Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben menünü çok beğendim tatlım. bu arada şalgam suyunu bende çok severiiiimmmmm

Kizlar selam iyiden hastayim bu gun kotuledim oksuruk basladi tum gun yattim ise gidemedim. Geçmişi okuyamiyorum. ihmal ettim yeni arkadaşlar var hepsine selam ettim. Menu yarin yazacagim hic halim keyfim yok hoscakalin

cok tursuya alistirma canim kendini odem yapar
bir sekilde halletmemiz gerekir
yogunluk bizi bekliyor hep boyle hasta mi dolasacagim ben ya
Kizlar selam iyiden hastayim bu gun kotuledim oksuruk basladi tum gun yattim ise gidemedim. Geçmişi okuyamiyorum. ihmal ettim yeni arkadaşlar var hepsine selam ettim. Menu yarin yazacagim hic halim keyfim yok hoscakalin
yeni kim geldi ben mi kacirdim

kizlar ben dun aksam iyilesmis gibi hissettim ama bugun yine dustum
ne yalann soyliyim tartidan da bir umudum yok
bir de surekli karnim kaziniyor ac hissediyorum kendimi ya sizce hastalikla ilgisi olabilir mi kahvalti beni 7-8 saat tok tutardi halbuki

bugün ki menüm
25 EYLÜL
SABAH
yeşil soğanlı sütlü omlet
peynir
salatalık
domates
yeşil çay
közlenmiş köy biberi
turp
nane
SPOR: 350 mekik + 1 saat pilates
ARA
yaban mersini kurusu
AKŞAM
bulgur pilavı
yeşil mercimekli nohut yemeği
maden suyu
SU: 2,5 LT olur uyuyana kadar şişem hala dolu

amin tatlım inşallah Şevvalcim son sınıfmıydın benim gözümden kaçmış

Yok canım 11.sınıf ama şimdiden başladım malum seneye konular yetişmiyor

Oyy geçmiş olsun neslim etrafımdaki herkes hasta

iyi aksamlar herkese menumu yazip gecmis yapiyim

Sabah
2 yumurtadan peynirli omlet 8 zeytin domates biber peynir 1/2 cb kuruyemis 1 gun Kurusu
ara
1 bardak kakaolu tarcinli sut 5 badem
aksam
1 tabak kiymali patlican yemegi 2 yk yogurt 2 havoc

Afiyet olsun canım ben hastayken canım hiçbir şey istemez

Evet mecburen halletmek gerekiyor
Yok canım sen güçlüsün ben bilmez miyim seni

Oyy benim adetim yaklaşınca tıpkı bende senin gibi oluyorum
Bir de antibiyotik falan kullanıyorsan acayip şişiriyor

Kaptanım sen geldin ben çıkıcam şimdiden hoşgeldin Bugünkü menüm:

Sabah:
Muz peynir zeytin fındık ceviz

Öğle:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Brokoli(yoğurtlu)
Köfte
Salata(1 havuçlu)
Peynir zeytin bir de acı sos

Spor:500 ip atlama 30 dk yürüyüş 100 mekik 50 squat 50 şınav
Su:3 litre

İyi akşamlar meleklerimmmm dün teyzemler geldi memleketten onları garajdan aldım kuru patlıcan kabuklarımızı getirmişler sağolsunlar sonra ege ünv ne gittik 6 ay önce bir araba çarpmıştı hastahaneden rapor istemiş sigorta şirketi ameliyat olması gerekiyor onu aldık sonra eve onları bıraktım tapuya ve pazar dün böyel geçti 11 gibi yattılar girecektim fakat bu sabah erken kalkacağım için giremedim özür bugün de sabah 6 dan 15,30 a dek hastahanedeydik annemin sintigrafisi çekildi ne uzun bir işlemmiş turlamadığım yer kalmadı ama sonunda pes ettim kitabımı bitirdim

prensesimm sizler okula gidiyorsunuz o yüzden benim için dersleriniz öncelikli sizleri mesajdan muaf tutuyorum bundan böyle zaten fırsat bulduğunuz an dinlenmek için geleceğinizi biliyorum dert etme bitanemm patates kızartması ve reçel hakikaten ilginçmiş 8, harikayı çok nadir yediğin için bişey demedim tatlım

afiyetolsun cnm kızılcık suyu şekersiz nasılki hiç içmedim ben spor yine mükemmel

afiyetolsun cnmmmm helva yeme fırsatını kaçırmışsın

tatilde hepimiz dikkat ediyoruz şimdiden söyliyim cıs yediysek sonraki öğn mutlaka telafi edelim bebişlerim ya da sporla

afiyetolsun cadıcımmmm akşam az olmuş sanki yanına bol salata yemezsen ileriki saatlerde acıkabilirsin kuzum

