Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol kaptanım bende 400 gr diye düşünmüştüm.

Dünkü menüm

Sabah kalkınca 2 bardak su
(7:45)
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
2 kayısı
2 ceviz
1 bardak yeşilçay
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

Öğle (12:00)
1 elma
avuç içi kadar et haşlama
salata

Akşam (19:00)
1 tabak kıymalı karnabahar fırında
1 kase yoğurt çörekotlu

su 3 litre

Kaptanım menülerim doğru mu karataya göre, kitapları okurum diyordum ama ders çalışmam lazım, sonraya kaldı. Sen bana yardımcı olursun değilmi. Melek kaptanım benim

Kahvaltıda her zaman yumurta yemiyorum çünkü öğle yemeği yemek zorundayım eve gitmem 6,30 yemek yiyene kadar 7 oluyor acıkırım, ama öğle yemeğini yiyince hiç acıkmıyorum.

Yarın 29 ekim resmi tatil, bugün de öğleden sonra tatil. Perşembeye görüşürüz inşallah. Hepinize bol eksili günler olsun.
Eşim bugün geldi ben hala görmedim. Gideyim de adamcağız telefonlarda kaldı ikide bir arıyor kaçta geleceksin diye. Allaha emanet olun...

menun süper bence afiyetle leptin olsun. öğlen bende yiyorum ama leptine dikkat ediyorum sende öyle yap.

Oleyy tatil ama şimdi dershaneye gidicem tatil sayılmaz

Evet çok güzel diyorlar karadenize ama bende gezmedim malesef

Yaşasın balıkk çok tazeymişti bu hafta kesin harika olur senin elinden

ne cektı bu nur be

Valla az çekmedin kuzum

bende bu gün ayrancıyım.hazırladım 3 öğün ofise getirdim ilk öğünü 11 de yicem şekerim
geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu bilemedim.
yaptım da iki günlük ya bu zıkkım. ben birinci günün sonunda tatlıya gömdüm kendimi. eşim yüzünden. getirmiş tazecik çıtır çıtır halka tatlı dayanamadım. ama ikinci gün sıkıntı olmadı. başlarken 80.5 ti. bittiğinde yani bu sabah 79.5 ti. ama çok felaket şiştim. ne olurum bilmiyom akşama.
kız sen rizeye mi geldin, yazmışmıydın ben mi kaçırdım. Misafir ederdim seni yaa, ne güzel olurdu
bayramda ordaydık. birinci günü trabzona geldik. ikinci günü ayderde kaldık.üçüncü günü rizeyi gezdik ordan gürcistana geçmeye çalıştık ama beceremedik. sonra erzuruma geldik artvin üzerinden. buraya yazmadım. öbür topikte yazdım sanırım. bak onu da hatırlamıyom
allah muhabbetinizi arttırsın inşallah bol eğlenin. iyi tatiller

e 1 kilo süper. şişlik yapıyor geçici normal o. sen hedefi yakalamışsın çeneni tut yemeeeeeee de cumaya sevinelim beraber takımı 1.liğe taşıcaz ha hedefler şaşmasın

e 1 kilo süper. şişlik yapıyor geçici normal o. sen hedefi yakalamışsın çeneni tut yemeeeeeee de cumaya sevinelim beraber takımı 1.liğe taşıcaz ha hedefler şaşmasın
yok çeneme kilit vurdum şükür. yemem de benim takıma katkım olmuyo. listede değilim. yoksa ben mi yanlış biliyom. ha sizinle evet hedef tuttu görünüyo o ayrı. tabi dedim ya o gün vücut iyice şişmezse

yok çeneme kilit vurdum şükür. yemem de benim takıma katkım olmuyo. listede değilim. yoksa ben mi yanlış biliyom. ha sizinle evet hedef tuttu görünüyo o ayrı. tabi dedim ya o gün vücut iyice şişmezse
ben şimdiden hafiflediğimi hissediyorum karnım içerde sırt yağlarımda sarkmıyor hepsinden bu gün kurtuldum sanırım :))))

