Hayırlısı olsun canım. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Hayat sana gülen yüzüyle göz kırpsın, sağlık, huzur , sevgi eksik olmasın hayatından. İstediğin zaman uğrayabilirsin, hepimiz destekçiniz.ve mümkünse ben artık mezun olmak istiyorum kaptanım gerçekten içim rahat değil biraz işler rayına girdiğinde yine yarışmasam da gelirim takıma ama şu an herkese ve senin emeklerine haksızlık ediyorum bu beni rahatsız ediyor mesela dün gece akşam sekizde okuldan çıktım geldim bir duş alıp ders başına oturdum sabah 6 ya kadar 9 da da sınavım vardı bu sistem neredeyse rutinim oldu
çift anadal okuyorum almanca kursuna ve bir sertifika programına devam ediyorum işe girdim bir çeviri bürosunda onunla uğraşıyorum okulda bir kulüpte başkanlık yapıyorum işte böyle bir programd ayım yoksa gerçekten vaktim olsa gelirim
neyse uzatmıyim öyle işte benim hayatım şu an onun için ne yazık ki takıma uğrayamıyorum bu durumda mezun olmam
iyi olacak
geçen haftaki ödemden detosla kurtulucam işallah olur hedefide görürüm canım acısını çıkarmam lazım diminesliiii kız hedef 1.5 kilo mu maşallah. hadi göreyim seni
hoşgeldinTünaydın kızlar, keyifler yerindedir inşallah. Geçmiş yapıp döneyim.
hımmm ceza gelmiş her sabah yada akşam yapmaya çalışayım sporumla ek384.Etap HaftalıkNeslim ve ayyüzlüm haftaya cuma listeyi hazırlayıp elele paylaşıyorsunuz meleklerimmListesi
eylul sıla---- 63-------------------->63,1
lisbeth93---64,1------------------>63,9
makres76----66,1-----------------|>66,1
merinetya---76,1-------------------------->75,9
morcadıyesilyarasa---48------------->48,3
35nur35----99,4-------------------------->99,4
neslihank4 ---75,9 ------------------------->77,5
senasevval----51,2----------------------------->51,5
Sindi564----82,8------------------->82,7
Yenibirben-----79,4-------------------------->78,4
Gamze----79-------------------------->79,9
Ayyüzlüm----78,8--------------->80,4
her gün de 15 dk ip atlama hediyem
ok cuma nöbet tutar yaparım becerebiliriz umarım kaptan
tamam kuzum trombolinde olur 15 dk evet cnm 6, takım listesini hazırlayıp kontrol edip önce kardeş takıma(3, takım veya 7, takım) paylaşacaksınız hata yoksa paylaşım alanına taşıyacaksınız cuma
ben işim çıkmazsa hallederimtakım yüzdesini beceremem de taşımayı yapabilirim. anam sayısal sıfır bende
ekinezyanın tadında sevmicek bişi yok en kışın çocuklarada içiririm arada ben sevdim ne bilemNe yalan soyliyim okadar bitki cayi içerim ama ekinezyayi bende sevemedim.bagisiklik için mecbur iciyorum
bidakka kızlar ben pazar sabah erken kalkıp 45dk yürüdüm aletlere bindim sahildeki ama unutmuşum yazmayı :)))))kızlar günaydın
hava hala yağmurlu alanya da hiç durmadı desem yeri
neyse dünki menumu yazayım
sabah kk kahvaltısı+1 dilim ballı kaymaklı ekmek
ikindi 2 minik armut+1 muz ayran
akşam fırında balık salata helva
spor yok ev işinden başka harekette yok
canım üzülme ödem olabilir adetin yakınsa, bende öyle olmuştum geçen hafta. Bu hafta toparlarsın inşallah.amma velakin sweet beni 79.8 e göre kaydetmişti. bu durum da + da oluyorum sanırım cezama razı olarak burdayım. ha ben kendimi spor mahiyetinde çok pis cezaara çarptırıyorum. hiçbir şey yapmasam dahi tv izlerken plates çemberi sıkıştırıyom bacağıda ya da ellerim arasında. günlük 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum. sırf dün 500 kadar zıpladım yada koşuyor gibi yaptım havuzda. bilmiyorum belki yine ödemdir. malum4 güne kadar adet olacam. amaaaan ne bileyim battı balık yan going yapıyom sanırım birazda
