çokkkkkk özür dilerim dün gece sabahladım sabah sınava geç kalmak üzereydim fırlayarak çıktım evden ve 2 sımava girdim anca çıkabildim unutmuşum tartı olayını dün tartılmıştım ama 63.9 idim
gerçekten hepinizden tek tek özür dilerim ama çok yoğun zamanlar geçiriyorum lütfen affedin ve haksızlık ettiysen takıma kısıruma bakmayın çok üzgünüm
ve mümkünse ben artık mezun olmak istiyorum kaptanım gerçekten içim rahat değil biraz işler rayına girdiğinde yine yarışmasam da gelirim takıma ama şu an herkese ve senin emeklerine haksızlık ediyorum bu beni rahatsız ediyor mesela dün gece akşam sekizde okuldan çıktım geldim bir duş alıp ders başına oturdum sabah 6 ya kadar 9 da da sınavım vardı bu sistem neredeyse rutinim oldu
çift anadal okuyorum almanca kursuna ve bir sertifika programına devam ediyorum işe girdim bir çeviri bürosunda onunla uğraşıyorum okulda bir kulüpte başkanlık yapıyorum işte böyle bir programd ayım yoksa gerçekten vaktim olsa gelirim
neyse uzatmıyim öyle işte benim hayatım şu an onun için ne yazık ki takıma uğrayamıyorum bu durumda mezun olmam
iyi olacak
Bendeöyle düşünüyorum nurum, çok şanslıyız, süper bir takımımız var, melek gibi bir kaptanımız var
Evet canım üç saat, inşallah devamı gelir bakalım.
aynen aynneeeenn
buralardayım ablacım kontrol ederim ben listeyi
Huhuuuu eksik uye geldimi
Gelmemis ortalamaniz dogru paylasmissiniz zaten bide 8takima bakiyim
DAHA DUR DUMUR OLACAKLAR NUR CUM NELER YAZACAKSIN BİZE MERAKLA BEKLİYORUZ
BİLEMEDİM Kİ 1,100 ARTIMI OLUR HİÇ ZAYIFLAMAYA ÇABALAYAN BİRİSİ İÇİN
HIHHH BENDE AYRAN DETOKSU YAPAYIM BİRİNİ HAFTA BAŞI DİĞERİNİ PERŞ. SÜPER FİKİR HADİ BAKALIM
KAPTANCIM YÜZÜNÜ KARA ÇIKARDIM TAKIMIN GÜYA SARI KARTI SİLDİRCEKTİK
ACISINI ÇIKARTAYIM BU HAFTA İŞALLAH
ıns neslım yaaaa nasıl sevınıyorum zayıfladıgımda gıymek ıstedıgım okadar cok sey varkı oyyy oyyyy
AZ KALDI DİMİ ŞU KALAN 7 KİLODA GİTSEYDİ NE ZOR VERDİM 13 KİLOYU TAKILDIM 7 KİLO KALA YAAAA
ahahahahaha olumlama yap neslım kacamaklara bende yenı basladım hanı vardıya ııhhh ıhhh yapmıcam
**7.TAKIM 384.ETAP***
aeben ( 66.5 /65.3/1.2/% 1.8)
aydasu ( 86/85.5/0.5/ %0.58)
seummu ( 75.5/75/0.5/ %0.66 )
benelse( 73.2/72.1/1.1/%1.5)
naz (66.5/65.4/1.1/%1.65)
7.TAKIM ORTALAMASI:%1.24
Kardeş takımcımmmm...listemizi kontrol edermisiniz bir zahmet...
