- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 37
Yok canim bol bol yemeye calusiyorum.oglen yemeginu yaptin.birazda hasladin dolaba koydun sabah kahvaltida zeytinyagiyla salata gibi yemeyi planliyorumİyi akşamlar ben de gelebildim şükür
hakikaten akşam yemeğin gecikmiş kuzummm az kaldı tatilesık düşüni evet muhtemelen kas yaptınn prensesimm menülerin sporun süper çünkü
afiyetolsun prensesimmm ben de bugün özellikle kurtlu elma buldum hatta neslie gösterecektim çekeyim afiyetlsun cnmm
Gamzecim kahvaltını güçlü yaparsan çok iyi olacak cnmm akşam 3 dilim fazla kaçmış hakikaten hamuru ince olsa bile çokbence kefiri içme yatarken çünkü tok karnına içilince kilo yapıyor aralarda içebilirisn kuzum cezamız gelsinmi gelsin tabikiii hoşgeldin cezası olarak 10 dk ip atlama şayet dizlerin de bir sorun varsa 150 mekikkk yeterli su içmişsindir umarım tatlım bir de yeşilçay içebilirsen süper olur sporunu göremedim tibet yogası yaptın ama başka yaptınmı acaba
3 yogacı olduktesbitler çok doğru
afiyetolsun bitanemmm hayırlı yolculuklar güle güle git gel
sakinliğin sebebini biliyorum
afiyetolsun Eylülcümmmm sporuna bayıldımmmmmercimeği sabah yiyecektin fikir değiştirdin sanırım
hoşgeldinnnn
afiyetolsun merim menü de spor da harika
tamam tatlım bayramda zorunluluk yok zaten fırsatın olursa yazarsın cnmm
İyu yapmisun canim cezalar caydiricu olur insallah eneginize yazikmerhaba kızlar bugun foruma hiç giremedim ama nedenini anlaticam yarın .menümu yazayım..
sabah:1 meyve(dün gece halley kaçamağı yaptım ve 1 paketi devirdim onun için kendime bugun ceza verdim iyi de oldu artik kacamak yaparken iki defa dusunurumu)
öğlen ve akşam:1 kase çorba , 1 kase yoğurt, salata
spor:2 saat yürüyüş
su:3 lt
evet kaptanım ben hep bırgun oncesının menusunu yazıyorumCezanın gözünü seveyim ne ara geldiniz
afiyetolsun cnmmmmdünkü bugünkü menünü yarın mı yazacaksın kuzum uyu dinlen bitanem çok yoruldun
slm neslimmm artık menülerinde ekmek görmediğim için öyle mutluyumkiiiibirşey yazmayı unutmuşsun ama gerçi cezanı aldın
fıstıklarrr ister yarın bildirim yapın ister cuma günü ne zaman fırsatınız olursa yapmazsanız da şart değil seçim sizin malum bu hafta yarışma yok
gunaydın canımm amın ıns sanadaGünaydın canlarım
Herkese hayırlı bol eksili bir gün diliyorum.
gunaydın canımcımGunaydin topk bana emanet kimsecikler yik
Kırmızı pancarı hiç denemedim ama bir bakayım yedirebilecekmiyim. Derdini tam anlatabilse herşey daha kolay olacak, karaciğer de kan yapar ama küçüklerde 15 günde bir vermek gerekiyormuş. Ispanak zamanı geldi demir yönünden zengin bugün ıspanak ta yapayım yerse tabi, çok yemek seçiyor çünkü.Slm fıstıklarımmm tam işleri bitirdimm kk ya geldimki misafir geldi o yüzden yazamadım birşey onlar gidince de pazara gittim geldim yumurtalarımız önemli malum sadece yemek kaldı o da basit hemen bir geçmiş yapayım dedim
tahmin ettim birşey olduğunu makresim mutlaka uğrardın çünkü geçmiş olsun küçük prensimize ben de müzmin bronşittim ama şimdi birşeyim kalmadı şükür inş kontrol de iyi haberler alırsın yatmanıza gerek kalmaz hem bayram üstü hem 3 minik kaç paraçaya bölüneceksin bitanem ama gerekliyse yatmasında fayda var tabi ki yarın ola hayrola diyelim
ödem gittiyse işin kolaylaşacak cnmm hedefleri 2 haftalıkta yapabilirsin sorun değil kuzum aylık hedefini tutturdun zaten yanılmıyorsam
rica ederim bitanemm geçen neslim nurun hedefini az bulunca aklıma geldi paylaşayım dedim
evet kaslar çok önemli o kasları yapabilirsek zaten metabolizmamız hızlanacak önemli olan mevcut kaslarımızı kaybetmemek kontrol altında olmak çok güzel cnmm ben de sürekli tahlillerimi yaptırıyorum şimdilik herşey yolunda çok şükür