ooo neslı hedef yuksek385.Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 63,1-------------------->62.6
makres76----66,1-----------------|>
merinetya---75,9-------------------------->
35nur35----99,4-------------------------->99
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76,0
senasevval----51,5----------------------------->51
Sindi564----82,7------------------->81,2
Gamze----79,9-------------------------->79,3
Ayyüzlüm----80,4--------------->80
Hoşbuldum kaptanıımm
Ben geldim çıtır hatunlarçarşambadan beri uğramamışım 30 sayfa olmuş hey maşallah bugün dershanede sınavım vardı erkenden ona gittim geldim sonra alışverişe çıktım şimdi de duşuma aldım size bir uğrayayımda derse oturacağım. Herkes iyidir inşallah geçmişe vakit kalırsa bakacağım
Sorma kaptanım ramazan bayramında maviden 27 beden kot almıştım şimdi bol geliyor 25 in içine sığıyorum
Seben elması amasya elması gibidir çıtır çıtır birde bolunun ilçesi olunca direk annem oradan alıyor domateside harikadır
Blazer çok yakışıyor kadınlarda bayılıyorum. Şöyle düşünelim her 4 kiloda 1 beden küçülüyoruz öğretmenler gününe de yaklaşık 1 ay var sıkı tutalım ipleri
Sorma neslim sabahları karanlık oluyordu ben okula giderken bildiğin depresyon sebebi
Hemen menülerimi yazayım
Perşembe
Sabah:
1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin ceviz
Öğlen:
Tereyağda yumurta domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Bulgurlu mantar pilavı
Ispanak yemeği yoğurt salata turşu
Spor:100 mekik 30 squat 30 dk yürüyüş
Su:2 litre
okulda da durumu iyi kurtarmışsın prensesim harikasınCuma
Sabah:
Haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz
Öğlen:
1 elma bir mandalina 1 paket süt ve ceviz(okuldaydım)
Akşam:
Mantar sote
Yağlanmamış nohut
Ispanak
Salata
Spor:40 dk yürüyüş
Su:1 litre
Cumartesi
Sabah:
Rafadan yumurta peynir zeytin ceviz
Öğlen:
Sucuklu yumurta domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Az ıspanak yemeği
Nohut yemeği
Yoğurtlu sarımsaklı brokoli
Turşu
Salata
Spor:50 mekik 30 squat 30 dk yürüyüş yoga
Su: 2 litre
Hepinizi beklerim meleklerimkaptanım şu karadeniz turunu erkene alıver
yok yeminimi bozar hazır günaha girerim. irademin dönmesi lazım bu günden sonra bekliyorum onuda. bu gün sinemadan önce dönerciye gittik çocuklar acıkmışlardı ve yememeyi başardım. ve işin tuhaf tarafı ne kadar güzel koksa da hiç canım çekmedi. bu da irade soldan soldan geliyor demektir
inşallah canım çok istiyorum öğretmenler günü yemeğinde şık olmayı özellikle yeni bir çanta almayı bıktım bu çantadan
sen karadenizin neresindeydin canım. kurbanda trabzon rize artvin yaptık dört gün
menümü de bildireyim
sabah 1 yumurta 1 salatalık kibrit kutusu kadar peynir ve kepek ekmeği yerine 2 ceviz yedim (bilmiyom doğru mu yaptım)
sonrası malum ayran detoksu
sweetcim ceza vermişti 15 dk zıplamak onu yaptım ve sonrasında toplamda bir saat kadar yürüdüm
Merhabalar kızlar, bugünkü menüm
Sabah peynir, 8 zeytin, badem, menemen, maydanoz, salatalık
Ara 1 elma, 1 mandalina
Akşam ızgara biftek, salata, 3 yk bulgur pilavı
Bitki çayım mısır püskülü, kiraz sapı
Su 2.5 lt
Spor Callanetics
canımsınnnnkaptaaannn cok tatlısınnn yeriz bak
kızlar günaydın
hava hala yağmurlu alanya da hiç durmadı desem yeri
neyse dünki menumu yazayım
sabah kk kahvaltısı+1 dilim ballı kaymaklı ekmek
ikindi 2 minik armut+1 muz ayran
akşam fırında balık salata helva
spor yok ev işinden başka harekette yok
Ayy ballı kaymaklı ekmek bayılırııımmmyemeyeli çok oldu 75 olduğumda kendime bir kaçamak izni veririm belki tabi önce kaptandan izin almam gerekecek
Hadi neslim Debbie yapıyor muyuz bugün???
