Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ve mümkünse ben artık mezun olmak istiyorum kaptanım gerçekten içim rahat değil biraz işler rayına girdiğinde yine yarışmasam da gelirim takıma ama şu an herkese ve senin emeklerine haksızlık ediyorum bu beni rahatsız ediyor mesela dün gece akşam sekizde okuldan çıktım geldim bir duş alıp ders başına oturdum sabah 6 ya kadar 9 da da sınavım vardı bu sistem neredeyse rutinim oldu
çift anadal okuyorum almanca kursuna ve bir sertifika programına devam ediyorum işe girdim bir çeviri bürosunda onunla uğraşıyorum okulda bir kulüpte başkanlık yapıyorum işte böyle bir programd ayım yoksa gerçekten vaktim olsa gelirim
neyse uzatmıyim öyle işte benim hayatım şu an onun için ne yazık ki takıma uğrayamıyorum bu durumda mezun olmam
iyi olacak

Est bızdıkım zaten iki hafta önce ayrılmak istemiştin ben emeklerinin soncunu alıp mezun olmanda ısrar ettiğim için beni kırmayıp kaldın. kuzum yoğunluğunu biliyorum ilk mezunumuz sen oldun umarım sorunlarını bir nebze de olsa çözebilmişsindir bitanemm

Mezun olmak istediğini yazdım bitanemm karneni alacaksın eğitim hayatını başarıyla bitireceğine eminim
çift anadal kolay değil emeklerinin karşılığını ilerde alacaksın cnm benim seni çok seviyoruz arada bizi özlersen uğrarsan iyi haberlerini alırsak bizden mutlusu olmaz bızdıkımm herşey gönlünce olsun bitanemm burası senin yuvan unutma olurmu

Bendeöyle düşünüyorum nurum, çok şanslıyız, süper bir takımımız var, melek gibi bir kaptanımız var

oy oyy canımsın şımarırım hemen bak

Evet canım üç saat, inşallah devamı gelir bakalım.

geleceğine eminim makresimmmm

aynen aynneeeenn

cansınız hepiniz nurummm

buralardayım ablacım kontrol ederim ben listeyi

Huhuuuu eksik uye geldimi

Gelmemis ortalamaniz dogru paylasmissiniz zaten bide 8takima bakiyim

şirinemmm tşkler bitanemmm yorduk seni de hakkını helal et kuzumm

DAHA DUR DUMUR OLACAKLAR NUR CUM NELER YAZACAKSIN BİZE MERAKLA BEKLİYORUZ
BİLEMEDİM Kİ 1,100 ARTIMI OLUR HİÇ ZAYIFLAMAYA ÇABALAYAN BİRİSİ İÇİN

HIHHH BENDE AYRAN DETOKSU YAPAYIM BİRİNİ HAFTA BAŞI DİĞERİNİ PERŞ. SÜPER FİKİR HADİ BAKALIM

sana bu hafta süper bir ceza buldum neslimmm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pirinc-lapasi-diyeti.243047/#post-1027271

püsküütün yaptığı bu pirinç lapasını sen bulgurla yapacaksın kuzum haftada iki gün hem bulgurlusu ne kadar verdirecek görelim ben deneyecektim ama hiç fırsatım olmadı kabulmü kuzumm

KAPTANCIM YÜZÜNÜ KARA ÇIKARDIM TAKIMIN GÜYA SARI KARTI SİLDİRCEKTİK
ACISINI ÇIKARTAYIM BU HAFTA İŞALLAH

est deme öyle üzme beni sağlık olsun bitanem ayrıca sarı kartımız yok çok şükür 1 tane notamız var onu da sildirceğimize eminim bu hafta olmazsa haftaya sana güceniyorum ne olur bu hafta minik te olsa kaçamak yapmaki son hafta gelenler hemen gitsin bitanemm

ıns neslım yaaaa nasıl sevınıyorum zayıfladıgımda gıymek ıstedıgım okadar cok sey varkı oyyy oyyyy

hepsini giyeceksin nurummm

AZ KALDI DİMİ ŞU KALAN 7 KİLODA GİTSEYDİ NE ZOR VERDİM 13 KİLOYU TAKILDIM 7 KİLO KALA YAAAA

Gidecek bitanemm sabır pes etmek yok

ahahahahaha olumlama yap neslım kacamaklara bende yenı basladım hanı vardıya ııhhh ıhhh yapmıcam

bayılıyorum senin o şarkıyı uyarlamana

**7.TAKIM 384.ETAP***
aeben ( 66.5 /65.3/1.2/% 1.8)
aydasu ( 86/85.5/0.5/ %0.58)
seummu ( 75.5/75/0.5/ %0.66 )
benelse( 73.2/72.1/1.1/%1.5)
naz (66.5/65.4/1.1/%1.65)

7.TAKIM ORTALAMASI:%1.24
Kardeş takımcımmmm...listemizi kontrol edermisiniz bir zahmet...