Merhaba kızlar, bilgisayarım yok şehir dışındayim telefondan da zor oluyor menümü yazıp kaçıyorum
Dünkü Menüm
Sabah kk kahvaltısı
Ara bir kase yoğurt badem ceviz
Akşam bir lahmacun salata
Yatmadan bir bardak sıcak süt

Bugünkü menüm
Sabah menemen peynir zeytin badem ceviz maydanoz
Ara bir bardak salep bir elma
Akşam bir karniyarik 3 yk bulgur pilavı salata turşu (az tuzlu)

Selam kızlar
Cumartesi nin menüsü:
Kahvaltı:
Kk kahvaltısı
Tereyağ da dahil

Akşam:
Ev Kumpiri
Çay
1 ince dilim Mozaikli pasta
1 baklava

Pazar:
Kahvaltı:
Yumurtasız kahvaltı kaynanamlardaydım

Akşam:
Fırında tavuk
Salata
2 kaşık pilav

Pazartesi :
Kahvaltı:
Kk kahvaltısı
Çay

Akşam:
Tavuk ciğeri sote
Yeşillik
Antep fıstıgı

40 dk bisiklet

Salı:
Kahvaltı:
Domatesli yumurta
Peynir
Çay

Akşam yemekten önce 1 bardak biberiye çayı
Akşam:
2 kase çorba
1 kase Salata
1 dilim fırında börek

1 fincan daha biberiyeli çay
40 dk bisiklet
5000 adım
Diğer günlerde biraz yürüyüşüm var o kadar

Salı günü menüm
Sahur
2 yumurta tereyağda
11 zeytin
bir parça süzme peynir

İftar
2 kase yoğurt çorbası
1 parça tavuk
bol salata
1 salkım üzüm
1 ısırık iremin çikolatasından

su 2,5lt
1maden suyu
1kupa şekersiz sütlü kahve

slm kızlar. ay dün balık yapıyodum. fırını kapattım ama derecesini falan kapatmamıştım. fırında çalışmaya devam etmiş. bütün balıklar yanmış evi duman sarmış. görmeniz lazımdı dehşet bir manzaraydı. ne yapacağımı şaşırdım. biz oturma odasındaydık kapıyı da kapatmıştık oda daha sıcak olsun diye. farketmedim. kızım su içmeye gidince söyledi. sabah hala koku vardı. bir çaydanlıkta tarçın karanfil ve limon kaynattım da azıcık bastırdı kokuyu.

dun ku menum
sabah: 1 yumurtayla kk
ara: 2 kupa kahve
aksam 2 kabak dolmasi, 4 kadar sarma, 1 kucuk kase yogurt
tabi sinirle bunlari nereme yadim bilmiyom. sonra da hrmen yattim uyudum

eee firin pert olduguna gore yeni firin alabilirim. bu gun cikaca aksama. esim vestele takti kafayi. indirimleri varmis onlara ozel. bende istemiyorum vestel dedim. ama dur bakalim hangimiz galip gelecez.

Merhaba kızlar bugünkü menüm:

Sabah karatay kahvaltısı,
Ara bir şekersiz sütlü neskafe
Akşam 1 kase mercimek çorbası 4 köfte 2 yk bulgur pilavı piyaz
Adaçayı
Su 2 lt, spor sahilde 2 saat yürüdüm.

