Sağol kaptanım, Galiba atlattım, ayran detoksu mu etkili oldu acaba?Elbette başaracaksın kuzum şüphenmi vardıki
Günaydın makresim azminle başardın tbrkler bundan sonra gider artık zor dönemi atlattın
buzamana kadar hep husrana ugramıstm.. ama gercekten beyınde bıtıyor... dun abımlerde tum genc arkadaslar toplandık bayadır bırlıkte vakıt gecırmemıstık ev partısı gıbı oldu... zaten faceden arkadaslar yazıyo zayıflandınmı falan dıye dun reelde gorunce benı yaaa nur sen baya zayıflamıssın vs dedıler alllaaahhh dedım ben bu gazla 2 saat yururumnasıl mutlu oldum anlatamam
ben geldim gelmişkende listenize bakıyım dedim
herkesin yüzdesi doğru daha bitmemmiş gerçi
Sağol kaptanım, Galiba atlattım, ayran detoksu mu etkili oldu acaba?
Evet emeği çok, gittiğine üzüldüm en çok da koruma diyetini merak ediyordum, belki sonra telefonla görüşüp alırım ondan.incire çok dikkat ettiğimden demekki makresim süper ekmekte çıktı hayatından gelsin sağlıklı yaşamelbette tutar bitanemm ekmeksiz insan geç acıkıyor inan sende farkedeceksin diyetisyenine de tşkler hakikaten emeği çok sende
Uzun düre görmeyenler farkedince insan daha bir gaza geliyor dimi nurum. Daha güzel tepkiler alacaksın inşallah.buzamana kadar hep husrana ugramıstm.. ama gercekten beyınde bıtıyor... dun abımlerde tum genc arkadaslar toplandık bayadır bırlıkte vakıt gecırmemıstık ev partısı gıbı oldu... zaten faceden arkadaslar yazıyo zayıflandınmı falan dıye dun reelde gorunce benı yaaa nur sen baya zayıflamıssın vs dedıler alllaaahhh dedım ben bu gazla 2 saat yururumnasıl mutlu oldum anlatamam
Hoşgeldin canımben geldim gelmişkende listenize bakıyım dedim
herkesin yüzdesi doğru daha bitmemmiş gerçi
Evet emeği çok, gittiğine üzüldüm en çok da koruma diyetini merak ediyordum, belki sonra telefonla görüşüp alırım ondan.
Bir değişiklik daha yaptım menümde yazayım da yorumun nasıl olur merak ediyorum
Belki de, şimdiden haftayı merak etmeye başladımayran detoksu etkili oluyor bitanemm ama ekmeği kesmenin de tkisi olabilir
Dünkü menüm
Sabah kalkınca 2 bardak su
(7:45)
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
2 kayısı
2 ceviz
1 yumurta
1 bardak limonlu yeşilçay
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Öğle (12:00)
Avuç içi kadar et sote
salata
Akşam (19:00)
1 kase çorba
iki kaşık kadar tavuk sote
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 3 litre
spor yapamadım yine, oğluşum bırakmadı
Hiç acıkmadım canım, hatta akşm yemeğini yerken de çok aç değildim ama gece acıkırım diye yedim. Öğle yemeinden sonra 7 saat birşey yemedim.Afiyetolsun cnmmmm acıkmıyorsun değilmi haftaya ben de çok merak ediyorum etki nasıl olacak
ınsallah kuzum hepımız superız ya bayılıyorum grubuma ne sanslıyım sızler gıbı yoldasım oldugu ıcınsüpersin daha iyisi olacak inşallah
ınsallah kaptanım hemde ne gaz aksama benı durtukleyınde ufaktan sıkılasmalara baslıyımUzun düre görmeyenler farkedince insan daha bir gaza geliyor dimi nurum. Daha güzel tepkiler alacaksın inşallah.
yoldaşlarım canlarım ne sanslıyımBu daha başlangıç nurcumm bu güzel tepkiler devam edecek tatlımmm sonuna dek birlikteyiz azim senden destek bizden kuzum
oyyy şirinem gelmiş hoşgelmiş nasıl oldun bitanemm iyimisin biraz evet tam bitmedi 1,5 ta da ben çıkacağım hastahaneye 8, takım da burası da biztmezse işin yoksa sana emanet kuzum
Hiç acıkmadım canım, hatta akşm yemeğini yerken de çok aç değildim ama gece acıkırım diye yedim. Öğle yemeinden sonra 7 saat birşey yemedim.
ınsallah kuzum hepımız superız ya bayılıyorum grubuma ne sanslıyım sızler gıbı yoldasım oldugu ıcın
sen yeterki iste kuzum dürtmeyi severiz biliyorsunınsallah kaptanım hemde ne gaz aksama benı durtukleyınde ufaktan sıkılasmalara baslıyım
tamam kaptanım 5e kadar burdayım merak etme...sen yeterki iste kuzum dürtmeyi severiz biliyorsun
fıstıklar listemizi paylaştım hepinizi tbrk ederim neslim moral bozmak yok kuzum sağlık olsun
lisbethcim bildirim yapamadı şayet gelirse değiştiririrsiniz paylaşım alanını kızlar ben birazdan çıkacağım akşam 6 ya kadar değiştirme şansımız var
tamam kaptanım 5e kadar burdayım merak etme...
Bendeöyle düşünüyorum nurum, çok şanslıyız, süper bir takımımız var, melek gibi bir kaptanımız varınsallah kuzum hepımız superız ya bayılıyorum grubuma ne sanslıyım sızler gıbı yoldasım oldugu ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?