Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm market zeytinleri pek güzel olmuyo
O nedenle annem kaynanamlar zeytinleri bir şişeye koyuyolar üstüne de sirkeyi ekliyo lar
Ve sirke severler için süper tadı oluyo ye ye doymuyor insan ayrıca bence cok iyi birşey sirke tüm bağırsakları temizliyor bildiğim kadarıyla 1 taşla iki kuş oluyo ben cok seviyorum kendi evimde de sürekli böyle yapcam artık

spor süper neslim menü de öyle 2 kaşık pirinçde nazarlık olsunmu diyelim bitanem ben zerdeçal ve zencefili bile yiyemedim acı geldi iyi yine yemişsin dene bakalım faydası olursa tavsiye ederiz

Kiz s3n nasil karataycisin nerde cevizler olmassa olmazlar himmm

barbim gezmede olduğu için bişey demeyelim neslim

Kiz borek krizini senden duyuncami yerlesri bilinc altima bende nerden dustu aklima diyom ey yarabbi
Bedava hayat ooh cadicim bende istiyom ondan ama ya.

kıymalı yumurtayı düşün yarın sabah neslim boşver böreği bende istiyorum öyle bir şansımız varsa

evet barbim sirke faydalı probiyotikler içerdiği için çok faydalı kesinlikle ama tat olarak denemedim hiç
bir bardak deneyeyim bakalım zeytin alınca ham zeytinden yapıyorlar değilmi yanlış anlamadım inş
kalın tuz varmı peki

*** 6.Takım 384. ETAP ***

35nur35(99,9/ / /% )
eylul sıla(63,4/ / /% )
gamze12345(80/ / /%)
lisbeth93(64,6/ / /% )
makres76(66,6/ / /%)
merinetya(76,6 / // % )
morcadıyesilyarasa(48,6/ / /% )
neslihank4( 76,4/ / /%)
senasevval(51,5/ / /% )
sindi564( 83,8/ / /%)
yenibirben(80,4/78,4 / 2 /% 2,49) izinli

6.Takım Ortalaması :%

Merhabalar kızlar ben de menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin peynir badem ceviz maydanoz domates salatalık
Ara tarçınlı zerdeçallı yoğurt, 1 elma, biberiye çayı
Akşam bir kase tarhana çorbası, domates soslu biftek, 3 yk ev yapımı erişte, salata
Yatmadan adaçayı
Su 2.5 lt spor callanetics, dışarıda 20 dk yürüyüş

Kaptan ben de regl olmak üzereyim karnım çok şiş ve sert sancım da var yarın tartıya yansımasa bari

Kaptan ben de regl olmak üzereyim karnım çok şiş ve sert sancım da var yarın tartıya yansımasa bari

Afiyetolsun Gamzemm menün süper yoğurt zencefilde eklesen tam yoğurt kürü olacak erişteni de yemişsin

spor süper daha ne olsun kuzum reglken fazla çıkman normal takma kafana sağlık olsun haftaya toptan gider avantaja geçersin

Yok cnm hazır zeytini sadece sirke içindeki şişeye boşaltıyosun o kadar başka bişey yok

Bir türlü zencefil alamadım gidip de kaptanım ondan :) sağol kaptan bakalım yarın neler göreceğiz

Eylül'üm Yarından başlasam mı acaba bende diyorum bakalım nasıl sonuç göstercek
zaten Yemeğin yanında bol bol yoğurt yiyorum birde böylesini deneyeyim dimi yarın sabah unutmazsam yapıcam inşallah Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…