- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Nesli sabit maasin yokmu is yaptikcami para kazaniyosun oyeyse lotuay bu hafta herşey yolunda gitsede bi 75 i görsem. eşimin abisini acil kaldırmışlar rizede uçakla yola çıktı 2 çocukla bi başıma kaldım 3 gün kızlar. üstelik şu arife de yaptığım satışta ev sahibi bize vaddettiği komisyonun üstüne pazarlığa başladı üstelik komik teklifler,alıcı zaten pazarlık yaptı.kaldı bize cücükay ben bu işlere nereden bulaştım bu devirde amlak işi yapılmazmış ya wah bana wahlar bana sanırım gene kafa patlatan mesleğe dönüş yapacam. muhasebe yapmak istemiyorum yaaaaa ben artık. nasıl olacak bu işler allahım yardım et.
en kısa zamanda ıstedıgın rakama ulasacagına hıc suphem yokkız sen ne alemsin :) :) evli,mutlu,2 çocuklu, çalışan,anne,ev kadını olunca biraz hamart olmak gerekiyo napimm
ben bilmezmiyim nasıl coştun 2 li rakamlar için en iyi ben bilirim 90,85,80, şimdi 75 için sonra 70 için nasıl ölüyorum bende
aaa atlamışım ben. babasına geçmiş olsun diliyorum. demek cadıyla ahbaplarmış yenibirben onuda kaçırmışım :)
ay tatlım kendi adıma ben sürekli meşkulum çalıştığım için gündüz nadır musait oluyorum. akşam da bir koşturmaca yatağı zor buluyorum. bak saat 5-6 civarı işten çık annemden çocukları topla eve gel derslerini yaptır ( allahtan annemde yiyoruz yemek derdim yok şimdilik) üstelik ali 1. sınıfa başladı çok zor sanki ben okuyorum 1. sınıfı. işte 8,30 da anca dersleri biter hadi 30dk oyna çocuklarla onları yatır evi topla çamaşır as yerleştir vallahi koşturuyom evin içinde ve saat 10 - 10,30 gibide cup yatağa. hergünüm yaklaşık böyle vallahi özledim bende ama elden bişi gelmiyor uğrayamıyorum(((
kendıme cok kızıyorum! bayram suresınce leptıne dıkkat etmezsem boyle olur ıste oh olsun bana! gecen cuma 100u gormustum bayram donusu bır baktım 101 kılohemen toparlandım 100,6 ya gerı dondum
o artılar hemen gider sahte artılar onlar bak bu hafta asıl leptine spora haftaya 99 ları göreceksin yavrummm meraklanma sen. hadi leptin ve spora asıl bak ben dün leptine asıldım artıda gitti üstüde geldi memnunum.
bu günde kahvaltımı evde kutuya koydum, kefirimi çörekotumu içip çıktım çocukları bıraktım ofise geldim 1 yeşilçay içtim ve 30dk sonra kahvaltımı yaptım.yaptığımda 9,30u geçmişti.mahsus geciktirdim öğlen ayranla atlıcam akşama kadar leptinlicem bi ara çıkar 30dk da yürürüm gel keyfim gel git kilocuklar git. :)
ay bu hafta herşey yolunda gitsede bi 75 i görsem. eşimin abisini acil kaldırmışlar rizede uçakla yola çıktı 2 çocukla bi başıma kaldım 3 gün kızlar. üstelik şu arife de yaptığım satışta ev sahibi bize vaddettiği komisyonun üstüne pazarlığa başladı üstelik komik teklifler,alıcı zaten pazarlık yaptı.kaldı bize cücükay ben bu işlere nereden bulaştım bu devirde amlak işi yapılmazmış ya wah bana wahlar bana sanırım gene kafa patlatan mesleğe dönüş yapacam. muhasebe yapmak istemiyorum yaaaaa ben artık. nasıl olacak bu işler allahım yardım et.
hayır yanı tatlı ekmek yemedım yınede + cıktım yesem ıcım yanmıcak ama leptıne dıkkat etmedım ıste
yok neslim cadıcımla yeni bir ben akraba değil karıştırdın trafiği yorgunluktan
hem çalışıp hem ev kolay değil neslim allah yardımcın olsun cnmyine de maşallahın var
kızma nurummm sağlık olsun alt tarafı 1 bardak su sayılır aşırı artı değilsinn bayram yaktı hepimizi
süpersin neslimmm maşallah kuzum sana
kaynına geçmiş olsun cnm benim hakkında hayırlısı olsun bitanemm hakikaten insanlarla uğraşmak zor
hayır yanı tatlı ekmek yemedım yınede + cıktım yesem ıcım yanmıcak ama leptıne dıkkat etmedım ıste
Merhaba kızlar ben hala tatildeyim telefondan giriyorum o yüzden sadwce persembe günkü menümü yazıp kaçıyorum.
