Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba kızlar bugun foruma hiç giremedim ama nedenini anlaticam yarın .menümu yazayım..
sabah:1 meyve(dün gece halley kaçamağı yaptım ve 1 paketi devirdim onun için kendime bugun ceza verdim iyi de oldu artik kacamak yaparken iki defa dusunurumu)

öğlen ve akşam:1 kase çorba , 1 kase yoğurt, salata

spor:2 saat yürüyüş

su:3 lt

bu arada öğlen ve akşam menumu beraber yazdım yani hem öğlen hemde akşam yedim çorba yoğurt ve salata yi:)

Yok canim bol bol yemeye calusiyorum.oglen yemeginu yaptin.birazda hasladin dolaba koydun sabah kahvaltida zeytinyagiyla salata gibi yemeyi planliyorum

İyu yapmisun canim cezalar caydiricu olur insallah eneginize yazik

evet kaptanım ben hep bırgun oncesının menusunu yazıyorum

Kırmızı pancarı hiç denemedim ama bir bakayım yedirebilecekmiyim. Derdini tam anlatabilse herşey daha kolay olacak, karaciğer de kan yapar ama küçüklerde 15 günde bir vermek gerekiyormuş. Ispanak zamanı geldi demir yönünden zengin bugün ıspanak ta yapayım yerse tabi, çok yemek seçiyor çünkü.

Canım bulgur pilavını diyetisyenim vermedi aslında. O gün zaten öğlende küçük bir tost yemiştim kahvaltı da yapmamıştım, araları da yemedim, akşam eve gittim çok acıkmıştım ve yemeğim yoktu, hazırda pilav vardı 6 kaşık yedim. Saat 6 olmuştu ve o saatten sonra da yemek yapıp yiyene kadar zaman geçecekti, bu kez de tırtıklamaya başlayacaktım. Yoksa diyetimde hiç pilav türü yok. Karbonhidrat olarak sadece kepek ekmekleri var.

O zaman bildirimi bu gün yapayım yarın yokum çünkü.
Geçen hafta 66,9
Bu hafta 66,6
Giden 300 gr

Salı günü doktora gittiğimde hiç gitmemişti, şaşırdım bu sabah. Yarına belki biraz daha düşerdim ama neyse haftaya kalsın Hedefim bu hafta 66 olsun. Tabi bayram nasıl olacak bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım. Doktorum sadece bir gün köfte hakkını kavurma olarak yiyebilirsin dedi. Diyetimde başka bir değişiklik yok yani. Tatlı hiç yemeyecem ki yapmayı da düşünmüyorum. Yaparsam bir iki gider çünkü. Birde şunu diyeyim bayramda burda yokum, bayramdan sonra da üç gün izin almayı düşünüyorum yani haftaya hiç buraya uğrayamayacam gibi. Nasıl yapalım izinli mi sayılıyorum yoksa cuma günü yine sadece bildirim yapayım mı. Mesaj yazamam zaten de bildirimi yaparım sana olurmu kaptanım. Yoksa bir sonraki haftaya bildirimim kalacak o zaman üçe mi bölünecek.

makrescim cok gecmis olsun ogluna insallah hastaneye yatirmazlar.mevsim degisikligi tikamistir buara herkes hasta.allah sifa versin
Amin canım, benimkinin alerjik bronşit, kapı pencere kapandı ya kış böyle geçer artık. Bugün kontrolü var bakalım inşallah biraz iyiye gitmiştir de yatırmaz bizi.