İyi akşamlar meleklerimmm kayıp kaptan döndü tatil olunca bizim ev full oluyor

afiyetolsun gülümm neden astınki suratını helvayı tadımlık yediysen sorun yok tatlım

yine de iyi hatırlamışsın merimmm afiyetoslun cnmm turplu yoğurt nasıl oluyorki denemedim hiç
allah kabul etsin kuzum şimdiden orucunu ama akşam meyve yemiyoruz bitanemmm

Enişteyi de gördün geldinn hadi allah kavuştursun tekrar yolda olmana rağmen menülerin süper bitanemmm tebriklerr

kırmızı kart görünce şişlik olur zaten bitanem iyi yapmışsın bırakmakla 15 gün sonra denersin tekrar
80 ler almış başını gitmiştir iyi yapmışsın bitanemm sen olmasan zaten kimse yazmamışşş devamsızlıktan zayıf vericem hepsine menüsünü yazan kaçmışşş aşkolsun ama meleklerimm

Bitanem bu hafta birinci olursun takım listesinde olmasanda 6, takım üyesisinn

Karika menüler bitanemmm yalnız karatay yapmaya başladığına göre artık ölçü yok doyana kadar yiyebilirsin 2 kk peynir 6 kaşık saymana gerek yok kuzum avuç için kadar ve avuç için kalınlığında peynir tüketebilirsin ve lütfen cevizini artır çiğ kuruyemiş 1 çay bardağı olacak bu da ortalama 7 tane yapıyor bitanem

Taşınma telaşında var yerleşene dek işin zor allah yardımcın olsun 4 minikle bitanemm düğünden sonra yaparsın sporunu sıkma canını düğünün yıldızı ol önce herkesin tepkisini merak ediyorum olacaklar kesinlikle

spor süper menü süper harikasın neslim maşallahhhhh

kaldı 4 gün kaptan

menuler güzel bence cuma ya endişelenecek durum yok

son gün kuzumm bu arada tekrar başın sağolsun bitanemm mekanı cennet olsun görümcenin sen takma bu hafta

Menülerin gayet güzel bitanemm az önce yazdım tatlım fakat artık tüm bildikleirni unutmalısın ölçü yok doyana kadar yiyebilirsin bitanemm sabah yumurta şart değil et köfte türü 1 ad yeri muz bakliyat mercimek çorbası bunları da tüketebilirisn cnmcım

Görüşürüz bitanemmm gerçi evde çok yorulacaksın sanırımm

Ah prensesimmm birinden krtulsan birine yakalanıyorsun desene bugün pazara gidemedim prensesimm sanırım mantarlı pilavı erteleyeceğiz biraz

oyyy hemi de halka tatlısımı çok fena bu enişte sabotelerine kanmamalısın kuzum iradene kuvvet

hadi inş neslimmmm

turşuya tuzluya dikkat et yarın bitanemm şişlik ödem yapmasın olsun kuzum listede olmayabilirisn ama canımızsın

Afiyetolsun Gamzemmm menün gayet güzel spor yaptığını da biliyorum daha ne olsun

cumartesi akşamı 2 gününe mal olacak barbimmmm

günaydın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

İyi akşamlar bitanemmm tşkler

1 ısırık iremin yanağından alsaydın ya kuzummm afiyetolsun cnmmm allah kabul etsin bitanemm

offf aksiliğe bak bitanemmm balıklaramı kokuyamı yanasınnn

dun ku menum
sabah: 1 yumurtayla kk
ara: 2 kupa kahve
aksam 2 kabak dolmasi, 4 kadar sarma, 1 kucuk kase yogurt
tabi sinirle bunlari nereme yadim bilmiyom. sonra da hrmen yattim uyudum

afiyetolsun cnmmm balık ziyafeti çekecekken haklısın sinir olmakla temizlemesine emek çektin o kadar ne diyelim sağlık olsun

eee firin pert olduguna gore yeni firin alabilirim. bu gun cikaca aksama. esim vestele takti kafayi. indirimleri varmis onlara ozel. bende istemiyorum vestel dedim. ama dur bakalim hangimiz galip gelecez.

valla vestel değilde beko harika ben çok memnunum gülayım 12 senedir tık demedi maşallah

allah denk getirsin kuzumm

sormadi ayip neden kimse yok

Sor sor sormakta çok haklısınnnn neslimin mazereti var Gamzem şehirdışında ama diğer melekler nerede acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…