Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü menüm

Sabah 1 incir+ 2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 bardak limonlu yeşilçay
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

Ara 1 armut

Öğle
4 adet köfte
Bol salata

Ara 2 hurma

Akşam
1 tabak kara lahana yemeği
1 dilim k.ekmeği

Ara
1 kase yoğurt çörekotlu

Su 3 litre
spor yapamadım

Günaydın kızlar,

@neslihank4 neslicim sana hayranım valla. Herşeye heryere yetişiyorsun maşallah. Umarım karışıklıklarınız kararsızlıklarınız da bir an önce çözüme kavuşur. Kafan rahat olmayınca hiçbirşeye tam konsantre olamazsın tabi, işe de eve de yansır.. İnşallah bir an önce en güzel şekilde çözülür canım

Yenibirben_84 Zeynepcim çocukla, bir de çalışınca spor gerçekten de zor oluyor canım.. Sen dediğin gibi kendine biraz zaman ayırıp başla ama çok da zorlama aman diyim neslinin söylediği durumu ben de yaşadım acemice birden yüklenmiştim 2 gün oturup kalkamamıştım, misafirliğe gitmiştim eltimlere de çok gülmüşlerdi bana kalkarken eşim elimden tutup çekip kaldırıyordu arabadan inerken bildiğin kapısına tırmanıyordum :) en güzeli yavaş yavaş

canım benim ya çok güldümm: ) bu örnekleri duyunca zaten gözüm korktu: )

[QUOTEbu hafta ll, post: 37335151, member: 243865"]Sagol gulsahcim iyiyim çok şükür

Sagol gulsahcim iyiyum sen nasilsin.kilolarimiz esitlendi bakalim bu hafta kim daha cok vericek:)[/QUOTE]
Çok şükür canım bende iyiyim
Evet eşitledik hadi bakalım görcez
Ben iki gündür ayran detoksu yaptım
Arada bizim takımada uğra cnm bekliyorum [/QUOTE]
Oh oh buhafta gwcctin beni ozaman ben detoks yapinca daha cok yiyesim geliyo tek tip beslenmek bana yaramiyo

Sabah sporu çok iyi yapabildikten sonra hiç kaçırma canım. Bende sabah altıda kalkıyorum ama yemekti evi toplamaydı derken saat 8 oluyor işe gitme saati geliyor. Bir kaç sabah yaptım çok zinde hissediyor insan.
Kesinlikle canim sabah insanin acakralarivaciliyo ben calissam kesin yapamazfim maşallahsen yine iyi yetisiyosun.pazartesi sabah yyürüyüşlerine basliyorum yürüyüş arkadasimla sozlestik 7.30 8.30 arazi disarda yiruyus super oluyo

En güzeli canım, dışarda uzun yürüyüşler yapmayı özledim valla, hep koşuşturmaca yetemiyorum artık.

İyi akşamlar meleklerimmmm bugün yine araziydim hastahaneden sonra alışveriş annemin arkadaşı derken akşamı ettik eve geldikki abimler bizde yemeklerini yediler çaylarını içtiler kaçtılar bugün annemin günüydü o yüzden kırmadım ctsi de ben kaçacağım yarın evdeyim ama söz telafi edeceğim

Slm tatlım evet akşam tüm günün yorgunluğundan sonra ders çalışmak başlı başına işkence başarılar cnm allah zihin açıklığı versin menün süper cnmmm kaptın bu işi

Afiyetolsun sindimm eve dönünce istediğin gibi yaparsın kuzum bence yine de süper menün yarım dilim ekmeği de hayli hayli yakmışsın sporun muhteşem yarını iple çekiyorum öğlen uyusa en azından gece çok oturamaz paşamız ama akşamüstü uyuyunca normal geç uyuması olan sana oluyor

selamlar herkese su birkac gundur uzucu ve sasirtici birseyler yasadim acikcasi biraz yorgun ve gucsuz hissediyorum kendimi
biraz daha toparlandigimda geliyim su an ne diyet var onumde ne baska birsey

Slm bızdıkım merak etmiştim seni hayır olsun inş yapabileceğimiz bir şey olsa keşke senin için
bu dünyada her şey biz insanlar için bızdıkımm sağlık sorunu değildir umarım kendini lütfen salma olur mu bir an önce toparlanmanı dilerim kuzum kendini iyi hissettiğin zaman dön aramıza tatlım

Afiyetolsun Eylülüm asma güzel yüzünü sağlık olsun kuzum 1 dilim ekmeği hayli hayli yakmışsınn
spor mükemmel

Kaptsnim ekmekvyiyorum yine keşke yemeden ama yumurta maceram sona erdi çok agrim oluyor yeyince demedim kendimi demek biraz daha zamanki var

Tatlım sağlığın daha önemli eski menülerini hatırlamıyormusun onlara göre süper bence dokunuyor demek ki yumurta zorlamanın mantığı yok bitanemm

Yarin cuma ben cumadan cumaya tartiliyorum yeminliyim oyuzden ne durumdayim bilmiyorum ama spor yapiyorum buara inşallah ise yarar oyuzden azspor yapayim sabah sabah mmetan calissin:)

Sporun işe yaramaması imkansız kuzumm yaradığını yarın hep birlikte göreceğiz

Günaydın ben geldim umarım hepimiz için çok çok güzel bir gün olsuuuunnnn

Hoşgeldin tatlım benim günüm güzeldi umarım hepimizin günü güzel geçmiştir

Afiyetolsun merimmm menün on numara spora fırsat bulamıyorsun sanırım kuzumm ama 30 dk cık ta olsa zaman bulabilsen harika olur bitanemm

