- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
e kaptan herkes nota aldı ozaman tüm takımlar berbat ötesi sonuçtaaynen neslimmm haftaya sıkı bir şekilde toparlanıyoruz notamızı sildirmemiz lazım
e kaptan herkes nota aldı ozaman tüm takımlar berbat ötesi sonuçta
meraba ben 18 yaşında 1.62 boyunda ve 75 kiloyum. 15 yaşından beri bi aldım bi verdim canım sıkılınca yemek yerim mutlu olunca yemek yerim 4 yıldır kaç kere 62 63 kiloya düştüm sonra tekrar aldım özelllikte çikolata tatlıya karşı kendimi hiç tutamıyorum. yani biraz sabretsem dikkat etsem inanıyorum ki kilolarımı veririm ama 3-4 kilo veriyorum ertesi hafta hoooopp kiloları geri alıyorum öyle acele acil kilo vermeme hiçç gerek yok hedefim mart nisan aylarında 55 olmak sizinle birlikte inş. veririm düzeli bi şekilde ...sanırım her cuma sabahı kilolarınızı yazıp yarışma düzenliyosunuz kendi aranızda. aranızda olup sizşnle birlikte kilo vermek beni çok mutlu eder .hepimize sağlıklı fit günler
banka tapu derken ofisteyim 1 ayran daha hüplettim sanki miğdem kazındı ama açlık gibide değil bilemedim artıkın.
ÇALIŞ LEPTİN ÇALIŞ 75 E KOŞACAĞIZ
PAYLAŞIM ALANINA BAKTIM İYİ TAKIM GÖREMEDİM BANUM BEN
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1212#post-37251742
tamam kaptan ben 75 i görecem zaten aksilik olmazsa. allahım yardım et cümlemize aminnnnn :)iyi yapmıssın cnm
son duruma bakmadın sanırım kuzum
evet bu arada kızlar bu haftadan sonra 12 :00 ye dek bildirimler lütfen bitmiş olsun trafik karışmasın anlaştık mıbu hafta zaten nota almıştık o yüzden talhayasiri de takıma ekledim haftaya ilk 3 e girmemiz lazım
tesekkurler canim aslinda hem bayramda hem de gecen hafta sali baya bayaaa kacamak yaptim ama pazartesiden beri disiplinli devam ettim pek spor yapamasam da sanirim oyle toparladimwawwwww lisiiii çok imrendim maşallah sana. bayram mayram dokunmadan geçmiş senden.
selam herkese menu yaziyim ben bugun biraz karisik oldu aslinda sacma gelecek ama ben cumalari azicik serbest gibi ilan ettim yani pek zararli bir sey yemedim ama leptine pek dikkat edemedim erken uyandim yine yattim falan gun biraz duzensiz oldu
Sabah
2 yumurtada 1 muzdan kakaolu krep (oneririm tatli kriziniz varsa) 1 cb kuruyemis 1 br sut
ara
1 avuc badem
ara
yarim cb cekirdek-leblebi kar.
aksam
3 yumurtadan yapilmis bol sebzeli az kavurmali yumurtanin yarisi 7 zeytin kk kadar peynir
spor yok maalesef ama yatmadan once mekik cekmeye calisicam
ELVEDA...........KADINLAR KULÜBÜ ELVEDA ÜYELER ELVEDA
evet kaptanim yani omlet dedim ama pankek aslinda :) gece ruyamda kocaman bir dilim cikolatali pasta yiyordum Sabah cok aklimda kalmisti ben de azicik tarcinli kakaolu yaptim
afiyetolsun cnmmm protein fazlamı olmuş bugünmenün süper muzlu omlet pan kek gibi olmuştur bende bir gün deneyeceğim ama fırsatım olmadı sağlıklı yaşıyoruz da görmüştüm sen kakao da eklemişsin sanırım çok az kaldı hedefine kuzumm ilk mezunumuz sen olacaksın son bi gayret artık
noldu tatlim hayirdirELVEDA...........KADINLAR KULÜBÜ ELVEDA ÜYELER ELVEDA
evet kaptanim yani omlet dedim ama pankek aslinda :) gece ruyamda kocaman bir dilim cikolatali pasta yiyordum Sabah cok aklimda kalmisti ben de azicik tarcinli kakaolu yaptimbu arada ben de saglikli yasiyoruzda gormustum
aslinda aksam salata ve dunden az turlu kalmisti onu yiyecektim ama kuzenim cok guzel bir yumurta yapti kokusu bile guzeldi ben de biraz halsizdim onu yedim ugrasamadim
neyse ben kacip hazir vakit bulmusken biraz kuzenim ve arkadasimla film keyfi yapiyim
hadi iyi geceler
S3lamlar ben geldim
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;2 haşlanmış yum ve peynir 6 zeytin
4ceviz az badem
Ogle ; 1 ayran
ikindi 1 ayran
Aksam bayramda ellerimle temizleyip pisirip sonra kokusundan yiyemedigim dondurucuya attigim PAÇA corbasini yedimm nefistiii yaninda cig havuc yedim
Spor öğlen 35dk yurume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?