- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Ayyý heyecan bastı hadi hayirli olsun yeni liste gelmis*** 6.Takım 381. Etap ***
35nur35(100,5/ / /%)
eylul sıla(64,4/ / /% )
Gamze12345( 81,3/ / % )
lisbeth93(66,8/ /% )
makres76(66,9/66,6/ 0,3 /%0,45)
merinetya(76 / / /% )
morcadıyesilyarasa(48,5/ / /%)
neslihank4( 77,1/ / /% )
senasevval(52/ / /% )
talhayasir(75/ / /% )
Yenibirben_84(82,5/ / /%)
6.Takım Ortalaması: %
Off bende afyonlu bi komsumuzda gorup yemistim hakikaten onlar guzel yapiyo.bak abin bile kiskanip karisiyomus sana bide derler sismanda olsan seni seviyoeum askim yalan erkekler sisman kadin sevmiyo biz kendimizi kandiriyoruz.ben yeni evliyken esim abisinden bile kiskanirdi cikarken goz actirmazdi.kizimin dogumundan sonrA 20 kilo kaldi bende adam bigun olsun rencide etmedi kilo ver demedi ama kuskanmiyodu cok uxzuluyodum.zayifadim yine basladi:)makresin kocasida oyleymis.bak senin abin bile:)sismanken kiskanilmaya deger bulunmuyoruz
erkekler bizlere göre şanslı kuzum çünkü kaslılar aldıklarını beleşten yakıyorlardoğru tahmin etmişim benim eşim yok ama abim bi lise ve ünv de çok karışırdı bi de şimdiii ben de diyorum git eşinle uğraş
iyi bayramlar tatlımmmm
kuzum benim tatmadığım yapmadığım bişey yokkibu kilolar nerden gelmişti sanıyosun bilirim tatlım özellikle afyonda süper yaparlar ben ordan almıştım tarifini ama sade ceviz daha güzell
bu heyecan çok güzel neslimm eminim tartı yüzüne gülecek kuzumm anneciğin gelecekti noldu gelirse o yardım eder sana hakikaten iş çokmuş neden sayıyorsunuzki memnundun bildiğim kadarıyla
hem yaz bitti yaza doğru satsanız daha iyii olmazmı neyse hayırlısı olsun cnm
yine geldim kiiiibu arada abime tatlı açacağımı duyunca annem bende kuru yufka isterim dedi hazır satılanlar tuzlu olduğu için yiyemiyor akşama kuru yufka yaparım artık gönlü kırılmasın
Off bende afyonlu bi komsumuzda gorup yemistim hakikaten onlar guzel yapiyo.bak abin bile kiskanip karisiyomus sana bide derler sismanda olsan seni seviyoeum askim yalan erkekler sisman kadin sevmiyo biz kendimizi kandiriyoruz.ben yeni evliyken esim abisinden bile kiskanirdi cikarken goz actirmazdi.kizimin dogumundan sonrA 20 kilo kaldi bende adam bigun olsun rencide etmedi kilo ver demedi ama kuskanmiyodu cok uxzuluyodum.zayifadim yine basladi:)makresin kocasida oyleymis.bak senin abin bile:)sismanken kiskanilmaya deger bulunmuyoruzkizlar ben gecte olsa kendime geldin 29 kilodan kurtuldum 4 5 kilo daha verip hedefe gitmek istiyorum.nolur sisman kadin olmayalim
Kizlar sorum var karatay teyze b12 dvit eksik olunca kilo vermek zor diyorya bende kullaniyorum buara 5.b12 yarin bitiyo.5 te dvit vurudum.acaip istahim acildi tesadufmu diye dusundum kkda bakindim b 12 kullananlarin ortak fikri kilo aldirdigiistah kontrol edebilince kilo aldirmaz ama benim istahim acildi sanki.insallah tesaduftur.fikri olanlardan yorum bekliyorum
gunaydın kızlar ama ben bıldırım olmayacak dıye tartılmadım
dun
sabah canım kahvaltı ıstemedı oglene dogru gıttım tavuk ıskender yedım ama ekmeklerını yemedım 1 de salgam suyu ıctım
aksam
esımle dısarıya cıktık hem alısverıs hemde sınemaya goturdu benı yavruşummecbur orda yedım kaptanım bana pızza hamuru ınce olursa bırsey olmaz dedı bende pızza yedım yanınada patates kızartması degılde salata ve soda aldım
bugun yıne dısarıda olucaz ama yıceklerımı yanıma alıcam dısardan yemek ıstemıyorum hazır kılo verıyorum küsmesin bana
Günaydın herkeseebildirimler gelsin o zaman
*** 6.Takım 381. Etap ***
35nur35(100,5/ / /%)
eylul sıla(64,4/ / /% )
Gamze12345( 81,3/ / % )
lisbeth93(66,8/ /% )
makres76(66,9/66,6/ 0,3 /%0,45)
merinetya(76 / / /% )
morcadıyesilyarasa(48,5/ / /%)
neslihank4( 77,1/ / /% )
senasevval(52/51,5 /0,5 /%0,96 )
talhayasir(75/ / /% )
Yenibirben_84(82,5/ / /%)
6.Takım Ortalaması: %
Hesaplama doğrudur inşallah
koye tartımı yanımda goturıyım ozaman kaptanım zatı ıncecık bısı ... saglıklıydı kaptanım ama uzuuuunnn bır sure daha yemem zaten yerken hayret hıc keyıf almadım
yarın tartıl o zaman nurcummm en azından haftalık kaybımızı görelim haklısın yarışma yok ama haftamız nasıl geçmiş değerlendirleim tatlım
kahvaltıyı canımız istemese de atlamıyoruz bebişimçünkkü kahvaltı yapmazsan metabolizman geç çalışmaya başlar
pizza arada olmak şartıyla ince hamurlu ve üst malzemelerini sağıklı seçmek koşuluyla yiyebilirsin kuzum tercihen ev yapımıafiyetolsun
tbrkler kuzummm hesaplama doğruuu%2 yi kıl payı kaçırdın sanırım
koye tartımı yanımda goturıyım ozaman kaptanım zatı ıncecık bısı ... saglıklıydı kaptanım ama uzuuuunnn bır sure daha yemem zaten yerken hayret hıc keyıf almadım
Teşekkür ederim kaptanımartık kader kısmet kaçırdıysak yeriz sarı kartı
adını mıh gıbı kazımısım beynıme
yok kuzum tartı taşıma yanında bu hafta resmi yarışma yok zatenbilinçlendin ondan ve hedefin sürekli aklında
Günaydın kızlarrrrkızlarrrr
Bugün tartılmayacaktım ama dayanamadım . Pazartesı başladım bugün 5. Günüm 4 günde 1.5 kg gitmiş ( tabiki çoğu su dur)
Başlangıç kilom:82.5
Bugün:81
Dünkü menümü de yazayım
Sabah:2 etiform ,5 zeytin,1 parça peynir
Öğlen:6 yemek kaşığı fasulye yemeği ,1 kase yoğurt,1 kase salata
Ara:1 armut ,1 bardak ayran
Akşam:1 yumurta, bol salata,1 dilim ekmek
Spor:45 dakika koşu bandı , 5 dakika twister
Su:3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?