- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
aaa üzüldüm umarım ciddi sıkıntılar yoktur
artıkında yemem zati
yani cadıcımmm demekki evren sana bir işaret göndermiş yulaflı kurabiye yeme gibi
yarın deneyeceğim sütlü soğanlı omleti reyhan da eklerimm bakalım tatlım gün meselesi iyi fikir fakat uygulamaya gelince sıkıntı olur neden dersen kimimiz çalışıyor kimimizin ne zaman nerde olacağı belli değil misal ben zaten aynı yerde olanlar çok az bilemedim kızlar ne düşünüryine de güzel fikrin için tşkler cnmcım
Çok şükür bir sıkıntı yok cadıcım fakat yoğun bir dönem geçireceği için derslerini etkilememk adına bu kararı aldı ben de hak verdim ara ara gelir özlem gideririz yine istikbali daha önemli
Aminnn tatlım rabbim emeklerinin karşılığını versin tüm öğrencilerimizin inşşşartıkında yemem zati
gün meselesini de dediğin gibi kızların isteği doğrultusunda gerçekleştiririz
ay tabi istikbali daha önemli
arada muhabbet ederiz artık yolu açık olsun
inş kaptanııııımAminnn tatlım rabbim eklerinin karşılığını versin tüm öğrencilerimizin inşşş
ayyyyyyyyyy inşalla kaptanııııııııııım
nasıl yani geçen cuma itibariyle bugüne kadar ki mesajlarımızı mı saycaz:))Yarın bildirimlerinizi yaparken mesajlarınızı da saymayı unutmayın fıstıklar geçen cuma dahil ve bugün dahil olmak üzere
valla kaldık bi başımıza kaptanıminşallah cadıcımmmm ee ne var ne yok senle ben kalmışızne ısmarlıyim sana
nasıl yani geçen cuma itibariyle bugüne kadar ki mesajlarımızı mı saycaz:))
abooo fenaymış okadar geri git tek tekD
ahah çok basitmiş hakatenprofilinden 6, takım mesajlarını sayabilirsin kuzum zor değil
valla kaldık bi başımıza kaptanım
bana tarçınlı yeşil çay lütfen
afiyetolsun kuzummmoh miss teşekkür ederim kaptanım çok makbule geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?