Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

*** 6.Takım 381. Etap ***

35nur35(100,5/ / /%)
eylul sıla(64,4/64 / 0,4/% 0,62)
Gamze12345( 81,3/ / % )

lisbeth93(66,8/ /% )
makres76(66,9/66,6/ 0,3 /%0,45)
merinetya(76 / / /% )
morcadıyesilyarasa(48,5/ 48,5/ 0/%0,0)
Kilosu sabit
neslihank4( 77,1/ 77,1/ 0/% 0,0) Kilosu sabit
senasevval(52/51,5 /0,5 /%0,96 )
talhayasir(75/ / /% )

Yenibirben_84(82,5/ 81/ 1,5/%1,82)

6.Takım Ortalaması: %

selam kizlar. keyifler nasil bakalim. gordugum kadariyle kimse artilarda degil masallah. ben azicik artidayim. ki bunun boyle olacagini biliyordum. bayramdan sonra yeniden basliyorum tabiki maratonuma. her sey daha iyi sanki. alistim sanirim tempoya. yarin kismet olursa trabzon rize dolaylarina tatile gidiyoruz. herkesin bayrami simdiden mubarek olsun canlarim.

tamam kaptanim daha form urunleri yemem
senin dedigin gibi yapicam kahvaltiyi siki yapip leptinin salgilanmasi icin diger ogunu gec yicem .hem iyi bir kajvalti yaoarsam acikmam.da

selamlar once bir menulerimi yaziyim sonra 1-2 sorum olacak (kaptanim ozellikle sana)

persembe menum
sabah (7 de bitti)
2 yumurtadan peynirli omlet 7 zeytin peynir domates maydonoz biber 1 cb ceviz 1 mandalina

ogle (13 gibi)
yarim ceviz 1 gunkurusu sutlu kahve

aksam(17)
haslanmis tavuk haslanmis brokoli yogurt salata

cuma menum
Sabah(8 de bitti)
bol yesillikli omlet 2 yumurtadan 7 zeytin peynir domates 1 cb ceviz 1 mandalina yarim bardak sut

ogle(15)
2 ceviz sutlu kahve bir isirik peynir

aksam(17 civari yemeyi planliyorum)
haslanmis tavuk haslanmis brokoli yani dunden kalan menum malum evdekiler cosuyor kalabalik misafir falan diye ben de kendi yemegimi kendim yaptim artti bugune yanina izgara kabak eklemeyi dusunuyorum

sporlar her iki gunde leslie 2 mile 60 mekik

simdi geleyim sorularima

1)benim simdi bu ogle yazdigim seyler bucuk ogun mu sayiliyor ve bunlardan sonra da min. 4 saat beklememiz gerekiyor mu?
2) sut leptini bozuyor mu? kitapta aralarda sut ayran serbest diyor ama saglikli yasiyoruz sayfasinda okan bey sutlu kahve icmeyin demis aralarda
3)simdi benim bu kahvaltilarda neyim eksik? cunku bakiyorum yine saglikli yasiyoruz da 10 saat kahvalti tok tutuyor diyorlar ama ben acikiyorum? kahvaltiya bir sey eklemeliyim mi eklemeliysem ne eklemeliyim porsiyonlarimi buyultmek verecek kilom cok kalmamisken olumsuz etkiler mi?

evet bunlar arastirip kitaba bir daha goz atip cevap bulamadigim seyler kafama takildi artik kahvaltilarimi belli bir saat dilimine sabitlemeyi dusunuyorum 7-9 arasi ve okuldan dolayi da aksam yemeklerimi 17 civarina cekebilmem lazimama iste 14-15 gibi acikiyorum

ha bir saniye bir saniye son bir sorum vardi sormayi unutmusum

su marketlerde satilan prebiyotik yogurtlar var ya activialar onlari tuketmenin bir zarari olur mu cunku benim bagirsak tembelligim yine basladi

