- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
iyi geceler fıstıklarımmm dayımları yatırdım hemen bakayım dedim anında yatağa uçacağım bende
çok sveindim bitanemm iyi yapmışsın cnmm diloşumuz hem en minik karataycı hem sportmen olacak desene
ablasının şirinesi geç oldu ama iyi pazarlar kuzummm
afiyetolsun bızdıkımmspor az olmamışmı tatlım
afiyetolsun cnmm kapadım gözümüspor su ve menü süper o da nazarlık olsun diyelim
tatil olduğu için sakinmiş hakikaten kuzum
karataya başladıysan kuruyemiş az olmuş cnm istersen 3 ad kuru kayısı veya kuru erikte ekleyebilirsin cnm
hatta 1 ad mevsim meyvesi g.i si düşüklerden
aynenn Canan ablam ne derse benim için kanundurbesle tabiii diloş bile besleniyor küçükken nasıl alışırlarsa öyle gider kuzum yandın sen uyumazlar şimdi
accık gelmiş yine ekmekcikakşam gzelim sebze yemeklerine ne oldu kuzum senin afiyetolsun cnm enişte evdeyken spor yapamadın sanırım
menün de suyunda süper cnmmm zeyno nasıl oldu hiç soramadımda gelen gidenden
iyi geceler fıstıklarımmm dayımları yatırdım hemen bakayım dedim anında yatağa uçacağım bende
çok sveindim bitanemm iyi yapmışsın cnmm diloşumuz hem en minik karataycı hem sportmen olacak desene
afiyetolsun cnmm kapadım gözümüspor su ve menü süper o da nazarlık olsun diyelim
karataya başladıysan kuruyemiş az olmuş cnm istersen 3 ad kuru kayısı veya kuru erikte ekleyebilirsin cnm
aynenn Canan ablam ne derse benim için kanundurbesle tabiii diloş bile besleniyor küçükken nasıl alışırlarsa öyle gider kuzum yandın sen uyumazlar şimdi
accık gelmiş yine ekmekcikakşam gzelim sebze yemeklerine ne oldu kuzum senin afiyetolsun cnm enişte evdeyken spor yapamadın sanırım
günaydın canım kolay gelsinGünaydın kk'nın güzelleri
izin bitti işe geldim ve her yer evrak dolu, biraz toparlayayım dönerim yine.
Merhaba kızlar bugün benim kızla uğraştım hepbugünkü menüm
Sabah :2 yumurta,peynir,zeytin
Akşam :1 tabak dolusu yeşil fasulye,1 dolu kase yoğurt ,salata
Su:3 lt
Spor: yapamadım kızımla ilgillenemkten
banum sabahtan kalan 1 kaşık kadar avakado vardı onu sıyırdım ekmekle aslında 1/2 değil 1 lokmaydı ama öyle yazdım :)İyi akşamlar melekleirmmmm gezdim geldim sporumu yaptım yemeğimi yedim yaşasın kkgezmede de 2 yumurtalı yalancı çiğ köfte yuttum marulla o yüzden akşamı haiff geçirdim
afiyetolsun neslimmm enerjinin kaynağı belli oldu
niye sormadınki tatlımsne bu gidişle bana rakip olacaksınnn
neslim insülin direnci kırıldı takviyelerin de süper menülerde düzeldi spor da yapıyorsun o kiloların gitmeme gibi bir şansı varmı senceooo didialı gördüm senii iyi olan kazanın
slm cnmmmm sabah biraz zayıf olmuş kuzumm meyve süt süperrr
tahin fırsatını kaçırmışsınn yine
iyiyiz şükür prensesimmm kimin morali düşmüşkimoralimiz tavan bu dereceler azmimizi çoğaltır sadece
elma candır tatlım Adem babamız bile dayanamamış elmaya
çok hain gördüm kuzum sseniçok ayıp ablacığın tek başlınamı kutlasın d.günnü
önemli olan gözünün önündeki cıslardan uzak durabilmek kuzum nefsimizi terbiye ediyoruz ayrıca ben senin iradene yenilmeyeceğini biliyorum kidirenmeye devam prensesimm
