Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy sana cok ozenıyorum neslıcım ıdolumsun

kıskanır valla. İlk evlendiğimiz zamanlarda herşeyime karışırdı ve yıllar sonra dün yine aynısını yaptı.

erkekler bizlere göre şanslı kuzum çünkü kaslılar aldıklarını beleşten yakıyorlar doğru tahmin etmişim benim eşim yok ama abim bi lise ve ünv de çok karışırdı bi de şimdiii ben de diyorum git eşinle uğraş

ben çıktım, Herkese şimdiden iyi bayramlar.

iyi bayramlar tatlımmmm

kuzum benim tatmadığım yapmadığım bişey yokki bu kilolar nerden gelmişti sanıyosun bilirim tatlım özellikle afyonda süper yaparlar ben ordan almıştım tarifini ama sade ceviz daha güzell

bu heyecan çok güzel neslimm eminim tartı yüzüne gülecek kuzumm anneciğin gelecekti noldu gelirse o yardım eder sana hakikaten iş çokmuş neden sayıyorsunuzki memnundun bildiğim kadarıyla

hem yaz bitti yaza doğru satsanız daha iyii olmazmı neyse hayırlısı olsun cnm

bu kez gıttın mı hahahaha

yine geldim kiiii bu arada abime tatlı açacağımı duyunca annem bende kuru yufka isterim dedi hazır satılanlar tuzlu olduğu için yiyemiyor akşama kuru yufka yaparım artık gönlü kırılmasın

ayy sana cok ozenıyorum neslıcım ıdolumsun
waaaawww kendimi bişi sandım. benim idolumde makres ve banu mmm ikiside
ne çok kilo vermiş vallahi
cevizli benimde favorim hımmm yarın sabah yicemmmmm
alanya da sezon yok her daim emlak hareketli banum.planlar değişti ondan satalım dedik
ben geldim okulu kapattık 5 gün molaaaaaaa
bu sene bayramın tadı pek yok kocam olmayınca bayram uğramadı bana
hem memlekete de gitmeyelim dedik masraf olmasın diye velhasılı 5 gün evdeyiz azcık dinlenirim:)
valla bende çocuklarla toplan dökül git üstüne masraf bi sürü işkence bayramda dinlenmek en iyisi kurbanı keser paşa paşa işlere koyulurum

Ben geldimm herkes iyidir umarım valla ben çok mutluyum yarın okul yok diye

Sanada iyi akşamlar kaptanım
Evet gerçekten çok gecikti akşam yemeği malesef dershane günleri böyle oluyor
Bende şaşırıyorum çünkü sporumu yapıyorum, suyumu aksatmıyorum, yemeklerim gayet sağlıklı, düzenli uykum var, mutluyumm stresli de değilim ayrıca sassy suyumu da içiyorum okulda hep hareket halindeyim ama yok tartıda oynamıyor Amaaa okul açılmadan eteğimi kenarlarından 2 cm daralttırmıştık tam oluyordu şimdi yine bol geliyor
Elma bizim kendi ürünümüzdü bu sene ilaçlamaya vakit olmamıştı
Yaşasın yogaaa bu arada bazen spora yoga yazmayı unutuyorum ama sabahları kalkar kalkmaz yapıyorum

Oyy canım sabah vatsapda okudum ama cevap yazmaya fırsat bulamadım yaramasın o halleyler sana
Ben halley sevmezdim gerçi ben çikolatayı bile alman çikolatası olmazsa yemezdim ama bak bu sana bir ders olsun. Düşün halley yiyeceğine başka canın ne istiyorsa o hafta çok güzel yemeğini yersen sporunu yaparsan cuma günleri ufak ufak kaçamak yapabilirsin. İlk başta senin onu nasıl istemen önemli. Büyük ihtimalle psikolojik bir şey yaşadın ve yemeğe saldırdın. Ama yedikten sonrada artı bir de onu neden yedim problemi oluştu
Neyse çok konuştum bakalım ben nefsime hakim olabilecek miyim annemler etli mantı yaptılar da

Günaydın canlarım
Herkese hayırlı bol eksili bir gün diliyorum.

Günaydın canım

Oyy gördüm fotoğrafını neslim pek bir çıtır olmuşsun maşallah bende yarın kahvaltıya bir cısss koydum

biz dun aksam esımle karar verdık ıkımız spora baslıyoruz oyle mutlu oldum kı

Oyy çok güzel bir haber bu İlk başta yavaştan gidin de bol bol yürüyün izmir her mevsim sıcak

Çok güzelsiniz maşallah nazar değmesin totoşunu kaşı

hem memlekete de gitmeyelim dedik masraf olmasın diye velhasılı 5 gün evdeyiz azcık dinlenirim:)

Ohh ben gibi okulların kapanmasına sevinen biri daha varmış

Ooo ben geldim yazdım onun üstüne yemek yedik dolma sardık kimsecikler uğramamış Neyse çarşamba günkü menüm

Sabah:
Peynir zeytin fındık ceviz

Öğle:
Kaşarlı kıymalı pide(İncecikti hamuru hatta lahmacundan bile inceydi+trabzondan tereyağı getirtip yapıyorlarmış yemeklerini)
Salata

