meraba canımcımslm fıstıklarrr nasılsınız bakalım.... ben cok ıyıyım sanırım bu hafta kılom hedefımınde altına ınıcek
cok saol cnm ınsmeraba canımcım
sevindim senin adına
darısı başımıza
Psikolojik kitapları çok severim. Evde çok var ama çoğu çocuk psikolojisi. Çocukların dilinden anlamak için okumak işe yarıyor. Artık Ergenlik dönemi kitaplarına başlayacağım. En zor dönemlerini iyi atlatmaları gerek.
ellerine sağlık cnmm afiyetolsun kışlık domates te yapmıştın yeter bence spora da başlanmış menünde gördümm bu hafta umutluyum senden
omega 3 tatlı isteğini engelliyor ama d vitamini de zayıflamana yardımcı oluyor kuzum inş tatlım şifa olsun
yaşasın İzmir tulum diyorum ben de
kuzum skaın bir daha aç karnına alma üstelik majezik mide koruyucusuz kullanmak çok zararlı makresin dediği gibi parol alabilirsin üstelik karaciğerden süzülüyor böbreklerden değil
bitanemm afiyetolsun tarhananın içine haşlanmış börülce koyabilirsin süper olur ve doyarsın kahvaltıda yeşil mercimek kuru fasulye bunları da yiyebilirsin bebişim yumurtaya kavuşana dek sabır
menü de spor da harika tşkler cnmmm
akşamki ekmekleri yemesen iyiydi bitanemm insülin direncini sürekli başa döndürüyorsun ne diyim sağlık olsun bugün de hastasın
Amin cnmmm evet kronik pek çok rahatsızlığı olduğu için işler uzuyor ne yapalım buna da şükür bulacağız bir orta yolunu artık gazoz kapağı kadarsa pekiii sporda yapmışsın yazmayı unuttun demekki affettim
diyetisyenin haklı olarak kızıyor tabiki emek veriyor düzgün uygulamazlarsa kendilerine yaparlar şanslısın hakikaten
Psikolojik kitapları seviyorsan beğenirsin cnm ben çok beğendim anlatılan kişiliklerin çoğu çevremde mevcut güzel analiz oluyor banameşhur hürrem deki pargalı ve hatice sanırım okunacak listeme ekleyeyim romanı
ay kıyamam size merinetya ve fatma da rüyalarında cıslar yemişler çok mu özlediniz yoksa
tşkler tatlımm evet başladım şükür mutluluğum tavan yapıyor spor yapınca
ben de asla salatasız yapamam salatalrım da ana yemek gibi olur değişik lezzetleri denemeyi severim
salata yemediğim zaman hakikaten doymuyorum bende
6 beden dile kolay devamı da geleceko mağazalardaki yaşanan mutluluk bir başka hele bir beden küçüğü yokmu demek ayrı bir zevkk
evt suyu çok içtiğini biliyorum bebişimmm ellerinize sağlık rabbim afiyetle yedirsin pekmez cıs tabii
o işlerde spor sayılır tatlım hafta içi yaparsın yürüyüşlerini
afiyetolsun cnmm mısır püskülünü bağırsaklarını çalıştırmak içinmi içiyorsun cnmm
sağlık olsun bitanem birşey olmaz örnek menü görsünler dimi
Tünaydın şirinemmmm hoşgeldinnoh eniştenin denk gelmesi iyi olmuş destek olur artık hiç olmazsa ama şeker yüklemesi çok zararlıymış kuzum yaptırmama şansın yokmusağlıklı yaşıyoruzda sürekli paylaşıyorlar asla yaptırmayın diye tansiyonun baya yükselmiş aman dikkat et cnmm tuzsuz yemek en güzeli annemden dolayı ben alıştım alışınca hiç aramıyor insan hamişliğin bitince normale dönersin
afiyetolsun cnmm 3 kaşıkta kaldıysan sorun yok ohhh organik erikler şifa olsun
hadi inşallah bitanemm neden olmasınnn
Küçük prensi okudum canım. Dan brownun da en son cehennemi okumuştum. Hatta son kısmı istanbulda geçiyor çok beğenmiştim. Dan Brown seviyorsan John Verdonu da öneririm.Ben geldimm2 gündür okul çıkışı oraya buraya gitmekten buraya vakit ayıramıyorum maruz görün beni lütfen
