Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydın güzeller. Sabah kızımın veli toplantısı vardı okuldaydım ancak gelebildim. Hemen menümü paylaşıp geçmişe doğru bir yelken açayım.

Kalkınca 1 tatlı kaşığı pekmez
2 bardak su

Sabah 8:00
1 su bardağı süt
Yarım muz + 2 erik

Ara 10:30
1 incir +4 badem+1 ceviz+1 su bardağı limonlu yeşilçay

Öğle 12:30
1 su bardağı çorba
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı ve bol limonlu)

Ara 15:30
1 kk beyaz peynir
1 dilim k.ekmeği
acı sivri biberli söğüş salata (yağsız tuzsuz)
1 bardak mısır püskülü

Akşam 19:00
1 kase yoğurt (çörek otlu+acı pul biberli)
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı ve bol limonlu)

su 3,5 litre
spor leslie ile 2 mil+15 dak plates

Psikolojik kitapları çok severim. Evde çok var ama çoğu çocuk psikolojisi. Çocukların dilinden anlamak için okumak işe yarıyor. Artık Ergenlik dönemi kitaplarına başlayacağım. En zor dönemlerini iyi atlatmaları gerek.

Mısır püskülü idrar söktürücü olduğu için vücuttaki ödemi atmaya yarıyor. Hatta bir alıntı kopyalayayım

Mısırı pazardan, kabuğuyla birlikte alıyorsanız kabukla mısır arasında, genellikle üst kısımda kalan lif benzeri sarı püsküllerinden çay yapabilirsiniz. Üstelik mısır püskülü çayı çok etkili bir idrar söktürücüdür ve ödemin vücuttan kısa sürede atılmasına yardımcı olur. Amerikan yerlileri tarafından çeşitli enfeksiyonlara karşı kullanılan mısır püskülü Çin’de ise diyabete karşı geleneksel olarak tüketilen bitkisel ürünler arasında yer almaktadır.

Etkili bir idrar söktürücüdür
Mesane enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olur
Prostat iltihabına iyi gelir
İdrar yolu enfeksiyonunun tedavisinde kullanılır
Böbrek taşlarına karşı geleneksel olarak kullanılmaktadır
Kalp sağlığını korur
Diyabet hastalarında Kronik yorgunluğa iyi gelir
Yüksek tansiyonu düşürür
Yüksek kolesterolü olanlara önerilen çaylar arasındadır

Küçük prensi okudum canım. Dan brownun da en son cehennemi okumuştum. Hatta son kısmı istanbulda geçiyor çok beğenmiştim. Dan Brown seviyorsan John Verdonu da öneririm.

Canım çok geçmiş olsun doktora götür mutlaka serum taktır. Vücudu susuz kalır sonra kusma ishal aynı anda çünkü.

Herzaman diyorum seni okurken kendimi buluyrum.bende 50 52 giyiyodum.50 dar 52 hafif bol geliyodu.simdi aynisi 40 42 de oluyo resmen evrim gecirdik sanki 6 beden
Evet canım aynen öyle. Bu sabah kayınvalidem köyden geldi. 10 gündür görmemişti beni bir de tayt giymiştim herhalde ondanmıdır nedir, sen ne kadar zayıfladın diyor. Bende eridim bu ara yaa dedim. Haklı kadın iki kilo verince hemen farkedildi demekki. Gerçi bugün regl oldum şiş haldeyim, cumaya yansır mı bilmiyorum

malesef ablacığım doktorlar kabul etmiyor hatta şöyle ki eğer şekerin varsa ve biz bunu bilmezsek sen kabul ediyormusun bütün bu sorumluluğu diyor bebeğin aşırı kilolu doğması vs işte
karatay grubundaki mydenizde çok ısrar etti ama yaptılar hatta ilk başta erken yapmışlar 21 haftalıkken sonra diğer doktor 24 haftalıkken tekrar yaptı işte
aynen evde olması iyi oldu ama ben ne zaman karataya geri dönsem midem alarm veriyor kusmaktan hiçte istediğim gibi beslemiyorum

limonlu su aklımda bulunsun canım annemde de gebelikte tansiyon problemi vardı ben ve kardeşim erken doğumuz
oğlum vaktini beklesinde ben tuzsuz yemeye limon yemeye razıyım

