- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Cnm market zeytinleri pek güzel olmuyoAfiyetolsun barbimm sirkeli zeytin nasıl oluyorki denemedim hiçspor da harika dün yapamamışsın ama yürümüşsün gayet iyi
afiyetolsun cadıcımmmmm yeşil mercimek bitti bugün sanırımm
elbette kuzummmm
evet tatlım doğru yazmışsın boşver hiç deneme benceyaşpasta hariç diğerlerini anlarım ama yaşpasta sırf vıcuık vıcık krema gülüm bana hitap etmiyor hiç hadi bakalım mezuniyetini kutlarken yersin
gülcüm dolunaydan olabilir şişliğin bugün haberlerde okudum hem de tutulma var ya ondan olabilirmiş istersen kaynat biraz d alimon sık iç bitanem faydası olur
Yaa onları yazmayı unutuyorum cnm yoksa kahvaltıda badem yiyorum bu araKiz s3n nasil karataycisin nerde cevizler olmassa olmazlar himmm
Bence olur cnm sporla ve ikinci gün yediklerini biraz hafif tutarsa dengeleyebilir bence tabi önce mezun olmak lazımKiz borek krizini senden duyuncami yerlesri bilinc altima bende nerden dustu aklima diyom ey yarabbi
Bedava hayat ooh cadicim bende istiyom ondan ama ya.
Ayyy ben sabah kiymali soganli yumurta yicem yaninda cevizimi unutmayimYaa onları yazmayı unutuyorum cnm yoksa kahvaltıda badem yiyorum bu ara
Selam kizlar bu gunki menum yazip gecmis yapayim biraz
Sabah kalkinca kefir ve corekotu
30dk sonra karatay kahvaltisi
Ogle tazefasulye 2 kş pirinc pilav
Aksam tazefasulye 2 kasik bulgur pilav 2 kase yogurt
Spor aksam 1saat karma spor hersey var
Acilimi: 25dk yurume 10dk lesli ve step 10dk eliptik bisiklet 15dk plates bacak esneme ve 50 ip atlama
Kaptan aksam 1 kase yogurda ahmet hocanin antioksidan tarifini yapip 30dk once yedim daha dogrusu ictim suyla valla billa yenmiyor yarin tohumlari ogutup aticam yogurda o cemen varya icimi yakti biraz ama arada yapip yicem tarifi
Kiz s3n nasil karataycisin nerde cevizler olmassa olmazlar himmm
Kiz borek krizini senden duyuncami yerlesri bilinc altima bende nerden dustu aklima diyom ey yarabbi
Bedava hayat ooh cadicim bende istiyom ondan ama ya.
Cnm market zeytinleri pek güzel olmuyo
O nedenle annem kaynanamlar zeytinleri bir şişeye koyuyolar üstüne de sirkeyi ekliyo lar
Ve sirke severler için süper tadı oluyo ye ye doymuyor insan ayrıca bence cok iyi birşey sirke tüm bağırsakları temizliyor bildiğim kadarıyla 1 taşla iki kuş oluyo ben cok seviyorum kendi evimde de sürekli böyle yapcam artık
Cokk uykum geldu yattim ben opuldunuz
Merhabalar kızlar ben de menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin peynir badem ceviz maydanoz domates salatalık
Ara tarçınlı zerdeçallı yoğurt, 1 elma, biberiye çayı
Akşam bir kase tarhana çorbası, domates soslu biftek, 3 yk ev yapımı erişte, salata
Yatmadan adaçayı
Su 2.5 lt spor callanetics, dışarıda 20 dk yürüyüş
Kaptan ben de regl olmak üzereyim karnım çok şiş ve sert sancım da varyarın tartıya yansımasa bari
Yok cnm hazır zeytini sadece sirke içindeki şişeye boşaltıyosun o kadar başka bişey yokspor süper neslim menü de öyle 2 kaşık pirinçde nazarlık olsunmu diyelim bitanem ben zerdeçal ve zencefili bile yiyemedim acı geldi iyi yine yemişsin dene bakalım faydası olursa tavsiye ederiz
barbim gezmede olduğu için bişey demeyelim neslim
kıymalı yumurtayı düşün yarın sabah neslim boşver böreğibende istiyorum öyle bir şansımız varsa
evet barbim sirke faydalı probiyotikler içerdiği için çok faydalı kesinlikle ama tat olarak denemedim hiç
bir bardak deneyeyim bakalım zeytin alınca ham zeytinden yapıyorlar değilmi yanlış anlamadım inş
kalın tuz varmı peki
Yok cnm hazır zeytini sadece sirke içindeki şişeye boşaltıyosun o kadar başka bişey yok
Afiyetolsun Gamzemm menün süper yoğurt zencefilde eklesen tam yoğurt kürü olacak erişteni de yemişsin
spor süper daha ne olsun kuzum reglken fazla çıkman normal takma kafana sağlık olsun haftaya toptan gider avantaja geçersin
tahmin ettim tatlım sağlık olsun alınca eklersin yarın eminim çok güzel sonuçlar gelecekBir türlü zencefil alamadım gidip de kaptanım ondan :) sağol kaptan bakalım yarın neler göreceğiz
İnsallah kaptanim ama nebiliyim yakarmiku mideyi hazirladim simdi lupletcem:)pulbiberli hayatta yapamam hemde yatarkenndene bakalım tatlım inş faydasını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?