LİSBETT NERDESİN KUZUM MERAK ETTİK SENİ
Yok tatlim ozre gerek hayirli ugurlu olsun diplomançokkkkkk özür dilerim dün gece sabahladım sabah sınava geç kalmak üzereydim fırlayarak çıktım evden ve 2 sımava girdim anca çıkabildim unutmuşum tartı olayını dün tartılmıştım ama 63.9 idim
gerçekten hepinizden tek tek özür dilerim ama çok yoğun zamanlar geçiriyorum lütfen affedin ve haksızlık ettiysen takıma kısıruma bakmayın çok üzgünüm
Tamam kaptan bende ayran detoksu yapacaktim zaten karatayada uygun baharatlarida ekledikmi is tamam p.tesi ve pers. Yapacagim okeyoy oyy canımsın şımarırım hemen bak
geleceğine eminim makresimmmm
cansınız hepiniz nurummm
şirinemmm tşkler bitanemmm yorduk seni de hakkını helal et kuzumm
sana bu hafta süper bir ceza buldum neslimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pirinc-lapasi-diyeti.243047/#post-1027271
püsküütün yaptığı bu pirinç lapasını sen bulgurla yapacaksın kuzum haftada iki gün hem bulgurlusu ne kadar verdirecek görelim ben deneyecektim ama hiç fırsatım olmadı kabulmü kuzumm
est deme öyle üzme beni sağlık olsun bitanem ayrıca sarı kartımız yok çok şükür 1 tane notamız var onu da sildirceğimize eminim bu hafta olmazsa haftaya sana güceniyorum ne olur bu hafta minik te olsa kaçamak yapmaki son hafta gelenler hemen gitsin bitanemm
hepsini giyeceksin nurummm
Gidecek bitanemm sabır pes etmek yok
bayılıyorum senin o şarkıyı uyarlamana
Tbrk ederim damlacım listenizi sindim kontrol etmişti ortalamanız süper
yuvadan uçurduk bızdıkımızı ilk mezunumuz oldu neslimmm sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm alışınca zormuş
gamzem menun harika ama karatayda yenisin ya sabah kahvaltına marul maydanoz eklemeni tavsiye ediyorum birde bulursan organik gün kurusu kaysı. karatayın kabızlık yapma sebebinin ekmeği kesmek olduğunu düşünüyorum çünki ekmekte lif var bağırsak hareketi salıyor ama ekmek aynı zamanda şeker ve insülini çıkartıyor o nedenle yemiyoruz yerine sağlam lif kaynakları koymadığımız için bi süre sonra kabızlık yada katılaşma sorunu yaşıyoruz. ben şimdi organik kayısı sipariş edeceğim her sabah yiyeceğim hatta gerekirse öğlende lifli meyve yada sebze tüketeceğim.Merhaba kızlar, bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, salatalık, 1 bardak süt, badem
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 ince dilim pizza, salata
Su 2 lt
Sevgili lisbeth93,
Yarışmada olduğun 18 hafta boyunca ve üstelik yaz tatili, iki bayram tatili kapsayan bu süreçte, bir kez bile izin almadan, istikrarını koruyarak kilo verdiğin için tebrik ederim.
Verdiğin kiloyu korumanı ve hedefin olan 60 kiloya sağlıklı bir şekilde inmeni temenni ederim.
Karnen hazır:
lisbeth93' ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Haziran / 2,1
Temmuz / 4,5
Ağustos / 4
Eylül / 3,6
Ekim / 2,9
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 17,1 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (366. Etap) ( 81,0 )
Bitiş Kilosu (384. Etap) ( 63,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 17,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 21,11% )
Toplam Süre ( 18 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,17% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 950 )
Yorum : Sevgili lisbeth93, 13 Haziran 2014 (366. Etap) ve 81 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 24 Ekim 2014 (384. Etap) tarihinde toplam 17,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini %81 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 6.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
gamzem menun harika ama karatayda yenisin ya sabah kahvaltına marul maydanoz eklemeni tavsiye ediyorum birde bulursan organik gün kurusu kaysı. karatayın kabızlık yapma sebebinin ekmeği kesmek olduğunu düşünüyorum çünki ekmekte lif var bağırsak hareketi salıyor ama ekmek aynı zamanda şeker ve insülini çıkartıyor o nedenle yemiyoruz yerine sağlam lif kaynakları koymadığımız için bi süre sonra kabızlık yada katılaşma sorunu yaşıyoruz. ben şimdi organik kayısı sipariş edeceğim her sabah yiyeceğim hatta gerekirse öğlende lifli meyve yada sebze tüketeceğim.
Sevgili lisbeth93,
Yarışmada olduğun 18 hafta boyunca ve üstelik yaz tatili, iki bayram tatili kapsayan bu süreçte, bir kez bile izin almadan, istikrarını koruyarak kilo verdiğin için tebrik ederim.
Verdiğin kiloyu korumanı ve hedefin olan 60 kiloya sağlıklı bir şekilde inmeni temenni ederim.
Karnen hazır:
Haziran / 2,1
Temmuz / 4,5
Ağustos / 4
Eylül / 3,6
Ekim / 2,9
Toplam Süre ( 18 Hafta )
Yorum : Sevgili lisbeth93, 13 Haziran 2014 (366. Etap) ve 81 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 24 Ekim 2014 (384. Etap) tarihinde toplam 17,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini %81 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 6.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
M beden deri ceket aldım kızlarrrrr azcık dar ama dayanamadım çok güzeldi vitrinde p.tesi giyim foto göndereyimmi size
cok tesekkur ederim emeginiz ve dileginiz icinSevgili lisbeth93,
Karnen hazır:
Haziran / 2,1
Temmuz / 4,5
Ağustos / 4
Eylül / 3,6
Ekim / 2,9
Toplam Süre ( 18 Hafta )
canıııım tebrikler karneni almışsın darısı başımıza inşallah. hayatında başarılar diliyorum sana ve hedeflerine ulaşacağına inanıyorumtekrar herkese tesekkurler
kendinize cokkk cokk iyi bakin
ben yine gelicem beni unutmayin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?