Cok sagol kaptanin elune emegine saglik istah artirtigi konusunda hem fikuriz onemli olan dikkatli beslenmek dogru.ben biara kansizlik tedavisi hormustum mart ayi falandi galiba dahiliye doktoru tahlil sonuclarindan sonra vutamin ilaclari kan haplari vermisti doktora dedimki kilo vermeye calisiyorum bu vitaminleri kullanirsam kilo almiyayim okDar emek verdim kilo vermek icin dedim.doktor demisti hic bir vitamin kilo aldirmaz istah acar ama saglukli beslenirsen almazsin.bende demistim istah kontrol etmek kplay olsa kilolu olmazdim zaten:)simdi daha bilincliyim kilo almak yoook

Cok sagol kaptanin elune emegine saglik istah artirtigi konusunda hem fikuriz onemli olan dikkatli beslenmek dogru.ben biara kansizlik tedavisi hormustum mart ayi falandi galiba dahiliye doktoru tahlil sonuclarindan sonra vutamin ilaclari kan haplari vermisti doktora dedimki kilo vermeye calisiyorum bu vitaminleri kullanirsam kilo almiyayim okDar emek verdim kilo vermek icin dedim.doktor demisti hic bir vitamin kilo aldirmaz istah acar ama saglukli beslenirsen almazsin.bende demistim istah kontrol etmek kplay olsa kilolu olmazdim zaten:)simdi daha bilincliyim kilo almak yoook

Selam kızlar ben bugün tartilamadim o yüzden sadece menümü paylasicam

Sabah 1 haşlanmış yumurta bir dlm peynir domates salatalik 3 zeytin 1 dlm çavdar ekmeği
Ara 5 badem
Öğle 1 elma biraz üzüm
Aksam ızgara levrek salata bir dlm çavdar ekmeği

Sabah bir saat yürüyüş yarım saat yüzdüm. Öğleden sonra bir saat tibet ve yoga

İyi akşamlar fıstıklarrr hazırlıklar tamam sanırımmmm

slm kuzum hoşgeldinnn şükür bir yaramazlık yok bitanem sağlık olsun dönünce başlarsın düzenli spor ve menüye cnmcımm snein ilacın Sindi oo bayramı gezerek geçireceksinn iyi gezmeler tatlım iyi bayramlar

tamam kaptanim daha form urunleri yemem
senin dedigin gibi yapicam kahvaltiyi siki yapip leptinin salgilanmasi icin diger ogunu gec yicem .hem iyi bir kajvalti yaoarsam acikmam.da

yemezsen iyi olur cnm seçim senin sıkı karatay kahvaltısı yaparsan 5 km koşmuş gibi güne avantajlı başlayacaksın diğer öğünü geç yemek diye bir kavram yok acıktığın an yemelisin çünkü beyne açlık sinyali gittiği anda zaten leptin salgılanmıyor kuzum öyle bir kahvaltıdan sonra muhtemelen geç acıkırsın bitanemm

iyi yapmışsın bitanemm evdeki zararklıları yemektense kendine menü oluşturman çok güzel gelelim sorularınaa yediğin buçuk öğünler sayılıyor bitanemm çünkü şekersiz sakız bile çiğnesen leptin iptal oluyor yani çiğneme olayı olmayacak senin kahvaltılarında eksik olan birşey yok kuzum istersen zeytini artırabilirsin
peyniri avuç için kadar ve avuç içinin kalınlığınca yiyebilirsin doymuyorsan 3 yumurtalı yap cnm benim ama bence acıkman normal çünkü sen erken kahvaltı yapıyorsun 7 de yapıp 13 te yersem 2 saat leptin yağları yakmış oluyor bence gayet iyi sağlıklı yaşıyoruz sayfasındakiler ve ben geç kahvaltı yapıyoruz en geç 10 da yapma şansım var benim o yüzden geröekten 9-9,5 saat acıkmıyorum şayet spor yapacaksam kefir içiyorum ya da açlık hissedersem
ayrıca limonlu su bağırsaklardaki besinlerin geç sindirilmesine yardımcı oluyor ve geç acıkıyorsun

