Evet canım üç saat, inşallah devamı gelir bakalım.wuuuu 3 saat leptin çalışmış makresim süpersinnnn
canımsınnn hepimiz çok şanslıyız
aynen aynneeeennBendeöyle düşünüyorum nurum, çok şanslıyız, süper bir takımımız var, melek gibi bir kaptanımız var
DAHA DUR DUMUR OLACAKLAR NUR CUM NELER YAZACAKSIN BİZE MERAKLA BEKLİYORUZbuzamana kadar hep husrana ugramıstm.. ama gercekten beyınde bıtıyor... dun abımlerde tum genc arkadaslar toplandık bayadır bırlıkte vakıt gecırmemıstık ev partısı gıbı oldu... zaten faceden arkadaslar yazıyo zayıflandınmı falan dıye dun reelde gorunce benı yaaa nur sen baya zayıflamıssın vs dedıler alllaaahhh dedım ben bu gazla 2 saat yururumnasıl mutlu oldum anlatamam
BİLEMEDİM Kİ 1,100 ARTIMI OLUR HİÇ ZAYIFLAMAYA ÇABALAYAN BİRİSİ İÇİNNe oldu sana bu hafta, İnşallah ödemdir de hemen toparlarsın
HIHHH BENDE AYRAN DETOKSU YAPAYIM BİRİNİ HAFTA BAŞI DİĞERİNİ PERŞ. SÜPER FİKİR HADİ BAKALIMSağol kaptanım, Galiba atlattım, ayran detoksu mu etkili oldu acaba?
KAPTANCIM YÜZÜNÜ KARA ÇIKARDIM TAKIMIN GÜYA SARI KARTI SİLDİRCEKTİKsen yeterki iste kuzum dürtmeyi severiz biliyorsun
fıstıklar listemizi paylaştım hepinizi tbrk ederim neslim moral bozmak yok kuzum sağlık olsun
lisbethcim bildirim yapamadı şayet gelirse değiştiririrsiniz paylaşım alanını kızlar ben birazdan çıkacağım akşam 6 ya kadar değiştirme şansımız var
ıns neslım yaaaa nasıl sevınıyorum zayıfladıgımda gıymek ıstedıgım okadar cok sey varkı oyyy oyyyyDAHA DUR DUMUR OLACAKLAR NUR CUM NELER YAZACAKSIN BİZE MERAKLA BEKLİYORUZ
BİLEMEDİM Kİ 1,100 ARTIMI OLUR HİÇ ZAYIFLAMAYA ÇABALAYAN BİRİSİ İÇİN
HIHHH BENDE AYRAN DETOKSU YAPAYIM BİRİNİ HAFTA BAŞI DİĞERİNİ PERŞ. SÜPER FİKİR HADİ BAKALIM
BEN BEĞENDİKLERİMİN 42 BEDENİNE GİRMEYE BAŞLADIM ŞİMARDIM SANIRIM BÜYÜK BEDENE ELVADA ETTİM DİYE. ŞIMARIK NESLİ B...K YE NESLİıns neslım yaaaa nasıl sevınıyorum zayıfladıgımda gıymek ıstedıgım okadar cok sey varkı oyyy oyyyy
yaparsın sen kuzum bu azımle olsun bır haftada boyle olsun vuslata ne kaldı surdaKAPTANCIM YÜZÜNÜ KARA ÇIKARDIM TAKIMIN GÜYA SARI KARTI SİLDİRCEKTİK
ACISINI ÇIKARTAYIM BU HAFTA İŞALLAH
AZ KALDI DİMİ ŞU KALAN 7 KİLODA GİTSEYDİ NE ZOR VERDİM 13 KİLOYU TAKILDIM 7 KİLO KALA YAAAAyaparsın sen kuzum bu azımle olsun bır haftada boyle olsun vuslata ne kaldı surda
b'li kelıme bana bır yerden tanıdık geldı:)BEN BEĞENDİKLERİMİN 42 BEDENİNE GİRMEYE BAŞLADIM ŞİMARDIM SANIRIM BÜYÜK BEDENE ELVADA ETTİM DİYE. ŞIMARIK NESLİ B...K YE NESLİ
olur olur vucudun belkı nadasa cekmıstır kendını yada kızların dedıgı gıbı sıkılasmaya donmussundurAZ KALDI DİMİ ŞU KALAN 7 KİLODA GİTSEYDİ NE ZOR VERDİM 13 KİLOYU TAKILDIM 7 KİLO KALA YAAAA
NUR CUMUN KELİMESİb'li kelıme bana bır yerden tanıdık geldı:)
İŞALLAH ZATEN ŞU PAYLAŞTIĞIM VİDEO VARDIYA DUKACILARIN 8DK LIK MEKİK EGZERSİZİ ONA BAŞLADIM DÜN HERGÜN YAPACAĞIM İŞALLAH SPOR YAPAMASAMDA AKŞAM TEKTE OLSA ONU YAPACAM MERAK ETTİM.olur olur vucudun belkı nadasa cekmıstır kendını yada kızların dedıgı gıbı sıkılasmaya donmussundur
ahahahahaha olumlama yap neslım kacamaklara bende yenı basladım hanı vardıya ııhhh ıhhh yapmıcamNUR CUMUN KELİMESİ
BANA UYARLADIM
İŞALLAH ZATEN ŞU PAYLAŞTIĞIM VİDEO VARDIYA DUKACILARIN 8DK LIK MEKİK EGZERSİZİ ONA BAŞLADIM DÜN HERGÜN YAPACAĞIM İŞALLAH SPOR YAPAMASAMDA AKŞAM TEKTE OLSA ONU YAPACAM MERAK ETTİM.
LİSBETCİM SON MESAJINI FARKETMEMİŞİM YOĞUNLUKTAN. GELMEME SEBEBİNİ ANLADIM ŞİMDİselamlar herkese su birkac gundur uzucu ve sasirtici birseyler yasadim acikcasi biraz yorgun ve gucsuz hissediyorum kendimi
biraz daha toparlandigimda geliyim su an ne diyet var onumde ne baska birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?