selam fıstığım :)

neler duyacağım daha bakalımmm demek sen de bala bandırırdın bir zamanlar

herkese afiyet olsun diyom da kendi menümü yine sona bırakmışım yaw

afiyetolsun kuzumm menün de sporunda harika yine özleyeceğim bu menüleri

yulaf ezmeli kurabiye yiyebilir miyizzzzzzz

hala yulafmı kuzucummm dukan yapıyor olsaydın yiyebilirdin istersen şekersiz yap yılafı değerlendir bozulmasın ama sağlık açısından bir faydası yok sadece çok su çekip yok tutuyor bitanem

afiyetolsun cnmmm sporda yapılmış malesef havalar serinledikçe su içmek zor geliyor fakat içmek zorundayızki yakılan yağlar atılsın

bak ya bi de cimcimeden yürütmüş çok ayıp
spor ve menü güzel cnmm

Bende diyodum bu ara fazla misafirleri gelmiyo diye:)arada yokluyolar yine

evet bizim ev boş durmazki

yok kaptanım kayınvalıdemler satıyor ondan yaptık bırde esım cok sevıyor benım pekmezle pek aram yoktur zati

ben pekmezi sadece tahin pekmez olarak severdimmm eskiden ne yerdim

afiyetolsun cnmm hastasın şu an önemli olan iyileşmen yumurtadan çektiğim benim de neslim iki pzara gidiyorum onun için

slm fıstıklarrr nasılsınız bakalım.... ben cok ıyıyım sanırım bu hafta kılom hedefımınde altına ınıcek

hadi inşallah nurcummm

afiyetolsun bitanemmm sporda harika 2 gündür kaldı benim yine

psikoloji ve kişisel gelişim kitaplarını çoks eviyorum ben makrescimm bana çok katkısı oluyor
mısır püskülü eskiden dediğin gibi mısır koçanlarından biriktirirdim ama benim bağırsaklar çok tembel hiç etkisi olmadı içmiştim bir dönem

8 pk margarin düşün farkedilmezmi tatlımm cumaya pek yansıyacağını sanmıyorum cnmm

mecbursan yaptıracaksın o zaman demekki bitanem mydenize iki kez yapmaları kötü olmuş sen 24 ü bekle artık hiç olmazsa bekler benim paşam üzmez annesini

ohhh allah razı olsun görümcenden sana özel çevirme turşuyu sadece haftasonları ye nurcummm makres ablanı dinle

hakikaten ceza olmuşşş ne kadar zararlı gıdalar helall olksun sana prensesim
örnek davranış sergiledin

oyyy bızdıkım sendemi acilen d vit e başla bitanem kış gelmeden herkes hasta kışın düşünemiyorum bugünkü menün güzel sporda yapabilmişsin tam iyileşmeden yapma bence bızdıkım

okumuşmusundur bilmiyorum bir psikiyatristin gizli defteri diye bir kitap var içinde gerçekten sıradışı ve ögretici vakalar var çok keyifli okumadıysan bak bi bence psikolojik kitaplar seviyorsan hoşlanırsın

ne hikmetse hep bu kitabı almaya niyetlendim bir türlü nasip olmadı başka kitaplar cazip geldi inş alırım bende

inş bitanemmmm afiyetolsun bugün ne güzel olmuş bal yeşil mercimekli salata çok doyurucu

senin kurabiye yılan hikayesine döndü bebişim bence bir işaret beni yapma diyor

afiyetolsun neslimm karnıbahar açılışını da yapmışsın kütür kütür olsun diye bekliyorum bende brokoli karnıbahar lahana pancar hepsi yumuşacık hala hasta hasta yine yapmışsın leslie ablayı

afiyetolsun cnmmm hem incir hem şeftali fazla kaçmış kuzummm

vay anam sahipsiz kalmış caaanım topik
kız nerelerdesiniz çılgınlar

ben size emanet etmiştim cadıcımmmm

[/QUOTE]

afiyetolsun cnm k v nin yanında spor olmaz tabii kaslarını dinlendirmişsin bugün de

geçmiş olsuns enin miniğine de cnmmm biryolunu bulup mutlaka içirmeye çalış artık

ya ben b ukadını çok seviyorum arkadaş

ben de hastasıyımmmm huysuz ve tatlı akdın diyorum ben ona

afiyetolsun nurcum ama korkarım ödem yapacak o turşular neyseki suyu güzel içmişsin

Nurcum bu turşulardan çok yeme, yarın tartı günü ödem olacak dikkat et.

