- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ay makress sen anlattıkca dugunu ben kendımı hayal ettım basrol oyuncusu olarakmuhtesem o duygu yaa
aaa bak hıc bu aklıma gelmemıstı aslında ben aksam hepımızın musaıt oldugu zaman kameralı sporu dusunmustum
Bende tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum. zaten 4 çocuk olduğu için tepkiler daha da bir fazla oldu ya.
amın canım ıns ... bu kez bende ınanıyorum
saol kaptanım... ılk once bı fıtness vıdeosunda hemfıkır oluruz acarız herkes kamera karsına gecer yapar coklu konusmadan kamera acarız olma mı kı
en fazla 6 ay sonra sen de bu duyguları yaşayacaksın nurummm
nasıl olacakki o
aman nazar filan değdirmesinler sana her iltifatta okusaydın kuzum içinden
ben sana senin kendine inandığından daha çok inanıyorum nurummm
kızlarrr dedıgımı yapalım mııı musaıt olanlar ve hepımızın musaıt oldugu bır vakıtte kameralı spormu yapsaydıkk
ıste musaıt olanlarla olabılır dıye dusunduydum
Ben genelde sporumu akşamdan önce yapıyorum nurum birazdan gideceğim mesele ama hangi saatler kime uygunsa yapabilirsiniz bencede
saol kaptanım... ılk once bı fıtness vıdeosunda hemfıkır oluruz acarız herkes kamera karsına gecer yapar coklu konusmadan kamera acarız olma mı kı
Evet canım haklısın. Banucum ben 4 gün izin aldım işten. yani bu hafta yokum menülerimi yazamayacağım ama istersen not alayım pazartesi hepsini toplu yazarım olur mu. Taşınma işini erteledim henüz kaloriferler yanmıyor ama evi temizlemeyi düşünüyorum. Sonra fazlalıkları yeni eve götürürüm. Taşınma işi beklesin. Kaldığım ev de bizim yani ben evlenmeden kp ler almışlar. O yüzden acele etmeme gerek yok. Eksikliklerimi de hallederim öyle taşınırım. Vestiyer yapılacak, banyoya dolap birkaç eksik var. Ankastreler alınacak tül işi var, yavaş yavaş olsun içime sinsin diye düşündüm. Ne zaman ki herşey hazır olur öyle taşınırım inşallah.
o zaman diğer sık kullandığım 2. yöntemi uygulayacaksın kuzumm çaktırmadan tabağını ya mutfağa bırakacaksın ya da eşine transfer
kesinlikle fazlaaldıığımız nefesten haberimiz var çoğu burda yazılmasa bile
gereksiz nurum yağ yakayım derken vücut kimyanı altsüt etme bence
spora sılırsan gider kuzumm ben barfiks aldım tatlım bir de direnç lastiği onunla harika oluyor tüm kaslar çalışıyor birde abartıp direnç lastiğine ayaklarımı geçiriyorum yere yatıyorum mekik çekiyorum ayaklarda inip kalkıyor yağ mağ kalmıyorsüper oluyor inş kopmaz
Kesinlikle sofrada kaçamak yapacak yiyecek bulunmazdıki zatennn
Ben varım :) bir haftasonu yapabiliriz meselakızlarrr dedıgımı yapalım mııı musaıt olanlar ve hepımızın musaıt oldugu bır vakıtte kameralı spormu yapsaydıkk
oluurrrrr cok guzel olur hergun olmasa bıle haftasonları yapalım yaaa yuzuyuze gorusemıyoruz barim camda olsun birlikteiıgımızBen varım :) bir haftasonu yapabiliriz mesela
valla msn kullanmayalı baya bı zaman oldu coklu sohbette kamera olmuyomu kı aksama bakayım ben bı
çoklu kamera açılabiliyormu kuzummpc den olmuyor diye biliyorum ama
hımm ben de bilmiyorum canım.. skype en son ne zman kullandım onu bile hatırlamıyorm whatsapp çıktı skype bitti benim içinvalla msn kullanmayalı baya bı zaman oldu coklu sohbette kamera olmuyomu kı aksama bakayım ben bı
Evet canım haklısın. Banucum ben 4 gün izin aldım işten. yani bu hafta yokum menülerimi yazamayacağım ama istersen not alayım pazartesi hepsini toplu yazarım olur mu. Taşınma işini erteledim henüz kaloriferler yanmıyor ama evi temizlemeyi düşünüyorum. Sonra fazlalıkları yeni eve götürürüm. Taşınma işi beklesin. Kaldığım ev de bizim yani ben evlenmeden kp ler almışlar. O yüzden acele etmeme gerek yok. Eksikliklerimi de hallederim öyle taşınırım. Vestiyer yapılacak, banyoya dolap birkaç eksik var. Ankastreler alınacak tül işi var, yavaş yavaş olsun içime sinsin diye düşündüm. Ne zaman ki herşey hazır olur öyle taşınırım inşallah.
Ben varım :) bir haftasonu yapabiliriz mesela
valla msn kullanmayalı baya bı zaman oldu coklu sohbette kamera olmuyomu kı aksama bakayım ben bı
hımm ben de bilmiyorum canım.. skype en son ne zman kullandım onu bile hatırlamıyorm whatsapp çıktı skype bitti benim için
Görüşürüz kaptanım ben de yaptım bugünkü sporumuBen kaçtım meleklerimm spor duş derken akşam olur grşrz cici bakın kendinize
Görüşürüz canım kolay gelsin sana daBen kaçtım canlarım pazartesi görüşmek üzere inşallah.Hepinize bol eksili gönler olsun.
TAMAM KAPTANIM BAKIM İNŞ OLUR
yok bitanem mazeretliyken menü paylaşma zorunluluğu yok menüden muaf olursun sıkma kendini
bence girmeden önce yapılacak ne varsa yaptır kuzum ev boşken rahat edersin eşya varken insnaın canı çıkıyor acelen yok nasılsa
kankim haftasonu bizde amasiz yaparsınız kuzum müsait olursam bende katılırım
sen bir iyi öğren bakalım yoks ahevesimiz kursağımızda kalacak
AL BENDENDE O KAAAAAhımm ben de bilmiyorum canım.. skype en son ne zman kullandım onu bile hatırlamıyorm whatsapp çıktı skype bitti benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?