- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
bence de kaptanım en mantıklısı oen güzeli görerek almak tatlım güzelce incele öyle al
benim nasıl uykum geliyor nasıl uykum geliyor anlatamam uyumaya çalışsam mı acaba sancımda artıyor
su an asiri tokum ya su yulaf ezmesi nasil tok tutuyor beniiyi akşamlar bızdıkım hoşgeldinnn arkadaşının esni düşünmesi ne kadar zarif bir davranışama yine de akşam için az kuzum acıkmazmısın geceler uzadı artık
var kaptanım ben en iyisi yatağıma gireyim daralırsam uğrarımuyu kuzum dinlen yoruldun bugün termoforun varsa sıcak su doldur karnına koy faydası olur bitanemm
su an asiri tokum ya su yulaf ezmesi nasil tok tutuyor beni
acaba karatayda cis midir ki yulaf ezmesi bazen aksamlari yogurtla karistirip yiyebilinir aslinda bence hos meyvesiz tadi kotu olur ama
var kaptanım ben en iyisi yatağıma gireyim daralırsam uğrarım
öpüyorum hepinizi
görüşürüz
sen boyle diyince aklima kuzenim geldi gecen ay istemeye geldiler halama normal kahve ikram etmeyelim buzlu kahve ya da frappe ikram edelim diyorellerine sağlık bızdıkımmmmnişan kahvelerini de içeriz inş ilerde tabiii
uyu o zaman canim kacmasin uykunbenim nasıl uykum geliyor nasıl uykum geliyor anlatamam uyumaya çalışsam mı acaba sancımda artıyor
ben zaten almiycam eve alinca meyveyle beraber yiyip duruyorumdukan yaparken ne çok yemiştim yulaf kepeğinidediğin gibi hakikaten tok tutuyor ama Canan hoca önermiyor kuzummm acıkmadıysan mesele yok acıkırsan süt içersin tatlım ya da ayran
sen boyle diyince aklima kuzenim geldi gecen ay istemeye geldiler halama normal kahve ikram etmeyelim buzlu kahve ya da frappe ikram edelim diyorhalam da ne olduklarini bile anlamayip 5 dk oyle bakti suratina
a bu arada yeni gordum miss wong ayrildi mi
canim burayi okursan kendine dikkat et iyi bak
ben zaten almiycam eve alinca meyveyle beraber yiyip duruyorum
sen dukan mi yapmistin kaptanimbenim bir arkadasim yapmisti cok kilo Verdi ama saclari falan dokuldu hep yuzu de coktu
kizlar film aciyor ben de kaciyim
hadi iyi geceler herkese
Buhafta cok iyiydik ama madalkah takimlarin geneki iyiydi heralde 3. Olmusuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?