- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
bende hepsini yiyemiyorum meraklanma doyduğunda bırakacaksın zatencanım bu kk kahvaltısını sen nasıl yapıyorsun??
deniliyoki olmazsa olmazları kuruyemiş,2 yumurta,15 zeytin,avuç içi kadar peynir.ama ben bugün bunların hepsini yiyemeoim.5 zeytin ,tereyağında 1 yumurta,1 küçük kase yoğurt,yarım bardak çiğ badem yedim.beni ne kadar tok tutar acaba
hımm tamam o zaman canımmmteşekkürrrrbende hepsini yiyemiyorum meraklanma doyduğunda bırakacaksın zaten
ama kahvaltına yeşillik ekle marul havuç felan oda önemli
iyi olmaya çalışıyorum canımm.yine neye motive oldun:):):)iyiyim çok motiveyim canım sen nasılsın
muzu bilmiyordum canım .yumurtanın yerinemiben zeytın 5ı gecıyorum 8 falan 2 yumurta haftasonları ama haftaıcı 1 yumurta yıyebılıyorum onun yerıne 1 kucuk muz yıyorum aynı ıslevı goruyormus 7-8 tane buyukse 6 tane cevız peynır domates salatalık yesıllık yogurt bazen eklıyorum kahvaltılarıma ıse gelırken usenmeyıp koyarsam yıyorum.. acaıp tok tutuyor zaten yerken tıkanıyorum ama aksama bıle yemesem olur yanı oderece
kız sen muzu sorduğuna göre karatay kitabını önerilerini hala tam okumamışsın. yumurtan yoksa muz yiyorsun yerinemuzu bilmiyordum canım .yumurtanın yerinemi
yiyorsun?
yok canım kitabını tam okuyamadım ki daha.woto önerierini okudum ondada yazmıyordukız sen muzu sorduğuna göre karatay kitabını önerilerini hala tam okumamışsın. yumurtan yoksa muz yiyorsun yerine
evet cnm yumurtanın yerıne yenebılıyormuzu bilmiyordum canım .yumurtanın yerinemi
yiyorsun?
tabiki kiloları eritmeyeiyi olmaya çalışıyorum canımm.yine neye motive oldun:):):)
belli belli banu duymasınyok canım kitabını tam okuyamadım ki daha.woto önerierini okudum ondada yazmıyordu
hahaha alemsınız kızlar yatabiki kiloları eritmeye
belli belli banu duymasın
Canım düzelmedi mi hala. Grip hemen geçmez ateşlenmediyse çok endişe etme. Burnunun akması iyi, genizden aksa sıkıntı var demektir.sağol canım zeynoşun burnu akıyor hapşırıyorbugün doktora götürücez
Kurtları döktün ya senden iyisi olmaz bu haftaiyiyim çok motiveyim canım sen nasılsın
mericim moralimi bozacak bişi olmadıkça ben yoluma devam ediyorum ama motivasyon düşünce herşeyi boşluyorum.
bilmiyorum bu hafta motivem tavanda sekteye uğramazsa cuma 1. olacağım
sağol canım zeynoşun burnu akıyor hapşırıyorbugün doktora götürücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?