Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar bızdıkım hoşgeldinnn arkadaşının esni düşünmesi ne kadar zarif bir davranış ama yine de akşam için az kuzum acıkmazmısın geceler uzadı artık
su an asiri tokum ya su yulaf ezmesi nasil tok tutuyor beni
acaba karatayda cis midir ki yulaf ezmesi bazen aksamlari yogurtla karistirip yiyebilinir aslinda bence hos meyvesiz tadi kotu olur ama

su an asiri tokum ya su yulaf ezmesi nasil tok tutuyor beni
acaba karatayda cis midir ki yulaf ezmesi bazen aksamlari yogurtla karistirip yiyebilinir aslinda bence hos meyvesiz tadi kotu olur ama

dukan yaparken ne çok yemiştim yulaf kepeğini dediğin gibi hakikaten tok tutuyor ama Canan hoca önermiyor kuzummm acıkmadıysan mesele yok acıkırsan süt içersin tatlım ya da ayran

ellerine sağlık bızdıkımmmm nişan kahvelerini de içeriz inş ilerde tabiii
sen boyle diyince aklima kuzenim geldi gecen ay istemeye geldiler halama normal kahve ikram etmeyelim buzlu kahve ya da frappe ikram edelim diyor halam da ne olduklarini bile anlamayip 5 dk oyle bakti suratina

dukan yaparken ne çok yemiştim yulaf kepeğini dediğin gibi hakikaten tok tutuyor ama Canan hoca önermiyor kuzummm acıkmadıysan mesele yok acıkırsan süt içersin tatlım ya da ayran
ben zaten almiycam eve alinca meyveyle beraber yiyip duruyorum
sen dukan mi yapmistin kaptanim benim bir arkadasim yapmisti cok kilo Verdi ama saclari falan dokuldu hep yuzu de coktu

sen boyle diyince aklima kuzenim geldi gecen ay istemeye geldiler halama normal kahve ikram etmeyelim buzlu kahve ya da frappe ikram edelim diyor halam da ne olduklarini bile anlamayip 5 dk oyle bakti suratina

yeni nesil farkı işte bu güzeldiiii

a bu arada yeni gordum miss wong ayrildi mi
canim burayi okursan kendine dikkat et iyi bak

evet kuzum ayrıldı malesef çift anadal yapacak o sorunu çözmüş şükür dolayısıyla çok yoğun olacak buraya yeterli zaman ayıramam diye endişelendi istikbali önemli elbette ama arada fırsat buldukça gelecek söz verdi ve diyetini bozmayacak

ben zaten almiycam eve alinca meyveyle beraber yiyip duruyorum
sen dukan mi yapmistin kaptanim benim bir arkadasim yapmisti cok kilo Verdi ama saclari falan dokuldu hep yuzu de coktu

bızdıkım ben neler yapmadımki bir verdim 3 aldım 2 verdim 5 aldım derken bumerang misali hep fazlasıyla geri geldi artık yoyo diyetler yok sağlıklı beslenme ve spor var
kizlar film aciyor ben de kaciyim
hadi iyi geceler herkese

iyi seyirler tatlım iyi geceler

sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu

Kahvaltı

sütlü soğanlı omlet
1 çay bardağı ceviz
2 dilim peynir
1 tabak salata
8 zeytin
1 fincan çay
1 çilkim üzüm yarım armut

Öğle
1 bardak kefir

Akşam

türlü
salata
1 kase yoğurt

Spor

sabah 3x5 tibet yogası
100 ip atlama 10 dk tiffany 50 mekik 70 squat plank
Sıvı

2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
1 fincan çay
1 fincan biberiye
1 fincan süt

günaydın kızlar hiç geçmiş yapamıyorum az buçuk yani herkes iyidir umarım
yazamamıştım dünki menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;1 yumurta tereyağında
6 zeytin, peynir,
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
5 ceviz
Ogle ;et sote+patlıcan salatası
Aksam ciğer kavurma+salatalık
1 brd kefir+5 ceviz
Spor hastalıktan gene yok
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…