ayy sana cok ozenıyorum neslıcım ıdolumsunbanum o cevizli keteleri bi tatsan bidaha unutamazsın ama başardım sadece tattım bıraktım
nur cum bu iradeyle sen dibi boylarsın kısa sürede yaş ta genç olunca gider azar azar sıkma canını. bana dün gibi geliyor 90 la başladığımda ha 85 ha 80 şimdide ha 75 diyom sonrası ha 70 ha 67 olacak :)
bu kez gıttın mı hahahaha
evde yapmak en mantıklısı güzel havlarda da yürürsünüz zaten öyle güzel spor videoları var kifitnesa hiç gerek yok bence bu kez gittimmm
kıskanır valla. İlk evlendiğimiz zamanlarda herşeyime karışırdı ve yıllar sonra dün yine aynısını yaptı.
ben çıktım,Herkese şimdiden iyi bayramlar.
banum o cevizli keteleri bi tatsan bidaha unutamazsın ama başardım sadece tattım bıraktım
nur cum bu iradeyle sen dibi boylarsın kısa sürede yaş ta genç olunca gider azar azar sıkma canını. bana dün gibi geliyor 90 la başladığımda ha 85 ha 80 şimdide ha 75 diyom sonrası ha 70 ha 67 olacak :)
ben çok heyecan yaptım yarın tartı yuzume gülermiki. bayram geldi ama büyük kaçamak yok 74 görene kadar hatta 70 görene kadar.
bayramda bol et ekmeksiz yerim spor nasıl beceririm ama bolca ev işi bekliyor. dolaplar düzelecek istiflenecek
halılar ve yorganlar yıkanacak, camlar silinecek, kullanılmayan ama bi köşede bekleyen yün yorganlar havalanacak,merdiven altı depo boşalıp temizlenecek.... çok iş var kızlar bende. ha bu arada sanırım biz kışlık eve gitmekten vaz geçtik orayı satma durumu var tadilatta yaptık ya yerleşmeden satıp başka biyer bakalım diyoruz karar kesinleşirse ki bayramda belli olacak bide ordaki eşyalar kılık kıyafet taşınacak mahvoldum gibi bişi yani
bu kez gıttın mı hahahaha
waaaawww kendimi bişi sandım. benim idolumde makres ve banu mmm ikisideayy sana cok ozenıyorum neslıcım ıdolumsun
cevizli benimde favorim hımmm yarın sabah yicemmmmm
erkekler bizlere göre şanslı kuzum çünkü kaslılar aldıklarını beleşten yakıyorlardoğru tahmin etmişim benim eşim yok ama abim bi lise ve ünv de çok karışırdı bi de şimdiii ben de diyorum git eşinle uğraş
iyi bayramlar tatlımmmm
kuzum benim tatmadığım yapmadığım bişey yokkibu kilolar nerden gelmişti sanıyosun bilirim tatlım özellikle afyonda süper yaparlar ben ordan almıştım tarifini ama sade ceviz daha güzell
bu heyecan çok güzel neslimm eminim tartı yüzüne gülecek kuzumm anneciğin gelecekti noldu gelirse o yardım eder sana hakikaten iş çokmuş neden sayıyorsunuzki memnundun bildiğim kadarıyla
hem yaz bitti yaza doğru satsanız daha iyii olmazmı neyse hayırlısı olsun cnm
yine geldim kiiiibu arada abime tatlı açacağımı duyunca annem bende kuru yufka isterim dedi hazır satılanlar tuzlu olduğu için yiyemiyor akşama kuru yufka yaparım artık gönlü kırılmasın
valla bende çocuklarla toplan dökül git üstüne masraf bi sürü işkence bayramda dinlenmek en iyisi kurbanı keser paşa paşa işlere koyulurumben geldimokulu kapattık 5 gün molaaaaaaa
bu sene bayramın tadı pek yokkocam olmayınca bayram uğramadı bana
hem memlekete de gitmeyelim dedik masraf olmasın diye velhasılı 5 gün evdeyizazcık dinlenirim:)
İyi akşamlar ben de gelebildim şükür
hakikaten akşam yemeğin gecikmiş kuzummm az kaldı tatilesık düşüni evet muhtemelen kas yaptınn prensesimm menülerin sporun süper çünkü
afiyetolsun prensesimmm ben de bugün özellikle kurtlu elma buldum hatta neslie gösterecektim çekeyim afiyetlsun cnmm
Gamzecim kahvaltını güçlü yaparsan çok iyi olacak cnmm akşam 3 dilim fazla kaçmış hakikaten hamuru ince olsa bile çokbence kefiri içme yatarken çünkü tok karnına içilince kilo yapıyor aralarda içebilirisn kuzum cezamız gelsinmi gelsin tabikiii hoşgeldin cezası olarak 10 dk ip atlama şayet dizlerin de bir sorun varsa 150 mekikkk yeterli su içmişsindir umarım tatlım bir de yeşilçay içebilirsen süper olur sporunu göremedim tibet yogası yaptın ama başka yaptınmı acaba
3 yogacı olduktesbitler çok doğru
afiyetolsun bitanemmm hayırlı yolculuklar güle güle git gel
sakinliğin sebebini biliyorum
afiyetolsun Eylülcümmmm sporuna bayıldımmmmmercimeği sabah yiyecektin fikir değiştirdin sanırım
hoşgeldinnnn
afiyetolsun merim menü de spor da harika
tamam tatlım bayramda zorunluluk yok zaten fırsatın olursa yazarsın cnmm
merhaba kızlar bugun foruma hiç giremedim ama nedenini anlaticam yarın .menümu yazayım..
