Sağol kaptanım bende 400 gr diye düşünmüştüm.385.Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 63,1-------------------->62.6
makres76----66,1-----------------|>65,7
merinetya---75,9-------------------------->75,5
35nur35----99,4-------------------------->99
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76
senasevval----51,5----------------------------->51
Sindi564----82,7------------------->81,2
Gamze----79,9-------------------------->79,3
Ayyüzlüm----80,4--------------->80
Merim ve makresim hedeflerinizi yazdım
menun süper bence afiyetle leptin olsun. öğlen bende yiyorum ama leptine dikkat ediyorum sende öyle yap.Dünkü menüm
Sabah kalkınca 2 bardak su
(7:45)
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
2 kayısı
2 ceviz
1 bardak yeşilçay
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
Öğle (12:00)
1 elma
avuç içi kadar et haşlama
salata
Akşam (19:00)
1 tabak kıymalı karnabahar fırında
1 kase yoğurt çörekotlu
su 3 litre
Kaptanım menülerim doğru mu karataya göre, kitapları okurum diyordum ama ders çalışmam lazım, sonraya kaldı. Sen bana yardımcı olursun değilmi. Melek kaptanım benim
Kahvaltıda her zaman yumurta yemiyorum çünkü öğle yemeği yemek zorundayım eve gitmem 6,30 yemek yiyene kadar 7 oluyor acıkırım, ama öğle yemeğini yiyince hiç acıkmıyorum.
ayran detoksu mu yapacan. hadi kolay gelsin
okurken beni afakanlar bastı. allah kolaylık versin. senin evi bastı da alt kata bişe olmadımı canım
ahhh ahhhh banum. eşim sabote etti dün beni. akşam tatlılarla ve çerezlerle geldi eve. allahım ne kötü bir psikolojiydi ve yenildim malesef. bu gün yeniden birinci gün ilan ettim. umarım bişe olmaz
ay oralar da çok güzel kıııız. ben karadenizin her yerine hastayım
İyi akşamlar melekleirimmmm
hoşgeldin prensesimmm 4 saat uykuyla zor olmadımı kuzumbir haftaya alışırız yeni saatlerede
sürekli eski dersleri tekrar etmezsen unutursun kuzumm haklısın allah zihin açıklığı versin sınavları da başarıyla atlatır benim prensesimmm
nohutu sınırlı tüketiyoruz ama kuzummnişasta oranı yüksek su programını kurmadınmı sen
bu sarımsaklı yoğurt neye eşlik etse muhteşem ikiliye dönüştürüyor afiyetolsun cnmm bu hafta deneyeceğim çıntarlı pilavı bakalım nasıl olacak enginarlı pilava bayılırım ama çıntarlı de güzel olacak eminim
ohhh yaşasın hamsiii afiyetolsun tatlımm suyumuzda maşallahhh
karnın tok olsaydı yenilmezdin bitanemmm inş bir daha yenilmezsin bu detoks uzayacak yoksa birde fazla yapılmaması öneriliyor tekrar dene kuzum ama bozarsan 15 gün ara ver bende karadenize hastayımm
ne güzel kısa ve özezıplamadınmı ama
geldim kuzummm sporumu yaptım yemek faslı abim geldi derkennn ancasıkıldınmı sen
ne cektı bu nur be
geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu bilemedim.bende bu gün ayrancıyım.hazırladım 3 öğün ofise getirdim ilk öğünü 11 de yicem şekerim
yaptım da iki günlük ya bu zıkkım. ben birinci günün sonunda tatlıya gömdüm kendimi. eşim yüzünden. getirmiş tazecik çıtır çıtır halka tatlı dayanamadım. ama ikinci gün sıkıntı olmadı. başlarken 80.5 ti. bittiğinde yani bu sabah 79.5 ti. ama çok felaket şiştim. ne olurum bilmiyom akşama.gülay cım detoks yapamadınmı yanlışmı anladım gümlettimmi dedin. bende kaç gr gitmiş soracaktım.
bende sabah tartılmadım cuma ki kilomu baz alacam tartıya çıkıp moral bozmak istemedim. zaten 2. detoksu perşembe yapıcam o günde tartılmayı düşünmüyom şeytan dürtmezse önemli olan toplamda gidecek olan benim için ertıdan kurtulup eksimide görmek istiyom çünkim
bayramda ordaydık. birinci günü trabzona geldik. ikinci günü ayderde kaldık.üçüncü günü rizeyi gezdik ordan gürcistana geçmeye çalıştık ama beceremedik. sonra erzuruma geldik artvin üzerinden. buraya yazmadım. öbür topikte yazdım sanırım. bak onu da hatırlamıyomkız sen rizeye mi geldin, yazmışmıydın ben mi kaçırdım. Misafir ederdim seni yaa, ne güzel olurdu
allah muhabbetinizi arttırsın inşallah bol eğlenin. iyi tatillerYarın 29 ekim resmi tatil, bugün de öğleden sonra tatil. Perşembeye görüşürüz inşallah. Hepinize bol eksili günler olsun.
