Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin kaptanim pazar rehavetu.sabah 9 da cintar aradim bulamadim birazdan gidip bakicam yine belki toplayip getirmislerdir

Hoşgeldin gülüm günaydın ben de kankimi yolcu ettim kk ya daldım bugün tatil bize de değilmi birazdan kalkacağım inşallah bulabilirsin tatlım

Gunaydin kozlar pazar sakinliği var kimsecikler yok benimde canim spor yapmak istiyor ama içimden bises boşver yat diyo:)ben icimdeki sesi dinlemiyim bosver

İçindeki o sesi dinleme sakınnn hadi madem canın spor istiyor eylem zamanııı

Sweetdimple kaptanım ne tatlı bebekler böyle çok güldüm :) pazay günü de sizi çok seviyoydu sanki

Hoşgeldin gamzem bende bayıldım bebişlere

Ben geldim çıtır hatunlar çarşambadan beri uğramamışım 30 sayfa olmuş hey maşallah bugün dershanede sınavım vardı erkenden ona gittim geldim sonra alışverişe çıktım şimdi de duşuma aldım size bir uğrayayımda derse oturacağım. Herkes iyidir inşallah geçmişe vakit kalırsa bakacağım

Sorma kaptanım ramazan bayramında maviden 27 beden kot almıştım şimdi bol geliyor 25 in içine sığıyorum

Seben elması amasya elması gibidir çıtır çıtır birde bolunun ilçesi olunca direk annem oradan alıyor domateside harikadır

vallahi ogretmenler gunune 42 olmaya goz koydum. insallah o gun guzel blazer bir ceket alacam guzel bir etek ve canta. anlayacaniz adami batirmaya niyetlendim. ama yediklerimin dusunduklerimle yakindan uzaktan alakasi yok

Blazer çok yakışıyor kadınlarda bayılıyorum. Şöyle düşünelim her 4 kiloda 1 beden küçülüyoruz öğretmenler gününe de yaklaşık 1 ay var sıkı tutalım ipleri

kızlar bu gün hava yağmurlu çok sıkıldım ofise tıkıldım kaldım

Sorma neslim sabahları karanlık oluyordu ben okula giderken bildiğin depresyon sebebi

Hemen menülerimi yazayım

Perşembe
Sabah:
1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin ceviz

Öğlen:
Tereyağda yumurta domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Bulgurlu mantar pilavı
Ispanak yemeği yoğurt salata turşu

Spor:100 mekik 30 squat 30 dk yürüyüş
Su:2 litre

Cuma

Sabah:
Haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz

Öğlen:
1 elma bir mandalina 1 paket süt ve ceviz(okuldaydım)

Akşam:
Mantar sote
Yağlanmamış nohut
Ispanak
Salata

Spor:40 dk yürüyüş
Su:1 litre

Cumartesi

Sabah:
Rafadan yumurta peynir zeytin ceviz

Öğlen:
Sucuklu yumurta domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Az ıspanak yemeği
Nohut yemeği
Yoğurtlu sarımsaklı brokoli
Turşu
Salata

Spor:50 mekik 30 squat 30 dk yürüyüş yoga
Su: 2 litre

385.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 63,1-------------------->62.6
makres76----66,1-----------------|>
merinetya---75,9-------------------------->
35nur35----99,4-------------------------->
neslihank4 ---77,5 ------------------------->
senasevval----51,5----------------------------->51
Sindi564----82,7------------------->81,2

Gamze----79,9-------------------------->79,3
Ayyüzlüm----80,4--------------->80

Ah ah kacabilsem keske Sena arkafasimiz boluda kilosu 1 lira demişti7 kat pahali bburada.inşallah bool toplam işlerdir daucuz satarlar

evet orada daha ucuzmuş prensesi ziyaretmi etsek ama yağmu yağdığı için bol çıkar gülüm ucuzlar bu hafta

haklısın bitanem en ideali zaten

Hepinizi beklerim meleklerim kaptanım şu karadeniz turunu erkene alıver

yok yeminimi bozar hazır günaha girerim. irademin dönmesi lazım bu günden sonra bekliyorum onuda. bu gün sinemadan önce dönerciye gittik çocuklar acıkmışlardı ve yememeyi başardım. ve işin tuhaf tarafı ne kadar güzel koksa da hiç canım çekmedi. bu da irade soldan soldan geliyor demektir
inşallah canım çok istiyorum öğretmenler günü yemeğinde şık olmayı özellikle yeni bir çanta almayı bıktım bu çantadan
Hepinizi beklerim meleklerim kaptanım şu karadeniz turunu erkene alıver
sen karadenizin neresindeydin canım. kurbanda trabzon rize artvin yaptık dört gün

menümü de bildireyim
sabah 1 yumurta 1 salatalık kibrit kutusu kadar peynir ve kepek ekmeği yerine 2 ceviz yedim (bilmiyom doğru mu yaptım)
sonrası malum ayran detoksu
sweetcim ceza vermişti 15 dk zıplamak onu yaptım ve sonrasında toplamda bir saat kadar yürüdüm

Merhabalar kızlar, bugünkü menüm
Sabah peynir, 8 zeytin, badem, menemen, maydanoz, salatalık
Ara 1 elma, 1 mandalina
Akşam ızgara biftek, salata, 3 yk bulgur pilavı
Bitki çayım mısır püskülü, kiraz sapı
Su 2.5 lt
Spor Callanetics

kaptaaannn cok tatlısınnn yeriz bak

385.Etap Haftalık
Listesi

35nur35----99,4-------------------------->99
neslihank4 ---77,5 ------------------------->

385.Etap Haftalık
Listesi

35nur35----99,4-------------------------->99
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76,0

Ayy ballı kaymaklı ekmek bayılırııımmm yemeyeli çok oldu 75 olduğumda kendime bir kaçamak izni veririm belki tabi önce kaptandan izin almam gerekecek
Hadi neslim Debbie yapıyor muyuz bugün???

Ayy ballı kaymaklı ekmek bayılırııımmm yemeyeli çok oldu 75 olduğumda kendime bir kaçamak izni veririm belki tabi önce kaptandan izin almam gerekecek
Hadi neslim Debbie yapıyor muyuz bugün???
akşam yapacam cnm kesin bi aksilik olmazsa. eve servis gelecek erken de gidicem bakalım kısmet niyet yetmiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…