Akşam:
Kemikli et(sakatat)
Nohut
Salata
Yoğurt

Spor:45 dk yürüyüş, yoga, 300 ip atlama 100 mekik 50 squat
Su:1,5 litre

Bugünkü menüm

Sabah:
Fındık ceviz peynir zeytin

Öğle:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Kemikli et(sakatat)
Bezelye
Fasulye
Salata
Acı sos

Spor:30 dk yürüyüş 300 ip atlama 100 mekik 50 squat
Su:3 litre

Selam kızlar ben hala yoldayım telefondan girebildim. Menüm şöyle:

Sabah domatesli biberli menemen bir dlm peynir 2 zeytin bir dlm çavdar ekmeği
Öğle yarım susurluk tostu malum yol hali :) ayran
Arada 2 ceviz
Akşam tavuk suyuna çorba salata

Kaptan seni dinledim bu sabah anneme kahvaltıya gitmiştim güzel kahvaltı yaptım. Yalnizken sevmiyorum tek başıma kahvaltı yapmayı ama bundan sonra yapacağım. :)

İyi akşamlar fıstıklarımmmm

Hoşgeldin bitanemmm hadi gözünüz aydın kıyamam kuzumm yılbaşına yanında olacak inş bizler yanındayız cnm benim dinlen güzelce sporunu yap

Ayrıca başınız sağolsun

hoşgeldin prensesim hadi gözün aydın 5 gün yaşadınnnn

prensesim acaba diyorum sen iki öğüne alışmıştın 3 öğüne çıkınca vücudun tepkimi verdi acaba

eninde sonunda gidecek merak etme istediği kadar dirensinler menülerin sporun mükemmel çünkü

Afiyetolsun kzum siteminde haklısın cnmm ama sen şanslısın anneciğin düşünüyor herşeyi gerçi sen de yardım ediyorsun ama bizlerde her şey bize bakıyor tatlımm elleirnize sağlık sarmalarda hazır demek

Afiyetolsun harika menün ve sporun cnmmm sabah ve öğleyi yer değiştirsek nasıl olur ki ama sabah erkenden kahvaltı yapamıyordun değilmi yaşasın fasulye bezelyenin az olduğunu tahmine diyorum doğrumudur

iyi yolculuklar tatlım tbrk ederim yoldan bile menünü yazdın tşk ederim kahvaltın güçlü olursa kaçamak yapma ihtimalin azalır bitanemm ne güzel yapmışsın anneciğinle kahvaltı keyfi bir başka olmuştur kahvaltıyı alışkanlık haline getirirsen harika olur cnmm karar vermişsin zaten

susurluk tostuna kızamıyorum ayranları da tostları da öyle güzel ki edremite giderken yemiştik bizde akşam telafi etmişsin zaten kuzum sorun yok

İyi geceler kaptanım sende bugün pek bir yoğunmuşsun ellerine sağlık
Bende onu düşündüm acaba bana 3 öğün olmadı mı diye ama sabah yediğimle 12 de acıkıyorum.
Sabah erkenden kalktım doğru düzgün bişiler yiyeyim diye ama yiyemedim neredeyse çıkartacaktım o derece
Aynen öyle daha fazla dayanamaz artık
Evet şanslıyım ama bugün mantı yemicem ben diyince birbirimize girdik. Mantı yemiyorsan kalk git masadan diye çıkış yaptı kalktım salona geçtim 5 dakika sonra fasulye falanda ısıtmıştım sen yersin diye deyince kuyruğumu kıstırıp geri döndüm

evet cnm tatlı yorgunluk bunlar sabaha dinleniriz geçer sabah yumurta yemediğin için acıkıyorsun kuzum

fasulyeyi sabah yesen mesela olmazmı anneciğin de haklı sizin için uğraşmış yapmış tadımlık yeseydin kuzum

Kokusu olmayan her şeyi sabah yiyebilirim
Yok kaptanım o tadımlık koymamış ki kocaman tabak eskiden o kadar yemezdim ben

Kahveler sendenmiş duyduğuma göre senacımm

Hemen kaptanımm

Buyrunuz efenim fincana bayıldım

Kokusu olmayan her şeyi sabah yiyebilirim
Yok kaptanım o tadımlık koymamış ki kocaman tabak eskiden o kadar yemezdim ben

Hemen kaptanımm

Buyrunuz efenim fincana bayıldım

o zaman fasulyeni yersin sabah kuruyemişini de yedinmi tamamdır annen sen zayıfladıkça endişelenmeye başladı anlaşılan 2 kaşık yiyebilirdin ama sen de kırmamak için anneye trip olmaz

elelrine sağlık kuzummmm gerçekten fincan güzel geç de soğur

Öyle malesef her anne gibi başladı bizim ev valla ekşın üstüne ekşın kaptanım
Evet artık bakır fincanları bulmak zorlaştı

Öyle malesef her anne gibi başladı bizim ev valla ekşın üstüne ekşın kaptanım
Evet artık bakır fincanları bulmak zorlaştı

şenlikli aile iyidir bugünlerinin kıymetini bil prensesim en güzel yıllarınn ileride çok arayacaksın ablan evlenecek sen evleneceksinnn ne kadar yakın da olsanız eskisi gibi olmuyor bazı şeyler

381.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yenibirben[/TD]
[TD]ekmekler de yakında gidici[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]kahvaltı şart spor süper[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]talhayasir[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR]
[/tr]
[TR][/tr]
[TR]
[/TR][/TABLE]
[TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…