar sote
SU: 2,2 LT
oleeyy süpermiş o zaman mercimek köftesine bayılırım bendeyok diil tatlım neden olsun baklagiller çok da faydalı hem :) ben bayılırım
afiyet olsun canım akşam az mı ne acıkma yine
canım kuruyemiş yeseydin ya yanında ya da ayran içseydinoleeyy süpermiş o zaman mercimek köftesine bayılırım bende
valla acıkcam orası belli
valla kuzum evde bişi kalmadıcanım kuruyemiş yeseydin ya yanında ya da ayran içseydin
öylemi tatlım anladımvalla kuzum evde bişi kalmadı
haftasonuna kadar yemeklik bakliyat ve sebzelerim var
ayın 1 inde memlekete gidicez alışveriş yapmayalım diyoruz
aaa evet bak olabiliröylemi tatlım anladım
inş acıkmazsın o halde acıkma hissi olursa yeşilçay filan iç :) içine tarçın da at iyi geliyor
Evet canim ya havalar sogudu baya eskisi kadar su istemiycek canimiz ama ben 3 litrenin altina inmiyorummenum
kahvaltı
2 yumurta ve 1 avuc tulum peynirli omlet
7 zeytin bol salatalık domates
öğlen
1 tabak taze fasülye yemeği
1 küçük kase yoğurt
1 avıç yer fıstığı
akşam
bolca börülce salatası ve çoban salata
su 2.5lt
spor 40dk bsikleet
1 maden suyu
havalar soğuduğundan mıdır nedir suyu hiç içesim yok
Gec saatte kesin kizar kaptanimiz cok canin cektiyse erken saatte ye benceyulaf ezmeli kurabiye yiyebilir miyizzzzzzz
Bende diyodum bu ara fazla misafirleri gelmiyo diye:)arada yokluyolar yineSlm meleklerim Ben geldimmmmmmsabah kahvaltıya teyzem geldi sonrasında belediye ve tapuya gidip geldim eve geldimki ev full misafir şimdi yolcu ettim bir bakayım deidm neler kaynattınız bakalım bir slm vereyim sporumu yapayım duştu yemekti akşam olur zaten
Herzaman diyorum seni okurken kendimi buluyrum.bende 50 52 giyiyodum.50 dar 52 hafif bol geliyodu.simdi aynisi 40 42 de oluyo resmen evrim gecirdik sanki 6 bedenSevinmez mi kız bende 40 beden mevsimlik ceket aldım hem de hiç başka bir şey denemeden, ay dar mı oldu diye düşünmeden, eve gittim kızıma anlatıyorum o da diyor ki anne ne kadar sevinçlisin. Ben 50-52 beden arasındaydım canım6 beden küçülmüşüm o yüzden bir beden de olsa insan tarifsiz bir mutluluk yaşıyor
yok kaptanım kayınvalıdemler satıyor ondan yaptık bırde esım cok sevıyor benım pekmezle pek aram yoktur zati
ellerine sağlık cnmm afiyetolsun kışlık domates te yapmıştın yeter bence spora da başlanmış menünde gördümm bu hafta umutluyum senden
omega 3 tatlı isteğini engelliyor ama d vitamini de zayıflamana yardımcı oluyor kuzum inş tatlım şifa olsun
yaşasın İzmir tulum diyorum ben de
kuzum skaın bir daha aç karnına alma üstelik majezik mide koruyucusuz kullanmak çok zararlı makresin dediği gibi parol alabilirsin üstelik karaciğerden süzülüyor böbreklerden değil
bitanemm afiyetolsun tarhananın içine haşlanmış börülce koyabilirsin süper olur ve doyarsın kahvaltıda yeşil mercimek kuru fasulye bunları da yiyebilirsin bebişim yumurtaya kavuşana dek sabır
menü de spor da harika tşkler cnmmm
akşamki ekmekleri yemesen iyiydi bitanemm insülin direncini sürekli başa döndürüyorsun ne diyim sağlık olsun bugün de hastasın
Amin cnmmm evet kronik pek çok rahatsızlığı olduğu için işler uzuyor ne yapalım buna da şükür bulacağız bir orta yolunu artık gazoz kapağı kadarsa pekiii sporda yapmışsın yazmayı unuttun demekki affettim
diyetisyenin haklı olarak kızıyor tabiki emek veriyor düzgün uygulamazlarsa kendilerine yaparlar şanslısın hakikaten
Psikolojik kitapları seviyorsan beğenirsin cnm ben çok beğendim anlatılan kişiliklerin çoğu çevremde mevcut güzel analiz oluyor banameşhur hürrem deki pargalı ve hatice sanırım okunacak listeme ekleyeyim romanı
ay kıyamam size merinetya ve fatma da rüyalarında cıslar yemişler çok mu özlediniz yoksa
tşkler tatlımm evet başladım şükür mutluluğum tavan yapıyor spor yapınca
ben de asla salatasız yapamam salatalrım da ana yemek gibi olur değişik lezzetleri denemeyi severim
salata yemediğim zaman hakikaten doymuyorum bende
6 beden dile kolay devamı da geleceko mağazalardaki yaşanan mutluluk bir başka hele bir beden küçüğü yokmu demek ayrı bir zevkk
evt suyu çok içtiğini biliyorum bebişimmm ellerinize sağlık rabbim afiyetle yedirsin pekmez cıs tabii
o işlerde spor sayılır tatlım hafta içi yaparsın yürüyüşlerini
afiyetolsun cnmm mısır püskülünü bağırsaklarını çalıştırmak içinmi içiyorsun cnmm
sağlık olsun bitanem birşey olmaz örnek menü görsünler dimi
Tünaydın şirinemmmm hoşgeldinnoh eniştenin denk gelmesi iyi olmuş destek olur artık hiç olmazsa ama şeker yüklemesi çok zararlıymış kuzum yaptırmama şansın yokmusağlıklı yaşıyoruzda sürekli paylaşıyorlar asla yaptırmayın diye tansiyonun baya yükselmiş aman dikkat et cnmm tuzsuz yemek en güzeli annemden dolayı ben alıştım alışınca hiç aramıyor insan hamişliğin bitince normale dönersin
afiyetolsun cnmm 3 kaşıkta kaldıysan sorun yok ohhh organik erikler şifa olsun
hadi inşallah bitanemm neden olmasınnn
yok kuzum kendim yapıcam gec saatte yemem yaniGec saatte kesin kizar kaptanimiz cok canin cektiyse erken saatte ye bence
evet evet gorucem valla canıma tak ettıinş canım benim sende göreceksin bu bedenleri
selam kaptanımm hoşgeldiin
oo misafir günnüymüş yine :)
bende spora kaçmadan bi bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?