Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

[QUOTEetdimple, post: 37282220, member: 513088"]iyi geceler fıstıklarımmm dayımları yatırdım hemen bakayım dedim anında yatağa uçacağım bende

çok sveindim bitanemm iyi yapmışsın cnmm diloşumuz hem en minik karataycı hem sportmen olacak desene

ablasının şirinesi geç oldu ama iyi pazarlar kuzummm

afiyetolsun bızdıkımm spor az olmamışmı tatlım

afiyetolsun cnmm kapadım gözümü spor su ve menü süper o da nazarlık olsun diyelim

tatil olduğu için sakinmiş hakikaten kuzum

karataya başladıysan kuruyemiş az olmuş cnm istersen 3 ad kuru kayısı veya kuru erikte ekleyebilirsin cnm
hatta 1 ad mevsim meyvesi g.i si düşüklerden

aynenn Canan ablam ne derse benim için kanundur besle tabiii diloş bile besleniyor küçükken nasıl alışırlarsa öyle gider kuzum yandın sen uyumazlar şimdi

accık gelmiş yine ekmekcik akşam gzelim sebze yemeklerine ne oldu kuzum senin afiyetolsun cnm enişte evdeyken spor yapamadın sanırım

menün de suyunda süper cnmmm zeyno nasıl oldu hiç soramadımda gelen gidenden
[/QUOTE]
Benim sucum yok kaptanimkocam evde olunca kotu oluyo anneme koyden gelmis pazi tursusu banada verdi esim cok seviyo ona kavurdum tutamadim kendimiaslinda fasulye tursusu cok yaparim ona sevmeme ragmen tutarim hep kendimi ama buaksam tutamadim.yarin sporla telafi etcem soz.buarada demin tel kafayi yedi mesajlar ust uste bos gitti

Bu aralar takim geceleri bana emanet kimseler kalmiyo bu saatte.sümeyye legolariyla oynuyor bende ona nöbet tutuyorum gözümden yas akiyo esnemekten bende kacayim iyi geceler

Günaydın kk'nın güzelleri

izin bitti işe geldim ve her yer evrak dolu, biraz toparlayayım dönerim yine.

kızlar günaydın
c.akşam çok eğlendik yediklerimi eritecek kadar kurtlarımı döktüm hemde ne dökme pistten inmedim vallahi
birde pazar günü oğlanın arkadaşının d.günü partisine gittim o yorgunlukla,hatta üstüne gelince koca evi sil süpür
2 halıyı sil yattığımda saat 12 idi. sabah zilin sesini duymamışım öyle beğenmişim yattığım yeri pestil gibi kalktımda saat 7.30 du koştur koştur hazırlanıp 8,05 de evden nasıl çıktım bilmiyorum. ama bütün bunlar yetmezmiş gibi bide üstüne 35dk yürüdüm sabah sabah :) . şimdi kahvemi içiyorum ofisteyim nihayet
2 gündür çok uğrayamadım geçmişte birikmiş az sonra geçmişide okuyup bitireim.

dünki menumu yazmamıştım onuda yazayım
pazar menüm
sabah kefir,çörekotu
kahvaltı 10,30 da : yarım kase kelle paça çorbası+1 yumurta+yeşillik+1 dilim cevizli çörek
ikindi 15.00 da d.gününde: 1 tane un kurabiye+4 kaşık kısır yeşillik domates+4 sigara böreği
akşam: 5 kaşık kalan kellepaça çorbası+yarım kase un tarhanası
spor: akşam genel ev temizliği+çamaşır+2 halı silme saatler süren temizlik spor yerine geçti :)

gunaydın fıstıklar...

cuma gunu menum
sabah kk kahvaltısı
aksam abımlere davetlıydık ıclı kofte 4 adet uzerıne tereyagı erıtıp doktum ohhh bır koca kase yogurt
1 lıtre su bugun cok az su ıctım bılıyorum
spor yok

c.tesi menum
sabah suppeerrr bı kk kahvaltısı
aksamuzerı 4 te porsıyon (lavassız cıgkofte) yedım ve bırtane ayran ıctım bıdahada bırsey yemedım
2,5 lt su 1 saat yuruyus

pazar menum
sabah koy kk kahvaltısı yesıllıkler ıcınde gorumcem kahvaltıya ve aksam yemegıne cagırdı
yıne saat 4-5 arası tavuk balıgı yedım kac tane yedıgımı saymadım
mevsım salata
borulce salata

7 tane taze cevız bızzat dalından kopardım

banum sabahtan kalan 1 kaşık kadar avakado vardı onu sıyırdım ekmekle aslında 1/2 değil 1 lokmaydı ama öyle yazdım :)

lizi ben zaten uyguladığım spor programına ekleyeceğim yapabildiğim kadarını.ille onun kadar yapayım diye derdim yok. ben yemek yaparken bile ille kendimden bişi katarım sporada öle

kaptanım zeynoş aynı burnu akıyor hapşırıyo.bugün kuzumu doktoda götürücez

canım bu kk kahvaltısını sen nasıl yapıyorsun??
deniliyoki olmazsa olmazları kuruyemiş,2 yumurta,15 zeytin,avuç içi kadar peynir.ama ben bugün bunların hepsini yiyemeoim.5 zeytin ,tereyağında 1 yumurta,1 küçük kase yoğurt,yarım bardak çiğ badem yedim.beni ne kadar tok tutar acaba

ben zeytın 5ı gecıyorum 8 falan 2 yumurta haftasonları ama haftaıcı 1 yumurta yıyebılıyorum onun yerıne 1 kucuk muz yıyorum aynı ıslevı goruyormus 7-8 tane buyukse 6 tane cevız peynır domates salatalık yesıllık yogurt bazen eklıyorum kahvaltılarıma ıse gelırken usenmeyıp koyarsam yıyorum.. acaıp tok tutuyor zaten yerken tıkanıyorum ama aksama bıle yemesem olur yanı oderece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…