- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
Dan brownun kayıp sembolü beğenmedim, Aklından bir sayı tut çok güzel bir kitaptı, keşke devam etseydin. Kalın kitapların genelde ilk 100 sayfası karakter anlatımlarıyla geçer o yüzden belki ilk başta sıkabilir ama önyargılı olma ve devam et bence, okuduğuna pişman olmayacaksın.Ben geldimmokulda cezalılar kurabiye kola alıp sınıfa dağıttılar ama ben haklarımı arkadaşıma verdim aynı zamanda hoca ödül niyetine çikolata aldı onu da verdim
Ben ikisini de özlemedim annem 2 günde 1 patates kızartır zaten çilek, ayva, vişne reçeli evde her zaman bulunur. Neyse nazar değmesin
Evet suya baya bir alıştım aman canım zorlama kendini
Amin canım yaramasın
Teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin nasıl geçiyor senin okul
Ohh rüyanda görürsün zaten o pastayı
Sefan olsun canım şimdiden afiyet olsun
Oyy geçmiş olsun canım ya
Bende dan brownun şimdi kayıp sembolü okuyorum daha başındayım amaevet cehennem gayet güzeldi.
John Verdonun aklından bir sayı tutu almıştım beğenirim diye ama 50 sayfadan fazla okuyamadım
Henüz okumadım canım ama alacaklar listemde var. Kitaplarımı kitapyurdundan sipariş veriyorum her ay bir kaç tane kitap alırım, o da yakın zamanda alacaklarım arasında, kaptanın okuduğunu ve senin dediğini öne çekip erken alayım bari merak ettim ikisini de... Son zamanlarda psikolojik kitap okumadım iyi olur.okumuşmusundur bilmiyorum bir psikiyatristin gizli defteri diye bir kitap var içinde gerçekten sıradışı ve ögretici vakalar var çok keyifli okumadıysan bak bi bence psikolojik kitaplar seviyorsan hoşlanırsın
Günaydın canım, Öyle diyordum ama dün regl oldum ve bugün acayip şiş bir haldeyim. Parmağımdaki yüzük hareket etmedimi anlıyorum çok şiş olduğunu, inşallah yarına biraz normale dönerim yoksa hedef tutmayacak belkide.Makrescim gunaydin canum menun super yine bu hafta 1 kilo garantu
Olabilir canım, belki de. Benimki de öksürüyor burnu akmaya başladı. Anne ağzıma sulu birşeyler geliyor diyor, çok güldürdü beni akşam. Aferin içirdim ıhlamur demlerim akşam, onu da pek içmez ama zorla içirmeye çalışacam artık.Sagol canim daha kotu olsa goturcektim ama benim kiz bebekliginden beri buyuk insanlar kadar su icer .bez parasindan batiecakti beni zillu.cok su ictigunden sikinti olmadi heralde.bide gecenki gribinde ilac kullanmamistik icmeyi sevmiyo kizim.ozamandan kalan balgamlari vardi heralde.kysunca cok balgam cikardi ondan rahatladi heralde.
Nurcum bu turşulardan çok yeme, yarın tartı günü ödem olacak dikkat et.slm çiçeklerimmmm
kahvaltı
tabıkıde kk
araogun yok
aksam
ısten beste cıkıyorum hemen çaktım bir tane ayran ohhhh mis
valla benımkı kızarmıs tavuk ıstedı hazır olanlarından ondan yedım
1 kase yogurt
bol soganlı domates salatası
acı bıber tursusu dıbını gordum okadan yedım yanııı
2bardak salgam suyu oda acılı
2 bardak tarcınlı yesılcay bırını kahvaltıda ıctım
40 dk sabah yuruyus
aksam yarım saat ıs cıkısı yurudum
3 lıtre su
süpermişgünaaaaaaaaaayyyydıııııııııııınn
dimi bakalım daha ne çıkacak karşımızasüpermişhemen ettim duamı
makresım ben hergun kahvaltıda bıle yıyorum acı olmadan yasayamam kıNurcum bu turşulardan çok yeme, yarın tartı günü ödem olacak dikkat et.
İyi akşamlar herkese ben yeniden hasta oldum bağışıklık sistemi diye birşey yok bendeSanırım d vit. desteğine ihtiyacımvarbenim azıcık yprulunca hemen düşüyorum
Dün baya kötüydüm gelemedim ki ne yediğimi de bilmiyorum açıkçası ağzıma birşeyler atıp durdum spor falan da yapamadım tabitam olarak iyileşmesem de bugun daha iyi hissediyorum neyse menümü yazıyım
Sabah
2 yumurtadan soğanlı maydonozlu omlet 7 zeytin 1 cb kuruyemiş 1 gün kurusu peynir 1 er domates salatalık 4-5 biber
Ara
1 fincan sade kahve
Akşam
1 tabak et sote yoğurt havuç salatalık
Sıvı 3 lt olur tayana kadar bir fincan adaçayı 1 fincan yesilçay 2-3 fincan limonlu çay
Spor leslie 2 mile 150 mekik
Gunaydin herkese
Dan brownun kayıp sembolü beğenmedim, Aklından bir sayı tut çok güzel bir kitaptı, keşke devam etseydin. Kalın kitapların genelde ilk 100 sayfası karakter anlatımlarıyla geçer o yüzden belki ilk başta sıkabilir ama önyargılı olma ve devam et bence, okuduğuna pişman olmayacaksın.
selamlar okuldan geldim az geçmişe bakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?