Eşim bugün geldi ben hala görmedim. Gideyim de adamcağız telefonlarda kaldı ikide bir arıyor kaçta geleceksin diye.Allaha emanet olun...
e 1 kilo süper. şişlik yapıyor geçici normal o. sen hedefi yakalamışsın çeneni tut yemeeeeeee de cumaya sevinelim beraber takımı 1.liğe taşıcaz ha hedefler şaşmasıngeçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu bilemedim.
yaptım da iki günlük ya bu zıkkım. ben birinci günün sonunda tatlıya gömdüm kendimi. eşim yüzünden. getirmiş tazecik çıtır çıtır halka tatlı dayanamadım. ama ikinci gün sıkıntı olmadı. başlarken 80.5 ti. bittiğinde yani bu sabah 79.5 ti. ama çok felaket şiştim. ne olurum bilmiyom akşama.
bayramda ordaydık. birinci günü trabzona geldik. ikinci günü ayderde kaldık.üçüncü günü rizeyi gezdik ordan gürcistana geçmeye çalıştık ama beceremedik. sonra erzuruma geldik artvin üzerinden. buraya yazmadım. öbür topikte yazdım sanırım. bak onu da hatırlamıyom
allah muhabbetinizi arttırsın inşallah bol eğlenin. iyi tatiller
yok çeneme kilit vurdum şükür. yemem de benim takıma katkım olmuyo. listede değilim. yoksa ben mi yanlış biliyom. ha sizinle evet hedef tuttu görünüyo o ayrı. tabi dedim ya o gün vücut iyice şişmezsee 1 kilo süper. şişlik yapıyor geçici normal o. sen hedefi yakalamışsın çeneni tut yemeeeeeee de cumaya sevinelim beraber takımı 1.liğe taşıcaz ha hedefler şaşmasın
ben şimdiden hafiflediğimi hissediyorum karnım içerde sırt yağlarımda sarkmıyor hepsinden bu gün kurtuldum sanırım :))))yok çeneme kilit vurdum şükür. yemem de benim takıma katkım olmuyo. listede değilim. yoksa ben mi yanlış biliyom. ha sizinle evet hedef tuttu görünüyo o ayrı. tabi dedim ya o gün vücut iyice şişmezse
Dunki menüm sabah
5 lahana sarmasi zeytin peynir helva
Ara yarim ayva
Aksam mantarkavurmasi ayran
3litresu
2 Yeşilçay
1 bardak biberiye
1 saat yürüyüs
Bugünkü menüm
Sabah
Dünden kalan mantar kavurmadi az peynir domates birdilimekmek
Öğlen zeytin 1 mandalina ayran ceviz
Aksam 3 çatal salata ayran 4 kofte
Acikmamistim zorla yedim acikmamak icin
3 litre su
2 bardak yesilcay
1 bardak ekinezya
1 saat yuruyus
100 sguat
Merhabalar kızlar. Menüleri eksik biliyorum ama haftasonu çok yoğun geçirdim o yüzden yazamadım
Pazartesi menü
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 avuç içi kadar süzme peynir
11 zeytin yarım domates
Ayrıca kahvaltıdan önce devit 3 aldım
Öğlen
2 bardak ayran
Akşam
1 kepçe sulu köfte
1 tabak tavuk sote
1 kase Yoğurtlu turp
1 avuç fıstık
1 mandalina 1 dilim elma
Akşam yemeğini en geç 17.00 de yedim
Suyu 3 lt yaptım
Spor yok
Salı gününden itibaren oruca başlıyorum
Cumartesi
Kahvaltı gece 4 de yedim eşimi almaya gittik Kastamonu ya
2 haşlanmış yumurta
Çok az lor peynir
Yola çıktık ben saat 10 a kadar bişey yemedim
10 da bir kutu süt içtim
1 küçük poğaça
1 hurma
Akşam evde
1 kase sulu köfte
1 tabak fırında patlıcanlı etli yemek
1 yk pirinç pilavı
5 kestane
5 sıkım çiğ köfte
Su 2 lt
Pazar
Annem kahvaltıya bazlama yapmış eşim özlemiştir diye
Bende de 2 yumurtadan omlet yaptım
Azcık et kavurma aldım
10 zeytin
Az peynir
Salatalık domates
Sonra Kırıkkale ye gittik
Dönüşte 1 büyük ayran içtim
Evdeki bazlamadan avuç içi kadar almıştım içine kıyma koymuştum onu yedim
Akşam
1 kase sulu köfte