sabah:1 meyve(dün gece halley kaçamağı yaptım ve 1 paketi devirdim onun için kendime bugun ceza verdim iyi de oldu artik kacamak yaparken iki defa dusunurumu)
öğlen ve akşam:1 kase çorba , 1 kase yoğurt, salata
spor:2 saat yürüyüş
su:3 lt
Günaydın canlarım
Herkese hayırlı bol eksili bir gün diliyorum.
Ginaydin kizlar n var ne yok
Dun aksam sacimi boyadim ugrayamadim gene malum erkende yatiyorum tavuk gibi.
Sabah 6 yillik pantolonumu giydim cuk oturdu aynada gordugim bedendeki benmiyim inanamiyorum cok mutluyum. Yaein da tarti gunu isallah az da olsa gitmistir kacamakta yaptim. Ama sabah annem geldi cevizli haşhaş li yağlı coreklerin yanina yaklasmasim bir lokma aldim ellesmedim :) aman dedim Yarın tarti gunu ama yarin kahvaltida yicem valla yicem yerini hazirladim simdiden
Ee cok gecmis birikmis bir bakayim ne kaynattiniz
biz dun aksam esımle karar verdık ıkımız spora baslıyoruz oyle mutlu oldum kı
gecen uzandık esımle ben basladım konusmaya cenem de dusuktur zayıflamadan actım konuyu 2015 temmuzda 70 olacagım dedım ekım 15 e kadar da 98 olacagım dedım fıkırlerını aldım balımın oyyyyyyaksamları ıs cıkısı fırsat bulamadıgımda yuruyus ıcın eve dondugumuzde o goturecek benı heyoo en ıyı arkadasım benım
ben geldimokulu kapattık 5 gün molaaaaaaa
hem memlekete de gitmeyelim dedik masraf olmasın diye velhasılı 5 gün evdeyizazcık dinlenirim:)
ben geldimokulu kapattık 5 gün molaaaaaaa
Ben geldimmherkes iyidir umarım valla ben çok mutluyum yarın okul yok diye
Sanada iyi akşamlar kaptanım
Evet gerçekten çok gecikti akşam yemeği malesef dershane günleri böyle oluyor
Bende şaşırıyorum çünkü sporumu yapıyorum, suyumu aksatmıyorum, yemeklerim gayet sağlıklı, düzenli uykum var, mutluyumm stresli de değilim ayrıca sassy suyumu da içiyorum okulda hep hareket halindeyim ama yok tartıda oynamıyorAmaaa okul açılmadan eteğimi kenarlarından 2 cm daralttırmıştık tam oluyordu şimdi yine bol geliyor
Elma bizim kendi ürünümüzdü bu sene ilaçlamaya vakit olmamıştı
Yaşasın yogaaabu arada bazen spora yoga yazmayı unutuyorum ama sabahları kalkar kalkmaz yapıyorum
Oyy canım sabah vatsapda okudum ama cevap yazmaya fırsat bulamadım yaramasın o halleyler sana
Ben halley sevmezdim gerçi ben çikolatayı bile alman çikolatası olmazsa yemezdimama bak bu sana bir ders olsun. Düşün halley yiyeceğine başka canın ne istiyorsa o hafta çok güzel yemeğini yersen sporunu yaparsan cuma günleri ufak ufak kaçamak yapabilirsin. İlk başta senin onu nasıl istemen önemli. Büyük ihtimalle psikolojik bir şey yaşadın ve yemeğe saldırdın. Ama yedikten sonrada artı bir de onu neden yedim problemi oluştu
Neyse çok konuştum bakalım ben nefsime hakim olabilecek miyim annemler etli mantı yaptılar da
Günaydın canım
Oyy gördüm fotoğrafını neslim pek bir çıtır olmuşsun maşallahbende yarın kahvaltıya bir cısss koydum
Oyy çok güzel bir haber buİlk başta yavaştan gidin de bol bol yürüyün izmir her mevsim sıcak
Çok güzelsiniz maşallah nazar değmesin totoşunu kaşı
Ohh ben gibi okulların kapanmasına sevinen biri daha varmış
Ooo ben geldim yazdım onun üstüne yemek yedik dolma sardık kimsecikler uğramamışNeyse çarşamba günkü menüm