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dlm peynir domates salatalik bir dlm çavdar ekmeği
Ara 1 şeftali elma kırmızı erik
Aksam ızgara tavuk, salata az bir şey makarna :)
Kilom da 81.3den 81.2 oldu :)
:) versin kaptan.
yok neslim cadıcımla yeni bir ben akraba değil karıştırdın trafiği yorgunluktan
hem çalışıp hem ev kolay değil neslim allah yardımcın olsun cnmyine de maşallahın var
kızma nurummm sağlık olsun alt tarafı 1 bardak su sayılır aşırı artı değilsinn bayram yaktı hepimizi
süpersin neslimmm maşallah kuzum sana
kaynına geçmiş olsun cnm benim hakkında hayırlısı olsun bitanemm hakikaten insanlarla uğraşmak zor
kız taktın artıya gidecek o meraklanma tecrübe konuşuyor asıl leptine asıl spora cup gidecekhayır yanı tatlı ekmek yemedım yınede + cıktım yesem ıcım yanmıcak ama leptıne dıkkat etmedım ıste
ay kaptan durum vahimmm*** 6.Takım 382. Etap ***
35nur35(100,5/ 100,6/ -0,1/% - 0,05)
eylul sıla(64,4/ 64/ 0,4/% 0,31)
gamze12345(81,3/ 81,2/0,1 /%0,06 )yeni üye hedef kilo 60
lisbeth93(66,8/ 66,1/ 0,7/% 0,52)
makres76(66,9/ 66,6/ 0 ,3/%0,22)
merinetya(76 /76 / 0 /% 0,0) kilosu sabit
morcadıyesilyarasa(48,5/ 49/ -0,5/%-0,52 )
neslihank4( 77,1/ 76,8 /0,3 /%0,19)
senasevval(52/51,7 / 0,3/% 0,29)
6.Takım Ortalaması: % 0,11
ya ben nasıl bildirim yapcam anlamadım ki her kes kopyala yapıştırmı yapıyo????? biz diğer topikte (70-79 kilo aralığındakiler topiği) direk nkiloyu verileni vede şu anki kilomuzu yazıyoduk ha bide hedef kilomuztalhayasirrrrr tatlım gelirsen listeye ekleyeceğim bildirim yapamazsan haftaya girersin listeye
ya ben nasıl bildirim yapcam anlamadım ki her kes kopyala yapıştırmı yapıyo????? biz diğer topikte (70-79 kilo aralığındakiler topiği) direk nkiloyu verileni vede şu anki kilomuzu yazıyoduk ha bide hedef kilomuz
MİSAL:
başlangıç:75.9
bu hafta:75.7
giden :-200gr
toplam giden:-200gr
hedef:55
yani biz böyle yapıyodukta bu şekilde bildirmi hiç görmemiştim
lütfen yardım
[/QUOTE) siliyoruz listemiz hazır oluyorlisteyi paylaşmıştım haftaya leisteye alsam olurmu cnmmm bu hafta 2 haftalık yarışma olduğu için yüzdeleer 2 ye bölündü
:) versin kaptan.
kız taktın artıya gidecek o meraklanma tecrübe konuşuyor asıl leptine asıl spora cup gidecek
ay kaptan durum vahimmm
bu nasıl yüzde
baktım paylaşım alanına tüm takımlar aynı durumda hatta komple artı olanlar varneslim yüzdeler 2 ye bölündüğü için kuzummm sağlık olsun
baktım paylaşım alanına tüm takımlar aynı durumda hatta komple artı olanlar varyeni hafta umudumuz eminim 75 i görcem
YENİ HAFTA YENİ HEDEF KOŞ NESLİ KOŞ: 75,.......
CUMA YARIŞMALARINDA BİLDİRİM BÖYLE TATLIM bizdeya ben nasıl bildirim yapcam anlamadım ki her kes kopyala yapıştırmı yapıyo????? biz diğer topikte (70-79 kilo aralığındakiler topiği) direk nkiloyu verileni vede şu anki kilomuzu yazıyoduk ha bide hedef kilomuz
MİSAL:
başlangıç:75.9
bu hafta:75.7
giden :-200gr
toplam giden:-200gr
hedef:55
yani biz böyle yapıyodukta bu şekilde bildirmi hiç görmemiştim
lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?