okumuşmusundur bilmiyorum bir psikiyatristin gizli defteri diye bir kitap var içinde gerçekten sıradışı ve ögretici vakalar var çok keyifli okumadıysan bak bi bence psikolojik kitaplar seviyorsan hoşlanırsınPsikolojik kitapları çok severim. Evde çok var ama çoğu çocuk psikolojisi. Çocukların dilinden anlamak için okumak işe yarıyor. Artık Ergenlik dönemi kitaplarına başlayacağım. En zor dönemlerini iyi atlatmaları gerek.
Mısır püskülü idrar söktürücü olduğu için vücuttaki ödemi atmaya yarıyor. Hatta bir alıntı kopyalayayım
Mısırı pazardan, kabuğuyla birlikte alıyorsanız kabukla mısır arasında, genellikle üst kısımda kalan lif benzeri sarı püsküllerinden çay yapabilirsiniz. Üstelik mısır püskülü çayı çok etkili bir idrar söktürücüdür ve ödemin vücuttan kısa sürede atılmasına yardımcı olur. Amerikan yerlileri tarafından çeşitli enfeksiyonlara karşı kullanılan mısır püskülü Çin’de ise diyabete karşı geleneksel olarak tüketilen bitkisel ürünler arasında yer almaktadır.
Etkili bir idrar söktürücüdür
Mesane enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olur
Prostat iltihabına iyi gelir
İdrar yolu enfeksiyonunun tedavisinde kullanılır
Böbrek taşlarına karşı geleneksel olarak kullanılmaktadır
Kalp sağlığını korur
Diyabet hastalarında Kronik yorgunluğa iyi gelir
Yüksek tansiyonu düşürür
Yüksek kolesterolü olanlara önerilen çaylar arasındadır
Cok sagol canim insallah bisey olmaz seker yuklemesinden uzulmemalesef ablacığım doktorlar kabul etmiyor hatta şöyle ki eğer şekerin varsa ve biz bunu bilmezsek sen kabul ediyormusun bütün bu sorumluluğu diyor bebeğin aşırı kilolu doğması vs işte
karatay grubundaki mydenizde çok ısrar etti ama yaptılar hatta ilk başta erken yapmışlar 21 haftalıkken sonra diğer doktor 24 haftalıkken tekrar yaptı işte
aynen evde olması iyi oldu ama ben ne zaman karataya geri dönsem midem alarm veriyor kusmaktan hiçte istediğim gibi beslemiyorum
limonlu su aklımda bulunsun canım annemde de gebelikte tansiyon problemi vardı ben ve kardeşim erken doğumuz
oğlum vaktini beklesinde ben tuzsuz yemeye limon yemeye razıyım
Eylülcüm geçmiş olsun canım
Sagol canim uzmekendini seker yuklemesi icin ama karatay teyze dogru diyo bence ilk kizimda yaptirmamistim bebekliginde sikinti yasamadim.ikinci kizimda yaptirdim bronsiti alerjisi var cevremdede gozlemledim tesadufmu bilmem ama hep biylemalesef ablacığım doktorlar kabul etmiyor hatta şöyle ki eğer şekerin varsa ve biz bunu bilmezsek sen kabul ediyormusun bütün bu sorumluluğu diyor bebeğin aşırı kilolu doğması vs işte
karatay grubundaki mydenizde çok ısrar etti ama yaptılar hatta ilk başta erken yapmışlar 21 haftalıkken sonra diğer doktor 24 haftalıkken tekrar yaptı işte
aynen evde olması iyi oldu ama ben ne zaman karataya geri dönsem midem alarm veriyor kusmaktan hiçte istediğim gibi beslemiyorum
limonlu su aklımda bulunsun canım annemde de gebelikte tansiyon problemi vardı ben ve kardeşim erken doğumuz
oğlum vaktini beklesinde ben tuzsuz yemeye limon yemeye razıyım
Eylülcüm geçmiş olsun canım
Helal olsun sana herkese dagitilanlari arkadasina vermisin hele cikolataya hayir demisin.ben olsam bikereden bisey olmaz dwyip yerdimBen geldimmokulda cezalılar kurabiye kola alıp sınıfa dağıttılar ama ben haklarımı arkadaşıma verdim aynı zamanda hoca ödül niyetine çikolata aldı onu da verdim
Ben ikisini de özlemedim annem 2 günde 1 patates kızartır zaten çilek, ayva, vişne reçeli evde her zaman bulunur. Neyse nazar değmesin
Evet suya baya bir alıştım aman canım zorlama kendini
Amin canım yaramasın
Teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin nasıl geçiyor senin okul
Ohh rüyanda görürsün zaten o pastayı
Sefan olsun canım şimdiden afiyet olsun
Oyy geçmiş olsun canım ya
Bende dan brownun şimdi kayıp sembolü okuyorum daha başındayım amaevet cehennem gayet güzeldi.
John Verdonun aklından bir sayı tutu almıştım beğenirim diye ama 50 sayfadan fazla okuyamadım
Canım çok geçmiş olsun doktora götür mutlaka serum taktır. Vücudu susuz kalır sonra kusma ishal aynı anda çünkü.
Burdayim canim gecmis yapiyodum nasilsineylülcüüüüm burdaymış
Onyo yaxiyo hic duymamistim.bilgisayarci arkafas tavsiye ettiHani kullanıyorum ama teknik kısmı dan da çok anlamam ki zaten tablet bilgisayar gibi değil rahat kullanırsın karmaşık bir tarafı yok
Hangi marka seninki canım
ay nasıl olayım bi iyi bi kötüBurdayim canim gecmis yapiyodum nasilsin
Cadicim kusura bakma aksam yazisirken ciktim birden tlfn kafayi yedi format attirdim ancak herseyi yukleyip ayar cekebildim.ay nasıl olayım bi iyi bi kötü
birikmiş bi sürü ütüm var onlara girişcem şimdi
sonra da yulaflı kurabiye yapayım diyorum zamanım kalırsa
öğlen yerim diye yapıcam yapabilirsem
sen napıosun nasılsın
ne kusuru canımCadicim kusura bakma aksam yazisirken ciktim birden tlfn kafayi yedi format attirdim ancak herseyi yukleyip ayar cekebildim.
sevgili köpeğim ulumaya başladı onu ilk defa öyle gördüm korktum ondan sebepGecmis oksun canim hayirdir niye carpintinolduki
ben geldim kiiiiiiiiiSimdide ben yslniz kaldim kimseer yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?