amin inşallah canımdimi herkezin kendince kafası karışık ve sorunu var allahım yoldan çıkarmasın gene şükür
canım benim ya çok güldümm: ) bu örnekleri duyunca zaten gözüm korktu: )Günaydın kızlar,
@neslihank4 neslicim sana hayranım valla. Herşeye heryere yetişiyorsun maşallah. Umarım karışıklıklarınız kararsızlıklarınız da bir an önce çözüme kavuşur. Kafan rahat olmayınca hiçbirşeye tam konsantre olamazsın tabi, işe de eve de yansır.. İnşallah bir an önce en güzel şekilde çözülür canım
Yenibirben_84 Zeynepcim çocukla, bir de çalışınca spor gerçekten de zor oluyor canım.. Sen dediğin gibi kendine biraz zaman ayırıp başla ama çok da zorlama aman diyim neslinin söylediği durumu ben de yaşadım acemice birden yüklenmiştim 2 gün oturup kalkamamıştım, misafirliğe gitmiştim eltimlere de çok gülmüşlerdi bana kalkarken eşim elimden tutup çekip kaldırıyordu arabadan inerken bildiğin kapısına tırmanıyordum :) en güzeli yavaş yavaş
Benim calismamam ise yariyor canim calissam bende yapamazdimsabah spor yapmayı bende çok severim canımama hafta içi olmuyor malum sana kolay gelsiiinnnnnn
Kesinlikle canim sabah insanin acakralarivaciliyo ben calissam kesin yapamazfim maşallahsen yine iyi yetisiyosun.pazartesi sabah yyürüyüşlerine basliyorum yürüyüş arkadasimla sozlestik 7.30 8.30 arazi disarda yiruyus super oluyoSabah sporu çok iyi yapabildikten sonra hiç kaçırma canım. Bende sabah altıda kalkıyorum ama yemekti evi toplamaydı derken saat 8 oluyor işe gitme saati geliyor. Bir kaç sabah yaptım çok zinde hissediyor insan.
En güzeli canım, dışarda uzun yürüyüşler yapmayı özledim valla, hep koşuşturmaca yetemiyorum artık.Kesinlikle canim sabah insanin acakralarivaciliyo ben calissam kesin yapamazfim maşallahsen yine iyi yetisiyosun.pazartesi sabah yyürüyüşlerine basliyorum yürüyüş arkadasimla sozlestik 7.30 8.30 arazi disarda yiruyus super oluyo
Ben 3. Cocuk fikrinden korkuyorum sende 4 tane maşallah kolaydegil yetişmek bu yoğunluktayurumende zor ama cçok iyi geliyor hele sabahlariEn güzeli canım, dışarda uzun yürüyüşler yapmayı özledim valla, hep koşuşturmaca yetemiyorum artık.
sabah kahvaltıyı evde unutunca ıskender yedım mecburrrrrr
Selam kızlar, ancak eve gelebildim. Bu akşam dersleri yorucu oluyor malesef.. Bugünkü menümü yazayım.
Sabah 2 haşlanmış yumurta, avuçiçi kadar peynir, 10 zeytin, 6 badem, 2 ceviz,4 fındık, bir elma, zeytinyağlı domates, salatalık. 11.30da bitti kahvaltım.
Ara 1 activia (16.30)
Akşam 17.30 bir tabak etli taze fasulye salata
Su 2.5 lt, bitki çayı bir fincan
İyi geceler kızlar bugun kü menüm. ...