Dünkü yemekten
Turplu Yogurt
Su 2.5 lt
1 maden suyu
bu gün normal kahvaltımı yaptım kuzum detok yetti iki gün. zaten kırmızı kart gördüm vücut şiş. daha ne kadar eksi görebilirim dedim. bıraktım bende. iki hafta sonra yeniden denicem. dün zıplayamadımdiğer topikte yazmıştım gerçi de iki posta misafir ağırladım sonrasında hiç halim kalmadı buraya geldim takımda kimse yoktu bende 80 leri kaynattım bir kaç gün daha ağır spor yapmasam iyi olur malum adet dönemi biraz hassas oluyor heleki sezeryan sonrası ağrılar daha bir ağır
offff offfff keşke olaydı. ama nasip kısmet. yenibirben kutluyorum canım seni sindi ha gayret canım bana yetişecen sen de bir detoks yapsana lisbeth kız ne güzel devam ediyon kutluyorum seni canım
bakalım bu hafta eksiyi görebilecemmi. gerçi sabah 79.5 i gördüm ama oynak bünyeliyim malum bir baktın cumaya 82görmediğim şey değil. ama detok sayesinde adapte oldum sanırım olaya yenide
Günaydın fıstıklar
Önce eksik menülerimi yazayım
Cuma
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
2 kayısı
2 ceviz
1 bardak yeşilçay
6 kaşık etli nohut
salata
1 kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 3 litre
--------------------------------------
cumartesi
(10:00)
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
2 kayısı
2 ceviz
1 yumurta
1 bardak yeşilçay
Akşam (17:00)
hamsi fırında
salata az helva
Ara (20:00)
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 3 litre
---------------------------------------
Pazar
(09:00)
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
2 kayısı
2 ceviz
1 bardak yeşilçay
Öğle (14:00)
kıymalı karnabahar fırında
salata
1 tabak kıymalı yeşil mercimek
1 kase yoğurt çörekotlu
Su 3 litre
spor bu hafta hiç yapamadım ne yazıkki. Çünkü evde kullanılmayan eşyaları topladım. Eşim gelecek bugün, hemen taşınmayacağım ama evdeki fazlalıkları götüreceğim. Spora zaman ayıramadım. Bu hafta hiç zamanım yok düğünden sonra ancak başlarım spora.
kızlar gnaydınlar olsun
ben akşam menu yazamadım yazayım
p.tesi menum
sabah kalkınca kefirle beraber ,çörekotu,ketentohumu,üzümçekirdeği öğütüp yuttum
10-15dk plates esneme yaptım
30dk sonra karatay kahvaltısı
öğle ayran armut fındık
akşam paça çorbası
spor günlük: sabah 15dk plates
akşam sporumda 45dk karmaydı: debi+lesli+eliptik bisiklet+ 5 set X 15 er den ip atlama+5dk mekik programı
kaldı 4 gün kaptan
menuler güzel bence cuma ya endişelenecek durum yok
Dünkü menüm
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
2 kayısı
2 ceviz
1 bardak yeşilçay
1 elma
avuç içi kadar et haşlama
salata
1 tabak kıymalı karnabahar fırında
1 kase yoğurt çörekotlu
su 3 litre
Kaptanım menülerim doğru mu karataya göre, kitapları okurum diyordum ama ders çalışmam lazım, sonraya kaldı. Sen bana yardımcı olursun değilmi. Melek kaptanım benim
Kahvaltıda her zaman yumurta yemiyorum çünkü öğle yemeği yemek zorundayım eve gitmem 6,30 yemek yiyene kadar 7 oluyor acıkırım, ama öğle yemeğini yiyince hiç acıkmıyorum.
Yarın 29 ekim resmi tatil, bugün de öğleden sonra tatil. Perşembeye görüşürüz inşallah. Hepinize bol eksili günler olsun.
Eşim bugün geldi ben hala görmedim. Gideyim de adamcağız telefonlarda kaldı ikide bir arıyor kaçta geleceksin diye.Allaha emanet olun...
