Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlısı olsun canım. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Hayat sana gülen yüzüyle göz kırpsın, sağlık, huzur , sevgi eksik olmasın hayatından. İstediğin zaman uğrayabilirsin, hepimiz destekçiniz.

hımmm ceza gelmiş her sabah yada akşam yapmaya çalışayım sporumla ek
ok cuma nöbet tutar yaparım becerebiliriz umarım kaptan
takım yüzdesini beceremem de taşımayı yapabilirim. anam sayısal sıfır bende
ben işim çıkmazsa hallederim
Ne yalan soyliyim okadar bitki cayi içerim ama ekinezyayi bende sevemedim.bagisiklik için mecbur iciyorum
ekinezyanın tadında sevmicek bişi yok en kışın çocuklarada içiririm arada ben sevdim ne bilem

bidakka kızlar ben pazar sabah erken kalkıp 45dk yürüdüm aletlere bindim sahildeki ama unutmuşum yazmayı :)))))

canım üzülme ödem olabilir adetin yakınsa, bende öyle olmuştum geçen hafta. Bu hafta toparlarsın inşallah.

ooo neslı hedef yuksek

evveeett kacak menuler gelsın kızlarrrr

cuma gunkı menum
sabah kk kahvaltısı + 6 tane sıyahuzum kurusu
aksam sporuna da basladım
20 mekık 15 dk bel cevırme
kol hareketlerı
bacak hareketlerı
toplamda 40 dk spor yaptım

ctesı kızlar yataktan cıkmak ıstemedım oyyy ne guzeldı o yatak oyle asıgım zaten yatagıma yastıgıma guzel guzel cıcıler gıydırmıstım mıs gıbı de kokuyodu yatagım neyse efenım kalktım kahvaltı yaptım 1 tanede muz yedım yagmurda yagıyodu şakır şakır dedımkı soyle bı turk kahvesı yapayım yagmurun sesınde ıceyım... mutfaga bı gırdım anam şarıl şarıl su seslerı hayırdır dedım dolap kapagını acmamla dunyamın basıma yıkılması bır oldu.. bızım bına 4 katlı ben 2.katta ustumdede 2 kat var yanı.. onların butun mutfak suları bana gelmmıs aman ya rabbi hemen eskı havlularım vardı bereket atcaktım ıyıkı atmamaısım hemen koydum havluları parke ıslanmasın dıye . kosturdum ust katlara haber verdım dedımkı cesmelerı acmayın eve dondum neler yapmadım kı lavabo acıcılar borudan hortum sokmalar yok acılmadı esımı aradım cıktı geldı acamadık bu arada komsumun bulasıkları bırıkmısmıssssss sankı benım bırıkmedı hanımefendı bulasık yıkamıs sular bende tabı bende ıcerdeyım dolaplar ben farkedene kadar suyu cekmıs kı daha 1 senelık dolaplar cıktım dedım komsu cesmelerı kullanmayın aaa ben bılemedım hallolmustur dıye actım dıyo kardesım madem oyle bı zahmet kaldır bı yerlerınıde gel sor demı naptınız dıye kı sorun bende degıl apartmanın ortak gıderınde... otekıde gelmıs yaptırda yıkayalım bulasıkları dıyo ben verıcekmısım parasını ınanın o soyleyene kadar para konusu aklıma bıle gelmedı komsu napalım yardım lazımmmı bı tesısatcı bulalım dıcene gelmıs bana ne dıyo amaaan kac kere suları actılar sayısı bellı degıl tıkanıklık yerın altındaymıs esım ındı asagıya kazdı heryerı boruları cıkardı temızledı fakat mahallenın gıderıde doluymus beledıyeyı cagırdık bakalım artık..

yanı kızlar c.tesı ne leptın ne bırsey ne ara bosluk bulduysam o zaman tıkındım keza pazarda oyle amma sporumu yaptım

Tünaydın meleklerimmmm güzel bir hafta olsun hepimiz için inşş

Hoşbuldum kaptanıımm

hoşgeldin prensesimmmm haklısın kuzum geçmiş birikti fırsatın olursa yaparsın kuzum sne muafsın biliyosun öğrencilere torpil

harikasın kuzum 25 beden bol geliyo demek

bu okulu sana sevdirmenin nasıl yolunu bulsakki acabaamasya elmasının akrabası demekki her akrabasını severim keratanın kütür kütür ama çok pahalı burda 3,5 tan aldım geçen hafta

Cuma

Sabah:
Haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz

Öğlen:
1 elma bir mandalina 1 paket süt ve ceviz(okuldaydım)

Akşam:
Mantar sote
Yağlanmamış nohut
Ispanak
Salata

Spor:40 dk yürüyüş
Su:1 litre
okulda da durumu iyi kurtarmışsın prensesim harikasın yağlanmamış nohut salata gibi mi ama suyu az içmişsin hakikaten bebişim

maşallah sana hepsini hatırlayıp yazmışsınnnn

Hepinizi beklerim meleklerim kaptanım şu karadeniz turunu erkene alıver

ah prensesim annemin hastahane işleri olmasa her ay bir yere gideceğim de elim kolum bağlanıyor malesef

