Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

okumuşmusundur bilmiyorum bir psikiyatristin gizli defteri diye bir kitap var içinde gerçekten sıradışı ve ögretici vakalar var çok keyifli okumadıysan bak bi bence psikolojik kitaplar seviyorsan hoşlanırsın

kızlarrrr tartı gününe az kaldı umarım herkes hedefine ulaşır
bugün ki menüm

SABAH
****uyanır uyanmaz 300 ml limonlu su***
maydonozlu sütlü omlet
peynir
salatalık
domates
yeşilçay
yeşil soğan
turp
nane
SPOR: 320 mekik + 1 saat pilates
ÖĞLE
mantar sote
yoğurt
maden suyu
AKŞAM
yoğurt
yeşil mercimekli salata
maden suyu
SU: 2,2 LT

Cok sagol canim insallah bisey olmaz seker yuklemesinden uzulme Sagol canim uzmekendini seker yuklemesi icin ama karatay teyze dogru diyo bence ilk kizimda yaptirmamistim bebekliginde sikinti yasamadim.ikinci kizimda yaptirdim bronsiti alerjisi var cevremdede gozlemledim tesadufmu bilmem ama hep biyle

Helal olsun sana herkese dagitilanlari arkadasina vermisin hele cikolataya hayir demisin.ben olsam bikereden bisey olmaz dwyip yerdim

Canım çok geçmiş olsun doktora götür mutlaka serum taktır. Vücudu susuz kalır sonra kusma ishal aynı anda çünkü.

Sagol canim daha kotu olsa goturcektim ama benim kiz bebekliginden beri buyuk insanlar kadar su icer .bez parasindan batiecakti beni zillu.cok su ictigunden sikinti olmadi heralde.bide gecenki gribinde ilac kullanmamistik icmeyi sevmiyo kizim.ozamandan kalan balgamlari vardi heralde.kysunca cok balgam cikardi ondan rahatladi heralde.

Kizlar selam firsat bulamadim anca geldim
dünki
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;tereyaginda 1 yumurta
6 zeytin.1/2 avakado, peynir,
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
Ogle kavurma azcik bulgur pilav
Aksam 1 tabak kiymali karnibahar salatalik domates yogurt
Spor aksam 30dk lesli
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı

menüm
kahvaltı:
lorlu 2yumurtalı omlet
10 zeytin
salatalık domates

öğlen:
1 incir
1 şeftali
1 bardak tarçınlı süt
bir küçük kase yer fıstığı

akşam;
tavuk haşlama
1 küçük kase yeşil mercimek li bulgur pilavı
6 küçük biber turşusu

3 kupa adaçayı
ya yemeyecektim ama dayanamadım 1 avuç leblebi yedim

suyu 2.5 lt
1 maden suyu
45 dk bisiklet

Cadicim kusura bakma aksam yazisirken ciktim birden tlfn kafayi yedi format attirdim ancak herseyi yukleyip ayar cekebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…