Kahvaltı:
1 sahan da yumurta
Yarım dilim ekmek(anneme dedim lütfen artık haşlanmış yiyelim diye )
Peynir
Çay
(Bugun kavrulmuş badem aldım)
Akşam:
Tavuk suyu çorba
Salata
Haşlanmış tavuk
Döner eti biraz
Spor:
150 jumping jack
55 squat
300 ip atlama
20 saniye wall sit
15 dakika kondisyon bisikleti bugun cok uykum var ve ali cin gibi gözümün içine bakıyo ben bugun dışarıda işim vardı ben dönene kadar ali bey uykuya doymuş akşam 7 de uyandı
selamlar herkese su birkac gundur uzucu ve sasirtici birseyler yasadim acikcasi biraz yorgun ve gucsuz hissediyorum kendimi
biraz daha toparlandigimda geliyim su an ne diyet var onumde ne baska birsey
Menüm
Sabah peynir zeytin domates salatalik az kasar peyniri 1 dilim ekmek1 tane nar
Öğlen sebze corbasi salata
Aksam yoğurtlu soğuk buğday corbasi pancar tursusu az tuzlu ve salata
Ara 2 bardak ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
30 dk yürüyüş
20 dk pilates
400 ip atlama
100 squat
Kaptsnim ekmekvyiyorum yine keşke yemeden ama yumurta maceram sona erdi çok agrim oluyor yeyince demedim kendimi demek biraz daha zamanki var
Yarin cuma ben cumadan cumaya tartiliyorum yeminliyim oyuzden ne durumdayim bilmiyorum ama spor yapiyorum buara inşallah ise yarar oyuzden azspor yapayim sabah sabah mmetan calissin:)
Günaydın ben geldimumarım hepimiz için çok çok güzel bir gün olsuuuunnnn
dünkü menüm:
kahvaltı
2haşlanmış yumurta
10 zeytin
1avuç peynir
domates salatalık
3ceviz
öğlen:
1 karnıyarık
1kase dereotlu yoğurt
1 lokma ekmek
1küçük salkım üzüm
akşam
2tabak pırasa yemeği
bol salata
1kase dereotlu yoğrt
suyum 3lt
1maden suyu
spor yok
canım ben tekrardan üniversite düşünmüştüm kazandım da ama çocuğumla daha çok vakit geçirmek istiyorum 4yılın sonunda bana özlemle büyümüş bir çocuk istemiyorum bunun vicdan azabı bile yeter bana o yüzden tamamen vazgeçtim
kaptanım bu hafta hep nazar boncuklu menü yapmak istiyorum
saol kaptanım yalnız hannıbalı ızle derım yanı oyle boyle degıl
gunaydın gunaydın gunaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın şekerler, herkese hayırlı bol eksili bir gün diliyorum.
İkram kayısıdan sonra gelmişti canım yoksa ikisini de yemezdim.
Çalışan annelerin çocukları perişan oluyor yaa. Oğlum öğlene kadar evde tek başına kalıyor, öğleci çünkü. Aklım hep evde sürekli telefon elimde ne yapıyor diye arayıp duruyorum. miniğimi zaten bakıcıya bırakana kadar çok ağlıyordu, gitmek istemiyordu, şükür ki bu aralar sabah uyuyor da evden rahat çıkıyorum, yoksa içim gidiyordu.
Dizikoliklik varmı sende de canm yaa. Ben fırsat bulsam çok dizi izlerim, eskiden iş yerinde evde izleyemediğim dizileri izlerdim, direkt görüntüye de bakmazdım bir yandan işimi yapar bir yandan da dinlerdim, önemli bir yeri varsa açar bakardım . Şimdi videolu siteleri engellediler de biraz kurtardım bu bağımlılıktan.:)
kızlar günaydın
dünki menumu yazayım
sabah: çörekotu ögüttüm ve kefir içtim
muhlama+peynir+yeşillik+ceviz
öğle ızgara köfte salata
akşam balık+salata+helva
spor yok 3 sattlik ev işi :)
Sabah sporu çok iyi yapabildikten sonra hiç kaçırma canım. Bende sabah altıda kalkıyorum ama yemekti evi toplamaydı derken saat 8 oluyor işe gitme saati geliyor. Bir kaç sabah yaptım çok zinde hissediyor insan.
Neslim hakkınızda hayırlısı olsun cnm hakikaten tüm gün her yere yetişiyorsun maşallahayyy yarın cuma tartı günü hedefi buldummu acaba çok heyecanlıyım 3 gündür kendimi kaybettim adam gibi sporda yapamıyorum napacam ben allahaşkına böle umutsuz vakka oldum. eşimle kafamız pek karışık çocukların okulu kursları ben çok yıpranıyorum dün dedimki işi bırakıp evde oturacak oldum artık bi çare bulalım bu soruna koca bir evim var ama kışın alanya merkeze uzak olduğundan okul ve kurslar için problem oluyor bana çok parçalanıp bölünüyorum kışlık ev küçük oraya geçelimmi satalımmı, ikisini birden satıp devamlı oturacak merkezde bi yer alalımmı şaştık kafamız allak pullak.tüm bu engamenin yüküde bende ora yetiş bura yetiş onu düşün bunu düşün çok yıprandım kızlar gene cumaya 2 gün kala moral sıfır bende hergün dua ediyorum allahım işlerimizi yoluna koy diye bi yoluna girseydi kararımız netleşseydi yükten kurtulacaktım.böyle olunca işede kafamı veremiyorum zaten çok yoğun tüm alanya ev arıyor ama gösterdiğimiz evleri beğenmiyor emlak işine girdiğime gireceğimede pişmanmı oldum ne allah sonumu hayretsin kafayı toplamam lazım bi an önce
