Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah ah kacabilsem keske Sena arkafasimiz boluda kilosu 1 lira demişti7 kat pahali bburada.inşallah bool toplam işlerdir daucuz satarlar

evet orada daha ucuzmuş prensesi ziyaretmi etsek ama yağmu yağdığı için bol çıkar gülüm ucuzlar bu hafta

İfsa olmak var kaptan ben az diyimde giden benden gitsin:)

haklısın bitanem en ideali zaten

Ba

Aybükenin dediği metabolizma hızlandırıcı çay gülüm elma limon dörde bölüp çubuk tarçın tane karabiber li var ya onu kastetti
Bak ben onu cok severim 3 4 gundur yapmiyorum.hep yapiyorum hatta menulerimede yazmiyorum aklima gelmemisti.ozellikle yesil eksi elma alip yapiyorum suzup cam siselerime dolduruyorum dolapta 3 gunde bitiriyodum.ama acmi yoksa tokmu icilcek takip etmiyorum aklima geldikce iciyodum

yemeklerden yarım saat önce içersen çok faydalı oluyor gülüm hatırlarsan ben hep onu içiyordum bu ara biraz üşendim

Neyse ben 80 89 a bakayim inşallah çok kaynatmamistir kozlar.herkese iyi geceler

iyi geceler cnm benim 24 sayfa var orda sabaha biter saatleirnizi geri almayı unutmayın bu arada bu gece uzun olacak

çok sağol canım bu tarifi defterime kazandırdığın için

385.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 63,1-------------------->62.6
makres76----66,1-----------------|>
merinetya---75,9-------------------------->
35nur35----99,4-------------------------->
neslihank4 ---77,5 ------------------------->
senasevval----51,5----------------------------->
Sindi564----82,7------------------->81,2

Gamze----79,9-------------------------->
Ayyüzlüm----80,4--------------->80

Gelsin yeni hedeflerimiz minimum hedef 400 gr meleklerimm

Benim tanıdığım ayyüzlüm bu kadar tırsak olamaz 400 gr nedirki kuzum senin için neyse tedbirli olalım diyorsun pekiii
yok bu gülay az tırsak ya. kendimi bir türlü toparlayamıyom. her gün bu gün diyom. ama bir yerde kaçırınca suçluluktan hepten batırıyom. tek güvendiğim yürüyüşlerim

Menun dengelenmid gibi
O sporda nesi bilemedimm

Dengelemeye çalıştım canım umarım oluştur. Bu bir kardiyo videosu aşağıda linki var incele istersen neslim, 35 dk falan sürüyor galiba, squat, crunch vs güzel egzersizleri var. Ben 35 dk.da bir saat leslie yaparcasına terliyorum kollarımı da güzel çalıştırıyor. Bir gün Leslie bir gün Debbie yapıyorum :)

evet kaptancığım çok haklısın ama işte o an öyle güzel bahaneler üretiyorum ki kendime yaratıcılığıma şaşarsın karatay mutfağı kitabına geçtim önceki iki kitabı bitirdim. Akşam menümü karatay mutfağına göre yaptım çok güzel oldu :)

385.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 63,1-------------------->62.6
makres76----66,1-----------------|>
merinetya---75,9-------------------------->
35nur35----99,4-------------------------->
neslihank4 ---77,5 ------------------------->
senasevval----51,5----------------------------->
Sindi564----82,7------------------->81,2

Gamze----79,9-------------------------->79,3
Ayyüzlüm----80,4--------------->80

Gelsin yeni hedeflerimiz minimum hedef 400 gr meleklerimm

adayaren38Aktif ÜyeÜye

Yeni

Kızlar 8. Takım üyesiyim kayseri de yaşıyorum köy öğretmeniyim okulumuz un imkanları kısıtlı daha önce 8.takimdan ceco34 arkadaşımız öğrencilerime mont ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptı sizden ricamsiz yada yakininiz yardım da bulunmak isterseniz ebru çalışması yapmakistiyoruz sınıfta ebru Setlerineihtiyacımız var bir set 43 tl 3 set bizim için yeterli olacak katkı sağlamak isterseniz ben 8.takimdayim

Eklentiler

• 20141024_142338.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 69
[QUObilmiyordum aimple, post: 37476898, member: 513088"]

yemeklerden yarım saat önce içersen çok faydalı oluyor gülüm hatırlarsan ben hep onu içiyordum bu ara biraz üşendim

iyi geceler cnm benim 24 sayfa var orda sabaha biter saatleirnizi geri almayı unutmayın bu arada bu gece uzun olacak
[/QUOTE]
Hic bilmiyodum aklumdan cikmis sabah farkettim gec uyandim diye uzuluyodum malum pazar koca evde:)o cayi yemeklerden once deniycem kesin.ben hedefe ulasmadan once senin ictini hatirliyorum ama zamanina dikkat etmemisim

Günaydın iyi pazarlar meleklerimmmmm

yok bu gülay az tırsak ya. kendimi bir türlü toparlayamıyom. her gün bu gün diyom. ama bir yerde kaçırınca suçluluktan hepten batırıyom. tek güvendiğim yürüyüşlerim

toparlaman lazım artık bitanemmm kaçırmamak için yemin yönteminimi denesen

maşallah 2 kitap bitmiş bile karatay mutfağı gibisi yok hem lezzetli hem sağlıklı hem doyurucu

Hic bilmiyodum aklumdan cikmis sabah farkettim gec uyandim diye uzuluyodum malum pazar koca evde:)o cayi yemeklerden once deniycem kesin.ben hedefe ulasmadan once senin ictini hatirliyorum ama zamanina dikkat etmemisim

dene bitanem faydası olur ben 7 ay boyunca düzenli içmiştim bitanemm

Günaydın kızlaaar

Günaydın Gamzemmmmm

Gunaydin kaptanim pazar rehavetu.sabah 9 da cintar aradim bulamadim birazdan gidip bakicam yine belki toplayip getirmislerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…