haklısın süt ve ayran aralarda içilebiliyor fakat süt az da olsa insülin salgılattığı için leptini engelleyebiliyor sütlü kahve içilmeme önerisi bu yüzden kuzum

sen yeme düzenini değiştirme fakat öğleyin yoğurt kuruyemiş veya ayran kuruyemiş veya meyve yoğurt veya yoğurt salata veya sebze salata bu şekilde geçir yalnız meyve demişken meyveler g.i si düşük 1 porsiiyon serbest olsa da kilo vermeyi yavaşlatıyor kuzum ayrıca az da olsa şeker olduğu için çabuk acıktırıyor

ha bir saniye bir saniye son bir sorum vardi sormayi unutmusum

su marketlerde satilan prebiyotik yogurtlar var ya activialar onlari tuketmenin bir zarari olur mu cunku benim bagirsak tembelligim yine basladi

haydi sor sor kuzum karatayın mantığına hazır yapılmış işlenmiş herşey ters zaten yoğurdumuzu evde mayalıyoruz biliyrosun ama senin öğrenci olduğun için yapma şansın yok sanırım o yüzden yiyebilirsin sakıncası yok tabii fakat bağırsak tembelliği sorunun varsa muhtemelen yağ kullanımın az yağ miktarını artırırsan bağırsak problemin ortadan kalkar cnm

simdi tam oldu ben de gercekten kactim

kaçma kaçma umarım sorularının yanıtını verebilmişimdir kuzum

rica ederim bitanemmm dediğin gibi kontrol bizde olmalı kilo almak yok

Afiyetolsun Gamzecimm diyetisyeninin listesinin dışına çıkmıyorsun sanırım

akşam süper balıktan sonra bir parça tahin veya tahin helvası yiyebilirsin cnm

yüzüdn demek çok kıskandımm

cok sagol kaptanim
ama iste ogle ogunu firsat bulup yaparsam bu sefer aksam yemegi ile arasinda az vakit kaliyor ben biraz zeytini arttiriyim2-3 tane daha bir de sebzelere zeytinyagi falan ekliyim bir de onu deniyim
limonlu suyu ne zaman icmem gerekiyor hemen kahvalti uzerine mi

*** 6.Takım 381. Etap ***

35nur35(100,5/ 100/0,5 /%0,50)
eylul sıla(64,4/64 / 0,4/% 0,62)
Gamze12345( 81,3/ / % )

lisbeth93(66,8/ /% )
makres76(66,9/66,6/ 0,3 /%0,45)
merinetya(76 / / /% )
morcadıyesilyarasa(48,5/ 48,5/ 0/%0,0)
Kilosu sabit
neslihank4( 77,1/ 77,1/ 0/% 0,0) Kilosu sabit
senasevval(52/51,5 /0,5 /%0,96 )
talhayasir(75/ / /% )

Yenibirben_84(82,5/ 81/ 1,5/%1,82)

6.Takım Ortalaması: %0,40

Son düzenleme:
iyi aksamlar
kitabim yesilcayim elimde evdeki cikolatalar ve tatlilarla bakisip selamlasiyoruz :)
sizlere de bir selam veriyim dedim

Hoşgeldin bızdıkımmm ne güzel çay ve kitap keyfi ben sabah okurum kitaplarımı cnmm etraf sesziken öyle hoşuma gidiyor o cıslara selam bile verme resmi olalım yüz bulmasınlar

rica ederim cnmmm zeytini artırsan da acıkırsın kuzum çünkü erken kahvaltı yapıyorsun acıkınca zaten leptin bozuluyor o zaman bol bol ayran iç 1 lt ayran iç hiç acıkmazsın içtiğin suyun içine limon doğra bitanemm susadıkça onu içersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…