inşallah yapabilirsin kuzumm alişin sevgi seramonisinden fırsat kalırsaakşam yapacam cnm kesin bi aksilik olmazsa. eve servis gelecek erken de gidicem bakalım kısmet niyet yetmiyor bazen
nesliiii kız hedef 1.5 kilo mu maşallah. hadi göreyim seni
Tünaydın kızlar, keyifler yerindedir inşallah. Geçmiş yapıp döneyim.
hımmm ceza gelmiş her sabah yada akşam yapmaya çalışayım sporumla ek
ok cuma nöbet tutar yaparım becerebiliriz umarım kaptan
ben işim çıkmazsa hallederim
ekinezyanın tadında sevmicek bişi yok en kışın çocuklarada içiririm arada ben sevdim ne bilem
bidakka kızlar ben pazar sabah erken kalkıp 45dk yürüdüm aletlere bindim sahildeki ama unutmuşum yazmayı :)))))
Acil çıkmam gerek, geçmişi bitiremedim, Kaptanım menülerimi yarın yazarım inşallah. Genel Müdürlüğe gitmem lazım. Hepinize selamlar,
evveeett kacak menuler gelsın kızlarrrr
cuma gunkı menum
sabah kk kahvaltısı + 6 tane sıyahuzum kurusu
aksam sporuna da basladım
20 mekık 15 dk bel cevırme
kol hareketlerı
bacak hareketlerı
toplamda 40 dk spor yaptım
ctesı kızlar yataktan cıkmak ıstemedım oyyy ne guzeldı o yatak oyle asıgım zaten yatagıma yastıgıma guzel guzel cıcıler gıydırmıstım mıs gıbı de kokuyodu yatagım neyse efenım kalktım kahvaltı yaptım 1 tanede muz yedım yagmurda yagıyodu şakır şakır dedımkı soyle bı turk kahvesı yapayım yagmurun sesınde ıceyım... mutfaga bı gırdım anam şarıl şarıl su seslerı hayırdır dedım dolap kapagını acmamla dunyamın basıma yıkılması bır oldu.. bızım bına 4 katlı ben 2.katta ustumdede 2 kat var yanı.. onların butun mutfak suları bana gelmmıs aman ya rabbi hemen eskı havlularım vardı bereket atcaktım ıyıkı atmamaısım hemen koydum havluları parke ıslanmasın dıye . kosturdum ust katlara haber verdım dedımkı cesmelerı acmayın eve dondum neler yapmadım kı lavabo acıcılar borudan hortum sokmalar yok acılmadı esımı aradım cıktı geldı acamadık bu arada komsumun bulasıkları bırıkmısmıssssss sankı benım bırıkmedı hanımefendı bulasık yıkamıs sular bende tabı bende ıcerdeyım dolaplar ben farkedene kadar suyu cekmıs kı daha 1 senelık dolaplarcıktım dedım komsu cesmelerı kullanmayın aaa ben bılemedım hallolmustur dıye actım dıyo kardesım madem oyle bı zahmet kaldır bı yerlerınıde gel sor demı naptınız dıye kı sorun bende degıl apartmanın ortak gıderınde... otekıde gelmıs yaptırda yıkayalım bulasıkları dıyo ben verıcekmısım parasını ınanın o soyleyene kadar para konusu aklıma bıle gelmedı komsu napalım yardım lazımmmı bı tesısatcı bulalım dıcene gelmıs bana ne dıyo amaaan kac kere suları actılar sayısı bellı degıl tıkanıklık yerın altındaymıs esım ındı asagıya kazdı heryerı boruları cıkardı temızledı fakat mahallenın gıderıde doluymus beledıyeyı cagırdık bakalım artık..
