Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

DAHA DUR DUMUR OLACAKLAR NUR CUM NELER YAZACAKSIN BİZE MERAKLA BEKLİYORUZ
Ne oldu sana bu hafta, İnşallah ödemdir de hemen toparlarsın
BİLEMEDİM Kİ 1,100 ARTIMI OLUR HİÇ ZAYIFLAMAYA ÇABALAYAN BİRİSİ İÇİN
Sağol kaptanım, Galiba atlattım, ayran detoksu mu etkili oldu acaba?
HIHHH BENDE AYRAN DETOKSU YAPAYIM BİRİNİ HAFTA BAŞI DİĞERİNİ PERŞ. SÜPER FİKİR HADİ BAKALIM

KAPTANCIM YÜZÜNÜ KARA ÇIKARDIM TAKIMIN GÜYA SARI KARTI SİLDİRCEKTİK
ACISINI ÇIKARTAYIM BU HAFTA İŞALLAH

ıns neslım yaaaa nasıl sevınıyorum zayıfladıgımda gıymek ıstedıgım okadar cok sey varkı oyyy oyyyy

b'li kelıme bana bır yerden tanıdık geldı:)
NUR CUMUN KELİMESİ
BANA UYARLADIM
olur olur vucudun belkı nadasa cekmıstır kendını yada kızların dedıgı gıbı sıkılasmaya donmussundur
İŞALLAH ZATEN ŞU PAYLAŞTIĞIM VİDEO VARDIYA DUKACILARIN 8DK LIK MEKİK EGZERSİZİ ONA BAŞLADIM DÜN HERGÜN YAPACAĞIM İŞALLAH SPOR YAPAMASAMDA AKŞAM TEKTE OLSA ONU YAPACAM MERAK ETTİM.

KIZLAR SAĞLIKLIYAŞIYORUZ FACE SAYFASINA SORMUŞTUM KARATAY VE KABIZLIK SORUNUNU CEVAP GELDİ
:
Nurçin İzgi Çağlar :
Bu konuda geniş bilgiden ne kastettiğinizi bilemiyorum, bizim geniş bilgimiz olduğunu da sanmam. Ancak bu konuda Canan hocadan öğrendiklerimizi özetleyeyim. Canan hocamız için kabız olmamak çok önemli. Bunun için, yeterince su içilmeli, yeterince sağlıklı yağ yenilmeli ve hareket edilmeli. Kabızlık problemi olanlar sabah aç karnına 1-2 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyorlar. Kahvaltının üstüne günkurusu veya kuru erik yenebilir. Yemeğinizden hemen önce keten tohumu öğütüp salatanıza veya yoğurdunuza karıştırabilirsiniz. Bütün bunlara karşın devam ediyorsa gıda entoleransı testi yaptırmak lazım. Tolere edemediğiniz gıdaları kesince kabızlık düzeliyor. Sonuç olarak kabızlığa mutlaka çözüm bulunmalı.

ahahahahaha olumlama yap neslım kacamaklara bende yenı basladım hanı vardıya ııhhh ıhhh yapmıcam

**7.TAKIM 384.ETAP***

aeben ( 66.5 /65.3/1.2/% 1.8)
aydasu ( 86/85.5/0.5/ %0.58)
seummu ( 75.5/75/0.5/ %0.66 )
benelse( 73.2/72.1/1.1/%1.5)
naz (66.5/65.4/1.1/%1.65)

7.TAKIM ORTALAMASI:%1.24
Kardeş takımcımmmm...listemizi kontrol edermisiniz bir zahmet...

selamlar herkese su birkac gundur uzucu ve sasirtici birseyler yasadim acikcasi biraz yorgun ve gucsuz hissediyorum kendimi
biraz daha toparlandigimda geliyim su an ne diyet var onumde ne baska birsey
LİSBETCİM SON MESAJINI FARKETMEMİŞİM YOĞUNLUKTAN. GELMEME SEBEBİNİ ANLADIM ŞİMDİ
UMARIM HERNEYSE BAŞINA GELEN HEMEN ATLATIRSIN GELİRSİN ARAMIZA

çokkkkkk özür dilerim dün gece sabahladım sabah sınava geç kalmak üzereydim fırlayarak çıktım evden ve 2 sımava girdim anca çıkabildim unutmuşum tartı olayını dün tartılmıştım ama 63.9 idim
gerçekten hepinizden tek tek özür dilerim ama çok yoğun zamanlar geçiriyorum lütfen affedin ve haksızlık ettiysen takıma kısıruma bakmayın çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…