Sabah:
Peynir zeytin fındık ceviz
Öğle:
Kaşarlı kıymalı pide(İncecikti hamuru hatta lahmacundan bile inceydi+trabzondan tereyağı getirtip yapıyorlarmış yemeklerini)
Salata
Akşam:
Kemikli et(sakatat)
Nohut
Salata
Yoğurt
Spor:45 dk yürüyüş, yoga, 300 ip atlama 100 mekik 50 squat
Su:1,5 litre
Bugünkü menüm
Sabah:
Fındık ceviz peynir zeytin
Öğle:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Kemikli et(sakatat)
Bezelye
Fasulye
Salata
Acı sos
Spor:30 dk yürüyüş 300 ip atlama 100 mekik 50 squat
Su:3 litre
Selam kızlar ben hala yoldayım telefondan girebildim. Menüm şöyle:
Sabah domatesli biberli menemen bir dlm peynir 2 zeytin bir dlm çavdar ekmeği
Öğle yarım susurluk tostu malum yol hali :) ayran
Arada 2 ceviz
Akşam tavuk suyuna çorba salata
Kaptan seni dinledim bu sabah anneme kahvaltıya gitmiştim güzel kahvaltı yaptım. Yalnizken sevmiyorum tek başıma kahvaltı yapmayı ama bundan sonra yapacağım. :)
İyi akşamlar fıstıklarımmmm
Hoşgeldin bitanemmm hadi gözünüz aydınkıyamam kuzumm yılbaşına yanında olacak inş bizler yanındayız cnm benim dinlen güzelce sporunu yap
Ayrıca başınız sağolsun
hoşgeldin prensesim hadi gözün aydın 5 gün yaşadınnnn
prensesim acaba diyorum sen iki öğüne alışmıştın 3 öğüne çıkınca vücudun tepkimi verdi acaba
eninde sonunda gidecek merak etme istediği kadar dirensinler menülerin sporun mükemmel çünkü
Afiyetolsun kzum siteminde haklısın cnmm ama sen şanslısın anneciğin düşünüyor herşeyi gerçi sen de yardım ediyorsun ama bizlerde her şey bize bakıyor tatlımmelleirnize sağlık sarmalarda hazır demek
Afiyetolsun harika menün ve sporun cnmmm sabah ve öğleyi yer değiştirsek nasıl olur ki ama sabah erkenden kahvaltı yapamıyordun değilmiyaşasın fasulye bezelyenin az olduğunu tahmine diyorum doğrumudur
İyi geceler kaptanım sende bugün pek bir yoğunmuşsun ellerine sağlık
Bende onu düşündüm acaba bana 3 öğün olmadı mı diye ama sabah yediğimle 12 de acıkıyorum.
Sabah erkenden kalktım doğru düzgün bişiler yiyeyim diye ama yiyemedim neredeyse çıkartacaktım o derece
Aynen öyle daha fazla dayanamaz artık
Evet şanslıyım ama bugün mantı yemicem ben diyince birbirimize girdik. Mantı yemiyorsan kalk git masadan diye çıkış yaptı kalktım salona geçtim 5 dakika sonra fasulye falanda ısıtmıştım sen yersin diye deyince kuyruğumu kıstırıp geri döndüm
evet cnm tatlı yorgunluk bunlar sabaha dinleniriz geçer sabah yumurta yemediğin için acıkıyorsun kuzum
fasulyeyi sabah yesen mesela olmazmıanneciğin de haklı sizin için uğraşmış yapmış tadımlık yeseydin kuzum
Kahveler sendenmiş duyduğuma göre senacımm
Kokusu olmayan her şeyi sabah yiyebilirim
Yok kaptanım o tadımlık koymamış ki kocaman tabak eskiden o kadar yemezdim ben
Hemen kaptanımm
Buyrunuz efenim fincana bayıldım
o zaman fasulyeni yersin sabah kuruyemişini de yedinmi tamamdırannen sen zayıfladıkça endişelenmeye başladı anlaşılan 2 kaşık yiyebilirdin ama sen de kırmamak için anneye trip olmaz
elelrine sağlık kuzummmmgerçekten fincan güzel geç de soğur
Öyle malesef her anne gibi başladıbizim ev valla ekşın üstüne ekşın kaptanım
Evet artık bakır fincanları bulmak zorlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?