Oleyy tatilama şimdi dershaneye gidicem tatil sayılmaz
Evet çok güzel diyorlar karadenize ama bende gezmedim malesef
Yaşasın balıkkçok tazeymişti bu hafta kesin harika olur senin elinden
Valla az çekmedin kuzum
geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu bilemedim.
yaptım da iki günlük ya bu zıkkım. ben birinci günün sonunda tatlıya gömdüm kendimi. eşim yüzünden. getirmiş tazecik çıtır çıtır halka tatlı dayanamadım. ama ikinci gün sıkıntı olmadı. başlarken 80.5 ti. bittiğinde yani bu sabah 79.5 ti. ama çok felaket şiştim. ne olurum bilmiyom akşama.
bayramda ordaydık. birinci günü trabzona geldik. ikinci günü ayderde kaldık.üçüncü günü rizeyi gezdik ordan gürcistana geçmeye çalıştık ama beceremedik. sonra erzuruma geldik artvin üzerinden. buraya yazmadım. öbür topikte yazdım sanırım. bak onu da hatırlamıyom
allah muhabbetinizi arttırsın inşallah bol eğlenin. iyi tatiller
e 1 kilo süper. şişlik yapıyor geçici normal o. sen hedefi yakalamışsın çeneni tut yemeeeeeee de cumaya sevinelim beraber takımı 1.liğe taşıcaz ha hedefler şaşmasın
yok çeneme kilit vurdum şükür. yemem de benim takıma katkım olmuyo. listede değilim. yoksa ben mi yanlış biliyom. ha sizinle evet hedef tuttu görünüyo o ayrı. tabi dedim ya o gün vücut iyice şişmezse
Merhaba kızlar, bilgisayarım yok şehir dışındayim telefondan da zor oluyor menümü yazıp kaçıyorum
Dünkü Menüm
Sabah kk kahvaltısı
Ara bir kase yoğurt badem ceviz
Akşam bir lahmacun salata
Yatmadan bir bardak sıcak süt
Bugünkü menüm
Sabah menemen peynir zeytin badem ceviz maydanoz
Ara bir bardak salep bir elma
Akşam bir karniyarik 3 yk bulgur pilavı salata turşu (az tuzlu)
Selam kızlar
Cumartesi nin menüsü:
Kahvaltı:
Kk kahvaltısı
Tereyağ da dahil
Akşam:
Ev Kumpiri
Çay
1 ince dilim Mozaikli pasta
1 baklava
Pazar:
Kahvaltı:
Yumurtasız kahvaltıkaynanamlardaydım
Akşam:
Fırında tavuk
Salata
2 kaşık pilav
Pazartesi :
Kahvaltı:
Kk kahvaltısı
Çay
Akşam:
Tavuk ciğeri sote
Yeşillik
Antep fıstıgı
40 dk bisiklet
Salı:
Kahvaltı:
Domatesli yumurta
Peynir
Çay
Akşam yemekten önce 1 bardak biberiye çayı
Akşam:
2 kase çorba
1 kase Salata
1 dilim fırında börek
1 fincan daha biberiyeli çay
40 dk bisiklet
5000 adım
Diğer günlerde biraz yürüyüşüm var o kadar
günaydın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
Salı günü menüm
Sahur
2 yumurta tereyağda
11 zeytin
bir parça süzme peynir
İftar
2 kase yoğurt çorbası
1 parça tavuk
bol salata
1 salkım üzüm
1 ısırık iremin çikolatasından
su 2,5lt
1maden suyu
1kupa şekersiz sütlü kahve
slm kızlar. ay dün balık yapıyodum. fırını kapattım ama derecesini falan kapatmamıştım. fırında çalışmaya devam etmiş. bütün balıklar yanmış evi duman sarmış. görmeniz lazımdı dehşet bir manzaraydı. ne yapacağımı şaşırdım. biz oturma odasındaydık kapıyı da kapatmıştık oda daha sıcak olsun diye. farketmedim. kızım su içmeye gidince söyledi. sabah hala koku vardı. bir çaydanlıkta tarçın karanfil ve limon kaynattım da azıcık bastırdı kokuyu.
dun ku menum
sabah: 1 yumurtayla kk
ara: 2 kupa kahve
aksam 2 kabak dolmasi, 4 kadar sarma, 1 kucuk kase yogurt
tabi sinirle bunlari nereme yadim bilmiyom. sonra da hrmen yattim uyudum
eee firin pert olduguna gore yeni firin alabilirim. bu gun cikaca aksama. esim vestele takti kafayi. indirimleri varmis onlara ozel. bende istemiyorum vestel dedim. ama dur bakalim hangimiz galip gelecez.
sormadi ayip neden kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?