Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün halamın kızına gittim ya. onun evi 3. katta kv si 8. katta asansörleri de yok. üşeniyodum çıkmaya vede çıkmadım. birazda istemedim açıkçası. sonra bir baktım görümcesi geldi kızı eşimin yanına çıkartmak istemiyorlar. benimde akılıma bir hinlik geldi. kv si ben arabaya binerken geldi. neden yukarı çıkmadın dedi. bende sizin evinizde oğullarınız var eşim kıskanıyo kusura bakmayın onun izni olmadan çıkamazdım dedimonlardan aldığımı onlara sattım. eşime anlattım iyi yapmışsın dedi. neymiş servisi kuzenim yapamazmış eşim varmış. ulen eşimde yabancı sanki hepimiz akrabayız sonuçta

ay gülayım tebrik ederim kadınları kadınlıktan çıkartıp şeytanlığa iter bu zihniyet. bu zihniyet en tehlikeli ve çirkin zihniyet
ıyyyyyyy iğreti geldi

hahaahhaha ayyuzlum cok iyi yaaa bravo

ablacım valla kusura bakmayın nasıl geçiyor günler anlamıyorum zaten bi kahvaltım 2 saat sürüyor yavaş yavaş yiyorum midem bulanmasın diye ee bebek alışverişine de başladık nolur nolmaz biz herşeyimizi yapalımda paşanın sagı solu belli olmaya bilir :)
hep aklımdasınız ama komik ama vakit bulamıyorum

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

Ozaman direk söyle ben zehir yemekten vazgeçtim de su an saglikli yasiyom vazgecmeye niyetim yok de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…