Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anlaşılmıştır kaptanım. Kaydetmiştim canım telden yazarım o zaman.
Sporumun aksamasının en büyük nedeni eşim aslında. Bu erkeklerin işi dalga geçmek başka bir şey değil. Onun yanında spor yapamıyorum, bana bakıp sırıttı mı tamam ben sinirden küp oluyorum hevesim kaçıyor. Neyse artık bayramın ikinci günü istanbula gidecek iş için bir ay kadar yok. O arada sporumu aksatmadan yapabilirim inşallah.

sevıyoruz senı
ben de hepinizii melekleirmmm

makresim sadece kilo bildirimini yapman yeterli cnmm enişte sen çıtırlaştıkça kıskanmaya başladı bence sırıtması o yüzdendir ooo 1 ay rahat edeceksin o zaman

evdeyim kızlar ara ara gelirim yoklama yapıcam

spor salonuna mı gideceksiniz yoksa birlikte mi yapacaksınız kuzum harika bir haber eşin destek olunca daha bir şevkle yaparsınız
ben spor salonu ıstıyorum aslında oda ıstıyo ama malum kemalpasada bayanların gıdebılecegı fıtness yok bazen uzuluyorum bostanlıyı bırakıp tasındıgımız ıcın evde yapıcaz onun ıslerı 1 ay sonra hafıfleyecek bende yanında gelırım fıtnessa gıderız dedııı ayyyy gozlerım pörtledi saskınlıktan ve sevıncten

bizim istediğimiz de bu tatlım gayet makul bir hedef:)
gecen uzandık esımle ben basladım konusmaya cenem de dusuktur zayıflamadan actım konuyu 2015 temmuzda 70 olacagım dedım ekım 15 e kadar da 98 olacagım dedım fıkırlerını aldım balımın oyyyyyy aksamları ıs cıkısı fırsat bulamadıgımda yuruyus ıcın eve dondugumuzde o goturecek benı heyoo en ıyı arkadasım benım

nurcum spor salonuna belli bir kiloya indikten sonra sıkılaşmak amacıyla git şu an senin için en güzel spor yürüyüş yürüken eline dambıl niyetine yarım lt lik şişelerden de al daha iyi olur kemalpaşa harika bir yer gidin bahçelerine oh tertemiz hava misss gibi yapın yürüyüşünüzü

rabbim mutluluğunuz bozmasın nazar değmesin maşallah size ne güzel eşinin destek olmasıı

suan oyle karar verdık hem benım vucud agır belfıtıgı mahveder benı en azından 90 olunca baslarız dıye dusunduk hem suan sevdıcegımın ıslerı yogun ve yorucu evde yapmak mantıklı bızım boy boy dambıllarımız var onlarla yaparım

biz dun aksam esımle karar verdık ıkımız spora baslıyoruz oyle mutlu oldum kı
Süper, eşinle birlikte yapınca daha güzel olur, ah bir de benimkisi böyle bir şey yapsa ne güzel olurdu. Kendisi incecik ya hiç ihtiyaç duymuyor. Spor kilo için yapılan bir şey değil sağlık için yap diyorum ama dinleyen kim.

kıskanır valla. İlk evlendiğimiz zamanlarda herşeyime karışırdı ve yıllar sonra dün yine aynısını yaptı.

banum o cevizli keteleri bi tatsan bidaha unutamazsın ama başardım sadece tattım bıraktım
ekım 15 e kadar 98 kılo hedefım agır ama tempkınlı saglam gıdecek
nur cum bu iradeyle sen dibi boylarsın kısa sürede yaş ta genç olunca gider azar azar sıkma canını. bana dün gibi geliyor 90 la başladığımda ha 85 ha 80 şimdide ha 75 diyom sonrası ha 70 ha 67 olacak :)

ben çok heyecan yaptım yarın tartı yuzume gülermiki. bayram geldi ama büyük kaçamak yok 74 görene kadar hatta 70 görene kadar.
bayramda bol et ekmeksiz yerim spor nasıl beceririm ama bolca ev işi bekliyor. dolaplar düzelecek istiflenecek
halılar ve yorganlar yıkanacak, camlar silinecek, kullanılmayan ama bi köşede bekleyen yün yorganlar havalanacak,merdiven altı depo boşalıp temizlenecek.... çok iş var kızlar bende. ha bu arada sanırım biz kışlık eve gitmekten vaz geçtik orayı satma durumu var tadilatta yaptık ya yerleşmeden satıp başka biyer bakalım diyoruz karar kesinleşirse ki bayramda belli olacak bide ordaki eşyalar kılık kıyafet taşınacak mahvoldum gibi bişi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…