Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dunki menüm
Sabah mantar kavurmasızeytin paynir domates ssalatalik fistik
Öğlen1 kase cçorba patlıcansalatasi
Aksam 4izgara köftebol karisik salata ayran
1bardakekinezya
2 bardak yYeşilçay
1bardak sinameki
1 saat yyürüyüş

Bugünkü menüm
Sabah peynir zeytin domates salatalik yeşil mercimek salatasi turp roka findik
Oglenayran tarhana
Aksam taze fasulye salata yoğurt
2 bardak yYeşilçay
1 bardak biberiye
30 dk yürüyüş
100 mekik
300 ip atlama

Afiyetolsun gülümmm çıntarı sevmişsindir umarımm dün 4 bardak bitki çayı olmuş yine kuzummm
hani söz vermiştin 3 bardak içecektin

ekinezyayı seversin umarım sanırım tadını sevmedinn metabolizma çayının

buyur kuzummmm

severim canım , sevmedim demeyelim de biraz farklı geldi tadı alışkın olmadığım bir tat ondan sanırım ama yarın tekrar içeceğim ellerine sağlık canım çay iyi geldi

Ben kaptim kaptanim benim ekinrzyam ayni öyle fincanin yanindakinden gecen günsormustumya

Afiyetolsun gülüm sana özellikle vermedim bitki kotanı doldurmuşsun ama kapmışsın yinede aklıma gelmişken dün uğradım aktara hastahane dönüşü aynı senin gösterdiğinin kurusu gülüm benimkide yalnız sadece mor yerleri kalmış ikimizinki de doğru yani

meantrees .!.:
severim canım , sevmedim demeyelim de biraz farklı geldi tadı alışkın olmadığım bir tat ondan sanırım ama yarın tekrar içeceğim ellerine sağlık canım çay iyi geldi
Ne yalan soyliyim okadar bitki cayi içerim ama ekinezyayi bende sevemedim.bagisiklik için mecbur iciyorum

ben tadına çok alıştım özellikle yazın meyvesuyu gibi oluyor buz gibi afiyetolsun tatlım

Off çok iciyom dimi su bile bazen 4 litre oluyorcintara bayildim kültür mantari samangibiymis anladim yine alcam yarin bulursam

Gülüm tamam su içmek çok güzel ama hem su hem 4 bardak bitki çayı çok fazla allah korusun böbreklerini yoracaksın ben sana demiştim bayılacaksın çıntara diye al bitanemm hiç korkmadan afiyetle tüket mangala değişmem çıntarı

Acaba demiştim yanlismi aldim diye doğruymuş bide pek ucuz değil

tamam canım bende deneyeceğim bundan sonra o zaman içindekiler çok çok faydalı şeyler zaten

Acaba demiştim yanlismi aldim diye doğruymuş bide pek ucuz değil

yanlışlık yok ama sizin orda hakikaten pahalı burda en iyisi 5 lira ama dün teyzemle konuştum ham zeytinin kilosunu 7,5 tan almış gözlerim pörtledi burda 3 kilosu 10 lira kaçın kuzum bu tarafa

tamam canım bende deneyeceğim bundan sonra o zaman içindekiler çok çok faydalı şeyler zaten

evet bağışıklık sistemini güçlendiriyor c vitamini deposu kuzum şifa olsun

Gerçekten öyle sanki tavuk sote falan yedim çok tatliydi.yagmur yagiyo dünden beri yarin yine dolu kovalar dizilir meydana alican mutlaka bunca yol nazil kesfetmemisim.aslında böbrek çok önemli napsamki sudami az olsa sen bi hesaplama metodu vermiştin biara kiloyla 0.33 carpikiyodu galiba ona gore 2 litre falan icmem lazimm

evet yağmurdan sonra bol olur ucuzlar gülüm bence de azalt biraz kilonu 0,033 ile çarpacaksın kuzum

Ah ah kacabilsem keske Sena arkafasimiz boluda kilosu 1 lira demişti7 kat pahali bburada.inşallah bool toplam işlerdir daucuz satarlar

İfşa o="Sweetdimple, post: 37476513, member: 513088"]Eylülüm yine temkinli gidiyorsun bakıyorum 500 gr gayet iyi kuzum[/QUOTE]
İfsa olmak var kaptan ben az diyimde giden benden gitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…