Helall olsun bitanemm işte budur demekki yeterince kararlı olunca hayır diyebiliyorsun detoks yapmasaydın döner yiyebilirdin gerçiii bugün son gün dayan kuzummm

3 hafta var kuzum inş sen yeterki iste o çanta alınacak iradeni soldan takip et

Sena Boluda kuzumm

maşallahhh bitanemm bence doğru yapmışsın ama 4 tane yiyebilirdin ekmek yerine cezanı da yapmışsın tşk ederimmm hadi son gün dayan

1 elma 1 mandalinanın yanında mutlaka süt veya yoğurt tüket Gamzem afiyetolsun

kaptaaannn cok tatlısınnn yeriz bak
canımsınnnn

Neslimmmmmmmmmmm ne güzel de yazıyosun ballı kaymaklı ekmek diye kaymaklı kayısı ye kuzumm cezalarda yapılmamışş
Ayy ballı kaymaklı ekmek bayılırııımmm yemeyeli çok oldu 75 olduğumda kendime bir kaçamak izni veririm belki tabi önce kaptandan izin almam gerekecek
Hadi neslim Debbie yapıyor muyuz bugün???

Hmmmm 75 ol düşünelim bi Gamzemmm neslinin debbi tiffany leslie tüm hatunlara eşlik etmesi lazım

akşam yapacam cnm kesin bi aksilik olmazsa. eve servis gelecek erken de gidicem bakalım kısmet niyet yetmiyor bazen
inşallah yapabilirsin kuzumm alişin sevgi seramonisinden fırsat kalırsa

nesliiii kız hedef 1.5 kilo mu maşallah. hadi göreyim seni

Göreceğiz isterse yapar benim neslimm

Tünaydın kızlar, keyifler yerindedir inşallah. Geçmiş yapıp döneyim.

Tünaydın tatlımm çok şükür kuzumm

evet kuzum ceza geldiii bir ceza daha gelecekti ki sporunu gördüm yaparsınız kuuzm sen usta oldun artık

bidakka kızlar ben pazar sabah erken kalkıp 45dk yürüdüm aletlere bindim sahildeki ama unutmuşum yazmayı :)))))

ekmeği affettirdin hadi

Acil çıkmam gerek, geçmişi bitiremedim, Kaptanım menülerimi yarın yazarım inşallah. Genel Müdürlüğe gitmem lazım. Hepinize selamlar,

Tamam tatlım kolay gelsinn fırsatın olunca yazarsın kuzum grşrz

Hakikaten haftasonu tatilin güzel başladı ama sonrası burnundan geldi nurcumm çektiğin emeğemi yanasın parkelerinemi üstelik bir de saygısız komşular olunca insan hepten çileden çıkıyor
en güzeli müstakil ev bitanemm apartmanlarda sorun bitmiyor ama o da günümüz şartlarında biraz zor işte ne biçim komşuymuş insan yardım etmeye koşar moral verir insanların derdi imanı para olmuş

o yorgunluğa rağmen sporunu da yapmışsın ya nurum helall olsun diyorum

kararlıyım kaptanım esım de sasırıyor sorma cahıllerle ugrasmak en zor sey... dagın basına kacıcam

385.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 63,1-------------------->62.6
makres76----66,1-----------------|>65,7
merinetya---75,9-------------------------->75,5
35nur35----99,4-------------------------->99
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76
senasevval----51,5----------------------------->51
Sindi564----82,7------------------->81,2

Gamze----79,9-------------------------->79,3
Ayyüzlüm----80,4--------------->80

Merim ve makresim hedeflerinizi yazdım

İyi akşamlar herkesee okuldan eve geldim çok yorgunum gece 4 saatlik uykum var alışamadım hala yeni saatlere şimdi uyusam gece uyuyamayacağım o yüzden dayan şevval

Her kadın şıktır canım benim ama sen çıtır hatun olacaksın
Boludayım ben gülüm. Gerçi biz karadenizli olarak görmeyiz kendimizi

Oyy kolay gelsin nurum ne çektin bee

Hoşbulduk kaptanım buraya uğrayamayınca kendimi kötü hissediyorum

Yok kaptanım okulu severim ben aslında ama artık bir bu senenin bir de geçen seneki konulara çalışmaktan yoruldum bıktım Haftada 40 ders görüyoruz 16 farklı ders Haftaya bir de sınav haftası başlıyor ne yaparım bilmiyorum

Evet bende elmayı çok severim annem bugün amasya elmasının kilosunu 2,5 tan almış

Aynen yağlanmamış nohut salata gibi öyle daha çok severim leblebi gibi alıp alıp yiyorum
Cuma günü kitap okuma var öğle arası koştur koştur yemek yiyip oraya geçiyorum çıkışta dershane var su içmeyi unutuyorum hep

Gelsin mi menülerr

Pazar
Sabah:
Tereyağda yumurta domates salatalık peynir zeytin ceviz

Öğlen:
Az ıspanak yemeği
Brokoli-sarımsaklı yoğurt ikilisi
Domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Ispanaklı yumurta
Mantarlı bulgur pilavı
Salata turşu

Spor:45 dakika yürüyüş 100 mekik 30 squat
Su:2,5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…