Öyle vallahi tatillerde benimde kaçıyor
Ooo spor yapamasada baya kalori yakmışsındır sen
Sanırım sadece sineklerin değil benimde en nefret ettiğim kokulardandır vicks
Evet kaptanım eylül ayları bizde böyle oluyor malesef
Evett 8. harikasını yedimama taze köy ekmeğiydi dayanamadım
Teşekkür ederim canım seninde menüler süper
Yok kuzum ben bayram alışverişini ağustostan yapmıştım. Şimdi kırtasiye+kazak falan filan
İnsan tabi 40 bedene de sevinir canım niye sevinmesin tebrik ederimm
İyi geceler şekerim
Eee kilo veremezsen kızması da haklı ama kadın boşuna mı uğraşıyor
Evet sarah jionun bütün kitaplarını okudum bende severim
Şu sıra Dan Brownun serisini bitirdim
Bir de küçük prens kitabı harikadır incecik bir şey ama öneririm
Ayy bende de olmuştu rüyamda patates kızartmasını reçele bandıra bandıra(ben çok severdim öyle yapmayı) nasıl hırslı hırslı yiyorum ama aynı zamanda kaptanım beni kesecek diyorum
2 litre su bana çok az geliyor hemen dudaklarım kurumaya başlıyor
Günaydın canımm
Merhaba canım sana bir selam veremedim bir türlü hoşgeldin
Evet insanlar bizim saçmaladığımızı düşünüyor nedense
Oyy geçmiş olsun canım bir limonlu su içiverseydin
Oyy afiyet olsun canım eşinin yemek yapması da bir başkadır tabi
Hoşgeldin kaptanım iyi sporlar sana
Canım çok geçmiş olsun doktora götür mutlaka serum taktır. Vücudu susuz kalır sonra kusma ishal aynı anda çünkü.Ben felene kadar herkes gitmiskizim daha yeni iyilesmisti.aksam 7 de esimle disari ciktik hem yuruyus oksun diye hemde tablet alnak icin kizimi uyutup ablasina biraktik.abim araDi gelin sumeyye cok kusuyo atesi var diye saka sandum.buyuk kizim korkup abumi cagirmis ust kattan benin kiz evi batirmis heryer koktukar kusmuktu tam temizlemeye badladim babasinin kucanda yine badladi kusmaya ishalide basladi yine.nasil hastalik anlamadim.kustuktan sonra baya rahatladi yoksa acile gitcektik.ben bi badladim ortaligi temizlwmwye oldum yorgunluktan.zilli uyusa bende uyuycam simdi cok uykum var
Evet canım aynen öyle. Bu sabah kayınvalidem köyden geldi. 10 gündür görmemişti beni bir de tayt giymiştim herhalde ondanmıdır nedir, sen ne kadar zayıfladın diyor. Bende eridim bu ara yaa dedim.Herzaman diyorum seni okurken kendimi buluyrum.bende 50 52 giyiyodum.50 dar 52 hafif bol geliyodu.simdi aynisi 40 42 de oluyo resmen evrim gecirdik sanki 6 beden
ellerine sağlık cnmm afiyetolsun kışlık domates te yapmıştın yeter bence spora da başlanmış menünde gördümm bu hafta umutluyum senden
omega 3 tatlı isteğini engelliyor ama d vitamini de zayıflamana yardımcı oluyor kuzum inş tatlım şifa olsun
yaşasın İzmir tulum diyorum ben de
kuzum skaın bir daha aç karnına alma üstelik majezik mide koruyucusuz kullanmak çok zararlı makresin dediği gibi parol alabilirsin üstelik karaciğerden süzülüyor böbreklerden değil
bitanemm afiyetolsun tarhananın içine haşlanmış börülce koyabilirsin süper olur ve doyarsın kahvaltıda yeşil mercimek kuru fasulye bunları da yiyebilirsin bebişim yumurtaya kavuşana dek sabır
menü de spor da harika tşkler cnmmm
akşamki ekmekleri yemesen iyiydi bitanemm insülin direncini sürekli başa döndürüyorsun ne diyim sağlık olsun bugün de hastasın
Amin cnmmm evet kronik pek çok rahatsızlığı olduğu için işler uzuyor ne yapalım buna da şükür bulacağız bir orta yolunu artık gazoz kapağı kadarsa pekiii sporda yapmışsın yazmayı unuttun demekki affettim