yanı kızlar c.tesı ne leptın ne bırsey ne ara bosluk bulduysam o zaman tıkındım keza pazarda oyle amma sporumu yaptım
kararlıyım kaptanım esım de sasırıyor
Hakikaten haftasonu tatilin güzel başladı ama sonrası burnundan geldi nurcumm çektiğin emeğemi yanasın parkelerinemi üstelik bir de saygısız komşular olunca insan hepten çileden çıkıyor
en güzeli müstakil ev bitanemm apartmanlarda sorun bitmiyor ama o da günümüz şartlarında biraz zor iştene biçim komşuymuş insan yardım etmeye koşar moral verir insanların derdi imanı para olmuş
o yorgunluğa rağmen sporunu da yapmışsın ya nurum helall olsun diyorum
kararlıyım kaptanım esım de sasırıyorsorma cahıllerle ugrasmak en zor sey... dagın basına kacıcam
ayyy ne guzel olurrrr
Sonuna kadar aynı kararlılıkla devam kuzummmkaçalım birlikte nurummm komşu oluruz
ayyy ne guzel olurrrr
inşallah kaptanım ben sana organık sebze getırırım sende o nefıs tabaklarından hazırlarsın oyyyyy
yok yeminimi bozar hazır günaha girerim. irademin dönmesi lazım bu günden sonra bekliyorum onuda. bu gün sinemadan önce dönerciye gittik çocuklar acıkmışlardı ve yememeyi başardım. ve işin tuhaf tarafı ne kadar güzel koksa da hiç canım çekmedi. bu da irade soldan soldan geliyor demektir
inşallah canım çok istiyorum öğretmenler günü yemeğinde şık olmayı özellikle yeni bir çanta almayı bıktım bu çantadan
sen karadenizin neresindeydin canım. kurbanda trabzon rize artvin yaptık dört gün
evveeett kacak menuler gelsın kızlarrrr
cuma gunkı menum
sabah kk kahvaltısı + 6 tane sıyahuzum kurusu
aksam sporuna da basladım
20 mekık 15 dk bel cevırme
kol hareketlerı
bacak hareketlerı
toplamda 40 dk spor yaptım
ctesı kızlar yataktan cıkmak ıstemedım oyyy ne guzeldı o yatak oyle asıgım zaten yatagıma yastıgıma guzel guzel cıcıler gıydırmıstım mıs gıbı de kokuyodu yatagım neyse efenım kalktım kahvaltı yaptım 1 tanede muz yedım yagmurda yagıyodu şakır şakır dedımkı soyle bı turk kahvesı yapayım yagmurun sesınde ıceyım... mutfaga bı gırdım anam şarıl şarıl su seslerı hayırdır dedım dolap kapagını acmamla dunyamın basıma yıkılması bır oldu.. bızım bına 4 katlı ben 2.katta ustumdede 2 kat var yanı.. onların butun mutfak suları bana gelmmıs aman ya rabbi hemen eskı havlularım vardı bereket atcaktım ıyıkı atmamaısım hemen koydum havluları parke ıslanmasın dıye . kosturdum ust katlara haber verdım dedımkı cesmelerı acmayın eve dondum neler yapmadım kı lavabo acıcılar borudan hortum sokmalar yok acılmadı esımı aradım cıktı geldı acamadık bu arada komsumun bulasıkları bırıkmısmıssssss sankı benım bırıkmedı hanımefendı bulasık yıkamıs sular bende tabı bende