- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Gunaydin kaptanim pazar rehavetu.sabah 9 da cintar aradim bulamadim birazdan gidip bakicam yine belki toplayip getirmislerdir
Gunaydin kozlar pazar sakinliği var kimsecikler yok benimde canim spor yapmak istiyor ama içimden bises boşver yat diyo:)ben icimdeki sesi dinlemiyim bosver
Hoşbuldum kaptanıımm
İçindeki o sesi dinleme sakınnn hadi madem canın spor istiyor eylem zamanııı
Hoşgeldin gamzem bende bayıldım bebişlere
İyi akşamlar meleklerimmmmm
enişte o kadar zahmete katlanacak gamzemm seve seve yeniler bence
leptin sürekli bölünmüş nurum trafiğin yoğunmuş bugünyemeğin içinnde ben de sevmiyorum et nurum aynı kafadayız afiyetolsun cnmm
Biraz yaramazlık yapmasan o fotoyu daha erken göreceğiz bence neslimm
kıyafetin bolu da hoş durmuyor darı da prensesim iyi yapmışsın bitanemm kilon sabitlenene dek pantolon sorunu olmaz hiç olmazsa
Afiyetolsun tatlım seben elmesı da ne olakihelvanı yememişsin yine wuuuu spor süperr maşallahhh
Geçmiş olsun cadıcımmm dikkat et ne olur
Afiyetolsun kuzumm yeşil mercimeği çok yaptın sanırım bitirmeye çalışmışsınAdaçayının fazlası zararlı ama kuzum dikkat et
İyi akşamlar merim hoşgeldin tatlım
vallahi ogretmenler gunune 42 olmaya goz koydum. insallah o gun guzel blazer bir ceket alacam guzel bir etek ve canta. anlayacaniz adami batirmaya niyetlendim. ama yediklerimin dusunduklerimle yakindan uzaktan alakasi yok
kızlar bu gün hava yağmurlu çok sıkıldım ofise tıkıldım kaldım
Ah ah kacabilsem keske Sena arkafasimiz boluda kilosu 1 lira demişti7 kat pahali bburada.inşallah bool toplam işlerdir daucuz satarlar
evet orada daha ucuzmuş prensesi ziyaretmi etsekama yağmu yağdığı için bol çıkar gülüm ucuzlar bu hafta
haklısın bitanem en ideali zaten
yok yeminimi bozar hazır günaha girerim. irademin dönmesi lazım bu günden sonra bekliyorum onuda. bu gün sinemadan önce dönerciye gittik çocuklar acıkmışlardı ve yememeyi başardım. ve işin tuhaf tarafı ne kadar güzel koksa da hiç canım çekmedi. bu da irade soldan soldan geliyor demektir
Günaydın iyi pazarlar meleklerimmmmm
toparlaman lazım artık bitanemmm kaçırmamak için yemin yönteminimi denesen
maşallah 2 kitap bitmiş bile karatay mutfağı gibisi yok hem lezzetli hem sağlıklı hem doyurucu
dene bitanem faydası olurben 7 ay boyunca düzenli içmiştim bitanemm
Günaydın Gamzemmmmm
inşallah canım çok istiyorum öğretmenler günü yemeğinde şık olmayı özellikle yeni bir çanta almayı bıktım bu çantadanBen geldim çıtır hatunlarçarşambadan beri uğramamışım 30 sayfa olmuş hey maşallah bugün dershanede sınavım vardı erkenden ona gittim geldim sonra alışverişe çıktım şimdi de duşuma aldım size bir uğrayayımda derse oturacağım. Herkes iyidir inşallah geçmişe vakit kalırsa bakacağım
Sorma kaptanım ramazan bayramında maviden 27 beden kot almıştım şimdi bol geliyor 25 in içine sığıyorum
Seben elması amasya elması gibidir çıtır çıtır birde bolunun ilçesi olunca direk annem oradan alıyor domateside harikadır
Blazer çok yakışıyor kadınlarda bayılıyorum. Şöyle düşünelim her 4 kiloda 1 beden küçülüyoruz öğretmenler gününe de yaklaşık 1 ay var sıkı tutalım ipleri
Sorma neslim sabahları karanlık oluyordu ben okula giderken bildiğin depresyon sebebi
sen karadenizin neresindeydin canım. kurbanda trabzon rize artvin yaptık dört günHepinizi beklerim meleklerimkaptanım şu karadeniz turunu erkene alıver
kaptaaannn cok tatlısınnn yeriz bakoy oyy canımsın şımarırım hemen bak
geleceğine eminim makresimmmm
cansınız hepiniz nurummm
şirinemmm tşkler bitanemmm yorduk seni de hakkını helal et kuzumm
sana bu hafta süper bir ceza buldum neslimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pirinc-lapasi-diyeti.243047/#post-1027271
püsküütün yaptığı bu pirinç lapasını sen bulgurla yapacaksın kuzum haftada iki gün hem bulgurlusu ne kadar verdirecek görelim ben deneyecektim ama hiç fırsatım olmadı kabulmü kuzumm
est deme öyle üzme beni sağlık olsun bitanem ayrıca sarı kartımız yok çok şükür 1 tane notamız var onu da sildirceğimize eminim bu hafta olmazsa haftaya sana güceniyorum ne olur bu hafta minik te olsa kaçamak yapmaki son hafta gelenler hemen gitsin bitanemm
hepsini giyeceksin nurummm
Gidecek bitanemm sabır pes etmek yok
bayılıyorum senin o şarkıyı uyarlamana
Tbrk ederim damlacım listenizi sindim kontrol etmişti ortalamanız süper
yuvadan uçurduk bızdıkımızı ilk mezunumuz oldu neslimmm sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm alışınca zormuş
Ayy ballı kaymaklı ekmek bayılırııımmmkızlar günaydın
hava hala yağmurlu alanya da hiç durmadı desem yeri
neyse dünki menumu yazayım
sabah kk kahvaltısı+1 dilim ballı kaymaklı ekmek
ikindi 2 minik armut+1 muz ayran
akşam fırında balık salata helva
spor yok ev işinden başka harekette yok
akşam yapacam cnm kesin bi aksilik olmazsa. eve servis gelecek erken de gidicem bakalım kısmet niyet yetmiyor bazenAyy ballı kaymaklı ekmek bayılırııımmmyemeyeli çok oldu 75 olduğumda kendime bir kaçamak izni veririm belki tabi önce kaptandan izin almam gerekecek
Hadi neslim Debbie yapıyor muyuz bugün???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?