iki etap birleştirildi bitanemm ama fırsat bulabilirsen sen yine de bu hafta bildirimini yapmaya çalış mecburi değil o kadar yoğunsun ki dinlenmeye vaktin yok uyku çok önemli dediğin gibi 2 gündür ben de geç yatmaya başladım vücut alıştığı saati istiyor mutlaka
çok güzel bilgiler paylaşmışsın neslim çok tşkler araştırmacı çıtır herbalistim benim
tam ara beden dönemi cnmm fazla geçe bırakmadan halletmeye çalış aceleye getirince içine sinmeyen bir modeli almak zorunda kalabilirsin iyi bir terzin varsa o da güzle olur tabiigitti fazlalıklar istediğin yerden istediğin model ve renkte kıyafet almak gibisi yok değil mi
makresim kırmızı pancar sever mi acaba kan değerlerini çok güzel yükseltiyor yoğurtla püre haline getirsenya da suyunumu içirsen yaşı küçük bilemedim çocuklara ve hayvanlara hiç kıyamıyorum anlatamıyorlar ya dertlerini
wuuuuuu sorgu başlamış
afiyetolsun cnmmm akşam sadece 1 tabak bulgur pilavı çok gelmedimi cnmmdiyetisyenin vermiştir gerçi
senin hayatın spor zaten bitanemmm
gitti leptin desene bızdıkımmm ooo gözün aydınnn günün san kalmışkolay gelsin cnmmm şimdiden hayırlı yolculuklar sağ salim git gel inş
kolay gelsin tatlım
Merhaba tatlımmmm
şükür merimmm bir yaramazlık yok şimdilik
Benim meleklerimin hepsi becerikli zeki , çalışkan ,hamarat, güzel ve azimli daha ne olsunn
Amin canım, benimkinin alerjik bronşit, kapı pencere kapandı ya kış böyle geçer artık. Bugün kontrolü var bakalım inşallah biraz iyiye gitmiştir de yatırmaz bizi.makrescim cok gecmis olsun ogluna insallah hastaneye yatirmazlar.mevsim degisikligi tikamistir buara herkes hasta.allah sifa versin
Günaydın canım ben geldim ama yine kimse yokGunaydin topk bana emanet kimsecikler yik
ayyy teşir edeyim hemen dün çıbık olan çikolatalardan 1 paket yedim sabah cezamıda aldım kızlar kaptan onu bahsediyorCezanın gözünü seveyim ne ara geldiniz
afiyetolsun cnmmmmdünkü bugünkü menünü yarın mı yazacaksın kuzum uyu dinlen bitanem çok yoruldun
slm neslimmm artık menülerinde ekmek görmediğim için öyle mutluyumkiiiibirşey yazmayı unutmuşsun ama gerçi cezanı aldın
fıstıklarrr ister yarın bildirim yapın ister cuma günü ne zaman fırsatınız olursa yapmazsanız da şart değil seçim sizin malum bu hafta yarışma yok
merhaba kızlar bugun foruma hiç giremedim ama nedenini anlaticam yarın .menümu yazayım..
sabah:1 meyve(dün gece halley kaçamağı yaptım ve 1 paketi devirdim onun için kendime bugun ceza verdim iyi de oldu artik kacamak yaparken iki defa dusunurumu)
öğlen ve akşam:1 kase çorba , 1 kase yoğurt, salata
spor:2 saat yürüyüş
su:3 lt
afiyetolsun bitanemmmbu arada öğlen ve akşam menumu beraber yazdım yani hem öğlen hemde akşam yedim çorba yoğurt ve salata yi:)
Yok canim bol bol yemeye calusiyorum.oglen yemeginu yaptin.birazda hasladin dolaba koydun sabah kahvaltida zeytinyagiyla salata gibi yemeyi planliyorum
Gunaydin topk bana emanet kimsecikler yik
evet kaptanım ben hep bırgun oncesının menusunu yazıyorum
Kırmızı pancarı hiç denemedim ama bir bakayım yedirebilecekmiyim. Derdini tam anlatabilse herşey daha kolay olacak, karaciğer de kan yapar ama küçüklerde 15 günde bir vermek gerekiyormuş. Ispanak zamanı geldi demir yönünden zengin bugün ıspanak ta yapayım yerse tabi, çok yemek seçiyor çünkü.
Canım bulgur pilavını diyetisyenim vermedi aslında. O gün zaten öğlende küçük bir tost yemiştim kahvaltı da yapmamıştım, araları da yemedim, akşam eve gittim çok acıkmıştım ve yemeğim yoktu, hazırda pilav vardı 6 kaşık yedim. Saat 6 olmuştu ve o saatten sonra da yemek yapıp yiyene kadar zaman geçecekti, bu kez de tırtıklamaya başlayacaktım. Yoksa diyetimde hiç pilav türü yok. Karbonhidrat olarak sadece kepek ekmekleri var.