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
dünki menüm:
sabah:2 haşlanmış yumurta.10 zeytin,birkaç tane badem
(bu arada leptinim çalışırkın 2-3 bardak ayran içtim)
ara:15 badem,1 bardak ayran
akşam:misafirim vardı fırsatım olmadığı için birkaç parça et yedim)
spor: ya bu konuda çok muzdaribim 3 gündür spor yapamıyorum ben dünde misafir hazırlığından hiç yapamadım ama kafama koydum eve gittiğim gibi bebişimi kayınvalideme bırakıp hemen aldığım plates DVD sine başlicam
su:3 lt
Dünkü menüm
Sabah 1 incir+ 2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 bardak limonlu yeşilçay
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Ara 1 armut
Öğle
4 adet köfte
Bol salata
Ara 2 hurma
Akşam
1 tabak kara lahana yemeği
1 dilim k.ekmeği
Ara
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 3 litre
spor yapamadım
Günaydın kızlar,
@neslihank4 neslicim sana hayranım valla. Herşeye heryere yetişiyorsun maşallah. Umarım karışıklıklarınız kararsızlıklarınız da bir an önce çözüme kavuşur. Kafan rahat olmayınca hiçbirşeye tam konsantre olamazsın tabi, işe de eve de yansır.. İnşallah bir an önce en güzel şekilde çözülür canım
Yenibirben_84 Zeynepcim çocukla, bir de çalışınca spor gerçekten de zor oluyor canım.. Sen dediğin gibi kendine biraz zaman ayırıp başla ama çok da zorlama aman diyim neslinin söylediği durumu ben de yaşadım acemice birden yüklenmiştim 2 gün oturup kalkamamıştım, misafirliğe gitmiştim eltimlere de çok gülmüşlerdi bana kalkarken eşim elimden tutup çekip kaldırıyordu arabadan inerken bildiğin kapısına tırmanıyordum :) en güzeli yavaş yavaş
canım benim ya çok güldümm: ) bu örnekleri duyunca zaten gözüm korktu: )
Kesinlikle canim sabah insanin acakralarivaciliyo ben calissam kesin yapamazfim maşallahsen yine iyi yetisiyosun.pazartesi sabah yyürüyüşlerine basliyorum yürüyüş arkadasimla sozlestik 7.30 8.30 arazi disarda yiruyus super oluyo
sabah kahvaltıyı evde unutunca ıskender yedım mecburrrrrr
saol canım valla mahmurluk geçmio hiç tadım yokcnm bnm çok geçmiş olsun sanaa
artık tatil sonrası hava değişimi mitatıl sonrası ve hava degısımı cnm nezaman koye gıtsek bendede aynı sey katır tepmıse donuyorum
saol canım valla mahmurluk geçmio hiç tadım yok
sizlerinde enerjisini almamak için pek girmiorum
artık tatil sonrası hava değişimi mi
tatil sonrası yalnız kalmak mı
köpeğimin hastalığı üzerine ek çok bitkiniz ailecek
bugün ki menüm
16 EKİM
SABAH
uyanır uyanmaz limonlu naneli ılık su
2 yumurtadan omlet
nane
roka
turp
peynir
zeytin
domates
salatalık
yeşilçay
ÖĞLE
yaban mersini
süt
AKŞAM
patlıcan yemeği
salata
yoğurt
SU: 2 LT
valla kaptanım çok negatif yüklüyüm yani
O ne biçim laf tatlım biz bir aileyiz duymamış olayım
hepsi üstüste geldi cnmm hayırdır köpüşünün nesi var
afiyetolsun bitanemmmtatlı krizini başarıyla atlattığın için tşk ederim
valla kaptanım çok negatif yüklüyüm yani
köpeğimizi arkadaşa bırakmıştık bu tatil sürecinde
gelir gelmez aldık ama bi zayıflamış bi çökmüşki anlatamam
iştah yok yemek yemio su içmio
hep uyuyo, bide ne yedirdilerse çok kokmuş oğlum
havalarda soğuk olunca yıkayamıyoruz
evet kaptanım başarıyla aştım ama hala bastırılmaya yüz tutmuş krizim devam ediyor düşünmemeye çalışıyorum
ya biz nasıl bakmaları konusunda direktif verdik
kuzum arkadaşın eminim çok iyi bakmıştır ama köpüşün bıraktınız diye tepki gösteriyor onlarda çocuk gibi
bir iki gün sonra düzelir yıkamayın cnm hava soğudu en güzeli düşünmeme kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?