ıcerdeyım dolaplar ben farkedene kadar suyu cekmıs kı daha 1 senelık dolaplarcıktım dedım komsu cesmelerı kullanmayın aaa ben bılemedım hallolmustur dıye actım dıyo kardesım madem oyle bı zahmet kaldır bı yerlerınıde gel sor demı naptınız dıye kı sorun bende degıl apartmanın ortak gıderınde... otekıde gelmıs yaptırda yıkayalım bulasıkları dıyo ben verıcekmısım parasını ınanın o soyleyene kadar para konusu aklıma bıle gelmedı komsu napalım yardım lazımmmı bı tesısatcı bulalım dıcene gelmıs bana ne dıyo amaaan kac kere suları actılar sayısı bellı degıl tıkanıklık yerın altındaymıs esım ındı asagıya kazdı heryerı boruları cıkardı temızledı fakat mahallenın gıderıde doluymus beledıyeyı cagırdık bakalım artık..
yanı kızlar c.tesı ne leptın ne bırsey ne ara bosluk bulduysam o zaman tıkındım keza pazarda oyle amma sporumu yaptım
Tünaydın meleklerimmmmgüzel bir hafta olsun hepimiz için inşş
hoşgeldin prensesimmmm haklısın kuzum geçmiş birikti fırsatın olursa yaparsın kuzum sne muafsın biliyosun öğrencilere torpil
harikasın kuzum 25 beden bol geliyo demek
bu okulu sana sevdirmenin nasıl yolunu bulsakki acabaamasya elmasının akrabası demekki her akrabasını severim keratanın kütür kütür ama çok pahalı burda 3,5 tan aldım geçen hafta
okulda da durumu iyi kurtarmışsın prensesim harikasınyağlanmamış nohut salata gibi mi ama suyu az içmişsin hakikaten bebişim
maşallah sana hepsini hatırlayıp yazmışsınnnn
ah prensesim annemin hastahane işleri olmasa her ay bir yere gideceğim de elim kolum bağlanıyor malesef
Helall olsun bitanemm işte budurdemekki yeterince kararlı olunca hayır diyebiliyorsun detoks yapmasaydın döner yiyebilirdin gerçiii bugün son gün dayan kuzummm
3 hafta var kuzum inş sen yeterki iste o çanta alınacakiradeni soldan takip et
Sena Boluda kuzumm
maşallahhh bitanemm bence doğru yapmışsın ama 4 tane yiyebilirdin ekmek yerine cezanı da yapmışsın tşk ederimmmhadi son gün dayan
1 elma 1 mandalinanın yanında mutlaka süt veya yoğurt tüket Gamzemafiyetolsun
canımsınnnn
Neslimmmmmmmmmmmne güzel de yazıyosun ballı kaymaklı ekmek diye kaymaklı kayısı ye kuzumm cezalarda yapılmamışş
Hmmmm 75 ol düşünelim bi Gamzemmmneslinin debbi tiffany leslie tüm hatunlara eşlik etmesi lazım
inşallah yapabilirsin kuzumm alişin sevgi seramonisinden fırsat kalırsa
Göreceğiz isterse yapar benim neslimm
Tünaydın tatlımm çok şükür kuzumm
evet kuzum ceza geldiii bir ceza daha gelecekti ki sporunu gördüm yaparsınız kuuzm sen usta oldun artık
ekmeği affettirdin hadi
Tamam tatlım kolay gelsinn fırsatın olunca yazarsın kuzum grşrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?