- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ah ah kacabilsem keske Sena arkafasimiz boluda kilosu 1 lira demişti7 kat pahali bburada.inşallah bool toplam işlerdir daucuz satarlar
İfsa olmak var kaptan ben az diyimde giden benden gitsin:)
Bak ben onu cok severim 3 4 gundur yapmiyorum.hep yapiyorum hatta menulerimede yazmiyorum aklima gelmemisti.ozellikle yesil eksi elma alip yapiyorum suzup cam siselerime dolduruyorum dolapta 3 gunde bitiriyodum.ama acmi yoksa tokmu icilcek takip etmiyorum aklima geldikce iciyodum
Aybükenin dediği metabolizma hızlandırıcı çay gülüm elma limon dörde bölüp çubuk tarçın tane karabiber li var ya onu kastetti
Ba
Bak ben onu cok severim 3 4 gundur yapmiyorum.hep yapiyorum hatta menulerimede yazmiyorum aklima gelmemisti.ozellikle yesil eksi elma alip yapiyorum suzup cam siselerime dolduruyorum dolapta 3 gunde bitiriyodum.ama acmi yoksa tokmu icilcek takip etmiyorum aklima geldikce iciyodum
Neyse ben 80 89 a bakayim inşallah çok kaynatmamistir kozlar.herkese iyi geceler
yanlışlık yok ama sizin orda hakikaten pahalı burda en iyisi 5 lira ama dün teyzemle konuştum ham zeytinin kilosunu 7,5 tan almış gözlerim pörtlediburda 3 kilosu 10 lira kaçın kuzum bu tarafa
evet bağışıklık sistemini güçlendiriyor c vitamini deposu kuzum şifa olsun
çok sağol canım bu tarifi defterime kazandırdığın için
inşallah canımmm
sende sağol kuzum umarım sende faydasını görürsün
ben minimumda tutayım adet olacam bu hafta sanırım
yok bu gülay az tırsak ya. kendimi bir türlü toparlayamıyom. her gün bu gün diyom. ama bir yerde kaçırınca suçluluktan hepten batırıyom. tek güvendiğim yürüyüşlerim
Benim tanıdığım ayyüzlüm bu kadar tırsak olamaz400 gr nedirki kuzum senin için neyse tedbirli olalım diyorsun pekiii
Menun dengelenmid gibi
O sporda nesi bilemedimm
İyi akşamlar meleklerimmmmm kayıp kaptan döndü
menü süper neslimmm o çorbayı bulgurla yapma imkanı yokmu acaba değiştirsenulu köfte gibi bişey sanırımm eklemeyi unutmuşsun ama spor yaptığını biliyorum kuzummm
peki neslimm en az 1,5 kilo garanti o zaman pts perşembe sana kolay gelsin diyeyim çaysızlık ve kahvesizliğe dayanabilirsin inşş
Afiyetolsun gamzemmm sporlarını yazmayı unutsanda yaptığını biliyorum tatlım
İyi akşamlar neslimm 80 topiği almış başını gitmiştir 2 günde ne kadar birikti kimbilir
evet çok güzel oldu kalabalıklaştı nazar değmesin zamanla alışırız yeni meleklerimize de kuzum ilgilenmen ne güzel insan çok heyecanlı oluyor ve ilgilenildiğini görünce hakikaten diyetini zevkle yapıyor hepimiz aynı şeyleri yaşadık bu duygu çok güzel sağol neslim
bir de dereotu mutlaka tüketin şimdi tereye de başladım birde minik havuç ve zeytin süper oluyor sabahları
tşkler araştırmacı paylaşımcı meleğimmmmm
ellerine emeğine sağlık püsküütümilk kelebeğimiz yuvadan uçtu sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
iyi yapmışsın neslim motivasyon olur sana istemezmiyiz isteriz tabikiiiii
oyyy bızdıkım gelmişşşş
diğer topiğe göre güzel vermişsin bitanem ama 79,8 den işlem yaptığım için cezalısınnbu hafta nesliyle birlikte takım listesini hazırklayıp paylaşma görevi sizde + her gün 10 ar dk ip atlama benden size
Hoşgeldin bızdıkımmmmmelbette ayrılmıyorsun yoğunluğun geçince mutlaka bekleriz bitanemm mevcut kilonu koruyup hedefine ulaşacağına inanıyorum artık vücudunu tanıdın kuzum eğitim hayatında da çok başarılı olacağını biliyorum bitanemm sen beni ağlatacaksın anlaşılan
en ufak katkım olduysa ne mutlu bana bitanemm sizler hedefinize ulaştıkça inanın ben öyle keyif alıyorumki anlatamam büyük bir aile olduk burada ilk meleğim olarak seni mezun ettik bakalım ikinci kim olacak seni seviyoruz tatlım her zaman bekliyoruz unutma herşey gönlünce olsun
sen de çok iyi bak bızdıkımmm hiçbirşeyi kafana takma bu dünyada sen varsan herkes ve herşey var önemli olan sensin her zaman burdayız tatlım
aynen öyle canım benim benim cezalşarımı da ekledim az önce canımsınnn iki haftaya ineceksin sana inanıyorumbattı balık yan going yok ben hedefime hızla ulaşıyorum var
merhaba kuzummm evde olunca saatli bomba işte ama önemli olan gözünün önündeyken iradeyi kuvvetlendiripdiyebilmek haftasonu kaçamağı diyelim o zaman ama bu minik kaçamaklar senin hedefine ulaşma süreni uzatır kuzum bunu da ekleyeyim
akşam ve spor süper
yok bu gülay az tırsak ya. kendimi bir türlü toparlayamıyom. her gün bu gün diyom. ama bir yerde kaçırınca suçluluktan hepten batırıyom. tek güvendiğim yürüyüşlerim
Dengelemeye çalıştım canım umarım oluştur. Bu bir kardiyo videosu aşağıda linki var incele istersen neslim, 35 dk falan sürüyor galiba, squat, crunch vs güzel egzersizleri var. Ben 35 dk.da bir saat leslie yaparcasına terliyorum kollarımı da güzel çalıştırıyor. Bir gün Leslie bir gün Debbie yapıyorum :)
evet kaptancığım çok haklısın ama işte o an öyle güzel bahaneler üretiyorum ki kendime yaratıcılığıma şaşarsınkaratay mutfağı kitabına geçtim önceki iki kitabı bitirdim. Akşam menümü karatay mutfağına göre yaptım çok güzel oldu :)
Hic bilmiyodum aklumdan cikmis sabah farkettim gec uyandim diye uzuluyodum malum pazar koca evde:)o cayi yemeklerden once deniycem kesin.ben hedefe ulasmadan once senin ictini hatirliyorum ama zamanina dikkat etmemisim
Günaydın kızlaaar
Gunaydin kaptanim pazar rehavetu.sabah 9 da cintar aradim bulamadim birazdan gidip bakicam yine belki toplayip getirmislerdir
Günaydın iyi pazarlar meleklerimmmmm
toparlaman lazım artık bitanemmm kaçırmamak için yemin yönteminimi denesen
maşallah 2 kitap bitmiş bile karatay mutfağı gibisi yok hem lezzetli hem sağlıklı hem doyurucu
dene bitanem faydası olurben 7 ay boyunca düzenli içmiştim bitanemm
Günaydın Gamzemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?