doğru söze ne denir dinlemiyoki ablasıııı

buradaki takım arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum
ve hepinizin samimiyetine inanıp güveniyorum
bu nedenle hepimiz için karlı ve değişik bir etkinlik geldi aklıma
gün yapalım mı? ne dersiniz

cadıcım nasıl olacakki bu hepimiz farklı yerlerdeyiz

makresım ben hergun kahvaltıda bıle yıyorum acı olmadan yasayamam kı

kuzum taze acı biber ye bol bol ama turşu cısss

olasılıksızı ben çok sevmiştim prensesimmm ilk başları biraz sıkıcıydı ama sonrası hakikaten güzeldi

afiyetolsun cnm omega 3 almışsın bol boll mantıda kararındaspor desen süper

Neyse kızlar hadi ben kaçar duş alayım da derse oturayım yarın tartı hepimizin yüzüne güler inşallah

grşrz cnm allah zihin açıklığı versinn aminn cnm inşş

yeni lim geldiki neslimmm

iyi aksamlar herkese menumu yazip gecmis yapiyim

Sabah
2 yumurtadan peynirli omlet 8 zeytin domates biber peynir 1/2 cb kuruyemis 1 gun Kurusu
ara
1 bardak kakaolu tarcinli sut 5 badem
aksam
1 tabak kiymali patlican yemegi 2 yk yogurt 2 havoc

afiyetolsun bızdıkımmm mükemmel bir menü

sanırım diğer topiğe kopyalayıp buraya yapıştırdı cnm o yüzden yanlış anlama olmuş d vite hemen başlıyosun bızdıkımmm tam yoğun zamanınızda hasta olmayın ne olur

2 yumurtalı kahvaltının tok tutması lazım bitanemm ama erken yapıyorsan yetmeyebilir erken yapıyorsan 2,5 -3 öğün yapmalısın bitanemm
bu arada kaptanimiz girmemis 2 gundur birsey soylemisti de ben mi kacirdim
bi sorun yoktur insallah

2 gündür yoğunluk vardı yine kuzummm

kizlar ben cikiyorum biraz dinlenip ders calismam gerekiyor
daha bir hafta oldu ama kendimi yaslanmis hissediyorum resmen okul cap ev dil okulu derken parca parca oldum sanki
neyse hadi yarin guzel sonuclarla geliriz insallah

iyi derler bızdıkım allah zihin açıklığı versinn dur dur yeni başladın hepsini başarabilecek kapasitedesin sen hadi inş bitanemm

afiyetolsun cadıcımmmmm sütlü soğanlı omleti denemedim hiçç sütlü kaşarlı omlet yaparım ama soğanlı nasıl olurki

ve geçmiş bittiiiiii

hoşbuldum prensesim haklısın yetişemedim sana geçmiş çok birikmişti iyi dersler bitanemm dersler önemlii şu acıyı bir ben yiyemiyorum sanırımm afiyetolsun bitanemm spor da coşmuşsun yine

Bu arada sevgili Miss_wong aramızdan ayrılıyor meleklerim kendisinin çok geçerli sebepleri var ve ben de hak verdim ama fırsat buldukça uğrayacak elbette

kaptanım valla benim kurabiye yılan hikayesi oldu bende yapmadım zaten
sütlü yeşil soğanlı omlet şaahanee bir tat oluyor sevdiğiniz baharatları kullanarak hmm mis ben fesleğen serpiyorum

gün meselesine gelince
hepimiz ayrı yerdeyiz ama aynı yerde olanlar bir araya gelir
gelemeyenlerde hesaba gün parasını yatırsın mesela
o gün kimin günüyse diyetimize uygun şeyler pişirip bizimle paylaşsın
ayhh yanyanaymıışız gibi
hem maddi hem manevi birbirimize etkinlik ve fayda olur
tabi talep doğrultusunda olur

Son düzenleme:
*** 6.Takım 380. Etap ***

eylul sıla(65/ / /% )
lisbeth93(67,7 / / /% )
makres76(67,8/ / /%)
merinetya(77/ / /% )
miss_wong(70,9 / 68/ 2,9/%4,09)kendi isteğiyle ayrıldı

morcadıyesilyarasa(49,8/ / /% )
neslihank4( 77,5/ / /% )
senasevval(52/ / /% )
35nur35(101,7/ / /%)

6.Takım Ortalaması: %

yani cadıcımmm demekki evren sana bir işaret göndermiş yulaflı kurabiye yeme gibi
yarın deneyeceğim sütlü soğanlı omleti reyhan da eklerimm bakalım tatlım gün meselesi iyi fikir fakat uygulamaya gelince sıkıntı olur neden dersen kimimiz çalışıyor kimimizin ne zaman nerde olacağı belli değil misal ben zaten aynı yerde olanlar çok az bilemedim kızlar ne düşünür yine de güzel fikrin için tşkler cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…