Tbrk ederim damlacım listenizi sindim kontrol etmişti ortalamanız süper

LİSBETT NERDESİN KUZUM MERAK ETTİK SENİ

yuvadan uçurduk bızdıkımızı ilk mezunumuz oldu neslimmm sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm alışınca zormuş

Selam kizlar bu gunki menum yazip gecmis yapayim biraz
Kiymali yumurtali karatay kahvaltisi
Ogle 1 kase yogurt yarim kase iskembeli minik kofteli pirincli yapilan alanya kuluklu corbasi
Aksam mercimek corba
Firinda kiymali kabak karniyarik gibi
Spor sabah 8dk mekik programi 5 plates esneme
Ogle 15 dk yuryme
Aksam 8dk mekik programi
Bakim fitnese kacmayi planliyom eklerim

Yok tatlim ozre gerek hayirli ugurlu olsun diploman

Tamam kaptan bende ayran detoksu yapacaktim zaten karatayada uygun baharatlarida ekledikmi is tamam p.tesi ve pers. Yapacagim okey

kızlar günaydın 80 topiğini temizledim okudum geldim
anam ne kalabalık olduk orda bu ara gelen gelene hatlar kopuk zaten bende hepten koptu.ama kızlar çok hevesli ordaki ve acemi sohbet etmek keyifli fırsat buldukça. ama karıştırıyom kızları ne yalan söyleyeyim

Merhaba kızlar, bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, salatalık, 1 bardak süt, badem
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 ince dilim pizza, salata
Su 2 lt
gamzem menun harika ama karatayda yenisin ya sabah kahvaltına marul maydanoz eklemeni tavsiye ediyorum birde bulursan organik gün kurusu kaysı. karatayın kabızlık yapma sebebinin ekmeği kesmek olduğunu düşünüyorum çünki ekmekte lif var bağırsak hareketi salıyor ama ekmek aynı zamanda şeker ve insülini çıkartıyor o nedenle yemiyoruz yerine sağlam lif kaynakları koymadığımız için bi süre sonra kabızlık yada katılaşma sorunu yaşıyoruz. ben şimdi organik kayısı sipariş edeceğim her sabah yiyeceğim hatta gerekirse öğlende lifli meyve yada sebze tüketeceğim.

Sevgili lisbeth93,

Yarışmada olduğun 18 hafta boyunca ve üstelik yaz tatili, iki bayram tatili kapsayan bu süreçte, bir kez bile izin almadan, istikrarını koruyarak kilo verdiğin için tebrik ederim.
Verdiğin kiloyu korumanı ve hedefin olan 60 kiloya sağlıklı bir şekilde inmeni temenni ederim.
Karnen hazır:

lisbeth93' ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Haziran / 2,1
Temmuz / 4,5
Ağustos / 4
Eylül / 3,6
Ekim / 2,9
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 17,1 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu (366. Etap) ( 81,0 )

Bitiş Kilosu (384. Etap) ( 63,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 17,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 21,11% )
Toplam Süre ( 18 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,17% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 950 )

Yorum : Sevgili lisbeth93, 13 Haziran 2014 (366. Etap) ve 81 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 24 Ekim 2014 (384. Etap) tarihinde toplam 17,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini %81 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 6.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

tebrikler lisbetcim darısı bütün azimli kızların başına aminnnn

Aa evet canım maydanoz yiyorum kahvaltıda yazmayı unutmuşum kuru kayısı önerin için teşekkürler canım onu atlamışım en kısa zamanda alıyorum :)

Lisbeth çok tebrik ederim canım seni 17 kilo dile kolay darısı başıma canım

M beden deri ceket aldım kızlarrrrr azcık dar ama dayanamadım çok güzeldi vitrinde p.tesi giyim foto göndereyimmi size

iyi yapmışsın neslimm gönder tabi merakla bekliyorummm

cok tesekkur ederim emeginiz ve dileginiz icin

slm kızlar. özür dilerim dün bildirime katılamadım. evde değildik. gece geç geldik. ama ümitsiz vakkayım malesef. verdiğim sözü tutamadım. geçen hafta bir gün 79.8 i görmüştüm. buna dayanarak bir kilo vereceğim sözünü vermiştim ama benim oynak bünye ertesi gün yeniden yukarı rakamları gösterdi ve biraz ümitsizlikle biraz da kendimi tutamadan yemeğe verdim kendimi. normalde bu hafta bildirimim 80 ler topiğinde şu şekilde

bildirim de yapayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 80.4
giden: 2100 gr
toplam giden: 13.1
yüzde: 2.54 (sanırım)
spor: yürüyüş, mekik, bacak hareketleri, zıplama

evvveeettttt ben geldim oncelikle takimdan tamamen ayrilmiyorum su an cokkk yogun calisiyorum ve sanirim bu durum ocak ortalarina kadar devam edecek soz vermiyim duzenli gelemem o zamana kadar ama muhakkak ugrayacagim takima ara sira
daha yolum var 59-60 araligina inmek istiyorum ama geldigim yolu dusununce o kadar da korkutucu gelmiyor kaldi ki ben nasil saglikli beslenecegimi ogrendim sayenizde
hepinize tek tek tesekkur ederim hele hele kaptanim sana sen nasil dusunceli yardimsever birisin ya dusununce insanlar artik ailesine dostuna el atmaz ama sen burada hayatta sana belki de hicbir iyiligi dokunmayacak insanlara yardim etmek icin hep hazirsin hep gonullusun cok buyuk birsey bence bu cok cok degerli
hepiniz banu kaptanimizin kiymetini bilin kizlar inanin yurekten yaziyorum bunlari
oyle iste veda mektubu tadi vermek istemiyorum icimden bir iki sey yazmak geldi

amma velakin sweet beni 79.8 e göre kaydetmişti. bu durum da + da oluyorum sanırım cezama razı olarak burdayım. ha ben kendimi spor mahiyetinde çok pis cezaara çarptırıyorum. hiçbir şey yapmasam dahi tv izlerken plates çemberi sıkıştırıyom bacağıda ya da ellerim arasında. günlük 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum. sırf dün 500 kadar zıpladım yada koşuyor gibi yaptım havuzda. bilmiyorum belki yine ödemdir. malum4 güne kadar adet olacam. amaaaan ne bileyim battı balık yan going yapıyom sanırım birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…