diyetisyenin haklı olarak kızıyor tabiki emek veriyor düzgün uygulamazlarsa kendilerine yaparlar şanslısın hakikaten
Psikolojik kitapları seviyorsan beğenirsin cnm ben çok beğendim anlatılan kişiliklerin çoğu çevremde mevcut güzel analiz oluyor banameşhur hürrem deki pargalı ve hatice sanırım okunacak listeme ekleyeyim romanı
ay kıyamam size merinetya ve fatma da rüyalarında cıslar yemişler çok mu özlediniz yoksa
tşkler tatlımm evet başladım şükür mutluluğum tavan yapıyor spor yapınca
ben de asla salatasız yapamam salatalrım da ana yemek gibi olur değişik lezzetleri denemeyi severim
salata yemediğim zaman hakikaten doymuyorum bende
6 beden dile kolay devamı da geleceko mağazalardaki yaşanan mutluluk bir başka hele bir beden küçüğü yokmu demek ayrı bir zevkk
evt suyu çok içtiğini biliyorum bebişimmm ellerinize sağlık rabbim afiyetle yedirsin pekmez cıs tabii
o işlerde spor sayılır tatlım hafta içi yaparsın yürüyüşlerini
afiyetolsun cnmm mısır püskülünü bağırsaklarını çalıştırmak içinmi içiyorsun cnmm
sağlık olsun bitanem birşey olmaz örnek menü görsünler dimi
Tünaydın şirinemmmm hoşgeldinnoh eniştenin denk gelmesi iyi olmuş destek olur artık hiç olmazsa ama şeker yüklemesi çok zararlıymış kuzum yaptırmama şansın yokmusağlıklı yaşıyoruzda sürekli paylaşıyorlar asla yaptırmayın diye tansiyonun baya yükselmiş aman dikkat et cnmm tuzsuz yemek en güzeli annemden dolayı ben alıştım alışınca hiç aramıyor insan hamişliğin bitince normale dönersin
afiyetolsun cnmm 3 kaşıkta kaldıysan sorun yok ohhh organik erikler şifa olsun
hadi inşallah bitanemm neden olmasınnn
Ben geldimm2 gündür okul çıkışı oraya buraya gitmekten buraya vakit ayıramıyorum maruz görün beni lütfen
Öyle vallahi tatillerde benimde kaçıyor
Ooo spor yapamasada baya kalori yakmışsındır sen
Sanırım sadece sineklerin değil benimde en nefret ettiğim kokulardandır vicks
Evet kaptanım eylül ayları bizde böyle oluyor malesef
Evett 8. harikasını yedimama taze köy ekmeğiydi dayanamadım
Teşekkür ederim canım seninde menüler süper
Yok kuzum ben bayram alışverişini ağustostan yapmıştım. Şimdi kırtasiye+kazak falan filan
İnsan tabi 40 bedene de sevinir canım niye sevinmesin tebrik ederimm
İyi geceler şekerim
Eee kilo veremezsen kızması da haklı ama kadın boşuna mı uğraşıyor
Evet sarah jionun bütün kitaplarını okudum bende severim
Şu sıra Dan Brownun serisini bitirdim
Bir de küçük prens kitabı harikadır incecik bir şey ama öneririm
Ayy bende de olmuştu rüyamda patates kızartmasını reçele bandıra bandıra(ben çok severdim öyle yapmayı) nasıl hırslı hırslı yiyorum ama aynı zamanda kaptanım beni kesecek diyorum
2 litre su bana çok az geliyor hemen dudaklarım kurumaya başlıyor
Günaydın canımm
Merhaba canım sana bir selam veremedim bir türlü hoşgeldin
Evet insanlar bizim saçmaladığımızı düşünüyor nedense
Oyy geçmiş olsun canım bir limonlu su içiverseydin
Oyy afiyet olsun canım eşinin yemek yapması da bir başkadır tabi
Hoşgeldin kaptanım iyi sporlar sana
korkularım yaklaşıyor tatil dedin bayram tatili yaklaşıyor bizim bayram tatili uzun olacak bu kez
aah ahh patates kızarmasını da özledim reçel özlemedim mesela
bu arada suya iyi alışmışsın ama işte ben fazla içince inanılmaz bir baskı oluyor içimde ve içesim gelmiyor tiksinmemek için zorlamıyorum