Bence en doğru kararı verdin bitanemm sakın pişman olma

kaptanım bu hafta hep nazar boncuklu menü yapmak istiyorum

menülerin hep boncuklu zaten maşallah tatlım

saol kaptanım yalnız hannıbalı ızle derım yanı oyle boyle degıl

Listeme ekleyeyim nurummm korktukça koşarım artık koşu bandında

gunaydın gunaydın gunaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sonra geldiğini tahmin ettim tatlım bende dizikoliklik sadece yabancı dizilere karşı var kuzum o da koşu bandında sıkılmamak için başladığım bir yöntem zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum yürürken

kızlar günaydın
dünki menumu yazayım
sabah: çörekotu ögüttüm ve kefir içtim
muhlama+peynir+yeşillik+ceviz
öğle ızgara köfte salata
akşam balık+salata+helva
spor yok 3 sattlik ev işi :)

Süper menü neslimm mıhlamayı özledik anlaşılan

Sabah sporu çok iyi yapabildikten sonra hiç kaçırma canım. Bende sabah altıda kalkıyorum ama yemekti evi toplamaydı derken saat 8 oluyor işe gitme saati geliyor. Bir kaç sabah yaptım çok zinde hissediyor insan.

Senin hayatın spor zaten makresimmm hakikaten kendine dinlenme için bile ayıracak zamanın yokki buna rağmen spor yapabiliyorsun yine de takdir ediyorum cnmm

Neslim hakkınızda hayırlısı olsun cnm hakikaten tüm gün her yere yetişiyorsun maşallah kuzum haklısın çalışmak seni çok yoruyor ama çalışınca hem daha aktif oluyorsun hem de maddi açıdan daha rahat olmazmısın şimdi çocukların tam masraf zamanı dershaneleriydi özel kurslarıydı hepsi maddiyat ne bilim bence çalışman daha iyi gibi ev konusunda evini sevdiğini biliyorum bence satma cnm kışlık ev çokmu küçük yani idare edemezmisiniz ya da onu satıp kredi filan çekseniz bilemedim allah hakkınızda hayırlısı neyse ona yönlendirsin inş emlak piyasası yaza girerken hareketlenir inş cnmm şimdi sezon bitti belki de ondan sadece bakıp almıyorlar sen güçlü bir kadınsın toparla kendini cnm benim herşeyin üstei,nden gelecek bilgi ve becerin var kuzum rabbim sağlık verdikten sonra herşeyi başarırsın

Menün süper zeynocum spora fırsatın olmadınki dvd ye başlarsan süper olacak

Afiyetolsun cnmmm sağlık olsun fırsat bulunca seve seve spor yaptığını biliyorum bitanemm

Birden yüklendin demekki Gamzecim hakikaten kötü olmuşsun

canım benim ya çok güldümm: ) bu örnekleri duyunca zaten gözüm korktu: )

Yavaş yavaş başlamak en güzeli çünkü beden ham oluyor neslim de söylemiş zeynom

Dışarıda yürüyüş gibisi yok eylülüm ne güzel arkadaş da bulmuşsun kendine

sabah kahvaltıyı evde unutunca ıskender yedım mecburrrrrr

Afiyetolsun tatlım sağlık olsun sabahla akşamı yer değiştirirsin

bugün ki menüm

16 EKİM
SABAH
uyanır uyanmaz limonlu naneli ılık su
2 yumurtadan omlet
nane
roka
turp
peynir
zeytin
domates
salatalık
yeşilçay
ÖĞLE
yaban mersini
süt
AKŞAM
patlıcan yemeği
salata
yoğurt
SU: 2 LT

saol canım valla mahmurluk geçmio hiç tadım yok
sizlerinde enerjisini almamak için pek girmiorum

O ne biçim laf tatlım biz bir aileyiz duymamış olayım

artık tatil sonrası hava değişimi mi
tatil sonrası yalnız kalmak mı
köpeğimin hastalığı üzerine ek çok bitkiniz ailecek

hepsi üstüste geldi cnmm hayırdır köpüşünün nesi var

bugün ki menüm

16 EKİM
SABAH
uyanır uyanmaz limonlu naneli ılık su
2 yumurtadan omlet
nane
roka
turp
peynir
zeytin
domates
salatalık
yeşilçay
ÖĞLE
yaban mersini
süt
AKŞAM
patlıcan yemeği
salata
yoğurt

SU: 2 LT

afiyetolsun bitanemmm tatlı krizini başarıyla atlattığın için tşk ederim

383.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR]
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

valla kaptanım çok negatif yüklüyüm yani
köpeğimizi arkadaşa bırakmıştık bu tatil sürecinde
gelir gelmez aldık ama bi zayıflamış bi çökmüşki anlatamam
iştah yok yemek yemio su içmio
hep uyuyo, bide ne yedirdilerse çok kokmuş oğlum
havalarda soğuk olunca yıkayamıyoruz

evet kaptanım başarıyla aştım ama hala bastırılmaya yüz tutmuş krizim devam ediyor düşünmemeye çalışıyorum

kuzum arkadaşın eminim çok iyi bakmıştır ama köpüşün bıraktınız diye tepki gösteriyor onlarda çocuk gibi

bir iki gün sonra düzelir yıkamayın cnm hava soğudu en güzeli düşünmeme kuzum

ya biz nasıl bakmaları konusunda direktif verdik
ama maalesef yememesi gereken şeylerde vermişler
çok çökmüş kaptanım ya inanılmaz mutsuz bende öyle
eşimde yok zaten tek başıma savaşmaya çalışıyorum
dışarı çıkarıyorum mesela, tasmasız arkamdan gelio boynu eğik
eskiden tasmasız sürekli yanımda komutunu vermem gerekiyordu
o kadar enerjikti yani
hasta bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…