Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy ne kadar güzel tepkiler darısı başıma çok sevindim canım senin adına

off ben de dün yapacaktım canım çekmişti ama bulgur pilavı vardı, bitmedi de bir türlü bitse de kısır yapsam
okadar bulgura yuklenme ust uste
kızlar cla ve l-carnıte dıye takvıyelerı bılen varmı kullanayım mı
ben bi ara araştırmıştım.sanırım antioksidandılar.karataya başlayınca onların takviyelerine başladım

kızlar cla ve l-carnıte dıye takvıyelerı bılen varmı kullanayım mı

tatlım bu carnitinleri vücutçular kullanıyor yağ yaktığını biliyorum fakat bizler için uygun değil yıllar önce spor salonuna gidiyordum oradaki hocamıza sormuştum kullanmamı istemedi tatlım ne de olsa kimyasal birşey tavsiye etmem sanada

oooo resmen düğünün yıldızı olmuşsun bitanemm ne güzel tepkiler ama böyle olacağını tahmine diyorduk 30 kilo dile kolay 4 çocuk faktörünü de unutma harikasın kuzum azmin zaferi işte bu

offf sorma 3 kaşık yersem bitmez tabi eşim de çok pilav sevmez zaten bitmiyor yarabbimmm

Gamzem ben artık yarım bardaktan yapıyorum bulgur pilavını yoksa bitmiyor

Bende hepinizi seviyorum

hayırdır ne güzel bir sevgi zinciri olmuş böyle bende bendeee hepinizi çoks eviyorum paçilerimmmm

anacım napayım nerelere gıdeyım ben bılemedım koye gıdıyoruz hadı ılk zamanlar yatak dosek yatıyodum hava degısımnden sımdı halsızlık oluyor dovulmus gıbı oluyorum resmen yanı sureklı hastayım kayınvalıdemlerın yanında bırde yıyeceklere oyle dersem ohhooo sagır sultana dedıkodum gıder

hakıkaten kaptanım aıle gıbı olduk bız yaaa hatta gıbısı fazla

hıı çakallık yapayım dedım karnit alıp ıkı katı yag yaksın ama haklısın kımyasal

Sildiririz kartı inşallah. O zaman hedef 65,6 olacak demekki öyle mi. Tamam inşallah gider bakalım. Bu akşam spora başlıyorum allahın izniyle.
Lastiklerine bir şey olmadı kasları çok iyi çalıştırıyor. Diyete başladığım ilk 4 ay zaten genelde step ve bu aleti kullandım. Tamamen kol ve karın gücüyle hareket ediyorsun tavsiye ederim aslında. Ben 5 dakika yapabiliyorum bir nevi mekik gibi,

Hemde ne güzel olurdu. Yemeklerimizi hep birlikte yesek kimse hata yapmazdı. Bir ara komşularımla böyle bir şey yapmıştık. kimse kaçamak yapamıyordu şimdi ben pek uyamıyorum onlara iş yüzünden.
aaa bak hıc bu aklıma gelmemıstı aslında ben aksam hepımızın musaıt oldugu zaman kameralı sporu dusunmustum

Bende tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum. zaten 4 çocuk olduğu için tepkiler daha da bir fazla oldu ya.

ay makress sen anlattıkca dugunu ben kendımı hayal ettım basrol oyuncusu olarak muhtesem o duygu yaa
Evet gerçekten muhteşem. Rabbim sana da nasip eder inşallah. Sabırla sende ulaşacaksın hedefine. Çok iyi gidiyorsun zaten, bu şekilde önünde hiçbir engel duramaz allahın izniyle

o zaman diğer sık kullandığım 2. yöntemi uygulayacaksın kuzumm çaktırmadan tabağını ya mutfağa bırakacaksın ya da eşine transfer

hakıkaten kaptanım aıle gıbı olduk bız yaaa hatta gıbısı fazla

kesinlikle fazla aldıığımız nefesten haberimiz var çoğu burda yazılmasa bile

hıı çakallık yapayım dedım karnit alıp ıkı katı yag yaksın ama haklısın kımyasal

gereksiz nurum yağ yakayım derken vücut kimyanı altsüt etme bence

spora sılırsan gider kuzumm ben barfiks aldım tatlım bir de direnç lastiği onunla harika oluyor tüm kaslar çalışıyor birde abartıp direnç lastiğine ayaklarımı geçiriyorum yere yatıyorum mekik çekiyorum ayaklarda inip kalkıyor yağ mağ kalmıyor süper oluyor inş kopmaz

Hemde ne güzel olurdu. Yemeklerimizi hep birlikte yesek kimse hata yapmazdı. Bir ara komşularımla böyle bir şey yapmıştık. kimse kaçamak yapamıyordu şimdi ben pek uyamıyorum onlara iş yüzünden.

Kesinlikle sofrada kaçamak yapacak yiyecek bulunmazdıki zatennn

evet esıme transfer cok mantıklı kı cogu kez oyle yapıyorum aksamda caktırmadan mutfaga koydum tabagımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…