Dünkü menüm
Sabah 1 incir+2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara 1 elma

Öğle
salata (yemek getiremedim yanıma yemekhanedekinden de yemedim )

Ara 2 kuru kayısı

Akşam 5 y.kaşığı taze fasulye
2 sarma

Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)

su 3 litre
sporsuz bir gün daha

Ginaydin kizlar n var ne yok
Dun aksam sacimi boyadim ugrayamadim gene malum erkende yatiyorum tavuk gibi.
Sabah 6 yillik pantolonumu giydim cuk oturdu aynada gordugim bedendeki benmiyim inanamiyorum cok mutluyum. Yaein da tarti gunu isallah az da olsa gitmistir kacamakta yaptim. Ama sabah annem geldi cevizli haşhaş li yağlı coreklerin yanina yaklasmasim bir lokma aldim ellesmedim :) aman dedim Yarın tarti gunu ama yarin kahvaltida yicem valla yicem yerini hazirladim simdiden
Ee cok gecmis birikmis bir bakayim ne kaynattiniz

ayyy teşir edeyim hemen dün çıbık olan çikolatalardan 1 paket yedim sabah cezamıda aldım kızlar kaptan onu bahsediyor

Tünaydın fıstıklarrrr güzel bir gün olsun hepimiz için

hayırdır kuzum ne olduki işte 5 dk lık bir nefse yenilginin sonucu en güzeli dikkat etmek cnm gayet güzel yakmışsın ayrıca dengelediğin için süper tşkler

bu arada öğlen ve akşam menumu beraber yazdım yani hem öğlen hemde akşam yedim çorba yoğurt ve salata yi:)
afiyetolsun bitanemmm

Yok canim bol bol yemeye calusiyorum.oglen yemeginu yaptin.birazda hasladin dolaba koydun sabah kahvaltida zeytinyagiyla salata gibi yemeyi planliyorum

hmmm peki yumurta yiyemediğin için en azından snei tok tutar kuzum

Gunaydin topk bana emanet kimsecikler yik

işler bitmeden açmıyorum pc yi Eylülüm sonra ara ara bakıyorum evdeysem

evet kaptanım ben hep bırgun oncesının menusunu yazıyorum

tamam kuzum trafiği karıştırmayayım dedim

Makresimm yaşı küçük olduğu için belki yemez diye dalak yürek ciğer demedim ama pancarı yoğurtla püre haline getirip yedirebilirsin belki keşke onları da yiyebilse kırmızı pancar hakikaten kansızlığa birebir annemden biliyorum bir sürü kan ilacı aldı yükselmedi kanı ama her gün pancar yedirdim yükseldi şükür
pilav konusu anlaşılmıştır:) 6 kaşıkmış zaten yemek yapmaya kalksan geç kalırdın iyi yapmışsın cnm

300 gr vermişsin yine tbrkler cnmmm korkuyordun bak az olsun bizim olsun önemli olan bu

bayramda ben de yapmayacağım tatlı cnmm yaparsam annem yiyecek ben mutlaka yerim o yüzden en güzeli yapmamak haber verdiğin için mesaj ve menülerden muaf olursun bitanem sorun yok bildirim yapabilirsen 10 ekimde o yeterli ben telimi yazmıştım sana özelden acil durumlar için ama görmedin sanırım kuzum

afiyetolsun cnm sıkma canını sporsuz da gidiyor maşallah bugün dr dan iyi haberlerle gelirsin inş cnm

ayyy teşir edeyim hemen dün çıbık olan çikolatalardan 1 paket yedim sabah cezamıda aldım kızlar kaptan onu bahsediyor

çok şekersin neslim yeni saçını güle güle kullan aferim uslu durmuşsunnn şimdi bu cezaları vermeseydim bu sabahki mutluluğunu yaşayabilecekmiydin kuzummm

kaptanım benım canımmm

ya kaptanim bir sey diyicem
ben birazdan havaalanina gidiyorum okuldan cikip da tartimi almayi unutmusum Sabah da tartilmadim
evde tarti yok yarin mutlaka tartilmaya calisicam eczanede falan ama firsat olmazsa affiniza siginacagim cunku ev kalabalik olacak cikabilir miyim bilmiyorum

bulamazsan kilonu sabit yazarız cnm ya da bildirimde bulunmadı yazarız sorun değil iyi yolculuklar kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…