sevıyoruz senı
buyur güzellikkkk
Anlaşılmıştır kaptanım. Kaydetmiştim canım telden yazarım o zaman.Tünaydın fıstıklarrrr güzel bir gün olsun hepimiz için
hayırdır kuzum ne oldukiişte 5 dk lık bir nefse yenilginin sonucu en güzeli dikkat etmek cnm gayet güzel yakmışsın ayrıca dengelediğin için süper tşkler
afiyetolsun bitanemmm
hmmm peki yumurta yiyemediğin için en azından snei tok tutar kuzum
işler bitmeden açmıyorum pc yi Eylülüm sonra ara ara bakıyorum evdeysem
tamam kuzum trafiği karıştırmayayım dedim
Makresimm yaşı küçük olduğu için belki yemez diye dalak yürek ciğer demedim ama pancarı yoğurtla püre haline getirip yedirebilirsin belki keşke onları da yiyebilse kırmızı pancar hakikaten kansızlığa birebir annemden biliyorum bir sürü kan ilacı aldı yükselmedi kanı ama her gün pancar yedirdim yükseldi şükür
pilav konusu anlaşılmıştır:) 6 kaşıkmış zaten yemek yapmaya kalksan geç kalırdın iyi yapmışsın cnm
300 gr vermişsin yine tbrkler cnmmm korkuyordun bak az olsun bizim olsun önemli olan bu
bayramda ben de yapmayacağım tatlı cnmm yaparsam annem yiyecek ben mutlaka yerim o yüzden en güzeli yapmamak haber verdiğin için mesaj ve menülerden muaf olursun bitanem sorun yok bildirim yapabilirsen 10 ekimde o yeterliben telimi yazmıştım sana özelden acil durumlar için ama görmedin sanırım kuzum
afiyetolsun cnm sıkma canını sporsuz da gidiyor maşallah bugün dr dan iyi haberlerle gelirsin inş cnm
çok şekersin neslim yeni saçını güle güle kullan aferim uslu durmuşsunnn şimdi bu cezaları vermeseydim bu sabahki mutluluğunu yaşayabilecekmiydin kuzummm
ben de hepinizii melekleirmmmsevıyoruz senı
Anlaşılmıştır kaptanım. Kaydetmiştim canım telden yazarım o zaman.
Sporumun aksamasının en büyük nedeni eşim aslında. Bu erkeklerin işi dalga geçmek başka bir şey değil. Onun yanında spor yapamıyorum, bana bakıp sırıttı mı tamam ben sinirden küp oluyorum hevesim kaçıyor. Neyse artık bayramın ikinci günü istanbula gidecek iş için bir ay kadar yok. O arada sporumu aksatmadan yapabilirim inşallah.
biz dun aksam esımle karar verdık ıkımız spora baslıyoruz oyle mutlu oldum kı
ekım 15 e kadar 98 kılo hedefım agır ama tempkınlı saglam gıdecek
ben spor salonu ıstıyorum aslında oda ıstıyo ama malum kemalpasada bayanların gıdebılecegı fıtness yok bazen uzuluyorum bostanlıyı bırakıp tasındıgımız ıcın evde yapıcaz onun ıslerı 1 ay sonra hafıfleyecek bende yanında gelırım fıtnessa gıderız dedııı ayyyy gozlerım pörtledi saskınlıktan ve sevınctenspor salonuna mı gideceksiniz yoksa birlikte mi yapacaksınız kuzum harika bir haber eşin destek olunca daha bir şevkle yaparsınız
gecen uzandık esımle ben basladım konusmaya cenem de dusuktur zayıflamadan actım konuyu 2015 temmuzda 70 olacagım dedım ekım 15 e kadar da 98 olacagım dedım fıkırlerını aldım balımın oyyyyyy
bizim istediğimiz de bu tatlım gayet makul bir hedef:)
ben spor salonu ıstıyorum aslında oda ıstıyo ama malum kemalpasada bayanların gıdebılecegı fıtness yok bazen uzuluyorum bostanlıyı bırakıp tasındıgımız ıcın evde yapıcaz onun ıslerı 1 ay sonra hafıfleyecek bende yanında gelırım fıtnessa gıderız dedııı ayyyy gozlerım pörtledi saskınlıktan ve sevıncten
gecen uzandık esımle ben basladım konusmaya cenem de dusuktur zayıflamadan actım konuyu 2015 temmuzda 70 olacagım dedım ekım 15 e kadar da 98 olacagım dedım fıkırlerını aldım balımın oyyyyyyaksamları ıs cıkısı fırsat bulamadıgımda yuruyus ıcın eve dondugumuzde o goturecek benı heyoo en ıyı arkadasım benım
suan oyle karar verdık hem benım vucud agır belfıtıgı mahveder benı en azından 90 olunca baslarız dıye dusunduk hem suan sevdıcegımın ıslerı yogun ve yorucu evde yapmak mantıklı bızım boy boy dambıllarımız var onlarla yaparım
nurcum spor salonuna belli bir kiloya indikten sonra sıkılaşmak amacıyla git şu an senin için en güzel spor yürüyüş yürüken eline dambıl niyetine yarım lt lik şişelerden de al daha iyi olur kemalpaşa harika bir yer gidin bahçelerine oh tertemiz hava misss gibi yapın yürüyüşünüzü
hele bi olmasın
rabbim mutluluğunuz bozmasın nazar değmesin maşallah sizene güzel eşinin destek olmasıı
hele bi olmasındermişim saka bır yana bana baskası katlanmazdı herhalde Allah ondan razı olsun..
