Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dogalgaz yokmu orda ilginç.doğalgaz yoksa elektrikli arada iyi olur ama gaz ucuz olduğundan elektriksiz daha mantikli.ben boschta israrliyim sen daha iyi bilirsin ama bosch gerçekten kaliteli.bide sans isi tabi
yok canım burda henüz doğalgaz. tüp kullanıyoz

leptine ne oldu ne yedin

ya şehir içini açıkçası gezemedik. bir bakalım dedik allahım o ne trafikti. bir lambayı geçene kadar 4 kere takıldık düşün. sonra şehirden çıkmanın yolunu aradık. ayder çok güzeldi. bizim yaylalara benziyordu sadece her yeri otel doluymuş. gittiğimizde hava kararmıştı sis vardı bulduğumuz ilk otele attık kendimizi. sabah çok güzeldi ama. bal hasat zamnıymış bi soralım dedik kaça satıyolarmış kilosu 300 dediler dudağım uçukladı akdenizin yaylaları da çok güzeldir ayder gibi. yazları orda geçiririz. havasını yabancısınmadım o yüzden. hatta istersen netten bak zorkun yaylası osmaniye[/QUOTE]
Bakarım canım. Ayderin merkezi hep oteldir. Ama yukarı çıktıkça bir yayla daha var orası tam doğa harikası. Daha da yukarılarda birçok yayla var. Trabzona gelmişken bir de uzungöle uğrasaymışınız, orası da ayrı bir güzel. Ayderde bal pahalıdır turistik yer ya, iki kat para istiyorlar demekki.

Salı Menüm

(7:45)
kkk

Öğle (12:00)
Et haşlama
salata

Akşam (17:00)
Birkaç tane kurabiye saymadım

su 3 litre
-------------------------------------
Dünkü menüm

(7:45)
kkk

Öğle yok simit atıştırdım bu yüzden leptin de çalışmadı

Akşam (18:00)
1 tabak yeşil merçimek
çok az kuru fasulye
salata

su 2 litre

Kaptanım eşim geldi ya salı günü, eve gittim kapıdan girdim çocuklara diyorki kim geldi, ben tanıyamadım Yanlış eve mi girdiniz bayan Çok güldüm yaa. Sen ne kadar zayıfladın bu kadar yeter demezmi. Hani 60 kiloya in tatile gidecez demiştin dedim. Ben bu kadar beklemiyordum dedi. Sanırım platesin avantajları sıkılaştırdı beni daha zayıf görünüyorum. Çalıştığı yerden pasta getirmiş en sevdiklerimden. Yemeyeyim dedim çocuklar yesin. Alındı, ben sevdiklerinden getirdim niye yemiyorsun, zaten yeterince zayıflamışsın 4 gün kalıp gideceğim gibi bir sürü duygu sömürüsü. Tamam dedim dediğin gibi olsun. Kaç tane yediğimi bilmiyorum ama yedim yani. Dün acısını çıkardım ama. 6 saat çay topladım şimdi de öyle hamlık var ki her yerim ağrıyor. Uzun zamandır çay bahçesine girmemiştim çayı eşimle kayıvalidem toplardı. Kv olmayınca ben gittim eşimle, bir haftalık sporumu yapmış oldum. Özellikle de kol ve sırt kaslarım 6 saat çalıştı Pastanın kalorisini yakmışımdır herhalde. Ama bugün ellerim ve ayaklarım aşırı şişmiş. Yüzük parmağımda sıkıştı çıkaramadımda, Ödem mi oldu yoksa yorgunluktan kaslarım mı şişti bilmiyorum ama Düğüne kadar gitmezse ayaklarımın üzerinde nasıl duracağım bilmiyorum. Uzun zamandır topuklu giymeyince zor gelecek bana.

bende bayıldım ayrıca sadece bızım takımda var cok havalı dimi

Çokkkkk

ooo eniştem motivasyonunu tavan yapmış kuzummm enişte ısrar edince kırman olmazdı her zaman ısrar etmiyor nede olsa afiyetolsun yaramasın inş bitanemm 6 saat maşallahın var tuzlu bişey yemişmiydinki menünde de tuzlu birşey yok ama

Öyle mi bu daha da süpermiş.

Yakışır bize yok deneme amaçlı bitanem diğer takımlara da yapılacak aynısı biz pilot takım olduk

kaçak menu zamanı

28.10.14 salı
sabah kk kahvaltı + 1 muz yarım armut
arada cıgkofta yıne bır muz yedım gıttı leptınler
aksam
tarhana corba
brokolı salatası
kucuk bır tabak uc kasıklık bulgur pılavı tereyaglı

29.10.14 çarşamba
gozumu acar acmaz yataktan fırladım watsons ındırımlerı var dıye yurudugum yolun haddı hesabı yok hemde fişek gıbı bır hızla
hemen bır koca muz atıverdım agzıma dustum yollara
alısverısten sonra tavuk ıskender yedım
eve geldım mantı actım eşime sus payı olaraktanama ben yemedım sadece bır kasık tadına baktım canımda ıstemedı zati
bende kendıme fırında kofte yaptım uzerıne sarımsaklı yogurt ve tereyagı gezdırdım onu yedım
sonra esımın akrabagları cagırdı kız kıza oturalım dıye kosturudum oraya gıttım
çay ıctım bı ıkı lokmacık mısır patlatmıstı ondan
kurupasta vardı yemedım

bukadaaaannnnn

salı günü meyvecikler çok olmuş kuzummm akşam dengelmişsin neyseki dünkü iradenden dolayı kutluyorum seni bi iki lokmacık mısır tadımlık bravooo nurummm

salı günü meyvecikler çok olmuş kuzummm akşam dengelmişsin neyseki dünkü iradenden dolayı kutluyorum seni bi iki lokmacık mısır tadımlık bravooo nurummm
kaptan ırade var hırsta var kılo vermem durdu ustelık aksamları spor yaptıgım halde ama aynaya baktıgım da daha ıncelmıs goruyorum kendımı dvıt aldım bugun sukur buldu bakalım

kaptan ırade var hırsta var kılo vermem durdu ustelık aksamları spor yaptıgım halde ama aynaya baktıgım da daha ıncelmıs goruyorum kendımı dvıt aldım bugun sukur buldu bakalım

bitanemm bünye sapıtıyor diyorki noluyor ben spora alışık değilim sağlıklı yiyecekler hiç değilim biraz başkaldırıyor anlayacağın bende de oldu belli duraklama dönemleri ama aynen devam edince yelkenleri düşüyor bünyeninn aynen devam attlımm önümüzde uzun bir süreç var fakat sonucu süper olacak

385.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][TR]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

385.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 63,1-------------------->62.6
makres76----66,1-----------------|>65,7
merinetya---75,9-------------------------->75,5
35nur35----99,4-------------------------->99
neslihank4 ---77,5 ------------------------->76
senasevval----51,5----------------------------->51
Sindi564----82,7------------------->81,2

Gamze----79,9-------------------------->79,3
Ayyüzlüm----80,4--------------->80

Hedeflerimizi hatırlamakta fayda var meleklerim

INS KAPTANIM HEP DIYORUM KENDIMLE SAVASIYORUM SUANDA

mesaj alındı kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…