ha gayret neslim yakında 6,takım olarak olimpiyatlara katılacağız
afiyetolsun tatlım iyi eğlenceler pistten inme sakınyinemi ekmek
sağlık olsun tatlımm bu hafta güzel bir başlangıç yapacağına inanıyorum
hoşgeldin merimmm afiyetolsun cnmmm ikindi fazla gibi görünse de erken yediğin için dengelemişsin kuzumkuş ördek anlamam lokum yasak spor süperr her gün 10 ar artır ip atlamayı tatlım
mericim moralimi bozacak bişi olmadıkça ben yoluma devam ediyorum ama motivasyon düşünce herşeyi boşluyorum.Solla bakalım ben bilirim bu hafta kendime
Beni hırsa getirdin neslim
lizi ben zaten uyguladığım spor programına ekleyeceğim yapabildiğim kadarını.ille onun kadar yapayım diye derdim yok. ben yemek yaparken bile ille kendimden bişi katarım sporada ölecanim isine karismak gibi olmasin ama bu erkek versiyonu bizim vucudumuza uygun degil ben arastirmistim bu egzersizleri Karin kaslarimizin yapisi ayni degil erkeklerle sonuc olarak bize pek etki etmiyormus bunun 4 dk lik kadinlar icin olan versiyonu var ben pek yapmak istemiyorum su sira bunlari ama sen de yapacaksan kadinlar icin olan versiyonu yap bence
sağol canım zeynoşun burnu akıyor hapşırıyorcanım Zeynep'in durumu nasılgeçmiş olsun kuzucuğa
kaptanım zeynoş aynı burnu akıyor hapşırıyo.bugün kuzumu doktoda götürüceziyi geceler fıstıklarımmm dayımları yatırdım hemen bakayım dedim anında yatağa uçacağım bende
canım bu kk kahvaltısını sen nasıl yapıyorsun??gunaydın fıstıklar...
cuma gunu menum
sabah kk kahvaltısı
aksam abımlere davetlıydık ıclı kofte 4 adetuzerıne tereyagı erıtıp doktum ohhh bır koca kase yogurt
1 lıtre su bugun cok az su ıctım bılıyorum
spor yok
c.tesi menum
sabah suppeerrr bı kk kahvaltısı
aksamuzerı 4 te porsıyon (lavassız cıgkofte) yedım ve bırtane ayran ıctım bıdahada bırsey yemedım
2,5 lt su 1 saat yuruyus
pazar menum
sabah koy kk kahvaltısı yesıllıkler ıcınde gorumcem kahvaltıya ve aksam yemegıne cagırdı
yıne saat 4-5 arası tavuk balıgı yedım kac tane yedıgımı saymadım
mevsım salata
borulce salata
7 tane taze cevız bızzat dalından kopardım
neslicim nasılsın fıstıkımmlizi ben zaten uyguladığım spor programına ekleyeceğim yapabildiğim kadarını.ille onun kadar yapayım diye derdim yok. ben yemek yaparken bile ille kendimden bişi katarım sporada öle
ben zeytın 5ı gecıyorum 8 falan 2 yumurta haftasonları ama haftaıcı 1 yumurta yıyebılıyorum onun yerıne 1 kucuk muz yıyorum aynı ıslevı goruyormus 7-8 tane buyukse 6 tane cevız peynır domates salatalık yesıllık yogurt bazen eklıyorum kahvaltılarıma ıse gelırken usenmeyıp koyarsam yıyorum.. acaıp tok tutuyor zaten yerken tıkanıyorum ama aksama bıle yemesem olur yanı oderececanım bu kk kahvaltısını sen nasıl yapıyorsun??
deniliyoki olmazsa olmazları kuruyemiş,2 yumurta,15 zeytin,avuç içi kadar peynir.ama ben bugün bunların hepsini yiyemeoim.5 zeytin ,tereyağında 1 yumurta,1 küçük kase yoğurt,yarım bardak çiğ badem yedim.beni ne kadar tok tutar acaba
iyiyim çok motiveyim canım sen nasılsınneslicim nasılsın fıstıkımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?