afiyet olsun yaramasın
selam fıstığım :)
ay yoğunsun baya canım kolay gelsin
kırtasiye yokmu zatennnn
patates kızartmasını bende özledim bende bala bandırırım
haha bende koca pastayı yedim rüyamda ellerimle hemde nasıl bi özlemekse
afiyet olsun canımm :)
afiyet olsun canım bende yarın hamsi yicem
Ben felene kadar herkes gitmiskizim daha yeni iyilesmisti.aksam 7 de esimle disari ciktik hem yuruyus oksun diye hemde tablet alnak icin kizimi uyutup ablasina biraktik.abim araDi gelin sumeyye cok kusuyo atesi var diye saka sandum.buyuk kizim korkup abumi cagirmis ust kattan benin kiz evi batirmis heryer koktukar kusmuktu tam temizlemeye badladim babasinin kucanda yine badladi kusmaya ishalide basladi yine.nasil hastalik anlamadim.kustuktan sonra baya rahatladi yoksa acile gitcektik.ben bi badladim ortaligi temizlwmwye oldum yorgunluktan.zilli uyusa bende uyuycam simdi cok uykum var
Küçük prensi okudum canım. Dan brownun da en son cehennemi okumuştum. Hatta son kısmı istanbulda geçiyor çok beğenmiştim. Dan Brown seviyorsan John Verdonu da öneririm.
geçmiş olsun canımcımİyi akşamlar herkese ben yeniden hasta oldum bağışıklık sistemi diye birşey yok bendeSanırım d vit. desteğine ihtiyacımvarbenim azıcık yprulunca hemen düşüyorum
Dün baya kötüydüm gelemedim ki ne yediğimi de bilmiyorum açıkçası ağzıma birşeyler atıp durdum spor falan da yapamadım tabitam olarak iyileşmesem de bugun daha iyi hissediyorum neyse menümü yazıyım
Sabah
2 yumurtadan soğanlı maydonozlu omlet 7 zeytin 1 cb kuruyemiş 1 gün kurusu peynir 1 er domates salatalık 4-5 biber
Ara
1 fincan sade kahve
Akşam
1 tabak et sote yoğurt havuç salatalık
Sıvı 3 lt olur tayana kadar bir fincan adaçayı 1 fincan yesilçay 2-3 fincan limonlu çay
Spor leslie 2 mile 150 mekik
163 benim boy canım uzun sayılmam yaniSevinmezmi insan 2 beden farketmis.boyun kacti senin kilolarimiz yakin ama bana 40 birazcik sikiyo boyum 157 sen kesin yzunsun
Ac karnına majezik miGunaydin kizlar kimsecikler yok bende gecmus yaptim unutmadsn dunki menumude yazayim aksam basum tuttu migren geliyo diye cik korktum ilac ictum sbaha kadar gecmedi uyuyamadimda.ac karni ictigim majezikten sanirim midem felaket uyuyamadim bile basim gecti cok sukur midemden kivraniyorum.kizi okula yolamak icin kalktim uykuda tutmuyo
Maşallah yaSevinmez mi kız bende 40 beden mevsimlik ceket aldım hem de hiç başka bir şey denemeden, ay dar mı oldu diye düşünmeden, eve gittim kızıma anlatıyorum o da diyor ki anne ne kadar sevinçlisin. Ben 50-52 beden arasındaydım canım6 beden küçülmüşüm o yüzden bir beden de olsa insan tarifsiz bir mutluluk yaşıyor
E haydi o zamantebrik ediyorum canımmm
bende altta 40 giyiyorum eskiden altım 46ydı
hadi şimdi birlikte 38 e
Sağol tatlımgeçmiş olsun canımcım
Ahada tablet kullanan birisini buldum.canim tabletten anlarmisin yeni bitane aldim dun ama hic anlamiyorum emin olamadigumdan kytudsn cikarmadim dahaTablettengirmek de zormuş bu arada
Hani kullanıyorum ama teknik kısmı dan da çok anlamam ki zaten tablet bilgisayar gibi değil rahat kullanırsın karmaşık bir tarafı yokAhada tablet kullanan birisini buldum.canim tabletten anlarmisin yeni bitane aldim dun ama hic anlamiyorum emin olamadigumdan kytudsn cikarmadim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?