Süper, eşinle birlikte yapınca daha güzel olur, ah bir de benimkisi böyle bir şey yapsa ne güzel olurdu.biz dun aksam esımle karar verdık ıkımız spora baslıyoruz oyle mutlu oldum kı
kıskanır valla. İlk evlendiğimiz zamanlarda herşeyime karışırdı ve yıllar sonra dün yine aynısını yaptı.ben de hepinizii melekleirmmm
makresim sadece kilo bildirimini yapman yeterli cnmmenişte sen çıtırlaştıkça kıskanmaya başladı bence sırıtması o yüzdendir ooo 1 ay rahat edeceksin o zaman
evdeyim kızlar ara ara gelirimyoklama yapıcam
banum o cevizli keteleri bi tatsan bidaha unutamazsın ama başardım sadece tattım bıraktımTünaydın fıstıklarrrr güzel bir gün olsun hepimiz için
hayırdır kuzum ne oldukiişte 5 dk lık bir nefse yenilginin sonucu en güzeli dikkat etmek cnm gayet güzel yakmışsın ayrıca dengelediğin için süper tşkler
afiyetolsun bitanemmm
hmmm peki yumurta yiyemediğin için en azından snei tok tutar kuzum
işler bitmeden açmıyorum pc yi Eylülüm sonra ara ara bakıyorum evdeysem
tamam kuzum trafiği karıştırmayayım dedim
Makresimm yaşı küçük olduğu için belki yemez diye dalak yürek ciğer demedim ama pancarı yoğurtla püre haline getirip yedirebilirsin belki keşke onları da yiyebilse kırmızı pancar hakikaten kansızlığa birebir annemden biliyorum bir sürü kan ilacı aldı yükselmedi kanı ama her gün pancar yedirdim yükseldi şükür
pilav konusu anlaşılmıştır:) 6 kaşıkmış zaten yemek yapmaya kalksan geç kalırdın iyi yapmışsın cnm
300 gr vermişsin yine tbrkler cnmmm korkuyordun bak az olsun bizim olsun önemli olan bu
bayramda ben de yapmayacağım tatlı cnmm yaparsam annem yiyecek ben mutlaka yerim o yüzden en güzeli yapmamak haber verdiğin için mesaj ve menülerden muaf olursun bitanem sorun yok bildirim yapabilirsen 10 ekimde o yeterliben telimi yazmıştım sana özelden acil durumlar için ama görmedin sanırım kuzum
afiyetolsun cnm sıkma canını sporsuz da gidiyor maşallah bugün dr dan iyi haberlerle gelirsin inş cnm
çok şekersin neslim yeni saçını güle güle kullan aferim uslu durmuşsunnn şimdi bu cezaları vermeseydim bu sabahki mutluluğunu yaşayabilecekmiydin kuzummm
nur cum bu iradeyle sen dibi boylarsın kısa sürede yaş ta genç olunca gider azar azar sıkma canını. bana dün gibi geliyor 90 la başladığımda ha 85 ha 80 şimdide ha 75 diyom sonrası ha 70 ha 67 olacak :)ekım 15 e kadar 98 kılo hedefım agır ama tempkınlı saglam gıdecek
benımkı 67 kıloSüper, eşinle birlikte yapınca daha güzel olur, ah bir de benimkisi böyle bir şey yapsa ne güzel olurdu.Kendisi incecik ya hiç ihtiyaç duymuyor. Spor kilo için yapılan bir şey değil sağlık için yap diyorum ama dinleyen kim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?