Eylülcüm geçmiş olsun canım

dunkı menum
sabah
kk kahvaltısı 4 cevız+5 badem+7 fındık
oglen yok sadece yesılcay tarcınlı
aksam
gorumceme davetlıydık
kırmızı barbun+ hamsı kendılerıne tava yapmıslar bana sıse dızmıs ateste cevırmıs
salata
mercımek corbası
kırmız pancar tursusu

Ben geldimm okulda cezalılar kurabiye kola alıp sınıfa dağıttılar ama ben haklarımı arkadaşıma verdim aynı zamanda hoca ödül niyetine çikolata aldı onu da verdim

Ben ikisini de özlemedim annem 2 günde 1 patates kızartır zaten çilek, ayva, vişne reçeli evde her zaman bulunur. Neyse nazar değmesin
Evet suya baya bir alıştım aman canım zorlama kendini

afiyet olsun yaramasın

Amin canım yaramasın

Teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin nasıl geçiyor senin okul
Ohh rüyanda görürsün zaten o pastayı
Sefan olsun canım şimdiden afiyet olsun

Oyy geçmiş olsun canım ya

Küçük prensi okudum canım. Dan brownun da en son cehennemi okumuştum. Hatta son kısmı istanbulda geçiyor çok beğenmiştim. Dan Brown seviyorsan John Verdonu da öneririm.

Bende dan brownun şimdi kayıp sembolü okuyorum daha başındayım ama evet cehennem gayet güzeldi.
John Verdonun aklından bir sayı tutu almıştım beğenirim diye ama 50 sayfadan fazla okuyamadım

İyi akşamlar herkese ben yeniden hasta oldum bağışıklık sistemi diye birşey yok bende Sanırım d vit. desteğine ihtiyacımvarbenim azıcık yprulunca hemen düşüyorum
Dün baya kötüydüm gelemedim ki ne yediğimi de bilmiyorum açıkçası ağzıma birşeyler atıp durdum spor falan da yapamadım tabi tam olarak iyileşmesem de bugun daha iyi hissediyorum neyse menümü yazıyım

Sabah
2 yumurtadan soğanlı maydonozlu omlet 7 zeytin 1 cb kuruyemiş 1 gün kurusu peynir 1 er domates salatalık 4-5 biber
Ara
1 fincan sade kahve
Akşam
1 tabak et sote yoğurt havuç salatalık

Sıvı 3 lt olur tayana kadar bir fincan adaçayı 1 fincan yesilçay 2-3 fincan limonlu çay
Spor leslie 2 mile 150 mekik

geçmiş olsun canımcım

Sevinmezmi insan 2 beden farketmis.boyun kacti senin kilolarimiz yakin ama bana 40 birazcik sikiyo boyum 157 sen kesin yzunsun
163 benim boy canım uzun sayılmam yani
Ac karnına majezik mi
Bu arada bende de migren var kriz geliyor gibi hissetiğinde az çikolata yiyip sakaklarını lavanta yagıyla ovanilirsin bana iyi geliyor
Maşallah ya Ne güzel vermişsin
tebrik ediyorum canımmm
bende altta 40 giyiyorum eskiden altım 46ydı

hadi şimdi birlikte 38 e
E haydi o zaman
Benim zaten hedef 38 beden 36 istemiyorum nedense

Ahada tablet kullanan birisini buldum.canim tabletten anlarmisin yeni bitane aldim dun ama hic anlamiyorum emin olamadigumdan kytudsn cikarmadim daha
Hani kullanıyorum ama teknik kısmı dan da çok anlamam ki zaten tablet bilgisayar gibi değil rahat kullanırsın karmaşık bir tarafı yok
Hangi marka seninki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…