O zaman bildirimi bu gün yapayım yarın yokum çünkü.
Geçen hafta 66,9
Bu hafta 66,6
Giden 300 gr
Salı günü doktora gittiğimde hiç gitmemişti, şaşırdım bu sabah. Yarına belki biraz daha düşerdim ama neyse haftaya kalsınHedefim bu hafta 66 olsun. Tabi bayram nasıl olacak bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım. Doktorum sadece bir gün köfte hakkını kavurma olarak yiyebilirsin dedi. Diyetimde başka bir değişiklik yok yani. Tatlı hiç yemeyecem ki yapmayı da düşünmüyorum. Yaparsam bir iki gider çünkü. Birde şunu diyeyim bayramda burda yokum, bayramdan sonra da üç gün izin almayı düşünüyorum yani haftaya hiç buraya uğrayamayacam gibi. Nasıl yapalım izinli mi sayılıyorum yoksa cuma günü yine sadece bildirim yapayım mı. Mesaj yazamam zaten de bildirimi yaparım sana olurmu kaptanım. Yoksa bir sonraki haftaya bildirimim kalacak o zaman üçe mi bölünecek.
Dünkü menüm
Sabah 1 incir+2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara 1 elma
Öğle
salata (yemek getiremedim yanıma yemekhanedekinden de yemedim )
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 5 y.kaşığı taze fasulye
2 sarma
Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
su 3 litre
sporsuz bir gün daha
Ginaydin kizlar n var ne yok
Dun aksam sacimi boyadim ugrayamadim gene malum erkende yatiyorum tavuk gibi.
Sabah 6 yillik pantolonumu giydim cuk oturdu aynada gordugim bedendeki benmiyim inanamiyorum cok mutluyum. Yaein da tarti gunu isallah az da olsa gitmistir kacamakta yaptim. Ama sabah annem geldi cevizli haşhaş li yağlı coreklerin yanina yaklasmasim bir lokma aldim ellesmedim :) aman dedim Yarın tarti gunu ama yarin kahvaltida yicem valla yicem yerini hazirladim simdiden
Ee cok gecmis birikmis bir bakayim ne kaynattiniz
ayyy teşir edeyim hemen dün çıbık olan çikolatalardan 1 paket yedim sabah cezamıda aldım kızlar kaptan onu bahsediyor
kaptanım benım canımmmTünaydın fıstıklarrrr güzel bir gün olsun hepimiz için
hayırdır kuzum ne oldukiişte 5 dk lık bir nefse yenilginin sonucu en güzeli dikkat etmek cnm gayet güzel yakmışsın ayrıca dengelediğin için süper tşkler
afiyetolsun bitanemmm
hmmm peki yumurta yiyemediğin için en azından snei tok tutar kuzum
işler bitmeden açmıyorum pc yi Eylülüm sonra ara ara bakıyorum evdeysem
tamam kuzum trafiği karıştırmayayım dedim
Makresimm yaşı küçük olduğu için belki yemez diye dalak yürek ciğer demedim ama pancarı yoğurtla püre haline getirip yedirebilirsin belki keşke onları da yiyebilse kırmızı pancar hakikaten kansızlığa birebir annemden biliyorum bir sürü kan ilacı aldı yükselmedi kanı ama her gün pancar yedirdim yükseldi şükür
pilav konusu anlaşılmıştır:) 6 kaşıkmış zaten yemek yapmaya kalksan geç kalırdın iyi yapmışsın cnm
300 gr vermişsin yine tbrkler cnmmm korkuyordun bak az olsun bizim olsun önemli olan bu
bayramda ben de yapmayacağım tatlı cnmm yaparsam annem yiyecek ben mutlaka yerim o yüzden en güzeli yapmamak haber verdiğin için mesaj ve menülerden muaf olursun bitanem sorun yok bildirim yapabilirsen 10 ekimde o yeterliben telimi yazmıştım sana özelden acil durumlar için ama görmedin sanırım kuzum
afiyetolsun cnm sıkma canını sporsuz da gidiyor maşallah bugün dr dan iyi haberlerle gelirsin inş cnm
çok şekersin neslim yeni saçını güle güle kullan aferim uslu durmuşsunnn şimdi bu cezaları vermeseydim bu sabahki mutluluğunu yaşayabilecekmiydin kuzummm
ya kaptanim bir sey diyicem
ben birazdan havaalanina gidiyorum okuldan cikip da tartimi almayi unutmusum Sabah da tartilmadim
evde tarti yok yarin mutlaka tartilmaya calisicam eczanede falan ama firsat olmazsa affiniza siginacagim cunku ev kalabalik olacak cikabilir miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?